2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canlar, ne yesem midem yanıyor bulanıyor. gaviscon kullanıcam artık. dayanamıyorum! çok hafif şeyler yiyorum ama nafile

iç canım yaa iyi geliyor o ilaç
şu an , şu dakika bende tam gaviscon içmeye kalkıyordum ... bugüm 3. olacak ... mide yaması boğazıma kadar çıkıyor bazı günler ..
öğlende azıcık hamur işi yedim ... hamur işi yapıyor bence yemeyeceğim bir daha ..

hhaha alemsin kızzz böle bir konuda kimse duyarsız kalamaz ki semacım ama şu ay tutlması herkesi etkiledi sanırım çünkü ben bugün kumandayla kavga etme rekorunu kırdım [/QUOTE]

hay allah
sadece kumandayla kavga ettiysen sorun yok

mide yanmaların başladımı cnm seninn, desene oğluşun saçlı olacak. yani ben öyle duydum. annenin midesi yanarsa saçlı olurmuş bebek
başladı hayatım. sanırım benim oğlan rapunzel olucak sıpa
canım ben de diyorum ki bugün berbat rüyalar gördüm hayırdır. rüyamda geneleve düşüodum töbe töbe ben de etkilenmişim hamilelik, egolarımı yerle bir etti.

aaaa
hayır olsun diyesimm var ama diyemiyorum bundan nasıl hayır çıkacaksa [/QUOTE]

ahaahhah hayırı var mıdır genelevin töbe yahu:89:

aynen içtim. nevraa canım, ben de bugün bunu farkettim. hamurişi yedim 2 3 kaşık ve midem yanmaya başladı. en güzeli hamurişinden uzak kalmak. :26:

Arkadaşlar iki gündür giremedim foruma neler olmuş böle... Aslında bugünde fazla duramıcam malum taşınma olayları biliyosunuz çok yoruldum. Dorti konusuna gelince semaysem sana sonuna kadar katılıyorum çokda uzun yazmıcam bu konuyla ilgili herşey Rabbimden. Sanırım birazda tevekkül etmek gerekiyor....

Sizleri öpüyorum kızlar görüşürüz..........

Son düzenleme:
bugün derinlere daldık yağlanmayı unuttuumm
tamda bugün lazımdı yağlanmam
neyse akşam eve gidince hemmen yağlanıyım
kızlar baharnaz zeytinyağı sürüyomuş
siz denediniz mi hiç

merhaba kızlar

uzun zamandır girememiştim yeni arkadaşlar gelmişler.Subaru yu falan göremedim 2 gündür haberi olan varmı

kesede yırtığı göremediler cnm sızdırıyor Altest diye bir test var onu yaptılarr pozitif çıktı.

hoşgeldin, ve hoşçakal canım kolay gelsim. lütfen ağır kaldırma

merhaba kızlar. uzun zamandır uğrayamıyordum. okul işleri yoğun bu aralar. yazılılar, müfettişler falan. bir şey soracaktım size. aranızda magnezyum kullanan var mı? doktor bana yazdı da. acaba kullansam mı bilemedim. sizden bir tavsiye alayım dedim.

yani bu ne demek şimdi iyimi kötümü

merhaba hoşgeldiinn
banada verdi sadece kas ve eklem ağrıların olursa iç demişti
ben şimdiye kadar içmedim

karaman, magnezyum neden veriliyormuş?

kdilara,
hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…