teşk ettik teyzesiiibiz de öptük ayşemizi
canlar, ne yesem midem yanıyor bulanıyor. gaviscon kullanıcam artık. dayanamıyorum! çok hafif şeyler yiyorum ama nafile
canım nasıl etkilenmem
ben bir kere rüyamda kendi bebeğimi özürlü gördüm
nasıl üzüldüm bilemezsiniz
kimseye bişey anlatmadım
buraya girmekten vazgeçmedim konuya duyarsız kalmadım
sürekli motive ettim dortiyi
zonoxxx
dün ay tutulması yaşanmıştı ya herhalde aranzıda ilk etkilenen yada en çok etkilenen ben olmuşum
eğer mide yanmasının saçla alakası varsa benim kızım kabak kafalı doğacakheyo heyo tam istediğim gibi
kdilara
hala zamanın var şimdilik kabak sonra ne olcekk
başladı hayatım. sanırım benim oğlan rapunzel olucak sıpamide yanmaların başladımı cnm seninn, desene oğluşun saçlı olacak. yani ben öyle duydum. annenin midesi yanarsa saçlı olurmuş bebek
canım ben de diyorum ki bugün berbat rüyalar gördüm hayırdır. rüyamda geneleve düşüodum töbe töbeben de etkilenmişim hamilelik, egolarımı yerle bir etti.
başladı hayatım. sanırım benim oğlan rapunzel olucak sıpa
aaaa
hayır olsun diyesimm var ama diyemiyorum bundan nasıl hayır çıkacaksa
iç canım yaa iyi geliyor o ilaç
şu an , şu dakika bende tam gaviscon içmeye kalkıyordum ... bugüm 3. olacak ... mide yaması boğazıma kadar çıkıyor bazı günler ..
öğlende azıcık hamur işi yedim ... hamur işi yapıyor bence yemeyeceğim bir daha ..
Zehra canim, cok gecmis olsun, insallah en kisa zamanda hersey yoluna girer senin icinde., Canim doktorlar bu suyunun gelmesi hakkind birsey dedilermi? Neden kaynaklanirmis? Rabbim sifani versin canim, bol bol dinlen, hayirlisiyla oglunuda zamani gelince kucagina alasin insallah.
tşk ederim cnm enfeksiyondan olabilir dendi tahillerin hepsi temiz çıktı.Sebebini bulamadılar.amin cnm inş.hepimiz alırız kucağımıza
RAbiacim, cok uzuldum bu haberineInsallah yaniliyorlardir doktorlar canim, amniyo sentezinden guzel sonuclar almani cani gonulden istiyorum, herkesde istedigim gibi.
Bu uzucu haberin yanindaki guzel haber ise kizinin olucagi, icine dogan dogruymus demekki canim. Insallah hayirlisi olur hakkinizda, dualarimiz senin icinde olsun.
Ayrica amniyo sentez isleminden hic korkma canim, arkadasin bos yere(hesapsizca) korkutmus seni, densiz dicem ama belki cok yakin bir arkadasindir, dememis olayim yinede
Bu islem cok SIK yapilan islem, korkucak birsey yok, insallah kolayca atlatirsin.
Bizide haberdar et canim gidisattan, cok merak ederiz seni...Rabbim yardimcin/yardimcimiz olsun.
kesede yırtığı göremediler cnm sızdırıyor Altest diye bir test var onu yaptılarr pozitif çıktı.yasemin benim 2ay önce dişim tutmuştu ... ben karanfil ezip koymuştum dişime birde buz torbası .. biraz uyuşturmuştu .. minoset alamadığın zamanlarda denersin ccanım ...
kanal tedavi yaptırdım ; iğnesiz gırgır falan sonra dişimin yarısıkırıldı kökten .. fısfısla çektirdim .. çok zordu ..şimdi iyi Allaha şükür .. o zaman erken gebelik haftaları diye minoset falan hepsi yasaktı ...
zhr84 geçmişolsun cnm ..kesende yırtıkmı varmışki.. inş. en kısa zamanda düzelirsin
biraz geçmişe baktım.....
canım benim çok çok geçmiş olsun dediğim gibi hepimiz farklı farklı problemlerle boğuşuyoruz..özlem,dorti,ciesra,rabia,baharnaz, ben... adı aklıma gelmeyen arkadaşlarımız var hepimizde problem farklı rabbim nasip kısmet etmişse olur moralini yüksek tut bol bol dua et canım.. hakkımıza hayırlısı neyse o olsun inşallah..
tşk ederim cnm seninde sorun vardı hatırlıyorum umarım herkes için en iyisi en hayırlısı olur.ciesra da ne sorun çıktı cnm ben uzun zamandır takip edemedim
canım geçmiş olsun as çok ama çok basit bi operasyon helede güvenilir bi elde yapılınca hiç hissedilmiyor bile ... sakın korkma rabbim yardımcın olsun.. umarım sonucunda temiz çıkar ... hayırlısı...
maşallah bebişine canım kocaman olmuş annesi ii beslemiş canını sıkma kendini net göstermiyo demekki inşallah bi dahaki sefere öğrenirsin cinsiyetini... peki böbregindeki genişlemeyi durdurabilirlermiymiş ya da kötü bişey değilse korkma canım
bende kararsızdımda görüştüğüm prof. bile mutlaka yaptırın diyormuş doktorumda öyle galiba bu hafta gidip yaptıracam..
Arkadaşlar iki gündür giremedim foruma neler olmuş böle... Aslında bugünde fazla duramıcam malum taşınma olayları biliyosunuz çok yoruldum. Dorti konusuna gelince semasem sana sonuna kadar katılıyorum çokda uzun yazmıcam bu konuyla ilgili herşey Rabbimden. Sanırım birazda tevekkül etmek gerekiyor....
Sizleri öpüyorum kızlar görüşürüz..........
merhaba kızlar
uzun zamandır girememiştim yeni arkadaşlar gelmişler.Subaru yu falan göremedim 2 gündür haberi olan varmı
benim haberim var :92::92:
oda seni görememiş nerelerde acaba diyodu..
subaru yeni adı semaysem benim subaru:92:
kesede yırtığı göremediler cnm sızdırıyor Altest diye bir test var onu yaptılarr pozitif çıktı.
kızlar ben kaçar kocam geldi yemek yicez hadi öptüm hepinizi
merhaba kızlar. uzun zamandır uğrayamıyordum. okul işleri yoğun bu aralar. yazılılar, müfettişler falan. bir şey soracaktım size. aranızda magnezyum kullanan var mı? doktor bana yazdı da. acaba kullansam mı bilemedim. sizden bir tavsiye alayım dedim.
merhaba kızlar. uzun zamandır uğrayamıyordum. okul işleri yoğun bu aralar. yazılılar, müfettişler falan. bir şey soracaktım size. aranızda magnezyum kullanan var mı? doktor bana yazdı da. acaba kullansam mı bilemedim. sizden bir tavsiye alayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?