2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yani bu ne demek şimdi iyimi kötümü

subaruuu bende diyorum acaba bişey mi oldu göremedim diye.demek ismini değiştirdin.yani kötü cnm altest amniyosıvısının gelip gelmediğini belirliyor ped gibi bişey onu yerleştirip 20 dk yürüttüler baktıklarında pedin hepsi dolmuştu dr.hemen hastanye yatırdı 3 gün kaldım eğer sıvısı çok azalsaydı düşük yaptıracaklardı ama oğlum tutundu bana Allahıma çok şükür dr bile inanamadı.senin nasıl gidiyor kızın olacaktı bi değişiklik yok dimi

duncan özelden msj yazdım bi bakarmısın ... senin hastene ile ilgili..

ayrıca taşınırken kendine dikkat et ...kaptırma kendini ...

geçmiş olsun canım peki şimdi nasılsın? sürekli yatacakmısın yada o suyun akmamasını nasıl sağlayacaklar?

OHH ÇOK ŞÜKÜR ALLAHA
oğluşun demek inatçı olacak
inş.bu sorunalrın sonu olur herşey geride kalır sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza laırız
yok hala kızım diyorum
ama pzt 2.düzey usg var ordan sonra tam netleşecek

zhr84 çok geçmiş olsun cnm bende bi ara su azalması olmuştu korkmuştuk sızma olabilirmi diye test yapılmadı ama su normale döndü kendiliğinden bu haftalardaki yırtılmalar kendi kendiliğinden kapanıyormuş kendine iyi bak allah yardımcın olsun sen nasıl anladın belirtisi neydi

bu arada rabia cerenli yağmur ve diğer sonuç bekleyen arkadaşlar ıallah yardımcınız olsun diyorum burda sizden çok şey öğreniyorum hayatta ne sabırlı insanlar var diyorum allah bunun mükafatını verecek size inanıyorum güzel haberler alacaksınız inanın sizin sayenizde olgunlaştım en ufak bişeyi günlerce kafama takıyordum sonuç beklesem heralde kendimi yiyip bitirirdim takdir edilecek insanlarsınız öpüyorum hepinizi ve hep dua ediyorum

Son düzenleme:
zhr84 canımşimdi sonuç ne anlamadım ne yapman gerekiyor ve nasıl önlem alacaklar bu suyun gelmesine ?

cnm sonucun pozitif çıkması suyumun gelmesi demekti.doğuma kadar yatacağım cnm sadece tuvalete izin var birde günde 3 lt.sıvı almam gerekiyor haftada bir dr kontrolüm var enfekssiyon takibi yapılıyor çünkü kese sızdırdığı için enfeksiyonun bebeğe geçme olasılığı fazlalaşıyor bunun dışında malesef yapılacak hiç bişey yok dua etmekten başka.Bir kaç gündür allahıma şükür suyum gelmiyor ama dr yinede riske atmamak için yatmamı istiyor

amin diyorumm herkes için

allah yardımcın olsun
çokk zorr kim var yanında
inş.bu sabrının mükafatını allah sana en kısa zamanda versin

Dorti canım sana özelden msjda atmıştım. arkadaşlarda başka uzman yada bu alandaki profa vs görünmeni tavsiye etmişler canım bence kırılganlık yapma tavsiyelere kulak ver sonra aramıza dön tatlım.Tek hastane ve tek dra bağlı kalma . Kendi durumumdan bahsetmiştim sana

karaman banada magnezyum vermişti hala kullanmadım kramplar için demişti

zhr bu sızma olayı nolcak şimdi hep yatınca olmuyormu?

Zonox kayınvalidene bu alışveriş çok iyi gelmiştir canım. Hayırlı olsun güle güle kullanın

semaysem zeytinyağını pek kullanan yok çok saf buluyor arkadaşlar sanırım :))
ben hala memnunum 7 aylık karnım olmasına rağmen yırtık şikayetim yok İnşallahta olmaz gerçi sonradan belli oluyormuş ama :)

Cerenliyağmur rabia sonuçlar inşallah güzel çıkar.

çoook teşekkür ederiz canım eğer bişeyler katabiliyorsak ne mutlu bizlere işte buranın böyle bi güzelliği çok insan tanıyor ve çok şey öğreniyoruz .. rabbim hepimizin yardımcısı olsun ...inşallah sonuçlarımızda güzel olur..

anladım canım ,evet zor bi durum ama inşallah atlatıcaksın yatınca sızıntı olmasında varsın şu 5 ay yat dinlen kuzun için... tekrar geçmiş olsun canım..

teşekkür ederiz canım.. bu arada bende zeytinyağı denedim badem yağıan karıştırdım dedim badem yağı oluyoda bunu olmayacak sürüyorum arada....

tşk ederim rainmistik benim suyum normale göre hala az ama bebeğim çok iyi allaha şükür.evet cnm dr banada kendiliğinden kapanabilir deedi ama delik olmadığı için usg de göremiyor onun içinde yatmamı istiyor.Çünkü bu benim ikinci bebeğim riske atmak istemedi.ben hastanede çalışıyorum cnm evde otururken birden aniden çamaşırım ıslandı lavaboya gittim sırılsıklamdı o an aklıma gelmedi errtesi gün işe gittim yine aynı oldu tuvaletten çıkamadım dr.un yanına gittim hemen test yaptılar öyle öğrendim cnm

selam kızlar...
bız geldık AS ıptal oldu bende prepar dıye bır agrı kesıcı serum takılı as yı yapacak dr uygun bulmadı zaten rısklı gebelık keseyı delıp ıyıce rısk edemeyız dedı...
bu arada bız doguma kadar hastanede yatacagız ugun drumuzla konustuk...evede sureklı yatıyordum ama ınsan yınede bı hos oluyo....
rabbım buyuk herseyın sabrını veren rabbım bununda verecektır...saglıkla 28 haftaları bır gorsem ıcım nasıl rahat edecek...
rahım agzım 3.2 hala ama kesesı asagıda duruyo ve drları cok endıselendırıyor...
ben ortada bıyerde duruyorum rabbıme sıgınıyorum...hakkımızda hayırlı neyse onu nasıp edecektır..ıcımden okadar cok sey yapmak gelıyor kı hep kendımı tutuyorum...sabredıyorum ınanın wc bıle korka korka gıdıyorum ya kızıma bısey olursa dıye...
ınanın herzaman bardagın dolu tarafına bakıyorum...dr ların cok umutlu olmadıgını bılıyorum ama rabbıme sıgınıyorum benı hıc yanlız bırakmadı yıne bırakmayacak...

canım güle güle kullaansın yakışıklımızz
bu arada ne hayırlı kayınvalideymiş maşalahhh :)))

zonox canım magnezyum genelde kramplar ve kasılmalar için veriliyor ...
canım çoksaol. bana vermedi ama zaten kasılmam ya da krampım yok o nedenledir.
zhr, çok geçmiş olsun inşallah su azalman düzelir ve yatmaktan kurtulursun. benimde suyum bulanık çıktı. partiküller varmış ve doktorum bol su içmen lazım dedi.

çok teşekkür ederim canım. en kısa zamanda seninde cicilerini bekliyoruz

canım yazdklarını okuyunca göz yaşlarıma hakim olamadım. ben de riskli bir gebelik yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun. inşallah sağ salim bebişine kavuşursun. dualarım seninle olacak...

canım geçmişi okumadan daldımm iyimisin bir sorunmu anlıyamadımm rabbim esirgesinn prensesinle seni canım yaa doguma kadar hastanedemi yatacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…