2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

özlem, Allah sana sabır ve dayanma gücü versin. gerçekten durumun zor ama hala çabalar gösterdiğine göre Allah sana bu gücü veriyor demektir. inşallah kızın, sana sımsıkı tutunur ve hayırlısı ile ona kavuşursun. hastanedeyken bari internet fln al yanına. sıkılma diye canım.
canım güle güle kullaansın yakışıklımızz
bu arada ne hayırlı kayınvalideymiş maşalahhh :)))

teşekkür ederiz turko teyzesi. kayınvalidem iyidir Allah var. hep diyorum Allah razı olsun gani gani. Bu arada sen nerelerdesin? bugün ilk kez bu kadar uzun kaldım ama sen yoktun

canım çok geçmiş olsun .. ve hayırlısı olsun inşallah dediğin gibi yapılacak tek şey dua etmek inşallah sağlıkla geçirirsin bu günleri yeterki bebeğine bişey olmasında yat hastanede en azından gözetim altında olursun... sen ne kadar pozitif bakarsan inana bana yavrun sana bi okadar tutunurrr...allaha emanet olun...

ÖZLEMMM
sana ne diyeceğimi bilemiyorum
allah yardımcın olsun inş.
hangi hastanedesin
allah kalbine gönlüne göre versin inş.sağ salim 30.küsürlü haftaları göreceksin

mevla neylerse eyler, neylerse tamam eyler , güzel eyler

Hayırlı akşamlar Canlar...
NAsılsınız??...

Biz bebişimle yorulduk,temizlik yaptım bugün hep...
Haylada bitmedi,yavaş yavaş yapıyorum eşimin durdurmaları yüzünden..

Bebişimde bugün ilk defa hiç durmadı Maşallah,gücüm geldi onun vesilesiyle...

Zonox,canım hayırlı olsun aldıklarınız,bunları kullanacağın günüde Rabbim göstersin size ..

Canım... Bende arkadaşlara katılmadan konuya ekleme yapamıyacam...
İnsan birşeye karar verdiği zaman onu hiçbirşey kararından döndürmemeli..
Bir karar bir kere verilmeli diye düşünüyorum...
Sende "aldırmıyacam" deyip sonra böyle girişler yapınca herkeze ters tepki yapıyor buda normal..
BEnde bu yazını okudugumda daha devamındaki tartışmaları görmeden alıntı yaptım bende benzer şeyler ekliyecektim...

Rabbimin verdiği can sana emanet,onun bunun sözleri ile sen bir cana kıymayı düşünüyorsan bu çok büyük kayıp..
Ya özürlüyse DİYİP aldırdıgında için çok mu rahat edicek acaba?? ...
Hayır etmiyecek...Yarın bir gün bu canın hesabınıda vermek zorunda kalıcaksın...
Bu konuda okudugum bazı yazılarda hocalar izin vermiyor bu canın alınmasına...
imtihandır,Rabbim seni dünyada sınamak istemiştir ve sana böyle bir evlat vermiştir...
sen imtihanından kaçamassın...Arkadaşlarında dediği gibi bugün aldırsan yarın Rabbim seni tekrar imtihan ederse o zaman ne yapacaksın?...
Lütfen artık net kararını ver...

Sizleri üzdüm diyerek burdan ayrılman dogru değil,herkezin ne demek istediğini düşünerekten yorumları takip edersen alınıp gidecek birşey olmadıgını anlarsın canım...

Sakın bebeğine kıyma...Rabbim onu korusun..Diyecek başka birşey bulamıyorum...

Bu konuda gerginlik çıkmış ama elhamd kısa sürmüş sevindim...

Arkadaşların dediği gibi şunuda eklemeden bitiremicem,ben testlerin hiçbirini yaptırmayan biri olarak,ve uzun süredir doktora gitmeyen biri olarak,ki burdakilere güvenmiyorum,gidincede net bilgi alamıyourm onun içinde Allaha emanet dedik yolumuza devam etmişken,burdaki çogu yazı benide çok tedirgin ediyor,acaba mı? diye düşünmeden geçemiyorum...
Hepimizde olması normal bu durumların,ama etki ediyor bu bir gerçek...
Bu soru işaretleri dile dık geldikçe gecelerimi bununla düşünürken geçirdiğimi görüyorum...

Tabiki bu konu bir arkadaşın dediği gibi TEVEKKÜL meselesi aslında...
Rabbimiz bize o kadar nimet veriyor,şükretmek yerine,verdiğine tevekkül edip devam etmek yerine elimizdekilerin kıymetini bilmeden,O'ndan gelene razıyız demeden mi ilerliyoruz?..
İşte o zaman imhitanlar bırakmaz peşimizi...
Rabbim şükürsüz bırakmasın...

Ve
Kimseyi dertleriyle yalnız bırakmak istemiyoruz biz,ben vakit bulup bu sıra düzgün giremedim kimsenin konusuna düzgün cvp yazamadım ama aklım hep sizde...
Böyle konular içinde burayı bırakma taraftarı olmazdım.....

Buranın insana çok etki ettiği iyi yönden kesin...
Ben tek başıma geçirseydim hamileliğimi eminim bu kadar bilgi ve güven içinde olmazdım...
Ve annelik duygusunu bu kadar içten hissetmezdim...

Neyse uzun yazdım ya,neye başladım nasıl bitirdim...
Beni anladıgını düşünüyorum...
Umarım en hayırlı kararı verirsin...
Duacıyız...
Rabbim kimseyi böyle dertlerle imtihan etmesin..
Edersede sabrını versin...
Mükafatını versin
...

Arkadaşlar bişey soracağım bazen wc gittiğimde idrarımı yaparken sanki kasıklarımda bi baskı oluyor tedirgin oluyorum idrar tahlili yaptırdım bişey çıkmadı sizdede oluyormu?

Evet canım bende hissediyorum,bu gaz falan değil,başlarda çok sık hissettim sonraki ayda geçti dedim ama arada gene oluyor...
Sık idrara çıkma durumum olursa daha çok oluyor bu durum....
Tahlil falan yaptırmadım ben,burdada paylaşmıştım ama geçince vazgeçmiştim...
İnşallah yaptırıcam bende...

RABİA canım,yazdıklarını okudum senin buraya yazmanı beklemiştim cevap veremedim...
Rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin,çok dua edicem....
Sakın sıkıntıya sokma kendini,inşallah birşey çıkmayacak...
Güzel haberlerini bekliyoruz...

Ve kızın olucakmış inşallah,çok sevindim canım,gözün aydın....

Şimdi gene kaçıyorum,bakarım arada inşallah..Öpüldünüzzz...

herkese iyi akşamlar arkadaşlar
zonox cum aldıkların çok harika arda güle güle kullansın
zehracım özlemcim geçmiş olsun sizlerede dikkat edin kendinize
turko cum furkan nasıl iyi mi??*

kıslarrr
ben çıkıyorum mesai bitti
bugünde akşam oldu çok şükür
kızlar
bugün istemeden bazı şeylere sebep oldum çok üzgünüm
inş.çok kırmamışımdır
herkese iyi akşamlar
kendinize bebekelrinize iyi bakın
yarın inş.görüşmek üzere

cnm yatınca hareket etmediğim için gelmiyor

tşk ederim zonoxcum inş.geçer tek temennim o gerçi oğluşuma bişey olmasında ben yatmayada razıyım.ben eskiden su içemezdim şimdi çok içiorum dr um çatlak oluşmasınıda engelleyebilir dedi.Bu arada dr umu da değiştirdim gazi bey takip ediyor artık benide sen gidiyomusun gazi beye

Özlemcim,as iptal olmuş,olsun sakın sıkıntı yapma,herşeyin en hayırlısını vericektir Rabbim muhakkak...
Kendini yorma,orda olman kendini daha iyi hissettiricektir eminim,evde olmak daha tedirgin ederdi insanı...
Buda senin imtihanın,inşallah sabrederek atlatıcaksın...

Rabbim bebeğini korusun...
Vakti saati gelince kucağınıza almayı nasip etsin...

İyi bak bebişine canımmm...

hepınızde cok sagolun kızlar allah razı olsun...
bundan sonra bıze bol bol dua ve sabır gerekıyo aslında cok sabırlıyım ınanın bu yataga yapısyım resmen kollarımın heryerı mosmor bacaklarıma kramplar gırıyo aglatıyo takılan serum acayıp carpıntı yapıyo tasyıyonumu cıkartıyo...sabır sabır sabır...
pc yanımda hastaneye yattıgım guun getırdı esım..
ege unı tup bebek servısınde yatıyorum...

çok geçmiş olsun canım
Rabbim oğlunu hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip edicek inş

seni en başından beri takip ediyorum ve takdir ediyorum
hiç yılmadın pes etmedin minik kızın için herşeyi göze aldın
Rabbim sonunu çok güzel kılıcak inş
dualarımız seninle

cerenli ve rabia sizinde sonuçlarınız çok güzel çıkar inş

meraba kızlar sohbetlerinze katılamıyorum artık zaman bulamyorum bu aralar.
böbrek arılarım azaldı artık daha iyiyim ilaçlara devam hatta bugüntemizlik bile yaptım gerçi eşim çok kızdı ama evi b..... götürüyodu yani napıyım. bizden bukadar
sizlerde ne varne yok çok okuyamadım yzılarınızı ufak tefek tartışmalar olmuş heralde pek okumadım o yazıları moralimi bozmak istemiyorum kusura bakmayı kötü haberleri es gçiyorum.

hastane çıkışlarından bahsetmizşiniz hatta zonox baya bişeyler almış sanırım valla çok kıskandım 2011 e girilim bende artık başlıcam ciddi ciddi alışverişe şimdi ufak tefek ciciler alıyorum önemli şeylere başlamak lazım.:97:

özlemcim çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun bende doğuma kadar yatacağım evde ayda birde hastanede yatacağım Allah meleklerimizi korusun.benim dr.umda hep nötr olmamı istiyor ne heveslenmemi nede üzülmemi istiyor ama insanın elinde değil Ben hayal bile kuramıyordum bu haftaya kadar ağlamaktan hep düşünmekten dogru dürüst beslenemedim iki ay önceki kilomda duruyorum hala dr.um çok kızdı Dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok cnm dualarım seninle rabbim meleklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş.bizede sabretmek düşüyor Bu bir sınav ve allahın izniyle atlatacağız.

]seni en başından beri takip ediyorum ve takdir ediyorum
hiç yılmadın pes etmedin minik kızın için herşeyi göze aldın
Rabbim sonunu çok güzel kılıcak inş
dualarımız seninle

cerenli ve rabia sizinde sonuçlarınız çok güzel çıkar inş[/QUOTE]

teşekkür ederim canım inşallah hayırlı haberlerle döneriz..

kızlar kusura bakmayın tek tek cevap veremıyorum serum elımın ustunde yyazarken yanıyo...
hepınıze cok tesekkurederım allah razı olsun...

Gezgin, hoşgeldin canım en kısa zamanda senden de sağlam güzel haberler bekliyoruz :) bebiş büyümüş mü, kaç cm olmuş, cinsiyeti nedir? hepsi merak konusu
semaysem, hoşçakal canım. kırılcak birşey yok. hepimiz hamileyiz ve şu dönemlerde biraz hassasız

minnoşumun cicilerine yazanlara çok teşekkür ederim canlar. Allah daha güzellerini sizlere nasip etsin

canım bol bol su iç. ben aklıma geldikçe burdaki arkadaşlara su içmeyi hatırlatıyorum. sadece senin için değil bizler için de hayati önem taşıyor.

ben gazi beyi bıraktım. açıkcası hastane pahalı geldi. eğer özel sigortam olsaydı kesin giderdim çok memnundum ilgisinden. şimdi medipolde prof.dr. gürkan zorlu diye bir doktora gidiyorum

bir kaç gündür giremiyorum gözlerimden çok rahatsız oldum bende göz kuruluğu var dah önce ameliyat olmuştum. dr fazla bilgisayara bakma biraz gözlerini dinlendir dedi ve bir okudum geçmişi neler olmuş neler önceliklle özlemcim sana ve sabrına azmine hayranım sen anne olmayı çok fazlasıyla hak ediyorsun allahım yardımcın olsun inşallah güzel kızını sağlıkla kucağına alıp bu zor günlerin mükafatını alacaksın zonox maşallah arda bebek nasipli olucak şansı ve talihi hep açık olsun ve cicilerini güle güle giysin çok güzel maşallah rabia canım çok geçmiş olsun inşallah sonucun güzel çıkar bizde detaylıya giricez bakalım biz neler duyucaz ben çok korkuyorum bu detaylıda rabbim hepimizi ve meleklerimizi korusun bu sınavı iyi atlatsın kuzularımız zhr84 canım allah yardımcın olsun allahım oğlunu sana bağışlasın cerenli canım inaşallah yarın sabrının neticesini güzel haberle alacaksın dualarım seninle melek böbreklerinden rahatsızmışsın herhalde çok geçmiş olsun canım kızlar kusura bakmayın kimse alınmasın aklımda kaldığı kadarıyla sizlere yazmak istedim kısacası tüm şifa bekleyen hamilelerimize rabbim şifa versin evlatlatlarınıda onlara bağışlasın

teşekkür ederiz turko teyzesi. kayınvalidem iyidir Allah var. hep diyorum Allah razı olsun gani gani. Bu arada sen nerelerdesin? bugün ilk kez bu kadar uzun kaldım ama sen yoktun[/QUOTE]
caım ben eskisi kadar giremiyorumm ara ara bakıyorum işte canımm
turko cum furkan nasıl iyi mi??*
canım benimm biz çok iyiyiz sen ve ogluşun nasıl canımmm benimm

ben geliyorum herkes çıkıyo bi türlü sohbetlerinize dahil olamadım.
aralcım çokteşekkür ederim ilgin için. Allah hepimize kolaylık şifa versin.
bebeklerimize bişey olmasında ben hertürlüsüne razıyım.

iyi akşamlar aral

güzel dileklerin için tşk ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…