özlem, Allah sana sabır ve dayanma gücü versin. gerçekten durumun zor ama hala çabalar gösterdiğine göre Allah sana bu gücü veriyor demektir. inşallah kızın, sana sımsıkı tutunur ve hayırlısı ile ona kavuşursun. hastanedeyken bari internet fln al yanına. sıkılma diye canım.selam kızlar...
bız geldık AS ıptal oldu bende prepar dıye bır agrı kesıcı serum takılı as yı yapacak dr uygun bulmadı zaten rısklı gebelık keseyı delıp ıyıce rısk edemeyız dedı...
bu arada bız doguma kadar hastanede yatacagız ugun drumuzla konustuk...evede sureklı yatıyordum ama ınsan yınede bı hos oluyo....
rabbım buyuk herseyın sabrını veren rabbım bununda verecektır...saglıkla 28 haftaları bır gorsem ıcım nasıl rahat edecek...
rahım agzım 3.2 hala ama kesesı asagıda duruyo ve drları cok endıselendırıyor...
ben ortada bıyerde duruyorum rabbıme sıgınıyorum...hakkımızda hayırlı neyse onu nasıp edecektır..ıcımden okadar cok sey yapmak gelıyor kı hep kendımı tutuyorum...sabredıyorum ınanın wc bıle korka korka gıdıyorum ya kızıma bısey olursa dıye...
ınanın herzaman bardagın dolu tarafına bakıyorum...dr ların cok umutlu olmadıgını bılıyorum ama rabbıme sıgınıyorum benı hıc yanlız bırakmadı yıne bırakmayacak...
canım güle güle kullaansın yakışıklımızz
bu arada ne hayırlı kayınvalideymiş maşalahhh :)))
selam kızlar...
bız geldık AS ıptal oldu bende prepar dıye bır agrı kesıcı serum takılı as yı yapacak dr uygun bulmadı zaten rısklı gebelık keseyı delıp ıyıce rısk edemeyız dedı...
bu arada bız doguma kadar hastanede yatacagız ugun drumuzla konustuk...evede sureklı yatıyordum ama ınsan yınede bı hos oluyo....
rabbım buyuk herseyın sabrını veren rabbım bununda verecektır...saglıkla 28 haftaları bır gorsem ıcım nasıl rahat edecek...
rahım agzım 3.2 hala ama kesesı asagıda duruyo ve drları cok endıselendırıyor...
ben ortada bıyerde duruyorum rabbıme sıgınıyorum...hakkımızda hayırlı neyse onu nasıp edecektır..ıcımden okadar cok sey yapmak gelıyor kı hep kendımı tutuyorum...sabredıyorum ınanın wc bıle korka korka gıdıyorum ya kızıma bısey olursa dıye...
ınanın herzaman bardagın dolu tarafına bakıyorum...dr ların cok umutlu olmadıgını bılıyorum ama rabbıme sıgınıyorum benı hıc yanlız bırakmadı yıne bırakmayacak...
selam kızlar...
Canlarım selammmmmm
dün bebeğimin herşeyini aldık sayılır. kayınvalidemlerle yalnızca fikir olsun die bebek mağazasına gittik, bir gittik pir gittikaldıklarımızı sayayım anlarsınız
bebeğimizin park yatağı
ana kucağı
bebek arabası
emzirme yastıkları
park yatağının içi, yorganı,çarşaf takımı
boğulmayı engelleyen yastık
banyo küveti ve ayaklıkları, banyo tastı
battaniye
alt değiştirme örtüleri 2 tane
pike takımı
pijamalar
altlar
bodyleri
çıt çıtlı bodyler
kraft sallanan beşik (mama sandalyesi aynı zamanda)
bebek için çantam
şapkası
çorabı
Eki Görüntüle 117696 Eki Görüntüle 117695 Eki Görüntüle 117694
Eki Görüntüle 117701 Eki Görüntüle 117700 anlayacağınız kayınvalidemler herşeyini aldılar
http://www.minidamla.com.tr/
bu markanın mağazasından aldık.
az once bana mesaj yazmıslar bebgın kesın ozurlu olur dıye.çok moralım bozuldu.yazan kısı doktor falan degıl.oda hamıle bır bayan.çok emın konusuyor.kendı bebegındede bısey sendromu cıkmıs hatırlayamadım sımdı.onunda mecburen almıslar.ultrasonda cıkmıyormus bu hastalıklar.kafamı bozdu.doktordanda bır haber gelmıyorkı.off ne olur benı kınamayın.bana kızmayın.çok zor durumdayım kızlar.
Arkadaşlar bişey soracağım bazen wc gittiğimde idrarımı yaparken sanki kasıklarımda bi baskı oluyor tedirgin oluyorum idrar tahlili yaptırdım bişey çıkmadı sizdede oluyormu?
cnm yatınca hareket etmediğim için gelmiyorDorti canım sana özelden msjda atmıştım. arkadaşlarda başka uzman yada bu alandaki profa vs görünmeni tavsiye etmişler canım bence kırılganlık yapma tavsiyelere kulak ver sonra aramıza dön tatlım.Tek hastane ve tek dra bağlı kalma . Kendi durumumdan bahsetmiştim sana
karaman banada magnezyum vermişti hala kullanmadım kramplar için demişti
zhr bu sızma olayı nolcak şimdi hep yatınca olmuyormu?
Zonox kayınvalidene bu alışveriş çok iyi gelmiştir canım. Hayırlı olsun güle güle kullanın
semaysem zeytinyağını pek kullanan yok çok saf buluyor arkadaşlar sanırım :))
ben hala memnunum 7 aylık karnım olmasına rağmen yırtık şikayetim yok İnşallahta olmaz gerçi sonradan belli oluyormuş ama :)
Cerenliyağmur rabia sonuçlar inşallah güzel çıkar.
canım çoksaol. bana vermedi ama zaten kasılmam ya da krampım yok o nedenledir.
zhr, çok geçmiş olsun inşallah su azalman düzelir ve yatmaktan kurtulursun. benimde suyum bulanık çıktı. partiküller varmış ve doktorum bol su içmen lazım dedi.
çok teşekkür ederim canım. en kısa zamanda seninde cicilerini bekliyoruz
çok geçmiş olsun canımsubaruuu bende diyorum acaba bişey mi oldu göremedim diye.demek ismini değiştirdin.yani kötü cnm altest amniyosıvısının gelip gelmediğini belirliyor ped gibi bişey onu yerleştirip 20 dk yürüttüler baktıklarında pedin hepsi dolmuştu dr.hemen hastanye yatırdı 3 gün kaldım eğer sıvısı çok azalsaydı düşük yaptıracaklardı ama oğlum tutundu bana Allahıma çok şükür dr bile inanamadı.senin nasıl gidiyor kızın olacaktı bi değişiklik yok dimi
selam kızlar...
selam kızlar...
cnm yatınca hareket etmediğim için gelmiyor
tşk ederim zonoxcum inş.geçer tek temennim o gerçi oğluşuma bişey olmasında ben yatmayada razıyım.ben eskiden su içemezdim şimdi çok içiorum dr um çatlak oluşmasınıda engelleyebilir dedi.Bu arada dr umu da değiştirdim gazi bey takip ediyor artık benide sen gidiyomusun gazi beye
canım benimm biz çok iyiyiz sen ve ogluşun nasıl canımmm benimmturko cum furkan nasıl iyi mi??*
bir kaç gündür giremiyorum gözlerimden çok rahatsız oldum bende göz kuruluğu var dah önce ameliyat olmuştum. dr fazla bilgisayara bakma biraz gözlerini dinlendir dedi ve bir okudum geçmişi neler olmuş neler önceliklle özlemcim sana ve sabrına azmine hayranım sen anne olmayı çok fazlasıyla hak ediyorsun allahım yardımcın olsun inşallah güzel kızını sağlıkla kucağına alıp bu zor günlerin mükafatını alacaksın zonox maşallah arda bebek nasipli olucak şansı ve talihi hep açık olsun ve cicilerini güle güle giysin çok güzel maşallah rabia canım çok geçmiş olsun inşallah sonucun güzel çıkar bizde detaylıya giricez bakalım biz neler duyucaz ben çok korkuyorum bu detaylıda rabbim hepimizi ve meleklerimizi korusun bu sınavı iyi atlatsın kuzularımız zhr84 canım allah yardımcın olsun allahım oğlunu sana bağışlasın cerenli canım inaşallah yarın sabrının neticesini güzel haberle alacaksın dualarım seninle melek böbreklerinden rahatsızmışsın herhalde çok geçmiş olsun canım kızlar kusura bakmayın kimse alınmasın aklımda kaldığı kadarıyla sizlere yazmak istedim kısacası tüm şifa bekleyen hamilelerimize rabbim şifa versin evlatlatlarınıda onlara bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?