kızlar kusura bakmayın tek tek cevap veremıyorum serum elımın ustunde yyazarken yanıyo...
hepınıze cok tesekkurederım allah razı olsun...
allah yardımcın olsun
çokk zorr kim var yanında
inş.bu sabrının mükafatını allah sana en kısa zamanda versin
özlemcim çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun bende doğuma kadar yatacağım evde ayda birde hastanede yatacağım Allah meleklerimizi korusun.benim dr.umda hep nötr olmamı istiyor ne heveslenmemi nede üzülmemi istiyor ama insanın elinde değil Ben hayal bile kuramıyordum bu haftaya kadar ağlamaktan hep düşünmekten dogru dürüst beslenemedim iki ay önceki kilomda duruyorum hala dr.um çok kızdı Dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok cnm dualarım seninle rabbim meleklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş.bizede sabretmek düşüyor Bu bir sınav ve allahın izniyle atlatacağız.
ben geliyorum herkes çıkıyo bi türlü sohbetlerinize dahil olamadım.
aralcım çokteşekkür ederim ilgin için. Allah hepimize kolaylık şifa versin.
bebeklerimize bişey olmasında ben hertürlüsüne razıyım.
canım inşallahh bebişlerinizi sagsaglim alacaksınız kucagınıza hiç negatif düşünme aglama canım okuyuca bend eçok kötü oluyorum geçicek bu aylar ve sonucunda meleklerinizi severken unutacaksınız bu günlerii inşallahh
ama ben neden bukadar riskli oldugunu anlıyamadım tüp bebekmi canım seninki
melekcim geçmiş olsun nasıl oldun ben sohbetlerden uzak kalıyorum eskisi kadar takip edemiyoumm k.b. canım allah şifa versinn
inş.turkocum tşk ederm iyi dileklerin için şu anda negatif düşünmüyoorum artık atlatıcam inş.benim tüp bebek değil cnm bebeğin kesesinde sızını var suyum geliyor onun için yatıyorum ben
bana mı sordun turkancıgım....
benım servıkal yetmezlıgım var canım yanı rahım agzı kısalıgı o yuzden problem yasıyorum...ve sureklı yatmak zorundayım rahım agzıma agırlık vermemem gerekıyo...serklaj atıldı ama yınede ınsan cok tedırgın oluyoooo
özlem483 canım Allah yardımcın olsun biraz zorlanırsın hastanede ama olsun güven veren ellerdesin bebeğinle birlikte inşallah 28. hatta 32. haftalara sağlıkla gelirsin canım bende 32.haftalara sağlıkla geleyim diye kendime dua ediyorum :) ( tansiyondan dolayı)
bana cvp yazmana gerek yok :)) yorma kendini
zhr canım bol bol su iç ve ayakta dolanma canım
semaysem saflığa devam. :))
zonox alırsam eklerim inşallah canım saol
semacım boşver biz bananeciyiz öyle bilsinler bitek kendi bebeklerimizi düşünüyoruz ben sadece bu yorumlara gülüp geçiyorum sende öyle yap bence
canım çok geçmiş olsun bir önceki sayfada yazdım ama fark etmemiş olabilirsin senin azmine sabrına hayranım anne olmayı çok fazla hak ediyorsun allahım güzel kızını sana bağışlasın...benım servıkal yetmezlıgım var canım yanı rahım agzı kısalıgı o yuzden problem yasıyorum...ve sureklı yatmak zorundayım rahım agzıma agırlık vermemem gerekıyo...serklaj atıldı ama yınede ınsan cok tedırgın oluyoooo
canım nasıl etkilenmem
ben bir kere rüyamda kendi bebeğimi özürlü gördüm
nasıl üzüldüm bilemezsiniz
kimseye bişey anlatmadım
buraya girmekten vazgeçmedim konuya duyarsız kalmadım
sürekli motive ettim dortiyi
zonoxxx
dün ay tutulması yaşanmıştı ya herhalde aranzıda ilk etkilenen yada en çok etkilenen ben olmuşum
bence girmemekte haklısın canım
.Çok güzel bir bilgi araştırmak lazım bebeklerin ve bizim en büyük sıkıntımız bu gaz olayı olacağıkızlar lütfen hani kapatmıştınız bu konuları. güel şeylerden bahsedelim
ne öğrendm biliyo musunuz?
bebek doğduğunda anne sütünden önce na suyu bir çy kaşığı kadar içirirseniz bebeğin hiç gaz problemi olmuyomş kk da bi formda okudum. daha önce duymuşmuydnuz? nekadar doğru acaba?
buda linki http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...olmasin-istiyorsanizdogar-dogmaz-yapin-2.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?