2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

allah yardımcın olsun
çokk zorr kim var yanında
inş.bu sabrının mükafatını allah sana en kısa zamanda versin

annem var yanımda o bakıyor o da olmasa ne yapardm bilmiyorum. amin cnm gerçekten bunun bir sınav olduğuna inanıyorum ve Allahın izniyle bu sınavı geçicem.

canım inşallahh bebişlerinizi sagsaglim alacaksınız kucagınıza hiç negatif düşünme aglama canım okuyuca bend eçok kötü oluyorum geçicek bu aylar ve sonucunda meleklerinizi severken unutacaksınız bu günlerii inşallahh
ama ben neden bukadar riskli oldugunu anlıyamadım tüp bebekmi canım seninki

melekcim geçmiş olsun nasıl oldun ben sohbetlerden uzak kalıyorum eskisi kadar takip edemiyoumm k.b. canım allah şifa versinn

inş.turkocum tşk ederm iyi dileklerin için şu anda negatif düşünmüyoorum artık atlatıcam inş.benim tüp bebek değil cnm bebeğin kesesinde sızını var suyum geliyor onun için yatıyorum ben

melekcim geçmiş olsun nasıl oldun ben sohbetlerden uzak kalıyorum eskisi kadar takip edemiyoumm k.b. canım allah şifa versinn

saol canım yaa daha iyiyim bugün o öldürücü ağrılar kalmadı haftaya tekrar tahil vericem bakalım ne çıkıcak inşallah böbrek büyümesi durmuş olur iltihabımda kalmaz. bende uzak kaldım baya pek giremiyorum kk ne .
burda zor günler yaşayan baya annemiz var Allah hepimze yardım etsin. cevap yazamıyorum ama hepinze dua ediyorum. böyle zamnlarda moral çok önemli kaptırmamaklazım başka şeylerle ilgilenin oyalanın ben öyle yapıyorum.
ben kk ne çok girdiğim okuduğu zman acayip moralim bozuluyo neler neler yaşıo insanlar kendi derterimizde üztüne binince çok üzülüyorum. kötü şeylerden bahsemeden bebeklerimizle ilgili konuşsak hayaller kursak inanın kötü şeyler bizi takip etmez. herzaman derim hep güzeli düşünelim güzeli çağralım ki herşeyimiz güzel olsun.

inş.turkocum tşk ederm iyi dileklerin için şu anda negatif düşünmüyoorum artık atlatıcam inş.benim tüp bebek değil cnm bebeğin kesesinde sızını var suyum geliyor onun için yatıyorum ben

anladım canımm ewet hep pozitif ol birkaç ay sonra yakışıklını severken unutacaksın bu günleri canımm rabbim sei ve bebeşini korusun inşalllahh
kendine çok iyi bak canımm aglayıpta bebişide üzme bak annecine nasılda tutunmuş maşallahh sende hepp ona mutluluk hormonı gönder annesii kendine ve bebişine iyi ve bak canım

benım servıkal yetmezlıgım var canım yanı rahım agzı kısalıgı o yuzden problem yasıyorum...ve sureklı yatmak zorundayım rahım agzıma agırlık vermemem gerekıyo...serklaj atıldı ama yınede ınsan cok tedırgın oluyoooo

çok geçmiş olsun özlem. seninde işin zor ama sonuna yaşıcan mutlluğu düşünürsen herşeye katlanılır. Allah yardımcın olsun.

özlem483 canım Allah yardımcın olsun biraz zorlanırsın hastanede ama olsun güven veren ellerdesin bebeğinle birlikte inşallah 28. hatta 32. haftalara sağlıkla gelirsin canım bende 32.haftalara sağlıkla geleyim diye kendime dua ediyorum :) ( tansiyondan dolayı)
bana cvp yazmana gerek yok :)) yorma kendini

zhr canım bol bol su iç ve ayakta dolanma canım

semaysem saflığa devam. :))

zonox alırsam eklerim inşallah canım saol

Canım sende detaylıya 18+4 de gitmemişmiydin ben mi yanlış hatırlıyorum sen gideli 2 hafta filan oldu sanırım bende şimdi 18+4 de gidicem erkenmi acaba

semacım boşver biz bananeciyiz öyle bilsinler bitek kendi bebeklerimizi düşünüyoruz ben sadece bu yorumlara gülüp geçiyorum sende öyle yap bence

dılara sana hıc yakıstıramadıgım cevaplar yazmıssın.bak canım sana cevap hakkı dusmeyen yerlerde bıle benımle ılgılı cevaplar vermıssın.senınle hıcbır ılgısı olmayan bır konu bu ve hep sen benımle arkadaslarımın arasını bozacak seyler yazmıssın.sana yorum yapmanı gerektıren bır konu oldugunu dusunmuyorum.ben sadece kendıme kızdım nıye arkadaslarımı uzuyorum dıye.bu sadece benım kendımle olan bır hesabım.dıger arkadaslar hıc kotu bır yorum yapmazken,sen her defa lafa gırmıssın.unutmakı bız hepımız burada kardesız canız can dostuyuz.sen bızı bastan berı takıp etseydın bızım senın gıbı ınsanların kıskırtmalarıyla bırbırımıze kırılmayacagımızı gorurdun.sonradan aramıza gırdın.ben senınle ılgılı hıc kotu bırsey yazmadım senı hıc kırmadım.ama goruyorumkı sen benım ıcın kın beslıyomussun ıcden ıcden.bak canım ben buradakı butun arkadaslarımı yurekten sevıyorum.yalakalıgıda hıc sevmem.benı ayakta tutan tek seyde benım kalbımın saf ve temızlıgıdır.sen benı buradakı hıcbır arkadasımla kotu edemessın.yaaptıgını hıc hos karsılamadım.ve senıde nasıl sevdıgımı bıldıgın halde arkamdan bu kadar sey yazmana hayret ettım.cunku senden hıc beklemezdım.gercekten cok ayıp etmıssın.ben son mesajlarımdada kımsseye kotu bısey yazmadım.sadece kendıme kızdım bıran psıkolojım bozuldu sadece.ama sen bunu baska yonlere cekıp sacma sapan cevaplar yazmıssın.ama ben yıne buyukluk gosterıyorum sanada kızmıyorum.sadece kırıldım sana.senden beklemedıgım seyler bunlar.lutfen daha dıkkatlı olalım bıseylere yorum yaparken

canım çok geçmiş olsun bir önceki sayfada yazdım ama fark etmemiş olabilirsin senin azmine sabrına hayranım anne olmayı çok fazla hak ediyorsun allahım güzel kızını sana bağışlasın...

hhaha alemsin kızzz böle bir konuda kimse duyarsız kalamaz ki semacım ama şu ay tutlması herkesi etkiledi sanırım çünkü ben bugün kumandayla kavga etme rekorunu kırdım [/QUOTE]

dılara ıste bır sacma yorumun daha.eger benım sıkıntılarımdan rahatsız oluyosan benım yorumlarımı bırdaha okuma lutfen.dusmez kalkmaz bır allah vardır herkesın basına hersey gelebılır.benım sıkıntılarım senı bukadar etkılıyosa lutfen benımle ılgılı yazıları okuma

bence girmemekte haklısın canım

dılara bukadar rahatsız oluyosan sende gırme sayfaya.cunku burada sadece bebegın tekmelerı bebegın kıyafetlerı konusulmuyor.sen o bolumlere katıl bence.burada hayatın gerceklerı yasanıyor cunku.sonradan geldın ve bızı bu kadar kucumseyemessın

.Çok güzel bir bilgi araştırmak lazım bebeklerin ve bizim en büyük sıkıntımız bu gaz olayı olacağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…