2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bak dılara senden baska yorum yapan olmamıs benım ıcın.bırtek sen yapmıssın.ve hep kotu seyler yazmıssın.ben sana boylemı yaptım.kımse sana cevap yazmasken ben sana yazdım.sırf alınma uzulme dıye.karsılıgı bumuydu.benı bu kadarmı sındıremedın.benı tanımıyosun bıle.benım gırmeyecegımımı sandın bırdaha buraya.sen gercekten cok tehlıkelıymıssın.ben sana hep canım dedım can arkadasım dedım.bana bunumu layık gordun.hep olumsuz seyler yazmıssın bana.cok ayıp bu yaptıgın.hepımız hayatı laylaylom yasamıyoruz.ve benım panık atak hastası oldugumuda unutma.ben senın kadar vurdumduymaz gamsız olamıyorum.ben senınle ılgılı en ufak ters bısey yazdımmı.bana bunlarımı layık gordun.bız burada can dostuyuz kardesız hepımız.sen bunun farkına hala varamadınmı.burası dedıkodu yerı degıl.bunu bılerek yazarsan yorumlarını daha ıyı olur.

canım çok geçmiş olsun bir önceki sayfada yazdım ama fark etmemiş olabilirsin senin azmine sabrına hayranım anne olmayı çok fazla hak ediyorsun allahım güzel kızını sana bağışlasın...
sagol aralcıgım okudum elımın ustunde serum var yazarken zorlanıyorum hepınıze beraberce tesekkureettım...
sagol canım benım...amın ıns hep beraber alırız meleklerımızı kucagımıza saglıkla hayırla...AMIIINNNNN

Canım yanlış anlma cevap almnak için değil sana birşey yazmadığımı zannedersin diye 2. kez yazdım allahım yardımcın olsun

hoşgeldin, ve hoşçakal canım kolay gelsim. lütfen ağır kaldırma

Sağolasın canım benim kaldırmam dikkat ederim bebişinin cicilerine de bayıldım tatlım. Rabbim hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin bebişinle birlikte inşalllllahhhhh.....

Rabbim büyük özlem canım benim sana da duacıyım diğer arkadaşlarıma olduğu gibi. Ben en başındanda yazmıştım sendeki sabıra ve tevekküle hayranım canım benim. Rabbim mükafatlandırır inşallah seni hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alıp bu günlerimizi birer anı olarak hatırlarız inşaallahhhh....

Melek canım bende sık giremedim bu aralar geçmişler olsun canım..Sıkma canını fazla olurmu Rabbimin sınavları hepimize farklı farklı işte. inşallah 2011 senesi hepmize uğur getirir bak bu senede uğur getirdi aslında bebişlerimiz göbüşlerimizde:))

ben sla kötü şeyler yazmadım sadece bana karşı yapılan yorumlara cvp verdimve şunu söyliyeyim dedikod yapmış olsayım inan burda yazmazdım sen böyle düşün boşver ben buna yorm bile apmyacağım benim yinede dualarım seinle tehlikeli olsamda bu arada o yazıları neye istinaden azdığımıda okusaydın anlardın neyse yorum yapma yersiz

Son düzenleme:
Canım yanlış anlma cevap almnak için değil sana birşey yazmadığımı zannedersin diye 2. kez yazdım allahım yardımcın olsun
olur mu oyle seyyyy...ben senın kalbının dularının benımle oldugunu bılıyorum allah bın kere razı olsun...butun guzel sozlerın ıcın...AMIIIN

sagol duncancıgım sendende allah razı olsun...
demek annelık boyle bısey karsılıksız kocaman bır sevgı,fedakarlık,sabır,umut rabbıme bın sukur bana bunları yasattıgı ıcın...
ben guzel kızım ıcın elımden gelenı yapıyorum onu cooooook sevıyorum gormeme gerek yok kı hısesedıyorum rabbım bıze yardım et sabır ver dıyorum
evlat, annelık rabbımın en buyuk lutfu....kıymetını bılene..

Canım sen şükürlerinle tevekkül etmenle kazanacaksın canım ben gönülden inanıyorum kurban olduğum Rabbim hayırlı olanı versin sana bebeğini kucağına alıp sevmeyi nasip etsin... Öpüyorum seni kendine çok iyi bak arkadaşım....

olur mu oyle seyyyy...ben senın kalbının dularının benımle oldugunu bılıyorum allah bın kere razı olsun...butun guzel sozlerın ıcın...amııın

özlemcm inan ki sen içimizde belkide en fazla anneliği hakedinimizsin allahım sabrının ve bu pozitifliğinin karşılığını vesin sana güzel kızın çok şanslı böyle bir annesi olcağı için

ben senın ıcın boyle seyler yazsaydım uzulmezmıydın pekı.sen buraya ılk gırdıgınden berı senı hıc kırdımmı ben.bana nasıl bunları yazabıldın.senden hıc beklemezdım.çunku senı cok sevdım ben

ozlemcım kusura bakma.moralım cok fena bozuldu o yuzden okuyamadım bıle afedersıncanım.çok gecmıs olsun.benı cok uzen konusmalar olmusda.kafam bozuldu bıraz.nasılsın sen.hastanedemısın hala.allah yardımcın olsun canım.

amın canım ıns...sende cok ıyı bak kendıne...

sana kötü birşey yazmadığım için içim çok rahat dorti ben kendimi biliyorum çünkü

kIZLAR BİRŞEY SORUCAM BEN İLK HİSSETTİĞİM ZAMANLAR BEBEĞİM BENİ GIDIKLIYOR GEZİYOR GİBİ BİR HİSTİ VE BEBEĞİM SOLDAYDI ŞİMDİ SAĞ TARAFA GEÇTİ VE ESKİSİ KADAR KIPIRDAK DEĞİL ŞİMDİ DEĞİŞİK BİRŞEY HİSSEDİYORUM ACABA BU HİSSETTİĞİM BEBEĞİMİN TEKMESİ Mİ NASIL HİSSETTİĞİME GELİNCE SANKİ İÇİMDE BİRŞEY KARNIMA BASINÇ UYGULUYOR VE SANKİ GÖBEĞİMİ İTİYOR GÖBEĞİMDE BALONCUK PATLIYOR GİBİ VE GAZ GİBİ AMA GAZ DEĞİLDİR UMARIM DEĞİŞİK BİRŞEY SİZCE BU TEKMEMİ ?

evet cnm hissettiğin şey bebeğinin hareketleri. gaz gibi ama gaz olmadığı bellidir :) baloncuk patlaması en güzel tarif bence. pıt diye bi dokunuş gibi hadi bakalım annesi maşallah bebeğine. ilerleyen haftalarda daha iyi hissedeceksin cnm.

ben burada sadece dertlesmek ıstedım kımseyı uzup kırmak ıstemedım.burada hersey gercek cunku.kımsede yalan dolan yok.bende hepınız gıbı ınsanım.ama her ınsan farklı duygulara sahıp.bende elhamdulıllah muslumanım.rabbıme ınanan ıtıkat eden bırıyım.sızlerın etrafında ıcınız dokecegınız ınsanlar mutlaka vardır.ama benım yok.esımın yuzunu bu ay dogru durust gormedım bıle.ıslerı yuzunden.cunku ben bır asker esıyım.aılem desenız herkes kendı derdınde.kımse kımseye yetısemez herkes ayrı yerlerde.ben koca bır daırede tek basına kımsenın kapısını calmadıgı bıryerde oturuyorum.ne komsulk var ne arkadaslık burada.benım tek dert ortagım sızlersınızz.benım ıcımı dokebıldıgım tek yer burası.sızlerle aglayıp sızlerle guluyorum burada.buradakı herkesı yurekten canı gonulden sevıyorum.benım sıcaklıgımı zaten anlayan anlamıstır.benı kınamayın lutfen.alay etmeyın.rabbım hıckımseyı bu durumlara dusurmesın.hayat hep gulucukler dagıtmıyor ınsana.ıste bende bunun bır ornegıyım.lutfen hakkımda yanlıs seyler dusunmeyın.burası benım veım gıbı.sızler benım kardeslerım oldunuz.hepınzı cok ama cok sevıyorum

Evet canım tam baloncuk patlaması gibi emin olamıyordum sağol canım cevabın için senin bebişin nasıl hareketlerini hissediyormusun benim ki eskiden daha hareketlidi şimdi el ense yatıp arada baloncuk patlatıyor tembel oğluşum benim

dorti, kdilara arkadaşımız senin hakkında kötü bir yorumda bulunmadıki aksine çok üzüldü destek vermeye çalıştı
ben alaycı yada aksi bir yorumunu görmedim

bu arada ikinizlede özel muhabbet etmişliğim yok ben sadece kalp kırılmasın diye yorum yaptım

Son düzenleme:

canım bende 18+2yim ama hiç birşey hissetmiyorum
benmde oğlum olucak maşşallah sen hissetmeye başlamışsın:nazar
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…