sagol aralcıgım okudum elımın ustunde serum var yazarken zorlanıyorum hepınıze beraberce tesekkureettım...canım çok geçmiş olsun bir önceki sayfada yazdım ama fark etmemiş olabilirsin senin azmine sabrına hayranım anne olmayı çok fazla hak ediyorsun allahım güzel kızını sana bağışlasın...
Canım yanlış anlma cevap almnak için değil sana birşey yazmadığımı zannedersin diye 2. kez yazdım allahım yardımcın olsunsagol aralcıgım okudum elımın ustunde serum var yazarken zorlanıyorum hepınıze beraberce tesekkureettım...
sagol canım benım...amın ıns hep beraber alırız meleklerımızı kucagımıza saglıkla hayırla...AMIIINNNNN
hoşgeldin, ve hoşçakal canımkolay gelsim. lütfen ağır kaldırma
selam kızlar...
bız geldık AS ıptal oldu bende prepar dıye bır agrı kesıcı serum takılı as yı yapacak dr uygun bulmadı zaten rısklı gebelık keseyı delıp ıyıce rısk edemeyız dedı...
bu arada bız doguma kadar hastanede yatacagız ugun drumuzla konustuk...evede sureklı yatıyordum ama ınsan yınede bı hos oluyo....
rabbım buyuk herseyın sabrını veren rabbım bununda verecektır...saglıkla 28 haftaları bır gorsem ıcım nasıl rahat edecek...
rahım agzım 3.2 hala ama kesesı asagıda duruyo ve drları cok endıselendırıyor...
ben ortada bıyerde duruyorum rabbıme sıgınıyorum...hakkımızda hayırlı neyse onu nasıp edecektır..ıcımden okadar cok sey yapmak gelıyor kı hep kendımı tutuyorum...sabredıyorum ınanın wc bıle korka korka gıdıyorum ya kızıma bısey olursa dıye...
ınanın herzaman bardagın dolu tarafına bakıyorum...dr ların cok umutlu olmadıgını bılıyorum ama rabbıme sıgınıyorum benı hıc yanlız bırakmadı yıne bırakmayacak...
meraba kızlar sohbetlerinze katılamıyorum artık zaman bulamyorum bu aralar.
böbrek arılarım azaldı artık daha iyiyim ilaçlara devam hatta bugüntemizlik bile yaptım gerçi eşim çok kızdı ama evi b..... götürüyodu yani napıyım. bizden bukadar
sizlerde ne varne yok çok okuyamadım yzılarınızı ufak tefek tartışmalar olmuş heralde pek okumadım o yazıları moralimi bozmak istemiyorum kusura bakmayı kötü haberleri es gçiyorum.
hastane çıkışlarından bahsetmizşiniz hatta zonox baya bişeyler almış sanırım valla çok kıskandım 2011 e girilim bende artık başlıcam ciddi ciddi alışverişe şimdi ufak tefek ciciler alıyorum önemli şeylere başlamak lazım.:97:
bak dılara senden baska yorum yapan olmamıs benım ıcın.bırtek sen yapmıssın.ve hep kotu seyler yazmıssın.ben sana boylemı yaptım.kımse sana cevap yazmasken ben sana yazdım.sırf alınma uzulme dıye.karsılıgı bumuydu.benı bu kadarmı sındıremedın.benı tanımıyosun bıle.benım gırmeyecegımımı sandın bırdaha buraya.sen gercekten cok tehlıkelıymıssın.ben sana hep canım dedım can arkadasım dedım.bana bunumu layık gordun.hep olumsuz seyler yazmıssın bana.cok ayıp bu yaptıgın.hepımız hayatı laylaylom yasamıyoruz.ve benım panık atak hastası oldugumuda unutma.ben senın kadar vurdumduymaz gamsız olamıyorum.ben senınle ılgılı en ufak ters bısey yazdımmı.bana bunlarımı layık gordun.bız burada can dostuyuz kardesız hepımız.sen bunun farkına hala varamadınmı.burası dedıkodu yerı degıl.bunu bılerek yazarsan yorumlarını daha ıyı olur.
olur mu oyle seyyyy...ben senın kalbının dularının benımle oldugunu bılıyorum allah bın kere razı olsun...butun guzel sozlerın ıcın...AMIIINCanım yanlış anlma cevap almnak için değil sana birşey yazmadığımı zannedersin diye 2. kez yazdım allahım yardımcın olsun
sagol duncancıgım sendende allah razı olsun...
demek annelık boyle bısey karsılıksız kocaman bır sevgı,fedakarlık,sabır,umut rabbıme bın sukur bana bunları yasattıgı ıcın...
ben guzel kızım ıcın elımden gelenı yapıyorum onu cooooook sevıyorum gormeme gerek yok kı hısesedıyorum rabbım bıze yardım et sabır ver dıyorum
evlat, annelık rabbımın en buyuk lutfu....kıymetını bılene..
olur mu oyle seyyyy...ben senın kalbının dularının benımle oldugunu bılıyorum allah bın kere razı olsun...butun guzel sozlerın ıcın...amııın
ben sla kötü şeyler yazmadım sadece bana karşı yapılan yorumlara cvp verdimve şunu söyliyeyim dedikod yapmış olsayım inan burda yazmazdım sen böyle düşün boşver ben buna yorm bile apmyacağım benim yinede dualarım seinle tehlikeli olsamda bu arada o yazıları neye istinaden azdığımıda okusaydın anlardın neyse yorum yapma yersiz
sagol duncancıgım sendende allah razı olsun...
demek annelık boyle bısey karsılıksız kocaman bır sevgı,fedakarlık,sabır,umut rabbıme bın sukur bana bunları yasattıgı ıcın...
ben guzel kızım ıcın elımden gelenı yapıyorum onu cooooook sevıyorum gormeme gerek yok kı hısesedıyorum rabbım bıze yardım et sabır ver dıyorum
evlat, annelık rabbımın en buyuk lutfu....kıymetını bılene..
amın canım ıns...sende cok ıyı bak kendıne...Canım sen şükürlerinle tevekkül etmenle kazanacaksın canım ben gönülden inanıyorum kurban olduğum Rabbim hayırlı olanı versin sana bebeğini kucağına alıp sevmeyi nasip etsin... Öpüyorum seni kendine çok iyi bak arkadaşım....
ben senın ıcın boyle seyler yazsaydım uzulmezmıydın pekı.sen buraya ılk gırdıgınden berı senı hıc kırdımmı ben.bana nasıl bunları yazabıldın.senden hıc beklemezdım.çunku senı cok sevdım ben
kIZLAR BİRŞEY SORUCAM BEN İLK HİSSETTİĞİM ZAMANLAR BEBEĞİM BENİ GIDIKLIYOR GEZİYOR GİBİ BİR HİSTİ VE BEBEĞİM SOLDAYDI ŞİMDİ SAĞ TARAFA GEÇTİ VE ESKİSİ KADAR KIPIRDAK DEĞİL ŞİMDİ DEĞİŞİK BİRŞEY HİSSEDİYORUM ACABA BU HİSSETTİĞİM BEBEĞİMİN TEKMESİ Mİ NASIL HİSSETTİĞİME GELİNCE SANKİ İÇİMDE BİRŞEY KARNIMA BASINÇ UYGULUYOR VE SANKİ GÖBEĞİMİ İTİYOR GÖBEĞİMDE BALONCUK PATLIYOR GİBİ VE GAZ GİBİ AMA GAZ DEĞİLDİR UMARIM DEĞİŞİK BİRŞEY SİZCE BU TEKMEMİ ?özlemcm inan ki sen içimizde belkide en fazla anneliği hakedinimizsin allahım sabrının ve bu pozitifliğinin karşılığını vesin sana güzel kızın çok şanslı böyle bir annesi olcağı için
ozlemcım kusura bakma.moralım cok fena bozuldu o yuzden okuyamadım bıle afedersıncanım.çok gecmıs olsun.benı cok uzen konusmalar olmusda.kafam bozuldu bıraz.nasılsın sen.hastanedemısın hala.allah yardımcın olsun canım.[/QUOT
sagol canım hala hastanedeyız doguma kadarda burdayız....cıkmam sakıncalı olabılırmıs sureklı gozetım altında olmam lazımmıs...
sende uzme kendını sonucda ıstemeden yanlıs anlasılmalar olabılıyor
kIZLAR BİRŞEY SORUCAM BEN İLK HİSSETTİĞİM ZAMANLAR BEBEĞİM BENİ GIDIKLIYOR GEZİYOR GİBİ BİR HİSTİ VE BEBEĞİM SOLDAYDI ŞİMDİ SAĞ TARAFA GEÇTİ VE ESKİSİ KADAR KIPIRDAK DEĞİL ŞİMDİ DEĞİŞİK BİRŞEY HİSSEDİYORUM ACABA BU HİSSETTİĞİM BEBEĞİMİN TEKMESİ Mİ NASIL HİSSETTİĞİME GELİNCE SANKİ İÇİMDE BİRŞEY KARNIMA BASINÇ UYGULUYOR VE SANKİ GÖBEĞİMİ İTİYOR GÖBEĞİMDE BALONCUK PATLIYOR GİBİ VE GAZ GİBİ AMA GAZ DEĞİLDİR UMARIM DEĞİŞİK BİRŞEY SİZCE BU TEKMEMİ ?
evet cnm hissettiğin şey bebeğinin hareketleri. gaz gibi ama gaz olmadığı bellidir :) baloncuk patlaması en güzel tarif bence. pıt diye bi dokunuş gibihadi bakalım annesi maşallah bebeğine. ilerleyen haftalarda daha iyi hissedeceksin cnm.
Evet canım tam baloncuk patlaması gibi emin olamıyordum sağol canım cevabın için senin bebişin nasıl hareketlerini hissediyormusun benim ki eskiden daha hareketlidi şimdi el ense yatıp arada baloncuk patlatıyor tembel oğluşum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?