ben burada sadece dertlesmek ıstedım kımseyı uzup kırmak ıstemedım.burada hersey gercek cunku.kımsede yalan dolan yok.bende hepınız gıbı ınsanım.ama her ınsan farklı duygulara sahıp.bende elhamdulıllah muslumanım.rabbıme ınanan ıtıkat eden bırıyım.sızlerın etrafında ıcınız dokecegınız ınsanlar mutlaka vardır.ama benım yok.esımın yuzunu bu ay dogru durust gormedım bıle.ıslerı yuzunden.cunku ben bır asker esıyım.aılem desenız herkes kendı derdınde.kımse kımseye yetısemez herkes ayrı yerlerde.ben koca bır daırede tek basına kımsenın kapısını calmadıgı bıryerde oturuyorum.ne komsulk var ne arkadaslık burada.benım tek dert ortagım sızlersınızz.benım ıcımı dokebıldıgım tek yer burası.sızlerle aglayıp sızlerle guluyorum burada.buradakı herkesı yurekten canı gonulden sevıyorum.benım sıcaklıgımı zaten anlayan anlamıstır.benı kınamayın lutfen.alay etmeyın.rabbım hıckımseyı bu durumlara dusurmesın.hayat hep gulucukler dagıtmıyor ınsana.ıste bende bunun bır ornegıyım.lutfen hakkımda yanlıs seyler dusunmeyın.burası benım veım gıbı.sızler benım kardeslerım oldunuz.hepınzı cok ama cok sevıyorum
Dorti canım sen bu aralar yaşadıkların dolayısıyla çok hassas bir dönemden geçiyorsun bence bu hassaslığın dolayısıyla alınganlık göstermiş olabilirsin emin ol burdaki herkesde seni seviyordur zaman zaman birbirimizi yanlış anlayıp kırılabiliriz hamileliğin verdiği hassaslıkla kırılganlığımız artıyor canım bencce sen kızını düşün ve sakin olmaya çalış üzüntü ve stres senin daha doğrusu hepimizin baş düşmanı özellikle senin tansiyonun çıkabilir bence şimdi sen biraz git yakışıklı noğlunu sev onunla konuş ne güzel sen bir annesin biz daha o güzel duyguyu tadamadık lütfen artık üzme kendiniben burada sadece dertlesmek ıstedım kımseyı uzup kırmak ıstemedım.burada hersey gercek cunku.kımsede yalan dolan yok.bende hepınız gıbı ınsanım.ama her ınsan farklı duygulara sahıp.bende elhamdulıllah muslumanım.rabbıme ınanan ıtıkat eden bırıyım.sızlerın etrafında ıcınız dokecegınız ınsanlar mutlaka vardır.ama benım yok.esımın yuzunu bu ay dogru durust gormedım bıle.ıslerı yuzunden.cunku ben bır asker esıyım.aılem desenız herkes kendı derdınde.kımse kımseye yetısemez herkes ayrı yerlerde.ben koca bır daırede tek basına kımsenın kapısını calmadıgı bıryerde oturuyorum.ne komsulk var ne arkadaslık burada.benım tek dert ortagım sızlersınızz.benım ıcımı dokebıldıgım tek yer burası.sızlerle aglayıp sızlerle guluyorum burada.buradakı herkesı yurekten canı gonulden sevıyorum.benım sıcaklıgımı zaten anlayan anlamıstır.benı kınamayın lutfen.alay etmeyın.rabbım hıckımseyı bu durumlara dusurmesın.hayat hep gulucukler dagıtmıyor ınsana.ıste bende bunun bır ornegıyım.lutfen hakkımda yanlıs seyler dusunmeyın.burası benım veım gıbı.sızler benım kardeslerım oldunuz.hepınzı cok ama cok sevıyorum
ben burada sadece dertlesmek ıstedım kımseyı uzup kırmak ıstemedım.burada hersey gercek cunku.kımsede yalan dolan yok.bende hepınız gıbı ınsanım.ama her ınsan farklı duygulara sahıp.bende elhamdulıllah muslumanım.rabbıme ınanan ıtıkat eden bırıyım.sızlerın etrafında ıcınız dokecegınız ınsanlar mutlaka vardır.ama benım yok.esımın yuzunu bu ay dogru durust gormedım bıle.ıslerı yuzunden.cunku ben bır asker esıyım.aılem desenız herkes kendı derdınde.kımse kımseye yetısemez herkes ayrı yerlerde.ben koca bır daırede tek basına kımsenın kapısını calmadıgı bıryerde oturuyorum.ne komsulk var ne arkadaslık burada.benım tek dert ortagım sızlersınızz.benım ıcımı dokebıldıgım tek yer burası.sızlerle aglayıp sızlerle guluyorum burada.buradakı herkesı yurekten canı gonulden sevıyorum.benım sıcaklıgımı zaten anlayan anlamıstır.benı kınamayın lutfen.alay etmeyın.rabbım hıckımseyı bu durumlara dusurmesın.hayat hep gulucukler dagıtmıyor ınsana.ıste bende bunun bır ornegıyım.lutfen hakkımda yanlıs seyler dusunmeyın.burası benım veım gıbı.sızler benım kardeslerım oldunuz.hepınzı cok ama cok sevıyorum
cnm kimsenin seni kınadığı yok. inan bana. seni anlıyoruz, hepimizin tek isteği biraz daha güçlü olman. bu hayatta ne büyük dertlerle uğraşan insanlar var. ne olursa olsun halimize şükretmek gerekir. Rabbime şükürler olsun. ama geleceğimizi Allahtan başka kimse bilemez ve bizlerde elimizden geleni yaptıktan sonra Allaha sığınmalıyız. tevekkül etmeliyiz.
bir daha alınganlık yapma. çok samimi söylüyorum kimsenin seni kırmak istediğini düşünmüyorum. dilarayı da yanlış anladım sanırım, senin için kötü birşey söylemedi. bunuda belirtmek istedim cnm.
şimdi kendini topla ve bebeğini düşün annesi. sen üzüldükçe o daha çok üzülüyordur. rabbim korusun meleklerimizi.
Evet canım tam baloncuk patlaması gibi emin olamıyordum sağol canım cevabın için senin bebişin nasıl hareketlerini hissediyormusun benim ki eskiden daha hareketlidi şimdi el ense yatıp arada baloncuk patlatıyor tembel oğluşum benim
Canım sende hiisedersin yakında bende çok net ve yoğün hissetmiyorum ama hissettiğim kadarıyla çoooooooooooook güzellll bir duygu inşallah en kısa sürede hepimiz bol bol hissederiz minnoşlarımızıcanım bende 18+2yim ama hiç birşey hissetmiyorum
benmde oğlum olucak maşşallah sen hissetmeye başlamışsın:nazar:
benimkide sadece baloncuk patlaması gibiydi. bikaç gündür daha kuvvetlendi miniğim. bende daha kuvvetli hissetmek için sabırsızlanıyodum. daha çok erken senin için. bikaç hafta sonra göreceksin bak nasıl kuvvetlenecek hareketleri. böyle karnını izleyeceksn. göbüşünün bi noktasında hareketini gözünle bile göreceksin inş. her geçen gün daha keyifli oluo
maşallah bebişlerimize.
yazdıgı cevaplara baktınmı nasılda yancı yazılar yazmıs.okudunmu yazdıklarını.sınırımı bozdu ya
ay canım bende biran önce görsem o günleri bebişimin hareketlerini net hiisetmeyi o kadar çok istiyorum ki MAŞALLAH BEBİŞLERİMİZE ALLAHIM KORUSUN ONLARI..........benimkide sadece baloncuk patlaması gibiydi. bikaç gündür daha kuvvetlendi miniğim. bende daha kuvvetli hissetmek için sabırsızlanıyodum. daha çok erken senin için. bikaç hafta sonra göreceksin bak nasıl kuvvetlenecek hareketleri. böyle karnını izleyeceksn. göbüşünün bi noktasında hareketini gözünle bile göreceksin inş. her geçen gün daha keyifli oluo
maşallah bebişlerimize.
dorti kdilara kesinlikle yanlış bi yorumda bulunmadı
aral inş hissedebilirim
caım ben eskisi kadar giremiyorumm ara ara bakıyorum işte canımmteşekkür ederiz turko teyzesi. kayınvalidem iyidir Allah var. hep diyorum Allah razı olsun gani gani. Bu arada sen nerelerdesin? bugün ilk kez bu kadar uzun kaldım ama sen yoktun
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz
hoşgeldin, biz iyiyiz siz nasılsınz bebeşinle cnm :79:
Arkadaşlar benim cevap panelimde sizinki gibi güler yüzlü küçük simgeler yok ya da ben nerde olduğunun farkında değilim sizde nerde o simgeler bende kullanmak istiyorum ama göremediğim için kullanamıyorum
sağol canım iyiyiz biz oğluşumla sen nasılsın....slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?