2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cnm kimsenin seni kınadığı yok. inan bana. seni anlıyoruz, hepimizin tek isteği biraz daha güçlü olman. bu hayatta ne büyük dertlerle uğraşan insanlar var. ne olursa olsun halimize şükretmek gerekir. Rabbime şükürler olsun. ama geleceğimizi Allahtan başka kimse bilemez ve bizlerde elimizden geleni yaptıktan sonra Allaha sığınmalıyız. tevekkül etmeliyiz.

bir daha alınganlık yapma. çok samimi söylüyorum kimsenin seni kırmak istediğini düşünmüyorum. dilarayı da yanlış anladım sanırım, senin için kötü birşey söylemedi. bunuda belirtmek istedim cnm.

şimdi kendini topla ve bebeğini düşün annesi. sen üzüldükçe o daha çok üzülüyordur. rabbim korusun meleklerimizi.

Dorti canım sen bu aralar yaşadıkların dolayısıyla çok hassas bir dönemden geçiyorsun bence bu hassaslığın dolayısıyla alınganlık göstermiş olabilirsin emin ol burdaki herkesde seni seviyordur zaman zaman birbirimizi yanlış anlayıp kırılabiliriz hamileliğin verdiği hassaslıkla kırılganlığımız artıyor canım bencce sen kızını düşün ve sakin olmaya çalış üzüntü ve stres senin daha doğrusu hepimizin baş düşmanı özellikle senin tansiyonun çıkabilir bence şimdi sen biraz git yakışıklı noğlunu sev onunla konuş ne güzel sen bir annesin biz daha o güzel duyguyu tadamadık lütfen artık üzme kendini

canım benim biz senden sıkılmadıkki aksine herkesin yüreği ve gönlü sende
seni anlayabiliyoruz bizler için uzaktan tamam oldu bitti demek ve konuyu kapatmak kolay
ama herşeyde olduğu gibi yaşanılmadan başa gelinmeden kimse kimseyi anlayamaz
belki bazen sana artık konuyu kapattık dorti derken bile yanlış konuştuk
çünkü içindeki acıyı senin kadar hissedemiyoruz hergün kafanda soru işaretiyle yaşamanda çok normal
ama bizde sana destek verip iyice soru işaretleri yapsaydık daha kötü olurdun
amacımız bi nebzede olsa seni rahatlatabilmek
hiçbirimiz müneccim değiliz herşeyi sadece Rabbim biliyo ondan yardım istiyoruz
ve seninde sağlıcakla evladını kucağına almanı istiyoruz
biz sana değil senin kafanı kurcalayan OLUMSUZ MSJ YAZAN KİŞİLERE kızıyoruz

yazdıgı cevaplara baktınmı nasılda yancı yazılar yazmıs.okudunmu yazdıklarını.sınırımı bozdu ya

benimkide sadece baloncuk patlaması gibiydi. bikaç gündür daha kuvvetlendi miniğim. bende daha kuvvetli hissetmek için sabırsızlanıyodum. daha çok erken senin için. bikaç hafta sonra göreceksin bak nasıl kuvvetlenecek hareketleri. böyle karnını izleyeceksn. göbüşünün bi noktasında hareketini gözünle bile göreceksin inş. her geçen gün daha keyifli oluo

maşallah bebişlerimize.

canım bende 18+2yim ama hiç birşey hissetmiyorum
benmde oğlum olucak maşşallah sen hissetmeye başlamışsın:nazar
:
Canım sende hiisedersin yakında bende çok net ve yoğün hissetmiyorum ama hissettiğim kadarıyla çoooooooooooook güzellll bir duygu inşallah en kısa sürede hepimiz bol bol hissederiz minnoşlarımızı

sagol canım.hepınız benım canımsınız.

yazdıgı cevaplara baktınmı nasılda yancı yazılar yazmıs.okudunmu yazdıklarını.sınırımı bozdu ya

sen o yazıyı düz okumuşsun cnm. aslında onun anlatmak istediği başkaydı. eminim amniyosentez yaptırmış biri olarak daha iyi anlıyordur o seni. ondan önceki msjları okursan daha iyi anlarsın.
ama gerçekten kötü bişey demedi. bende o anda konunun içindeydim ordan biliyorum.

dortı canım bende aralın dusunduklerıne katılıyorum zor gunler gecırdın onun hassasıyetı var uzerınde...
ama ınan ben kendı adıma sevıyorum senı lutfen cok uzme kendını hepımızın sıkıntıları var kendıne gore ama rabbım cok buyuk hepımızın yardımcısı olsun ıns...gececek senınkıde benımkıde ama bıraz sabır lazım ıste...
lutfen kendını hıc yanlız hıssetme bız varız....kendınıde melegınıde uzme olur mu???

ay canım bende biran önce görsem o günleri bebişimin hareketlerini net hiisetmeyi o kadar çok istiyorum ki MAŞALLAH BEBİŞLERİMİZE ALLAHIM KORUSUN ONLARI..........

özlemcim cnm senin iyi olduğunu görünce bende çok seviniyorum. Rabbim kızını korusun inş. şimdi hastanedesin sanırım. Allah şifa versin cnm. dualarım seninle,

Arkadaşlar benim cevap panelimde sizinki gibi güler yüzlü küçük simgeler yok ya da ben nerde olduğunun farkında değilim sizde nerde o simgeler bende kullanmak istiyorum ama göremediğim için kullanamıyorum

teşekkür ederiz turko teyzesi. kayınvalidem iyidir Allah var. hep diyorum Allah razı olsun gani gani. Bu arada sen nerelerdesin? bugün ilk kez bu kadar uzun kaldım ama sen yoktun
caım ben eskisi kadar giremiyorumm ara ara bakıyorum işte canımm

canım benimm biz çok iyiyiz sen ve ogluşun nasıl canımmm benimm [/QUOTE]

cnm bizde iyiyiz oğluşumla ama kıpırdamıyo 3-4 gündür canım ona biraz sıkılıo

Arkadaşlar benim cevap panelimde sizinki gibi güler yüzlü küçük simgeler yok ya da ben nerde olduğunun farkında değilim sizde nerde o simgeler bende kullanmak istiyorum ama göremediğim için kullanamıyorum

cnm yazdığımız tablonun altındalar. biraz kaydırma çubuğunu aşağı kaydırırsan görürsün. :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…