2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr gündüz karnımdaki minişin resmini koydum buda ablası teyzeleri kızım nasıl bana benzetiyor kimisi kimisi babaya bence ikimizin karışımı :))kaydirigubbakcemile3
Çok tatlı allah bağışlasın ne güzel ikinci çocuğu yapıyosun maşallah biz daha birinciyle uğraşıyoruz

Çok tatlı allah bağışlasın ne güzel ikinci çocuğu yapıyosun maşallah biz daha birinciyle uğraşıyoruz
valla bende ugraştım kızımda tedavilerle oldu buda emeksiz gelmiyorlar canım
Karnım acıktı ama üşeniyorum yemek hazırlamaya

yaa bebişi vitaminsiz koyma karnını doyurda gel hadi bakalım canım üşenme minişe iyi bak

gitcem zaten şimdide biraz bakınıyordum çok oturmak zararlı zaten sende çok durma şimdi ben pek belirtilerim yok diye durabiliyorum biraz önce marketten geldik yoruldum birazdan yicem yemek dinleniyorum , bu arada baskül aldım da iyi çıkarmı bilmiyorum 49 kiloyum tartı 48,3 çıktı bilmiyorum biraz zayıf gösterdi beni galiba

kizlar sayfa bende beyaz yine kac deefa kapayip actim yok yine beyaz cikiyim sonra gelirim belki düzelir ,gözlerimi aliyor bu sekil

Evet canım öyle oluyor bende çok çıktım girdim ama olmuyor kafasına göre bi beyaz bir pembe oluyor

sayfa yine iğrenççççççççççççç

turko kızın çok sevimli. allah bağışlasın

kızlar bende cumartesı gunu medıpolde bahar hanıma gidicem çok methettıler baklım yazarım yrumları buraya:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…