2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

özlemcim cnm senin iyi olduğunu görünce bende çok seviniyorum. Rabbim kızını korusun inş. şimdi hastanedesin sanırım. Allah şifa versin cnm. dualarım seninle,
sagol canım...amın cumlemızın kuzusunun korusun ıns...hastanedeyız canım doguma kadar...allah razı olsun tatlım...

slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz

mrb cnm hoşgeldin

Arkadaşlar benim cevap panelimde sizinki gibi güler yüzlü küçük simgeler yok ya da ben nerde olduğunun farkında değilim sizde nerde o simgeler bende kullanmak istiyorum ama göremediğim için kullanamıyorum

cnm cvp yazdığımız panelin hemen altında ama acaba sende çıkmıomu ki?

canım bir yanlış anlaşılma olmuş. şimdi, dilaranin bahsettiği konu sana karşı duyarsız olmak değildi. hepimiz hamileyiz nasıl sen hassas bir dönemdeysen hepimiz aynı dönemdeyiz ve dilarada. dşün benim 3 hafta sonra detaylım var ve bebeğimin sağlıklı olup olmadığı net belli olucak yani anlayacağın herkes aynı ince ve hassas ipin üzerinde. lütfen dilarayıda sen üzme ve bu konu kapansın.

bu sayfada ne yazık ki birçok sorunlu gebemiz var (keşke olmasaydı) ama senin bakış açın ve olaylara yaklaşımın gerçekten çok yüksek dozajda. bu dozajının herkes tarafından normal karşılanması tabi ki olası değil. dediğim gibi herkes hamile ve herkes hassas bir dönemde. bence sen de şuan maksimum hassasın hadi öpüşünde barışın kaprisli hamiŞler

aralcım benimde aynı oldu ya. bi azalma var oğlumda. benimde msır patlıo gibi ama biraz sert bir msır bu

mrb cnm hoşgeldin

cnm cvp yazdığımız panelin hemen altında ama acaba sende çıkmıomu ki?

Evet canım bende çıkmıyor galiba neyse sağlıkl olsun simgecim senin deteylı vardı sanırım nasıl geçti büyümüşmü kuzun

caım ben eskisi kadar giremiyorumm ara ara bakıyorum işte canımm
hoşgeldin canımm
canım benimm biz çok iyiyiz sen ve ogluşun nasıl canımmm benimm

cnm bizde iyiyiz oğluşumla ama kıpırdamıyo 3-4 gündür canım ona biraz sıkılıo[/QUOTE]

cok sukur cnm ıyıyız buyuyup duruyoruz anne ogul

mız mız'cım hoşgeldin tatlım

Hoşgeldin zonoxcum bende ilk hissettiğimde kıpır kıprı resmen geziniyordu içerde ama şimdi çok az hissettiriyor kendini aynen mısır patlaması baloncuk patlaması gibi yerini değiştirdi benimki acaba konumu mu daha az hissetmemi sağlıyor diyorum arda endişelenmiyor değilim çünkü zaman ilerledikçe daha hızlı ve çok hareket edeceğine benimki yatıp duruyor galiba aman sağlıklı olsunlarda ense yapsınlar tek bu arada arda paşanın cicileri hayırlı olsun güzel sağlıklı günelrde giysin inşallah

herkes anladı beim ne demek istediğimi ve artık bu konuda yorum yapmıcam bende yaşadğım sorunu yazdım ve hepimiz bu konuları duydukça daha çok üzülüyoruz bunu bilmeni istedimm ama dedim ya gerek yok konuşmaya nede olsa ben tehlikeli biriyim sana destek olmaya çalıştığım için

Merhaba canlarım..
Bugun internet bir gitti pir gitti
Bir tel msn acılıyordu onunda bana bi faydası yok..
Az önce kocam yaptıda rahat ettim ama nolmus bugun böle..
Ayy okurken bile karnıma kramp girdi artık iç gelemiyorum gerginlige yaa...
Üzüldügüm an karnım cok acıyor valla
Zonox aldıklarına bayıldım canım güle güle giysin arda kusum :))
Özlemcim seni de arayamadım ama hep aklımdasın..
Hayat bazen beni fazla yoruyor ihmal edebiliyorum sevdiklerimi..ama telafi edicem söz :)
Kdilara kızz cok guldum kumanda ile kavga etmene
Evimdeki esyaların dili olsa da bi anlatsa onlara neler yaptıgımı..Hepimiz aynıyız galiba..
Benimde oglusumun cicileri için yorum yapan anneciklere cok tesekur ederim...

Canımm kıyamam ben sana yaaa..
Üzme kendini nolurr

sevgili anneler yazılanları okudum ve baştan beri çok üzüldüm
dorti canım çok hassas bir dönemdeyiz hepimiz.tek düşüncemiz sağsağlim bebişlerimizi kucağımıza almak.
seninde risklerin çııktı tam emin olunamamakla birlikte aldırmıcam dedin.bizde sana hep destek olduk.
hiçbirşeyin garantisi yok.
canım düşünüyorumda sürekli seni merak ettik.sen hep olumsuz düşündün 2li de 3 lüde ....... kendince haklı olabilirsin zor zamanlar gerçekten sana yürekten katılıyorum.ama çok fazla dillendirdin.herkeze ayrı ayrı açıklamalar yaptın.kafanda karıştı vs vs.....kendini yedin bitirdin
bizler hep destek oluyoruz birbirimize ne kadar güzel endişelerimizi paylaşıyoruz.
yapmayalım ve kırmayalım artık.
sende biraz yalnız kalmak isiyosan kal canım kafanı dinle.zamana bırak.
sen çok tatlı ve güzel bebişinin annesi olacaksın hep böyle düşün canım

hosgeldınesracıgım ben artık bornovaya tasındım canım bıkac ay burda oturacagım berklıyorum senı artık...

hosgeldınesracıgım ben artık bornovaya tasındım canım bıkac ay burda oturacagım berklıyorum senı artık...

Gelicem canımm inan aklımdasın
Bazı can sıkıcı seyler oldu o yuzden ne arayabildim ne gelebildim sana...
Ama hep dua ettim inan bana

Evet canım bende çıkmıyor galiba neyse sağlıkl olsun simgecim senin deteylı vardı sanırım nasıl geçti büyümüşmü kuzun

evet cnm 24cm 404 gr olmuş oğluşum. tabi biz kıza kendimizi çok hazırlamıştık ama doktor en son gittiğimizde erkek deyince bayağı şaşırdık. tabi sağlıklı sihhatli olması önemli olan. allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. detaylı ultrasonda herşey normal çıktı. sadece yan yattığı için doktor yüzünün bi kısmını tam inceleyemedim haftaya bi daha gel istersen dedi ama ben gitmedim. yılbaşında sonra tekrar gidicem nasılsa.

Simgeee maaşallah kız, pasana..
allah nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…