sagol canım...amın cumlemızın kuzusunun korusun ıns...hastanedeyız canım doguma kadar...allah razı olsun tatlım...özlemcim cnm senin iyi olduğunu görünce bende çok seviniyorum. Rabbim kızını korusun inş. şimdi hastanedesin sanırım. Allah şifa versin cnm. dualarım seninle,
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz
Arkadaşlar benim cevap panelimde sizinki gibi güler yüzlü küçük simgeler yok ya da ben nerde olduğunun farkında değilim sizde nerde o simgeler bende kullanmak istiyorum ama göremediğim için kullanamıyorum
canım bir yanlış anlaşılma olmuş. şimdi, dilaranin bahsettiği konu sana karşı duyarsız olmak değildi. hepimiz hamileyiz nasıl sen hassas bir dönemdeysen hepimiz aynı dönemdeyiz ve dilarada. dşün benim 3 hafta sonra detaylım var ve bebeğimin sağlıklı olup olmadığı net belli olucak yani anlayacağın herkes aynı ince ve hassas ipin üzerinde. lütfen dilarayıda sen üzme ve bu konu kapansın.bak dılara senden baska yorum yapan olmamıs benım ıcın.bırtek sen yapmıssın.ve hep kotu seyler yazmıssın.ben sana boylemı yaptım.kımse sana cevap yazmasken ben sana yazdım.sırf alınma uzulme dıye.karsılıgı bumuydu.benı bu kadarmı sındıremedın.benı tanımıyosun bıle.benım gırmeyecegımımı sandın bırdaha buraya.sen gercekten cok tehlıkelıymıssın.ben sana hep canım dedım can arkadasım dedım.bana bunumu layık gordun.hep olumsuz seyler yazmıssın bana.cok ayıp bu yaptıgın.hepımız hayatı laylaylom yasamıyoruz.ve benım panık atak hastası oldugumuda unutma.ben senın kadar vurdumduymaz gamsız olamıyorum.ben senınle ılgılı en ufak ters bısey yazdımmı.bana bunlarımı layık gordun.bız burada can dostuyuz kardesız hepımız.sen bunun farkına hala varamadınmı.burası dedıkodu yerı degıl.bunu bılerek yazarsan yorumlarını daha ıyı olur.
kIZLAR BİRŞEY SORUCAM BEN İLK HİSSETTİĞİM ZAMANLAR BEBEĞİM BENİ GIDIKLIYOR GEZİYOR GİBİ BİR HİSTİ VE BEBEĞİM SOLDAYDI ŞİMDİ SAĞ TARAFA GEÇTİ VE ESKİSİ KADAR KIPIRDAK DEĞİL ŞİMDİ DEĞİŞİK BİRŞEY HİSSEDİYORUM ACABA BU HİSSETTİĞİM BEBEĞİMİN TEKMESİ Mİ NASIL HİSSETTİĞİME GELİNCE SANKİ İÇİMDE BİRŞEY KARNIMA BASINÇ UYGULUYOR VE SANKİ GÖBEĞİMİ İTİYOR GÖBEĞİMDE BALONCUK PATLIYOR GİBİ VE GAZ GİBİ AMA GAZ DEĞİLDİR UMARIM DEĞİŞİK BİRŞEY SİZCE BU TEKMEMİ ?
mrb cnm hoşgeldin
cnm cvp yazdığımız panelin hemen altında ama acaba sende çıkmıomu ki?
caım ben eskisi kadar giremiyorumm ara ara bakıyorum işte canımm
hoşgeldin canımm
canım benimm biz çok iyiyiz sen ve ogluşun nasıl canımmm benimm
cok sukur cnm ıyıyız buyuyup duruyoruz anne ogul
Evet canım bende çıkmıyor galiba neyse sağlıkl olsun simgecim senin deteylı vardı sanırım nasıl geçti büyümüşmü kuzun
Hoşgeldin zonoxcum bende ilk hissettiğimde kıpır kıprı resmen geziniyordu içerde ama şimdi çok az hissettiriyor kendini aynen mısır patlaması baloncuk patlaması gibi yerini değiştirdi benimki acaba konumu mu daha az hissetmemi sağlıyor diyorum arda endişelenmiyor değilim çünkü zaman ilerledikçe daha hızlı ve çok hareket edeceğine benimki yatıp duruyor galiba aman sağlıklı olsunlarda ense yapsınlar tek bu arada arda paşanın cicileri hayırlı olsun güzel sağlıklı günelrde giysin inşallahcanım bir yanlış anlaşılma olmuş. şimdi, dilaranin bahsettiği konu sana karşı duyarsız olmak değildi. hepimiz hamileyiz nasıl sen hassas bir dönemdeysen hepimiz aynı dönemdeyiz ve dilarada. dşün benim 3 hafta sonra detaylım var ve bebeğimin sağlıklı olup olmadığı net belli olucak yani anlayacağın herkes aynı ince ve hassas ipin üzerinde. lütfen dilarayıda sen üzme ve bu konu kapansın.
bu sayfada ne yazık ki birçok sorunlu gebemiz var (keşke olmasaydı) ama senin bakış açın ve olaylara yaklaşımın gerçekten çok yüksek dozajda. bu dozajının herkes tarafından normal karşılanması tabi ki olası değil. dediğim gibi herkes hamile ve herkes hassas bir dönemde.bence sen de şuan maksimum hassasın hadi öpüşünde barışın kaprisli hamiŞler
aralcım benimde aynı oldu ya. bi azalma var oğlumda. benimde msır patlıo gibi ama biraz sert bir msır bu
aralcım benimde aynı oldu ya. bi azalma var oğlumda. benimde msır patlıo gibi ama biraz sert bir msır bu
mesaj yazma panelinin hemen altında görmen lazım smileyleri
oglusumla bızde ıyıyız sımdı faceye onun ultrason vıdeosunu eklıyorum tosunum
herkes anladı beim ne demek istediğimi ve artık bu konuda yorum yapmıcam bende yaşadğım sorunu yazdım ve hepimiz bu konuları duydukça daha çok üzülüyoruz bunu bilmeni istedimm ama dedim ya gerek yok konuşmaya nede olsa ben tehlikeli biriyim sana destek olmaya çalıştığım için
hosgeldınesracıgım ben artık bornovaya tasındım canım bıkac ay burda oturacagım berklıyorum senı artık...
Evet canım bende çıkmıyor galiba neyse sağlıkl olsun simgecim senin deteylı vardı sanırım nasıl geçti büyümüşmü kuzun
evet cnm 24cm 404 gr olmuş oğluşum. tabi biz kıza kendimizi çok hazırlamıştık ama doktor en son gittiğimizde erkek deyince bayağı şaşırdık. tabi sağlıklı sihhatli olması önemli olan. allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. detaylı ultrasonda herşey normal çıktı. sadece yan yattığı için doktor yüzünün bi kısmını tam inceleyemedim haftaya bi daha gel istersen dedi ama ben gitmedim. yılbaşında sonra tekrar gidicem nasılsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?