evet cnm 24cm 404 gr olmuş oğluşum. tabi biz kıza kendimizi çok hazırlamıştık ama doktor en son gittiğimizde erkek deyince bayağı şaşırdık. tabi sağlıklı sihhatli olması önemli olan. allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. detaylı ultrasonda herşey normal çıktı. sadece yan yattığı için doktor yüzünün bi kısmını tam inceleyemedim haftaya bi daha gel istersen dedi ama ben gitmedim. yılbaşında sonra tekrar gidicem nasılsa.
evet cnm 24cm 404 gr olmuş oğluşum. tabi biz kıza kendimizi çok hazırlamıştık ama doktor en son gittiğimizde erkek deyince bayağı şaşırdık. tabi sağlıklı sihhatli olması önemli olan. allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. detaylı ultrasonda herşey normal çıktı. sadece yan yattığı için doktor yüzünün bi kısmını tam inceleyemedim haftaya bi daha gel istersen dedi ama ben gitmedim. yılbaşında sonra tekrar gidicem nasılsa.
ay bende burdan korkuyorum herkes oglana alıstı ya ayrıntılı ultrasonda kız cıkarsa valla sasırıp kalırız esım cok uzulurrrrrrr
bızımkıde 416 gram 28 santım teyzelerı sısko galıba tosunum
19+6 haftalıkken
Simgeee maaşallah kız, pasana..
allah nazarlardan korusun
ay bende burdan korkuyorum herkes oglana alıstı ya ayrıntılı ultrasonda kız cıkarsa valla sasırıp kalırız esım cok uzulurrrrrrr
bızımkıde 416 gram 28 santım teyzelerı sısko galıba tosunum
19+6 haftalıkken
Gözünaydın canım maşallah paşa oğluna oh siz ne güzel atlatmışsınız bu zorlu sınavı darısı bizlerin başına inşallah
Ben şuanda oda yapmıyacağım yanımda yatacak zaten odamızda yok şimdilik yatak odasında ma aile yatıcaz 3-4 yaşına gelince odasını ayıracam ancak o zaman odası olucak oğlumunKızlar oda yapıyormusunuz ya erkenmı sızce sımdı yapmak bana doktor 7 ayında yap dedı
ayyyyyy maşallah maşallahSeninki tosun paşa olmuş artık. Doktor bana bile bu kadar iri yapı kız olmasın zaten çirkin olur demiişti. Meraketme erkekdir cnm. Böyle bira iri olanlar genelde erkek oluo demişti doktorum.
ayyyyyy maşallah maşallahseninki tosun paşa olmuş artık. doktor bana bile bu kadar iri yapı kız olmasın zaten çirkin olur demiişti. meraketme erkekdir cnm. böyle bira iri olanlar genelde erkek oluo demişti doktorum.
ayy evet artık taramalarımız bitti. sizlerde güzel haberlerle atlatırsınız inşallah
Ben şuanda oda yapmıyacağım yanımda yatacak zaten odamızda yok şimdilik yatak odasında maaile yatıcaz 3-4 yaşına gelince odasını ayıracam ancak o zaman godası olucak oğlumun
Kızlar oda yapıyormusunuz ya erkenmı sızce sımdı yapmak bana doktor 7 ayında yap dedı
evet bende oyle dusunuyorum bu tosuncuk tam erkek masallahı var tosunum
ama ıste bızım doktor ıdrar torbasını goruyor mıdesını goruyor ama cınsıyete gelınce sadece buyuk ıhtımalle erkek dıyor benı delı edıyor yaaaaaaaa
Aslında park yatak düşünmüyorum karyola tazı yatak düşünüyorum birde şşifonyer tarzı dolap alıcam .şimdilik sadece bakıyorum net bir model beğenmedim daha .park yataklar çok kullnışlı gözüküyor ama nedense bana güvenilir gelmiyorcnm benim durumumda senin gibi. şimdilik yanımızda yatacak. park yatak düşünüyorsun sanırım. varmı kafanda bi model.
Aslında park yatak düşünmüyorum karyola tazı yatak düşünüyorum birde şşifonyer tarzı dolap alıcam .şimdilik sadece bakıyorum net bir model beğenmedim daha .park yataklar çok kullnışlı gözüküyor ama nedense bana güvenilir gelmiyor
O duygu bendede var canım nedense bakıp bakıp bırakıyorum inşallah 7. ayıma geleyim başlıyacam almaya zten anneannesi dün bir yığın giysi almış dayanamamış aldıklarını görmedim anneciğimin ama çoook mutlu oldumBen daha kıyafet bıle alamadım ıcım gıdıyor ama alamıyorum nedense cok garıp sankı bırseyler benı durduruyor
Ayy ne güzel ya allahım bizede göstersin o güzel günleri ben uykusuzluğa razıyım tek sağlıklı doğsunda oğlumbende oda konusunda çok kararsızım ikeada beşik görmüştüm bide dolap yaptırsam mı diyorum??
bugün 2 aylık bebeği olan bir komşuma gittik.
okadar tatlıki maaşallah.
çok küçük 3.5 kg doğmuş.dedim bu kadar mı minicik oluyorlar.
body çıtçıtlı çok al çok giydiriyorum dedi.
üst alt olarak çok giydiriyorum dedi.tulum alma kullanılmıyor dedi.
sezeryan olmuş bir gün çektim sonra geçti dedi.
böyle işte hiç uyumuyomuş gece 3 -4 gibi uyuyomuş.baya uykusuzlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?