2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ay bende burdan korkuyorum herkes oglana alıstı ya ayrıntılı ultrasonda kız cıkarsa valla sasırıp kalırız esım cok uzulurrrrrrr

bızımkıde 416 gram 28 santım teyzelerı sısko galıba tosunum

19+6 haftalıkken

Gözünaydın canım maşallah paşa oğluna oh siz ne güzel atlatmışsınız bu zorlu sınavı darısı bizlerin başına inşallah

ayyyyyy maşallah maşallah seninki tosun paşa olmuş artık. doktor bana bile bu kadar iri yapı kız olmasın zaten çirkin olur demiişti. meraketme erkekdir cnm. böyle bira iri olanlar genelde erkek oluo demişti doktorum.

Gözünaydın canım maşallah paşa oğluna oh siz ne güzel atlatmışsınız bu zorlu sınavı darısı bizlerin başına inşallah

ayy evet artık taramalarımız bitti. sizlerde güzel haberlerle atlatırsınız inşallah

Kızlar oda yapıyormusunuz ya erkenmı sızce sımdı yapmak bana doktor 7 ayında yap dedı
Ben şuanda oda yapmıyacağım yanımda yatacak zaten odamızda yok şimdilik yatak odasında ma aile yatıcaz 3-4 yaşına gelince odasını ayıracam ancak o zaman odası olucak oğlumun

Son düzenleme:

evet bende oyle dusunuyorum bu tosuncuk tam erkek masallahı var tosunum

ama ıste bızım doktor ıdrar torbasını goruyor mıdesını goruyor ama cınsıyete gelınce sadece buyuk ıhtımalle erkek dıyor benı delı edıyor yaaaaaaaa

İnşallah canım ...

Ben şuanda oda yapmıyacağım yanımda yatacak zaten odamızda yok şimdilik yatak odasında maaile yatıcaz 3-4 yaşına gelince odasını ayıracam ancak o zaman godası olucak oğlumun

cnm benim durumumda senin gibi. şimdilik yanımızda yatacak. park yatak düşünüyorsun sanırım. varmı kafanda bi model.

Ben daha kıyafet bıle alamadım ıcım gıdıyor ama alamıyorum nedense cok garıp sankı bırseyler benı durduruyor

Kızlar oda yapıyormusunuz ya erkenmı sızce sımdı yapmak bana doktor 7 ayında yap dedı

cnm beni evimin bi odasında zaten genç odası takımı var sadece gardırobu yok. çalışma masası yatağı 5li şifonyeri falan var ben sadece yatak odasına beşik almayı dşünüorum. birde büyük gardırop yaptırmayı düşünüorum.çünkü bebek odalarının gardıropları hep küçük. genç odasının yatağınada batman li veya arabalı falan uyku seti alıcam.

bizimki tescillendi bamyasının fotosunu bile verdi.

cnm benim durumumda senin gibi. şimdilik yanımızda yatacak. park yatak düşünüyorsun sanırım. varmı kafanda bi model.
Aslında park yatak düşünmüyorum karyola tazı yatak düşünüyorum birde şşifonyer tarzı dolap alıcam .şimdilik sadece bakıyorum net bir model beğenmedim daha .park yataklar çok kullnışlı gözüküyor ama nedense bana güvenilir gelmiyor

evet banada öyle gelio nedense bende karyola tarzı almayı düşünüorum

bende oda konusunda çok kararsızım ikeada beşik görmüştüm bide dolap yaptırsam mı diyorum??
bugün 2 aylık bebeği olan bir komşuma gittik.
okadar tatlıki maaşallah.
çok küçük 3.5 kg doğmuş.dedim bu kadar mı minicik oluyorlar.
body çıtçıtlı çok al çok giydiriyorum dedi.
üst alt olarak çok giydiriyorum dedi.tulum alma kullanılmıyor dedi.
sezeryan olmuş bir gün çektim sonra geçti dedi.
böyle işte hiç uyumuyomuş gece 3 -4 gibi uyuyomuş.baya uykusuzlardı.

Ben daha kıyafet bıle alamadım ıcım gıdıyor ama alamıyorum nedense cok garıp sankı bırseyler benı durduruyor
O duygu bendede var canım nedense bakıp bakıp bırakıyorum inşallah 7. ayıma geleyim başlıyacam almaya zten anneannesi dün bir yığın giysi almış dayanamamış aldıklarını görmedim anneciğimin ama çoook mutlu oldum

Son düzenleme:
Ayy ne güzel ya allahım bizede göstersin o güzel günleri ben uykusuzluğa razıyım tek sağlıklı doğsunda oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…