O duygu bendede var canım nedense bakıp bakıp bırakıyorum inşallah 7. ayıma geleyim başlıyacam almaya zten anneannesi dün bir yığın giysi almış dayanamamış aldıklarını görmedim anneciğimin ama çoook mutlu oldum
evet banada öyle gelio nedense bende karyola tarzı almayı düşünüorum
Kızlar az once belıs mobılyadan bır oda gordum 1,090 fıyatı var buyuyen yatak sızce fıyatı ıyımı
Belis Krem Yeşil Büyüyen Bebek Odası Takımı (Yatak ve Orjinal Uyku Seti HEDİYE!!!) | | Bebefix.com
iyi akşamlar kızlar:) karyolalar güzel ama park yatak da çok pratik..bi de karyola düşünürseniz funnababy nin karyolaları çok güzel..
yok cnm en uygunu buda acaba kalıtesı nasıl of yaaaaaaaa cok ıstıyorum oda yapmak bende
benım kuzen tepe mobılyadan aldı 2600
haklısın bakalım artık bıraz gezıp bakalım ne bulcaz ogluma
bos odamız oldugu ıcın yapmak ıstıyorum
bu arada gittiiğim komşumun 8 yaşında bir çocuğu daha var
odasını gösterdi bana.hala sapasağlam harikaydı.büyüyen beşikmiş sonra karyola olmuş inanamadım kocaman bir yatak.şaşırdım nasıl yani o gördüğümüz beşikler böylemi oluyor büyüyünce dedim evet dedi.ve düşünün 8 yıldır kullanıyor.
ben önce karşı gibiydim.ama çok kullanışlı geldi bana.
bebeğide nerde uyutuyor dersiniz sleeper elagence sallanan beşik diye geçiyor çok rahat ediyormuş bebeiş.ama o benim içime sinmedi pek.
canlarım ben yatmaya hazırlanıyorum :)
oda konusunda bişeyler sorulmuş.
ben oğlumun odasını hazırlıcakm (tamamen zevki) ilk bebek olunca heves ettim. birde mevlütünü yapınca gelenler hep odasını sorcaklar. ben de oda yapmak istedim. sleeper beşikte uyutuomuş sedasemin arkadaşı. ben de kraftınkini aldım. inanılmaz rahat görünüyo. benm arkadaşım oğluna aldı. 5 aydır uyumayan sıpa 4 gündür deliksiz uyuyormuş
ben park yatağınıda aldım. önce parka yatırcam eğer uyumazsa kraftta uyutucam açıkcası:26:
dolabını yaptırıcam çnkü hazırlar genelde küçük oluyor
beyaz ve düz bir model istiyorum. altı çekmeceli olucak. benim yatak odamdaki mini şifonyeride odasına koyucam. nasıl olsa oda beyaz. halısını perdesini son 3 ay kala yaptırıcam.
zonox bi soru sordum göremedin heralde. ayrıntılı usg benim bir hafta sonra. 21 haftalıkken. sen biraz daha geç gireceksin sanırım. 3 hafta demişsin bi yerde. acaba benmi erken giriyorum. geç dahamı iyi olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?