2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende kız olduğunu öğrenince hep pembe pembe bişeyler alırken hep bişey oldu kaldı şimdi iyiki kalmış diorum çünkü erkekim gelio artık maviş maviş alıcaz

Kızlar sohbet çok güzeldi ama gözlerim yine yanmaya sulanmaya başladı herkese mutlu geceler sizi ve melelerinizi çok öpüyorum

Son düzenleme:
bu arada gittiiğim komşumun 8 yaşında bir çocuğu daha var
odasını gösterdi bana.hala sapasağlam harikaydı.büyüyen beşikmiş sonra karyola olmuş inanamadım kocaman bir yatak.şaşırdım nasıl yani o gördüğümüz beşikler böylemi oluyor büyüyünce dedim evet dedi.ve düşünün 8 yıldır kullanıyor.
ben önce karşı gibiydim.ama çok kullanışlı geldi bana.
bebeğide nerde uyutuyor dersiniz sleeper elagence sallanan beşik diye geçiyor çok rahat ediyormuş bebeiş.ama o benim içime sinmedi pek.

o beşkler banada bi tuhaf gelio nedense sanki emanette gibi

canlarım ben yatmaya hazırlanıyorum :)
oda konusunda bişeyler sorulmuş.
ben oğlumun odasını hazırlıcakm (tamamen zevki) ilk bebek olunca heves ettim. birde mevlütünü yapınca gelenler hep odasını sorcaklar. ben de oda yapmak istedim. sleeper beşikte uyutuomuş sedasemin arkadaşı. ben de kraftınkini aldım. inanılmaz rahat görünüyo. benm arkadaşım oğluna aldı. 5 aydır uyumayan sıpa 4 gündür deliksiz uyuyormuş

ben park yatağınıda aldım. önce parka yatırcam eğer uyumazsa kraftta uyutucam açıkcası:26:
dolabını yaptırıcam çnkü hazırlar genelde küçük oluyor
beyaz ve düz bir model istiyorum. altı çekmeceli olucak. benim yatak odamdaki mini şifonyeride odasına koyucam. nasıl olsa oda beyaz. halısını perdesini son 3 ay kala yaptırıcam.

çok güzel cnm allah sağlıkla sihhatle büyütsün odasında

zonox bi soru sordum göremedin heralde. ayrıntılı usg benim bir hafta sonra. 21 haftalıkken. sen biraz daha geç gireceksin sanırım. 3 hafta demişsin bi yerde. acaba benmi erken giriyorum. geç dahamı iyi olurdu?

sütünüzü içmeyi ihmal etmeyin kızlar
herkeze iyi geceler diliyorum.
oda beşik vs.konuları okuyorum artık tecrübeli annelerin sayfalarından.
bakalım biraz daha geçsin kesin karar veririz.
tatlı rüyalr

zonox bi soru sordum göremedin heralde. ayrıntılı usg benim bir hafta sonra. 21 haftalıkken. sen biraz daha geç gireceksin sanırım. 3 hafta demişsin bi yerde. acaba benmi erken giriyorum. geç dahamı iyi olurdu?

iyi geceler kıslar..soyle bir bakayım dedim.
son mesajları gorunce su perisi sana cevap yazayım dedim canım
benim de bu cumartesi ayrıntılı ultrasonum
hatta bakacak doktor ozellikler 20 lerde bakıyormuş..yani doktor tarzı heralde
gene heyecan sardı..inşallahh hersey yolundadır..

geçmiş olsun yasemin
gerçekten zor bir durum
bnm de hep diş sorunum olduğundan hamilelikten önce yaptırdım
yıne de arada ağrıyor dolgu dişim tam olmamış yemek kalıntısı oluyor
ama beterin beteri var sabretmek gerek..engelli bi çok kişiyle karşılaştım
onların durumunu düşünyorum da derdini anlatamıyorlar bazıları bilinci yok zaten
çoğu diş bile çektirmiyor..bnm en yakınım mesala ablam hatta şuan yanağında koca bir şişlik var
sadece ağrı kesici veriyorum o da zorla içiyor...kaç gündür yemek yemiyor...içim gidiyor yani
sonuçta derdini anlatmak dr. gitmek bile bir anlamda iyidir....
hamileyken gerçekten ağrılar ve hastalıklar ağır ve endişeli oluyor kendi benliğimizden ziyade bebek hep öncelik yani..
Rabbim mükafatını ve dayanma gücümüzü arttırır inş.
dua ile

Günaydın

Yasemin çok geçmiş olsun inşallah ağrıların en kısa zamanda geçer.

Aral 2 hafta önceydi ayrıntılı ultrasonum hatta 24. haftada bir daha yapılmasını uygun gören drlar var ben yaptırırmıyım bilmiyorum kararsısızm.

semaysem günaydın ( en saf halimle :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…