2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler .... uyku tutmadı erken kalktım .... inşallah güzel bir gün olsun .. test sonuçları çıkacak 2 arkadaşımız var bugün ... (ceren ve rabia) onlar için dua ediyorummmm... inş .bir probl çıkmaz... ,

özlem dün ben öğl sonra hiç girmedim .. şimdi geçmiş yazılarda gödüm .. devamlı hastanede yatacakmışsın ..sayılı zaman çabuk geçsin diyorum ... sağlık problemin çıkmasında .. sıkılmaların bebişi kucağına alınca uçarr giderr...

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri umarım herkes iyidir cerenli yağmur ve rabia allahım inşşş güzel haberlerle geliceksiniz.

Canlarım günaydınnnnnn
bugün pek aranızda olamıcam ama kalbim sizlerle

umarım geldiğimde, güzel haberlerle dolmuş olur sayfamız

su_perii, canım doktorum bana tam 4 hafta sonra randevu verdi detaylı için. ilk önce 3 hafta sonra asıl doktorum kontrol edecek. 4 hafta sonra da ayrıntılı ultrason için başka bir doktor bakacak. toparlamak gerekirse 3 hafta sonra benm kendi doktorum ve doktorum kontrol ettikten 1 hafta sonra da detaylı ultrason hocasına gidicem. vakit olarak hangi haftalarda yapılıyor hiç bilemiyorum.

günaydın canım nasılsın ? ben haftaya gidicem ayrıntılıya 19 haftalık olmuş olıcam erken mi? aslında ben biras erken gitmek istiyorum 3lü test yaptırmadığım için belki prof gerekli görür diye düşünüyorum 2li iyi çıkınca doktorum gerek görmedi 3lü de 20.haftaya kadar yapılıyormuş sanırım.

ayrıntılı ultrasonu siz mi talep ettiniz kızlar?benim doktorum bu konuda birşey söylemedi de...acaba bizim mi teklif etmemiz gerekiyor?

günaydın herkese ....

hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ederim kızlar hastaneyi aradım sonuç çıkmamış kısmetse yarın tekrar arıcam çıkmamışsada artık önümüzdeki hafta çarşambaya ararım bu kadar bekledim 1 hafta daha beklerim değilmi ama
hayırlısı bakalım zaten çok şükür zaman çabuk geçiyor ....

Son düzenleme:

yoo erken deıl 18 ile 22 haftaları arasında yapılıo detaylı bende 19+1 iken yanı pazartesı gıdıcem doktorum kendı yonlendırdı bu haftada benı erken olsaydı prof. bu tarıhe randevu yazmazdı

günaydın anneler....hep bahar da doğurmak isterdim kuzular gibi.Allah gönlüme göre verdi..valla kızlar çok şanslıyız nisan,mayıs,haziran doğum yapmak için en güzel aylar..hem bir araştırmaya göre bahar ve yaz aylarında doğan bebekler kış bebeklerine göre daha kilolu doğuyo ve daha çabuk gelişiyomuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…