günaydın herkese...nasılsız bakalım bugün?inşallah herkes iyidir...
günaydın canım biz kızımla iyiyiz :) peki siz nasılsınız ?
Canlarım günaydınnnnnn
bugün pek aranızda olamıcam ama kalbim sizlerle
umarım geldiğimde, güzel haberlerle dolmuş olur sayfamız
su_perii, canım doktorum bana tam 4 hafta sonra randevu verdi detaylı için. ilk önce 3 hafta sonra asıl doktorum kontrol edecek. 4 hafta sonra da ayrıntılı ultrason için başka bir doktor bakacak. toparlamak gerekirse 3 hafta sonra benm kendi doktorum ve doktorum kontrol ettikten 1 hafta sonra da detaylı ultrason hocasına gidicem. vakit olarak hangi haftalarda yapılıyor hiç bilemiyorum.
biz de iyiyiz kızımlabenim kızım gündüz çok hareketli,akşamları çok sessizleşiyor...sende durum ne?[/QUOTE
ahhh keşke bende o kadar çok hissedebilsem canım ya 18 + 1 olduk bugün çok hafif gıdıklanma hissediyorum onu da bazen her gün diil biraz endişeleniyorum aslında ama herkes normal diyor 20. 22. haftada hissedersin diyorlar bende bir an önce hissetmek istiyorummm
günaydın güzel anneler .... uyku tutmadı erken kalktım .... inşallah güzel bir gün olsun .. test sonuçları çıkacak 2 arkadaşımız var bugün ... (ceren ve rabia) onlar için dua ediyorummmm... inş .bir probl çıkmaz... ,
teşekkür ederimmm... dualarınız için binlerkez teşekkür edrim...
günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri umarım herkes iyidir cerenli yağmur ve rabia allahım inşşş güzel haberlerle geliceksiniz.
çok teşekkür ederim canım allah hepinizden razı olsun..
hepinize günaydın güzel anneler hayırlı bir gün diliyorum :)
günaydın canımm sana güzel günler...
günaydın canım çok şükür iyiyiz sen nasılsın????
semaysemmm günaydın kuzucummm nasılsınız????
biz de iyiyiz kızımlabenim kızım gündüz çok hareketli,akşamları çok sessizleşiyor...sende durum ne?[/QUOTE
ahhh keşke bende o kadar çok hissedebilsem canım ya 18 + 1 olduk bugün çok hafif gıdıklanma hissediyorum onu da bazen her gün diil biraz endişeleniyorum aslında ama herkes normal diyor 20. 22. haftada hissedersin diyorlar bende bir an önce hissetmek istiyorummm
Günaydın Arkadaşlar Diana bizim bebekler seninle aynı galiba sen 3 lü test yaptırmışmıydın?
günaydın güzel anneler .... uyku tutmadı erken kalktım .... inşallah güzel bir gün olsun .. test sonuçları çıkacak 2 arkadaşımız var bugün ... (ceren ve rabia) onlar için dua ediyorummmm... inş .bir probl çıkmaz... ,
günaydınnn
problem mi var neden uyuyamadınn
yaa biz işe gelmek için yataktan kalkamıyoruz sen yatamıyosunn aaa olurmu canım yat uyu keyfine bak ..hatta benim içinde yat yuvarlan yatağın içinde 8 çiz nolur
günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri umarım herkes iyidir cerenli
yağmur ve rabia allahım inşşş güzel haberlerle geliceksiniz.
sanada günaydınnn ...
amiin inş.herkesten güzel haberler bekliyorum
günaydınnnnn...hepinize günaydın güzel anneler hayırlı bir gün diliyorum :)
amiin hepimiz için hayırlı olsun inş..
günaydınnn
biz iyiyizz teyzoş
sen nasılsın bebiş nasıl ?
bu arada kızlar 5.aydan sonra iştah artıyormuş...kilolar katlanıyormuş...
yaa benimde sanki iştahım arttı gibi sanki zormu doyuyorum...çokmu çabuk acıkıyorum tam kestirmiş değilim...
Canlarım günaydınnnnnn
bugün pek aranızda olamıcam ama kalbim sizlerle
umarım geldiğimde, güzel haberlerle dolmuş olur sayfamız
su_perii, canım doktorum bana tam 4 hafta sonra randevu verdi detaylı için. ilk önce 3 hafta sonra asıl doktorum kontrol edecek. 4 hafta sonra da ayrıntılı ultrason için başka bir doktor bakacak. toparlamak gerekirse 3 hafta sonra benm kendi doktorum ve doktorum kontrol ettikten 1 hafta sonra da detaylı ultrason hocasına gidicem. vakit olarak hangi haftalarda yapılıyor hiç bilemiyorum.
günayydıınnnnn
hadi sana bugün izin verdimm
ama güzel haberlerle geldiğin için kaptın bu izini
benim dr detaylı için 21,22 haftalar uygun deyip 27.12.2010 randevu verdi
bilginize
evet canım endişe edecek birşey yok...ben de 18 de ilk hissetmeye başladım şimdi dışardan da belli olmaya başladı..senin de muhtemelen öyle olurbiz de iyiyiz kızımlabenim kızım gündüz çok hareketli,akşamları çok sessizleşiyor...sende durum ne?[/QUOTE
günaydın kızlar... ben bugun ayrıntılı ultrasona gidiyorum inşallah iyidir bebeğim bir ay oldu görmeyeli..
güzel bir muayene olur inş...
Günaydın Arkadaşlar Diana bizim bebekler seninle aynı galiba sen 3 lü test yaptırmışmıydın?
hayır canım 2li yaptırdım doktorum 3lüye gerek yok dedi aslında aklımda kalmadı diil eşimde yaptırma diyor sen yaptırdın mı ?
günaydın canım nasılsın ? ben haftaya gidicem ayrıntılıya 19 haftalık olmuş olıcam erken mi? aslında ben biras erken gitmek istiyorum 3lü test yaptırmadığım için belki prof gerekli görür diye düşünüyorum 2li iyi çıkınca doktorum gerek görmedi 3lü de 20.haftaya kadar yapılıyormuş sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?