günaydın kızlar... ben bugun ayrıntılı ultrasona gidiyorum inşallah iyidir bebeğim bir ay oldu görmeyeli..
günaydın herkese ....
semaysemmm günaydın kuzucummm nasılsınız????
yoo erken deıl 18 ile 22 haftaları arasında yapılıo detaylı bende 19+1 iken yanı pazartesı gıdıcem doktorum kendı yonlendırdı bu haftada benı erken olsaydı prof. bu tarıhe randevu yazmazdı
ayrıntılı ultrasonu siz mi talep ettiniz kızlar?benim doktorum bu konuda birşey söylemedi de...acaba bizim mi teklif etmemiz gerekiyor?
saol canım kendimi bu topiğin en pimpirikli annesi ilan ediyorum :))))
hayır canım 2li yaptırdım doktorum 3lüye gerek yok dedi aslında aklımda kalmadı diil eşimde yaptırma diyor sen yaptırdın mı ?
Evet canım ben geçen hafta verdim kanımı bugün alacağım öğleden sonra çıktıysa tabi inşallah hayırlısıyla temiz çıkar Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder.
arkadaşlar şu 2-3 tane kişinin alıntısını alıp naısl cevaplıyorsunuz ben bilemedim cevap vereyim aynı anda bi kaç kişiye dedim ama olmadı
Evet canım ben geçen hafta verdim kanımı bugün alacağım öğleden sonra çıktıysa tabi inşallah hayırlısıyla temiz çıkar Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder.
hadii inşş hayırlı haberlerle gel 2li yaptırmamışmıydın. sende eskişehirdeydin dimi öyle hatırlıyorum ben ramazan beye gidiyorum ayrıntılı ultrosona turgay şenere gidicem haftaya perşembe.sen hangi doktora gidiyordun ?
günaydıınnnn
biz çok iiyiizz siz nasılsınız ?
ayrıntılı ultrasonu siz mi talep ettiniz kızlar?benim doktorum bu konuda birşey söylemedi de...acaba bizim mi teklif etmemiz gerekiyor?
yok yok ... kayın validelere geldim .. 2 hafta falan burada kalıcaz ... zaten bu aralar sağa sola dön zor uyuyorum ... bide her geldiğimde ilk gece yerimi yadırgarım ...ondan sanırım ...günaydın güzel anneler .... uyku tutmadı erken kalktım .... inşallah güzel bir gün olsun .. test sonuçları çıkacak 2 arkadaşımız var bugün ... (ceren ve rabia) onlar için dua ediyorummmm... inş .bir probl çıkmaz... ,
günaydınnn
problem mi var neden uyuyamadınn
yaa biz işe gelmek için yataktan kalkamıyoruz sen yatamıyosunn aaa olurmu canım yat uyu keyfine bak ..hatta benim içinde yat yuvarlan yatağın içinde 8 çiz nolur
yattım yuvarlandım zaten :)))olmadı kalktım ....
canım
mesajlarımızın altında sağ köşede alıntı ile cevaplanın yanında + işareti var onu tıkla
mesaj göndereceğin her konunun altındaki o + işareti tıkla
en son en altta konuyu cevapla yazan beri tıkla
karşına kocaman pir pencerede tüm mesajlar gelicek ordan devam edebilirsin
GÜNAYDIINNN
ayyy bende heyecanlandım şimdii
kaçta randevun ? ..
güzel haberlerle gell dönüşte bizede anlat bebişin nasıl olmuş :97:
çok şükür canım biz de çok iyiyizzz... kuzucumda içerde sıcakta çok rahat olduğunu söylüyorr,keyfi yerinde karnı tokk daha ne olsun...
yok yok ... kayın validelere geldim .. 2 hafta falan burada kalıcaz ... zaten bu aralar sağa sola dön zor uyuyorum ... bide her geldiğimde ilk gece yerimi yadırgarım ...ondan sanırım ...
yattım yuvarlandım zaten :)))olmadı kalktım ....
aa evet söylemiştinnn
ordada 8 çizilmez şimdiii
neyse 3,5 da yeter benim içinn
bu arada herkeze bişey daha sormak istiyorum şimdi ben 18+3 haftalıkım aslında 19 haftalıkmı oluyorum yoksa hala 18 haftamımı dolduruyorum çok karışık sordum sanırım birde bu haftalarda ay hesabı nasıl yapılıyor kızlar yani ben şimdi kaç aylık oluyorum öff çok karışık bunu bileniniz varsa paylaşsın lütfen
blue-cann
sanada bunu yapıyomuş ya dr.un hayret ediyorum
detalı usg rutin kontrol herkese dr öneriyodur...
caım benim doktorumda söylememişti ben sordum oda bence gerek yok dedi ...ama bende bu önümüzdeki hafta başka bi hastaneye gidip yaptırmayı düşünüyorum ya da doktorumdan illaki talep edicem ...
aynen aynen bence deilan sayfası açılmadan kapansıınnnn
senden hada pimpirikli olanlarda varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?