2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benim doktorumda ayrıntılı ultrasonun gittiğim hastanede de yapıldığını söyledi ama herkes özelde yaptırıyo sanırım.bu olay uzun sürüyo olsa gerek di mi?gidenler bir anlatsanıza napıyolar,nelere bakıyolar..

arkadaşlar şu 2-3 tane kişinin alıntısını alıp naısl cevaplıyorsunuz ben bilemedim cevap vereyim aynı anda bi kaç kişiye dedim ama olmadı

arkadaşlar şu 2-3 tane kişinin alıntısını alıp naısl cevaplıyorsunuz ben bilemedim cevap vereyim aynı anda bi kaç kişiye dedim ama olmadı

canım
mesajlarımızın altında sağ köşede alıntı ile cevaplanın yanında + işareti var onu tıkla
mesaj göndereceğin her konunun altındaki o + işareti tıkla
en son en altta konuyu cevapla yazan beri tıkla
karşına kocaman pir pencerede tüm mesajlar gelicek ordan devam edebilirsin

ayrıntılı ultrasonu siz mi talep ettiniz kızlar?benim doktorum bu konuda birşey söylemedi de...acaba bizim mi teklif etmemiz gerekiyor?

caım benim doktorumda söylememişti ben sordum oda bence gerek yok dedi ...ama bende bu önümüzdeki hafta başka bi hastaneye gidip yaptırmayı düşünüyorum ya da doktorumdan illaki talep edicem ...

çok teşekkürler canım:)

bu arada herkeze bişey daha sormak istiyorum şimdi ben 18+3 haftalıkım aslında 19 haftalıkmı oluyorum yoksa hala 18 haftamımı dolduruyorum çok karışık sordum sanırım birde bu haftalarda ay hesabı nasıl yapılıyor kızlar yani ben şimdi kaç aylık oluyorum öff çok karışık bunu bileniniz varsa paylaşsın lütfen

18+0 ile 18+6 arası 19 haftalık oluyorsun

yani 18+3demek = 18 hafta bitti + 3 gün 19 haftalık tan üstüne geldi demek

5. ay içindesin

blue-cann
sanada bunu yapıyomuş ya dr.un hayret ediyorum
detalı usg rutin kontrol herkese dr öneriyodur...

caım benim doktorumda söylememişti ben sordum oda bence gerek yok dedi ...ama bende bu önümüzdeki hafta başka bi hastaneye gidip yaptırmayı düşünüyorum ya da doktorumdan illaki talep edicem ...

yok yok...benim doktorum Aladağ'dan serin... bilmiyorum bazen bu tavrı çok hoşuma gidiyor...boşuna germiyor bizi diye...bazen kızıyorum rahatlığına...cumartesi randevumuz var bakalım...bir sorayım ne dieyecek...sen ayrıntılı baktırdın mı semacan?

ilan sayfası açılmadan kapansıınnnn
senden hada pimpirikli olanlarda varrr
aynen aynen bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…