2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

18+0 ile 18+6 arası 19 haftalık oluyorsun

yani 18+3demek = 18 hafta bitti + 3 gün 19 haftalık tan üstüne geldi demek

5. ay içindesin

nevracım öncelikte çok teşekkür ederim .canım internetten baktım araştırdım ama ben bu bilgiye ulaşamadım hani ben istiyorum ki evet şu hafyada şu kadar aylıkım böyle bi takvime ulaşabileceğim site varmı onu bulamıyorum

çok teşekkürler canım:)

rica ederimmm

ben anladım ne sorduğunu
18+3 iken...18 bitti + ya geçtin 19.dan gün alıyosunn

ay hesabı banada çok karışık geliyor
sat tarihinden itibaren hesaplıyoruz
ben 20.haftamı doldurdum 5.ayım bitiyor
6.aydan gün aldığımı sanıyorumm
ama asıl doğru oran bu değil ama bu şekilde takip kolay oluyo bence

semacım saat 1.30 da. bakalım bende merak içindeyim akşam üzeri gelince yazarım hemen

günaydınnnn bugün çok güzel bir gün oldu benim için sabah bastım gittim kızımı görmeye eşim benden heycanlı zaten çok özlemişim çok

günaydınnnn bugün çok güzel bir gün oldu benim için sabah bastım gittim kızımı görmeye eşim benden heycanlı zaten çok özlemişim çok

günaydın canım . ayy sen çok şanslısın sürekli görüyorsun geçendede görmüştün dimi ben bu kadar gitsem doktorum kızar valla

nazo26
saat 13:00 e az kaldıı
senin kadar heyecanlandım yawww:78:
her bebişi görmeye gidenle beraber benide bir heyecan kaplıyor
allahımmm yawww:97::97:
allahım
hepimizin bebeğini bize bağışla yarabbiimm
sağlıkla mutlulukla beraber kucaklarımıza almayı nasip et ..amin amin amin..

günaydınnn
aaaaaaaaaa
ne iyi yapmışsınnn
kontrole gittin değil mi
nasılmış kızın anlatsana :92::92:

yok dün çok kıpırdadı gece babasıdahissetti yarın gidelimmi dedi gece randevu aldık dr görünce şaşırdı tabi hayrola kızımızı görmeye geldik dedim çok iyiydi maşallah büyümüş teyzelerii :) babasına el bile salladı

günaydın canım . ayy sen çok şanslısın sürekli görüyorsun geçendede görmüştün dimi ben bu kadar gitsem doktorum kızar valla

diana
küçükköy bilge hastanesinde renkli 4 boyutlu usg var...
ben çalışmasaydım bir bahaneyle her hafta oraya giderdimm
yaww ne biliyim işte özlüyorumm
hele ben ilk kez bu kadar uzun zamandır bebişimi görmedim nerdeyse 1,5 ay olduuu

az kaldı azzz hazırlan selamlara faln kız resmen selam veriyo gibi varya allahım ne büyük bir mucizedir yarabbim

ay bebiş babasınımı özlemişşş
yerim ben onun elini kolunu oyyyy oyyy oyyyy :97::97:

GÜNAYDIN KIZLAAARR
bu sabah okula giderken bir kaza yaptım.arabamla normal yolumda ilerliyorum ve belediye otobüsü beni sıkıştırdı çarptı.normalde hiç soğukkanlı değilim ama ilk defa bebeğim için sağlam duruyorum .sabah sabah şoku atlattıktan sonra bebeğimin karnını doyurdum annelik nelere kadir.
hala inanamıyorum ya adam bi de pişkin pişkin bana yol vermek zorundasın diyor..doğudaki tarfik Allaha emanet.

bugün sonucu çıkacak arkadaşlar dualarımız sizinle.

ay bebiş babasınımı özlemişşş
yerim ben onun elini kolunu oyyyy oyyy oyyyy :97::97:

bende yicektim am ultrasondan en fazla bakarak yiyebiliyosunnn ah hayırlısıyla bi doğsun elini kolunu bacağını yüzünü ayaklarını ellerini heryerini ısırıp ısırıp yicem çocuğun benden çekeceği var galiba ben çocukları biraz hırpalayarak sevmekten hoşlanıyorumda

ne güzel ya gidip görmüşsün canım gözün aydım benim galiba haftaya kaldı bu bu defa uzunca bakıcam cadıya benimki çok tembel hiç kıpırtı yok eşim dün gece diyoki ablama çekmiş ayyy allah korusun dedim güzelliği evetde huyu tembelliği çekmesin:)

canım benimm çok geçmiş olsun olur arada bir böyle şeyler Allah daha beterinen esirgesin kendinede bebişede ii bak

günaydıınnn
çok geçmiş olsunn
maşallah he böyle ol
eee ne yaptınız zabıt falan tutmadınızmı

çok geçmiş olsun canım...doğunun trafiğini bilmiyorum ama buranınkinin yarısı bile olamaz emin ol...herkes tepende burda...araba kum gibi...otobüsler çok fazla.....dikkatli ol ama...gebelikte dikkat eksikliği de oluyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…