aa evet söylemiştinnn
ordada 8 çizilmez şimdiii
neyse 3,5 da yeter benim içinn
:)))))))))))))))))
yoklar sabah 6 da izmire yolcu ettim pazar akşamına kadar yoklar ... görümcemin oğlu nun yemin törenine gittiler ... ev benimmmm :)))) .. eşim de işe gitti ..
62 den tavşan bile yaparım
18+0 ile 18+6 arası 19 haftalık oluyorsun
yani 18+3demek = 18 hafta bitti + 3 gün 19 haftalık tan üstüne geldi demek
5. ay içindesin
çok teşekkürler canım:)
bu arada herkeze bişey daha sormak istiyorum şimdi ben 18+3 haftalıkım aslında 19 haftalıkmı oluyorum yoksa hala 18 haftamımı dolduruyorum çok karışık sordum sanırım birde bu haftalarda ay hesabı nasıl yapılıyor kızlar yani ben şimdi kaç aylık oluyorum öff çok karışık bunu bileniniz varsa paylaşsın lütfen
semacım saat 1.30 da. bakalım bende merak içindeyim akşam üzeri gelince yazarım hemen
:)))))))))))))))))
yoklar sabah 6 da izmire yolcu ettim pazar akşamına kadar yoklar ... görümcemin oğlu nun yemin törenine gittiler ... ev benimmmm :)))) .. eşim de işe gitti ..
62 den tavşan bile yaparım
tavşanda nerden aklına geldiii
günaydınnnn bugün çok güzel bir gün oldu benim için sabah bastım gittim kızımı görmeye eşim benden heycanlı zaten çok özlemişim çok
günaydınnnn bugün çok güzel bir gün oldu benim için sabah bastım gittim kızımı görmeye eşim benden heycanlı zaten çok özlemişim çok
günaydınnn
aaaaaaaaaa
ne iyi yapmışsınnn
kontrole gittin değil mi
nasılmış kızın anlatsana :92::92:
günaydın canım . ayy sen çok şanslısın sürekli görüyorsun geçendede görmüştün dimi ben bu kadar gitsem doktorum kızar valla
günaydın canım . ayy sen çok şanslısın sürekli görüyorsun geçendede görmüştün dimi ben bu kadar gitsem doktorum kızar valla
diana
küçükköy bilge hastanesinde renkli 4 boyutlu usg var...
ben çalışmasaydım bir bahaneyle her hafta oraya giderdimm
yaww ne biliyim işte özlüyorumm
hele ben ilk kez bu kadar uzun zamandır bebişimi görmedim nerdeyse 1,5 ay olduuu
yok dün çok kıpırdadı gece babasıdahissetti yarın gidelimmi dedi gece randevu aldık dr görünce şaşırdı tabi hayrola kızımızı görmeye geldik dedim çok iyiydi maşallah büyümüş teyzelerii :) babasına el bile salladı
ay bebiş babasınımı özlemişşş
yerim ben onun elini kolunu oyyyy oyyy oyyyy :97::97:
az kaldı azzz hazırlan selamlara faln kız resmen selam veriyo gibi varya allahım ne büyük bir mucizedir yarabbim
GÜNAYDIN KIZLAAARR
bu sabah okula giderken bir kaza yaptım.arabamla normal yolumda ilerliyorum ve belediye otobüsü beni sıkıştırdı çarptı.normalde hiç soğukkanlı değilim ama ilk defa bebeğim için sağlam duruyorum .sabah sabah şoku atlattıktan sonra bebeğimin karnını doyurdum annelik nelere kadir.
hala inanamıyorum ya adam bi de pişkin pişkin bana yol vermek zorundasın diyor..doğudaki tarfik Allaha emanet.
bugün sonucu çıkacak arkadaşlar dualarımız sizinle.
GÜNAYDIN KIZLAAARR
bu sabah okula giderken bir kaza yaptım.arabamla normal yolumda ilerliyorum ve belediye otobüsü beni sıkıştırdı çarptı.normalde hiç soğukkanlı değilim ama ilk defa bebeğim için sağlam duruyorum .sabah sabah şoku atlattıktan sonra bebeğimin karnını doyurdum annelik nelere kadir.
hala inanamıyorum ya adam bi de pişkin pişkin bana yol vermek zorundasın diyor..doğudaki tarfik Allaha emanet.
GÜNAYDIN KIZLAAARR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?