nevracım öncelikte çok teşekkür ederim .canım internetten baktım araştırdım ama ben bu bilgiye ulaşamadım hani ben istiyorum ki evet şu hafyada şu kadar aylıkım böyle bi takvime ulaşabileceğim site varmı onu bulamıyorum
ne güzel ya gidip görmüşsün canım gözün aydım benim galiba haftaya kaldı bu bu defa uzunca bakıcam cadıya benimki çok tembel hiç kıpırtı yok eşim dün gece diyoki ablama çekmiş ayyy allah korusun dedim güzelliği evetde huyu tembelliği çekmesin:)
ne güzel ya gidip görmüşsün canım gözün aydım benim galiba haftaya kaldı bu bu defa uzunca bakıcam cadıya benimki çok tembel hiç kıpırtı yok eşim dün gece diyoki ablama çekmiş ayyy allah korusun dedim güzelliği evetde huyu tembelliği çekmesin:)
evet az kaldı pzt gidiyorummm inş.
oyy dr detaylıda bakıcakk
inş ekrandan bana da gösterir fındıklı kurabiyemi:97:
çok geçmiş olsun canım...doğunun trafiğini bilmiyorum ama buranınkinin yarısı bile olamaz emin ol...herkes tepende burda...araba kum gibi...otobüsler çok fazla.....dikkatli ol ama...gebelikte dikkat eksikliği de oluyormuş...
GÜNAYDIN KIZLAAARR
bu sabah okula giderken bir kaza yaptım.arabamla normal yolumda ilerliyorum ve belediye otobüsü beni sıkıştırdı çarptı.normalde hiç soğukkanlı değilim ama ilk defa bebeğim için sağlam duruyorum .sabah sabah şoku atlattıktan sonra bebeğimin karnını doyurdum annelik nelere kadir.
hala inanamıyorum ya adam bi de pişkin pişkin bana yol vermek zorundasın diyor..doğudaki tarfik Allaha emanet.
bugün sonucu çıkacak arkadaşlar dualarımız sizinle.
böyle bir konu vardı ordan alıntı yaptım
kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-hangi-haftalar-kacinci-aya-denk-geliyor.html
Benim 2 li testte ölçümlerim yapılmıştı normal çıkmıştı kan vermedim. Bende önceden prof. Turgay Beye gittim çok defa ama memnun kalmadım sonra ramazan beye gittim o iyi bi dr.memnunum ayrıca başka şehirde bi dr. daha var onada gidiyorum.hadii inşş hayırlı haberlerle gel 2li yaptırmamışmıydın. sende eskişehirdeydin dimi öyle hatırlıyorum ben ramazan beye gidiyorum ayrıntılı ultrosona turgay şenere gidicem haftaya perşembe.sen hangi doktora gidiyordun ?
GÜNAYDIN KIZLAAARR
bu sabah okula giderken bir kaza yaptım.arabamla normal yolumda ilerliyorum ve belediye otobüsü beni sıkıştırdı çarptı.normalde hiç soğukkanlı değilim ama ilk defa bebeğim için sağlam duruyorum .sabah sabah şoku atlattıktan sonra bebeğimin karnını doyurdum annelik nelere kadir.
hala inanamıyorum ya adam bi de pişkin pişkin bana yol vermek zorundasın diyor..doğudaki tarfik Allaha emanet.
bugün sonucu çıkacak arkadaşlar dualarımız sizinle.
fındıklı değilll üzümlü kurabiye hatta çikoatalı üzümlü :84:
çok geçmiş olsun canım dikkatli ol eşim bana gebelik süresince arabayı vermiyo sakıncalı olur diye düşünüyor bende katılıyorum ani bi hareket yaparım bebişe zarar veririm diye korkuyorum bide göbüşüm çok etkiliyo beni sağa sola dönerken :):) eşim bu aralar özel şöförüm benimde işime gelmiyo değil hani
Benim 2 li testte ölçümlerim yapılmıştı normal çıkmıştı kan vermedim. Bende önceden prof. Turgay Beye gittim çok defa ama memnun kalmadım sonra ramazan beye gittim o iyi bi dr.memnunum ayrıca başka şehirde bi dr. daha var onada gidiyorum.
turgay hocaya bi kez gidicem bende teşhisleri doğru diyorlar bakalım neler dicek yoksa ramazan beyden memnununm 3 yıldır ona gidiyorum ameliyatımıda o yapmıştı bazen biraz sinirli oluyor ama onu da yoğunluğuna bağlıyorum gerçekten çok kalabalıık oluyor çünkü.doğumu nerde düşünüyorsun sakarya hastanesinde mi?
böyle bir konu vardı ordan alıntı yaptım
kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-hangi-haftalar-kacinci-aya-denk-geliyor.html
aslında haklısın canım.ama ben kullanmaya mecburum.okul evime çok uzak. eşim oğlumu okula bıraktığı için ben erken çıkıyorum burda derse 06,30 da giriyoruz.yani arabayı benim kullanmamdan başka çare yok.martta doğum iznine ayrılcam inş. o zamana kadar idare edecem artık en çok bebeğim için korkuyorum burda yayalar da birden arabanın önüne atlyor.Allah emanetiz yani
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar.kafam dağıldı ne güzel burda. düşünmemeye çalışıyorum artık..
semaysem dün faceden sana ben istek yollamıştım tanıyamamış olabilirsin.h.d.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?