2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

böyle bir konu vardı ordan alıntı yaptım

kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-hangi-haftalar-kacinci-aya-denk-geliyor.html

muhhahaha
sen dr gitmeden tatlı ye bak nasıl fıkırdıycak kız
kocan bile kime benzeteceğini şaşırsınnn

hahah benimkide ilk zamanlarda tembel gibiydi ama şu sıralar maşallahı var gülüyo resmen ya sen nerden biliyosun gülmeyi dedimm el kaldırıyo kordunu bi çekiyo varya hahaha parmağını emiyo ayy kızlar Allah hepimize sağlıklı sıhatli bebeişler versin inşallah

hemen 155 i aradım.ekipler geldi fotoğraflar tutanaklar derken hava da o kadar soğuk ki.neyse raporlar hazırlandı,Allahtan arabadakilere bişey olmadı.öğretmen arkadaşlarla gidiyorduk, araba dolu.Allah korudu ya.

doğudaki trafik felaket çünkü memur kesimi dışında kimse kurallara uymuyor.ehliyet sınavlarını hep kopya ile geçiyorlar.trafikte işaret kural tanımıyorlar.denizlide 1 sene araç kullandım en ufak bi sıkıntı olmadı .burda ne yol veren var ne dikkatli sürücü gecen haftasonu ehliyet sınavında görevliydim 11 kişinin sınavını kopyadan iptal ettik 19 kişiden.gerisini siz düşünün.

çok geçmiş olsun canım dikkatli ol eşim bana gebelik süresince arabayı vermiyo sakıncalı olur diye düşünüyor bende katılıyorum ani bi hareket yaparım bebişe zarar veririm diye korkuyorum bide göbüşüm çok etkiliyo beni sağa sola dönerken :):) eşim bu aralar özel şöförüm benimde işime gelmiyo değil hani

çok geçmiş olsun .. çok ucuz atlatmışsın ... Allah birdaha göstermesin

aslında haklısın canım.ama ben kullanmaya mecburum.okul evime çok uzak. eşim oğlumu okula bıraktığı için ben erken çıkıyorum burda derse 06,30 da giriyoruz.yani arabayı benim kullanmamdan başka çare yok.martta doğum iznine ayrılcam inş. o zamana kadar idare edecem artık en çok bebeğim için korkuyorum burda yayalar da birden arabanın önüne atlyor.Allah emanetiz yani

monaroza
mecburen çıktığın yolda allah yardımcın olsunnn
güzel bir iş yapıyosunn
allah yanında ve yardımcın olsunnn

Günaydın anneler. Benim kızım da ağırbaşlı, sessiz galiba. Tam istediğim gibi oturaklı bir kız :) Hala hareket etmiyor pek. Bugün yüksek sesle müzik dinletmeyi deneyeceğim :)

Geçmiş olsun monaroza. Ben de kaza geçirmiştim hamileliğimin ilk ayında. Çok korkutucu gerçekten.

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar.kafam dağıldı ne güzel burda. düşünmemeye çalışıyorum artık..

semaysem dün faceden sana ben istek yollamıştım tanıyamamış olabilirsin.h.d.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…