2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aman canım aman dikkat et araçlar değilde yayalar daha tehlikeli hele birde gece önüne çıkmıyolarmı.nerede yaşıyorsun ben Bursadayım burasıda istanbul trafiğine benzedi iyice çok dikatli ol besmelesiz kullanma

ben batmanda oturuyorum canım.4 ay oldu buraya geleli.doğu görevi için burdayız.kaç defa kaza tehlikesi atlattım en sonunda çarptılar işte.trafiğe ilk çıktığımda şok oldum ne trafik ışıklarını takıyorlar ne de sinyal.hiç bi kural yok burda ceza da yemiyorlar işin kötüsü

monaroza90 geçmiş olsun canım .ben çıkıyorum kızlar anneme misafir gelicek oraya gidiyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakın

canım çok geçmiş olsun .. allah korumuş hepinizi dilerim bir daha yaşamazsın..

evet benimkide tembel ben gerçi onu hareketlendirmek için bişey denemedim:)))

monaroza90 geçmiş olsun canım .ben çıkıyorum kızlar anneme misafir gelicek oraya gidiyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakın

iyi günler canım böyle çalışmayan arkadaşlar gezmeye gittikçe nasıl koyuyor bana bende annemle gündüz gezmelerine gitmek onlarla sabah kahvesi içmek anacığımla çarşı gezmesi yapmak okadar çok istiyorum ki ama vaktim olmuyo çalışınca onunla vakit geçirmeyi çok özlüyorum

ben de izne ayrılacağım günü iple çekiyorum.artık çocuk seslerini kaldıramıyorum çok çabuk yoruluyorum

cerenliyağmur aradın mı üniversiteyi?ben de senin kadar heyecanlıyım ya sonuç beklemek ne zormuş.hayırlısıyla bi temiz çıksa şu sonuçlarımız.

Hepinize Kocaamnaan Günaydın Arkadaşlarr :92:
Bugün İş Yerimde Gidip Tazminatımı Alacağım Umarım Umduğumdan Fazla Çıkar
Şans Dileyin Bana :87:

Defnecim Bende Bu İstekler İçinde Yandım Tutuştum 8 Senedir
Hele Evlendikten Sonra Daha Bir Zor Gelmişti Bana Çalışmak
Geçen Hafta Ayrıldım İşden Darısı Başınamı Desem Ne Desem

aradım canım henüz çıkmamış bğün tam 21 gün oldu yarın arıcam olmazsa haftaya kaldı artık,,alıştım ben beklemeye hayırlısı olsunda bekleyelim...

Ben bu sabah 9 da dra gittim tiroidime baktırmak içingitmişken oğuşumuda göreyim dedim uyuyordu kuzum herhalde öylece yatıyordu bi deaç karnına gittiğim için tembeldi sanırım ve dr a sordum bebek hareketlerini hissetmeyi hergün hissetmezsin daha küçük dedi 24. hafta itibariyle hergün hissetmen gerekir ondan öncesinde hergün hissetmemiz şart değilmiş endişelenen anne adayları yani normalmiş bu durum bende bu konuda endişeliydim ama kuzumu iyi görünce ve dr söyleyince rahatladım dr a sordum nasıl yatayım diy yan yat sağ ya da sol fark etmez dedi ve sağlık ocağına kayd oldum çok ilgilendiler ve tetnoz aşımı 20. haftamda vurulacam sanırım monoroza çok geçmiş olsun allah korumuş sizi bugün dr a gidecek tüm arkadaşlara bol şans diliyorum.....

Allah sağlık versin oğluşuna canım...bilgilendirdiğin için de ayrıca sağol...

aradım canım henüz çıkmamış bğün tam 21 gün oldu yarın arıcam olmazsa haftaya kaldı artık,,alıştım ben beklemeye hayırlısı olsunda bekleyelim...

Cerenli maşallah iyi sabırlısın allahım sabrının mükafatını versin inşallah ay ben çok sabırsız ve telaşlı bir insanım ne güzel senin gibi sabırlı insanlara hayranım inşallah güzel sonuç alacaksın ........

teşekkür ederim canım ama ben çok fazla dillendirmek istemiyorum açıkcası çok da düşünmüyorum yoğunlaştığım zamanlar elbetteki oluyor ama hemen silkeniyorum.. olacağın önüne geçilmez tabiki dua ediyorum ama her zaman dediğim şu rabbim istemizşse olur hakkıma hayırlısı olacak diye düşünüyorum..

Defnecim Bende Bu İstekler İçinde Yandım Tutuştum 8 Senedir
Hele Evlendikten Sonra Daha Bir Zor Gelmişti Bana Çalışmak
Geçen Hafta Ayrıldım İşden Darısı Başınamı Desem Ne Desem

ah be canım bana daha çok o günler ancak bebeğim doğduğunda iznimi kullanırken tadını çıkara bilirsem olur başka türlü hiç zannetmiyorum ayda bir sadece arkadaşlarımla gün yapıyoruz ev gezmesi olarak bi ona katılabiliyorum bazen nasılda canım poğaçalar börekler tatlılar çekio şöle yapan olsada bende hazıra gitsem diye ama bebğim bak bi doğsun kırk uçurmaya çıktığımda herkeze sipariş vereceğim hehehe

sağol canım gelmiş geçmiş olur inş. tiroidine baktırmanı dr. mu istedi.şikayetin neydi?ne güzel bebişin sakinmiş ben de bugün kontrole gitcem tok olarak gideyim o zaman.

Canım ne güzel düşünüyorsun zaten tek yapacağımız allaha sığınmak Allahım kızını size bağışlasın inşallah güzel sonuç alacaksın allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…