2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı Benim Düşüncedenmişsin
Bende Salı Günü Gittim Komşular Çağırdılar Tanışma Günü Yapmışlar
Yedik İçtik Muhabbet Ettik Herşey Güzeldi
Son Yudum Çayımı İçiyordum ki Yakında Sana Gelicez Dediler
Yutamadım Çayı
Gelmeye Gelsinler Misafiri Ben Çok Severim
Ama Ben Ne İkram Edecem Onlara
Pasta Börek Yapmayı Hiç Bilemem Artık Annemi Çağıracam Yardıma

günaydın kızlarr..
rabia ve cerenli yağmur inşallah güzel sonuçlar alırsınız bugün..diana seninde testin temiz çıkar inşallahh...fdilek bebişini görmüşsün ne güzel maşallah bebişine..monaroza geçmiş olsun çok dikkat et allaha emanet ol..

günaydın
teşekkürler canım.bundan sonra daha çok dikkatli olacağım inş
.

canım ya sen ön sonuç falanda almadın değilmi inş güzel haberler alırsın

yok canım almamıştım kısmet bakalım toptan alcağız biz sonucu :))))

selam kızlar....ayyy bugun ızmırde cok guzel bır hava var...

çok özeldim izmiriii havasını suyunu gevreğini boyozunu neyseeee ancak doğumdan sonra gelebilicemm...

nasılsın canım iyimisinnn... sesin pek neşeliii

günaydın kızlar geldim ve kaçıyorum akşama misafirim var evi toparlıycam sonra hazırlanıp okula gidicem geç uyandım bugün uykucu anneyim.hepinizi öüyorummmmmmmmm

ne güldürdün derencim beni :):) anneciğin gelir yardıma sen merak etme hem hamişsin zaten senden pek bişey bekleyende olmaz bende bu ara pek tembelleştim ocak ayında gün bende 12 kişiyiz döktürmem lazım marifetlerimi :):)

dunyaya tekrara gesem yıne guzel ızmırde yasamak ısterdım bende cok sevıyorum cerencıgım...
durumumuz aynı bı degısıklı yok ama sukretmek lazım dıye dusunuyorum...benım moralımı cok yuksek tutmam lazım kızım ıcın esım ıcın...hersey rabbımden...

selam kızlar....ayyy bugun ızmırde cok guzel bır hava var...
Hoşgeldin özlemcim ah ah yaramı deştin bir izmir aşığı olarak şimdi izmirde olmak var dı diyorum bizimde eşimle en büyük isteğimiz izmirde yaşamak inşallah tayinimiz çıkar da bizde güzel izmirde yaşarız bende ancak yazın gelebilecem oraaya ama inşallah oğlumla gelicem.....

ilahi yaa çok güldüm anneler olmasa napardık biz

hosbuldum canım...amın ıns cıkarda gelırsınız buraya..ıns yazın daha guzel ızmır...

Bende Kısmetse mayıs annesi olacağım sizler gibi 21+5 haftalık hamileyim.Sizlerle konusmak banada iyi gelicek benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.Bu arada bursada yasıyorum 24 yasındayım kısmetse ilk bebeğim olucak.Biras aradık ama sonunda kavuşacağız kızımıza bizde baya tedavi gördük.Eğer tedavi görenler varsa onlarlada konusmak isterim.Hiç umutsuzluğa kapılmasınlar teşekkür ederim şimdiden

Son düzenleme:
aramıza hosgeldın..dılıyorum saglıkla alırsınız prensesınızı kucagınıza...bende tedavıyle hamıle kaldım kızıma ve senı cok ıyı anlıyorum...

Hoş bulduk Çok teşekkür ederim özlem sizin ne kadarlık oldu bebişiniz allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Günaydın kıslar,
birsürü alıntı yapmıştım ama hepsi gitti sinir oldum hatırladıklarımı yazacağım kusura bakmayın..

özlem483 hastaneye yatmışsın bu süreyi orada geçirecekmişsin, Allah kolaylık ve sabır verisn canım..
Yanına bolca mizah dergisi de alsınlar moral veriyo karikatür filan komik olur..Kafan dağılır arada..
Allah mükafatını verecek inşallah....

zhr84 canım geçmiş olsun seni de okudum..yat dinlen bol bol..inşallah sende sıkıntısız atlatırsın süreci...Allah yardımcın olsun...

cerenliyağmur sonuçları beklemekte imişsin..Sabır ve iyi sonuçlar diliyorum canım..

kdilara ne güzel bebiş el salladı size ha maşallah yaaaa..Ben usg de gördüğümde fıkır fıkırdı
insan bi hoş oluyo..

sedaysem canım küçükköy bilge hastanesini yine yazmıştın bilmeyenler için hatırltma olmuş sağolasın..
ben avrupa yakasında olsam kesin oraya giderdim valla..

deniz14 hoşgeldin aramıza...hayırlı olsun...

baharnaz nasıl oldun canım? haa bu arada senin gibi zeytinyağı sürenlerden biri de benim sanırım sedaysem sana sormuştu...dr.kakao yağı da kullanabilirsin dedi..

hoşgeldin...sağlıkla kucağına al inş...bizim tüp bebek oldu...tedavi sayılır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…