2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet turkocum ya hemde nasıl güzel bir duygu babamızda gördü yaramazı :))) nasıl duygulandı anlatamam ya ben nasıl güçlü kaldım hala bilemiyorum...

evet tülincim karından bakıldı ,sende sabret öyle baktır canım 7. haftandan sonra git tamam mı şeker?

tülincim o göbüşüne konan melek mutluluk meleği canım :)
göbüşüne mutluluk kondu :))):CüvCüv:

kızlar merhabaa..
nasılsınız??
ben de kalp atışını gördüm miniğimin...o kadar heyecanlandım ki..dün aksam giremedim..site açılmadı..size haber verecektim..
özlemcim de görmüş sanırım.
geçmişe bakayım hızla..

bugün şükürler olsun rabbime ki dünyanın en güzel sesini duyurdu bana :))))

Hadi canim gozun aydin seninde. Rabbim dewamini getirsin insallah.

özlemkiler ve bebinin kalp atışını gören herkese hayırlı olsun

tesekkur ederiz ececim. Darisi tum bekliyenlerin basina.
evet turkocum ya hemde nasıl güzel bir duygu babamızda gördü yaramazı :))) nasıl duygulandı anlatamam ya ben nasıl güçlü kaldım hala bilemiyorum...

Cok ozel bir andi dimi Ozlem, insana o heyecanin arasinda KAL geliyor walla:))) bende oooyle gozumu monitore diktim ayirmadim hic.,,esimde yanimdaydi ona bile bakmadim..en son bi gozgoze geldik gulumsedik birbirimize:))

selam canim, iyi cok sukurr..bugun keyfimiz cok superrr..bebisimizi gorduk teyzesi:))
seninde gozun aydin cnm duymussun kalp atislarini. Simdi hedef ilk 3 ayi tamamlamak. Rabbim herseyimizi rastgetirsin insallah.

Sen nasilsin, bulantilarin nasil oldu??

ben de yaaa..nasıl bir duyguymus..o kadar duygulandım ki..
Allah'ım sağlıkla kucağımzıa aldığımız günleri de göstersin inşallahh..
evet sürekli yeni hedefler var..nasıl geçecek bu günler:)

bebisini gören hamisler hepinizin gözü aydin :)

evet canımm yaa. teşekkürler..

kizlar ben hamilelik cetvelini kaldirmak istiyorum ekledimden berli günler gecmiyor kaydirigubbakcemile3

Ayne güzel ne güzel gözünüz aydın bizde görsek keşkem zaman gelsede nerdeee daha 1 ay varbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kaldırma kız dursun orda nasıl geçmiyoru bakma sende oraya biz bakıyoz iyi oluyor yoksa unutup zırt pırt sorarız birbirimize

gözün aydın canım
kaldırma kız dursun orda nasıl geçmiyoru bakma sende oraya biz bakıyoz iyi oluyor yoksa unutup zırt pırt sorarız birbirimize

bencede kaldırma

Merhaba arkadaslar...
bende araniza katilmaya geldim..
SAT 19 agustos, tahmini dogum tarihi 26 mayis.. yasim 28.
hem cok mutluyum hemde cok korkuyorum, ya bisey olursa yada olduysa diye..
yasadigim ulkede malesef sizler gibi bebegimi görme imkanim yok, ilk kez 18. haftada görebilecegim.. kub testini ikili test sanirim diger adi 35 yas alti gebelere yapmiyorlarmis, israrla yapilmasini talep ediyorum ama bakalim olumlu cevap alabilecekmiyim, bu olursa bebegimi 13. haftada görme sansim olacak.. cok tedirginim cok...
arkadaslar sizde de ayni korkular varmi acaba ben yalnizmiyim bunlari hisseden yada gercekten bir sorun varda ondanmi böyle dusunuyorum??

aramıza hoşgeldin kalbini ferah tut güzel düşün güzel olsun bebeişin iyidir inşallah annesi stres yapma bebegide etkilersin

iste cetvel olmadimi insan unutuyor zamanda cabuk geciyor kaydirigubbakcemile3

sende görürsün bebisini canim ALLAHIN izniyle seninde mutlu haberlerini alicaz eger fazla beklemek istemiyorsan 10 gün sonra filan vaginal ultrason yaptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…