tülincim canım benim teşekkür ederim rabbim sana da yaşatsın inşallah...
Dayanabilirsem 7 haftalıktan sonra gitcem, bide 7 hafta olmadan önce annemler gelcek onlar gelmeden baktırmak istiyordum ama bakcaz artık düşüncemevet tülincim karından bakıldı ,sende sabret öyle baktır canım 7. haftandan sonra git tamam mı şeker?
Ah canım ya inşallah konabilir nazar değmesin senin meleğinetülincim o göbüşüne konan melek mutluluk meleği canım :)
göbüşüne mutluluk kondu :))):CüvCüv:
bugün şükürler olsun rabbime ki dünyanın en güzel sesini duyurdu bana :))))
özlemkiler ve bebinin kalp atışını gören herkese hayırlı olsun
evet turkocum ya hemde nasıl güzel bir duygu babamızda gördü yaramazı :))) nasıl duygulandı anlatamam ya ben nasıl güçlü kaldım hala bilemiyorum...
kızlar merhabaa..
nasılsınız??
ben de kalp atışını gördüm miniğimin...o kadar heyecanlandım ki..dün aksam giremedim..site açılmadı..size haber verecektim..
özlemcim de görmüş sanırım.
geçmişe bakayım hızla..
selam canim, iyi cok sukurr..bugun keyfimiz cok superrr..bebisimizi gorduk teyzesi:))
seninde gozun aydin cnm duymussun kalp atislarini. Simdi hedef ilk 3 ayi tamamlamak. Rabbim herseyimizi rastgetirsin insallah.
Sen nasilsin, bulantilarin nasil oldu??
bebisini gören hamisler hepinizin gözü aydin :)
kızlar merhabaa..
nasılsınız??
ben de kalp atışını gördüm miniğimin...o kadar heyecanlandım ki..dün aksam giremedim..site açılmadı..size haber verecektim..
geçmişe bakayım hızla..
Ayne güzel ne güzel gözünüz aydın bizde görsek keşkem zaman gelsede nerdeee daha 1 ay varbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismileselam canim, iyi cok sukurr..bugun keyfimiz cok superrr..bebisimizi gorduk teyzesi:))
seninde gozun aydin cnm duymussun kalp atislarini. Simdi hedef ilk 3 ayi tamamlamak. Rabbim herseyimizi rastgetirsin insallah.
Sen nasilsin, bulantilarin nasil oldu??
gözün aydın canımkızlar merhabaa..
nasılsınız??
geçmişe bakayım hızla..
kaldırma kız dursun orda nasıl geçmiyoru bakma sende oraya biz bakıyoz iyi oluyor yoksa unutup zırt pırt sorarız birbirimize
Merhaba arkadaslar...
bende araniza katilmaya geldim..
SAT 19 agustos, tahmini dogum tarihi 26 mayis.. yasim 28.
hem cok mutluyum hemde cok korkuyorum, ya bisey olursa yada olduysa diye..
yasadigim ulkede malesef sizler gibi bebegimi görme imkanim yok, ilk kez 18. haftada görebilecegim.. kub testini ikili test sanirim diger adi 35 yas alti gebelere yapmiyorlarmis, israrla yapilmasini talep ediyorum ama bakalim olumlu cevap alabilecekmiyim, bu olursa bebegimi 13. haftada görme sansim olacak.. cok tedirginim cok...
arkadaslar sizde de ayni korkular varmi acaba ben yalnizmiyim bunlari hisseden yada gercekten bir sorun varda ondanmi böyle dusunuyorum??
kaldırma kız dursun orda nasıl geçmiyoru bakma sende oraya biz bakıyoz iyi oluyor yoksa unutup zırt pırt sorarız birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?