2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol turkocum..bu güzellik senin kızın mı..maşallahh ya
anne_oluyorum o korku bizde de hep var canım..çok normall

Hoş geldin canım aramıza 1 gün var aramızda benimde sat 18 ağustos niye öyle ki nasıl bir ülke orası inşallah görürsün kısa zaman düşürme korkusu bizde de var her anne de vardır bence

canim hepimiz yasadik o korkulari ama bebisini görünce hepsi gececek biraz sabir

iste cetvel olmadimi insan unutuyor zamanda cabuk geciyor kaydirigubbakcemile3

sende görürsün bebisini canim ALLAHIN izniyle seninde mutlu haberlerini alicaz eger fazla beklemek istemiyorsan 10 gün sonra filan vaginal ultrason yaptir

evet bir doktorumla görüşeyim önümüzdeki hafta bakalım ona göre bakar belki alttan

Eğer bir erkek bebek gebe bir kadına ilgili davranıyorsa bu anne adayının karnındaki bebeğin kız olduğu anlamına gelir.

benim ilki kız 2. erkek

doğru çıkıo çoğu kişide denedik. bioenerji ile ilg. bişi bu

cok tesekkur ederim tulin...
hamilelik boyunca riskli bir gebelik söz konusu degilse ve yas 35 altiysa toplamda sadece iki kez bebege bakiyorlar burda malesef...
sanirim bircok avrupa ulkesinde de böyle imis...
turkiyede olmak istedim

cok tesekkur ederim tulin...
hamilelik boyunca riskli bir gebelik söz konusu degilse ve yas 35 altiysa toplamda sadece iki kez bebege bakiyorlar burda malesef...
sanirim bircok avrupa ulkesinde de böyle imis...
turkiyede olmak istedim

Belkide doğrusu odur bizim türkler her şeyin suyunu çıkarıyor bizde öyle

ya pardon yanlış bilgyi kopyaladım mmmmm

Ucunda nikah yüzüğü olan altın kolye anne adayının avcunun üzerinde serbestçe sallandırılır. Eğer madalyon küresel hareket ediyorsa bebek erkek, ileri geri hareket ediyorsa kızdır.

bunu yollıcaktımmm

hmm bende bunun tersini duymusdum ,bugünlerde karsima hep kiz cocugu cikiyor ama kimsenin ilgi gösterdi yok :)))) kizim olucakki hep kiz cocuklariyla karsilasiyorum :)

iyi bakalım canlar ,kızlar yavaş yavaş uyku basmaya başladı bana ben gidiciyimboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…