Hoş geldin canım aramıza 1 gün var aramızda benimde sat 18 ağustos niye öyle ki nasıl bir ülke orası inşallah görürsün kısa zaman düşürme korkusu bizde de var her anne de vardır benceMerhaba arkadaslar...
bende araniza katilmaya geldim..
SAT 19 agustos, tahmini dogum tarihi 26 mayis.. yasim 28.
hem cok mutluyum hemde cok korkuyorum, ya bisey olursa yada olduysa diye..
yasadigim ulkede malesef sizler gibi bebegimi görme imkanim yok, ilk kez 18. haftada görebilecegim.. kub testini ikili test sanirim diger adi 35 yas alti gebelere yapmiyorlarmis, israrla yapilmasini talep ediyorum ama bakalim olumlu cevap alabilecekmiyim, bu olursa bebegimi 13. haftada görme sansim olacak.. cok tedirginim cok...
arkadaslar sizde de ayni korkular varmi acaba ben yalnizmiyim bunlari hisseden yada gercekten bir sorun varda ondanmi böyle dusunuyorum??
Merhaba arkadaslar...
bende araniza katilmaya geldim..
SAT 19 agustos, tahmini dogum tarihi 26 mayis.. yasim 28.
hem cok mutluyum hemde cok korkuyorum, ya bisey olursa yada olduysa diye..
yasadigim ulkede malesef sizler gibi bebegimi görme imkanim yok, ilk kez 18. haftada görebilecegim.. kub testini ikili test sanirim diger adi 35 yas alti gebelere yapmiyorlarmis, israrla yapilmasini talep ediyorum ama bakalim olumlu cevap alabilecekmiyim, bu olursa bebegimi 13. haftada görme sansim olacak.. cok tedirginim cok...
arkadaslar sizde de ayni korkular varmi acaba ben yalnizmiyim bunlari hisseden yada gercekten bir sorun varda ondanmi böyle dusunuyorum??
iste cetvel olmadimi insan unutuyor zamanda cabuk geciyor kaydirigubbakcemile3
sende görürsün bebisini canim ALLAHIN izniyle seninde mutlu haberlerini alicaz eger fazla beklemek istemiyorsan 10 gün sonra filan vaginal ultrason yaptir
aramıza hoşgeldin kalbini ferah tut güzel düşün güzel olsun bebeişin iyidir inşallah annesi stres yapma bebegide etkilersin[/QUOTE
hosbuldum :)
tesekkur ederim...
stres yapmamaya calisiyorum ama görunceye dek bebegimi icim rahatlayacak gibi degil...
sağol turkocum..bu güzellik senin kızın mı..maşallahh ya
anne_oluyorum o korku bizde de hep var canım..çok normall
sağol turkocum..bu güzellik senin kızın mı..maşallahh ya
anne_oluyorum o korku bizde de hep var canım..çok normall
cok tesekkur ederim tulin...
hamilelik boyunca riskli bir gebelik söz konusu degilse ve yas 35 altiysa toplamda sadece iki kez bebege bakiyorlar burda malesef...
sanirim bircok avrupa ulkesinde de böyle imis...
turkiyede olmak istedim
Eğer bir erkek bebek gebe bir kadına ilgili davranıyorsa bu anne adayının karnındaki bebeğin kız olduğu anlamına gelir.
benim ilki kız 2. erkek
doğru çıkıo çoğu kişide denedik. bioenerji ile ilg. bişi bu
anaa şunlara bak kalp pıtlarını duydular şimdi sıra cinsiyete geldi biz napalım yaaaa
anaa şunlara bak kalp pıtlarını duydular şimdi sıra cinsiyete geldi biz napalım yaaaa
kuşum ben de sendenim daha duymadım. 2. ayım bitio hala duymadımkaydirigubbakcemile3
iyi bakalım canlar ,kızlar yavaş yavaş uyku basmaya başladı bana ben gidiciyimboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?