amın canım amın...ciesra özlemm rabbim korusun bebişlerinizi inşalllahh rabbim kucagınıza almayı nasip etsinn canlarımm
ben ıkıdır nıe yanlıs anlasılıyorum anlamıyorum...
Şu an cuma selası verilmeye baslandı...
Yüce rabbim sifa bekleyen herkese sifa versin hiçbir bebegi annesinden ayırmasın inşallah...
Aminnn
rahatımda çok oturamıyorum,
geicem şimdi yine yatağa..
hakkında hayırlı olsun seninde inşallah gönlünce olurda rahat rahat geçirirsin sende hamileliğini..
bu arada az önce unuttum Allahın izniyle Selenim geliyo kesin teyzesi..
Üniversiteye gitmeyi düşünmüyo değilim bende aslında, bu dr.larıma güveniyorumda yinede özellikle şu rahmimldeki kitle için belkide o tetikliyodur bişeyleri..
şu iş konusunu halledeyimde bugün..
canım bak benim doktorum da çoook ii görsen bi kalabalık ama ben içim sırf rahat etsin diye buranın en ünlü prof. gittim baktırdım tabi onun bakış açısı ve önerileri biraz daha farklı oldu ama ben rahatladım.. yani bi git istersen önlem al mutlaka allah korusun neden gitmedim demezsin..
kızlar benim bir arkadaşım vardı bir kızı vardı 2. hamile kaldı cinsiyeti ögrendikten sora pek doktora gitmemiş eşi götürmemiş erkekti oda şimdi dogdu meger karında bbegin sıvısı azmış ve bebegin beyii tam gelişmemiş pek umut yok gibiymiş çok üzüldümm ama kocasının suçu büyük
benim eşim şuram agrıyor desem hemen git bebegi göster iyimi bir baktır der halbuki 20 günde en fazla 25 günde bir doktordayım bu aralar bendedende su geliyor ya iç çamaşırı degiştiriyorum sık sık böyle şeyleride duyuca aklım kurcalandı yarın işalllahh bebişimizi görmeye gidecegiz babasıyla okuduklarımdan ve duyduklarımdan çok etkileniyorum ama bebişimin oynaması yerinde maşallahhhep kıpır kıpırrrr allahım esirgesinn bebişlerimizi
Allah korusun canımm
Ama tedbiri elden bırakmamak lazım..
Saglık ocagındaki ebe bana kalp atıs hızı 120 deyince ben solugu doktorda aldım hemen...
Valla gece bile giderim...Bu işler bosvermeye gelmez canımm..
Daha çok araştırırlar anne bebek arasındaki bağın mucizelerini,çok etkilendim canım..burda güzel bir araştırma haberi var kızlar...bir okuyun...Anne sesinin yenidoğana etkileri - Milliyet.com.tr
Arkadaşına çok üzüldümm..Ya bendede bazen oluyo normal beyaz akıntı gibi değil su gibi artık daha çok takip edicem ..[/COLOR]kızlar benim bir arkadaşım vardı bir kızı vardı 2. hamile kaldı cinsiyeti ögrendikten sora pek doktora gitmemiş eşi götürmemiş erkekti oda şimdi dogdu meger karında bbegin sıvısı azmış ve bebegin beyii tam gelişmemiş pek umut yok gibiymiş çok üzüldümm ama kocasının suçu büyük
benim eşim şuram agrıyor desem hemen git bebegi göster iyimi bir baktır der halbuki 20 günde en fazla 25 günde bir doktordayım bu aralar bendedende su geliyor ya iç çamaşırı degiştiriyorum sık sık böyle şeyleride duyuca aklım kurcalandı yarın işalllahh bebişimizi görmeye gidecegiz babasıyla okuduklarımdan ve duyduklarımdan çok etkileniyorum ama bebişimin oynaması yerinde maşallahhhep kıpır kıpırrrr allahım esirgesinn bebişlerimizi
Şu an cuma selası verilmeye baslandı...
Yüce rabbim sifa bekleyen herkese sifa versin hiçbir bebegi annesinden ayırmasın inşallah...
Aminnn
kızlar ne yapıyorsunuz?biraz durağanız bugün sanırım...rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun..inş en kısa sürede düzelirler...iş yerlerinden bahsedilmiş sanırım...sorunsuz bir iş yeri sanırım sadece bir ütopya...insan ilişkileri çok zor...kafanıza takmayan türdenseniz sıkıntı yok ama benim gibi ince eleyip sık dokuyanlardansanız işiniz zor...
sema dün senin ayrıntılıyı sormuştum...cevap yazmadın mı,ben mi okumadım cevabını bilmiyorum...
herkeze merhabalar arkadaşlar nasılsınız :) ben yeni geldim işe oyüzden geciktim sabahtan yazılanlara katılmak için ama kısaca yazılanlara baktım fdilek çok geçmiş olsun anneciğine şifalar diliyorum özlem ve ciesraydın sanırım onlarada acil şifalar diliyorum bugün sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim dün aramışlardı beni bi hevesle gittim bebeğimin kalp atışınıda duyarım diye ama 20.haftadan sonra bakıyoruz dedi ebe tetanoz aşısınıda 20-22 hafta arası gel mutlaka vuralım dedi ben yinede doktoruma bi danışacağım her 15 günde bi kontrole gelmelisin dedi ama ben zaten rutin olarak doktoruma çıkıyorum gerek yoktur sanırım çalışınca izin almak zor oluyor tansiyon ve kiloma baktı herşey normal dedi benden haberler bu kadar
kızlar benim bir arkadaşım vardı bir kızı vardı 2. hamile kaldı cinsiyeti ögrendikten sora pek doktora gitmemiş eşi götürmemiş erkekti oda şimdi dogdu meger karında bbegin sıvısı azmış ve bebegin beyii tam gelişmemiş pek umut yok gibiymiş çok üzüldümm ama kocasının suçu büyük
Kızlar ben cıkıyorum..
Hazırlanıp Özlem' in yanına gidecegim..
Dilekcim senin yerine de öpücem canım Özlem'i...
Hadi kalın saglıcakla...
Seviyorum sizi..Ayrıca size sordugum bi soru vardı fikir almak için..Bi ara bakarsınız sevinirim kızlar...
Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?