2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Şu an cuma selası verilmeye baslandı...
Yüce rabbim sifa bekleyen herkese sifa versin hiçbir bebegi annesinden ayırmasın inşallah...
Aminnn

aminnnn canım arkadaşım ... ne güzel allahım hepimizin birbiri için dua etmesi huzur buluyorum kızlar...

Fdilek çok sağol canım benim, şimdi daha iyiyim ama istirahat etmeye devam edicem işte..

Türkancım canım Allah razı olsun aminn...

yok yanlış anlaşılan benim galiba..

Kızlar ben facebook ta bi bebek sayfasına üyeyim böyle sekerlemeler süslemeler yapılan bi yer...
Şimdi bazı kampanyaları var ama dısarıdaki fiyatları bilmedigim için acaba uygun mudur diye dusunuyorum..Bu konuda fikri olan var mı acaba:26:

1.Kampanya :
SÜPER KAMPANYALI SET: ÜCRETSİZ KARGO VE KAPIDA ÖDEME İMKANI
PUSET SEPET,TAKI YASTIĞI,LOHUSA TACI,KAPI SÜSÜ,50 ADET SERAMİK BEBEKLİ MIKNATISLI LAVANTALI BEBEK ŞEKERİ
HEPSİ 130 TL YERİNE 100 TL

2.Kampanya :
SÜPER KAMPANYA HEM İNDİRİM HEM HEDİYE
HASIR PUSET - 50 ADET KRİSTAL EMZİKLİ BEBEK ŞEKERİ HEDİYESİ LOHUSA TACINDAN OLUŞAN BU SET NORMAL FİYATI 85 TL KAMPANYALI FİYATI İSE İNANMICAKSINIZ AMA SADECE 50 TL
KISA BİR SÜRE İÇİN GEÇERLİ KAMPANYAMIZI SAKIN KAÇIRMAYIN
STOKLARLA SINIRLIDIR...

kızlar benim bir arkadaşım vardı bir kızı vardı 2. hamile kaldı cinsiyeti ögrendikten sora pek doktora gitmemiş eşi götürmemiş erkekti oda şimdi dogdu meger karında bbegin sıvısı azmış ve bebegin beyii tam gelişmemiş pek umut yok gibiymiş çok üzüldümm ama kocasının suçu büyük

benim eşim şuram agrıyor desem hemen git bebegi göster iyimi bir baktır der halbuki 20 günde en fazla 25 günde bir doktordayım bu aralar bendedende su geliyor ya iç çamaşırı degiştiriyorum sık sık böyle şeyleride duyuca aklım kurcalandı yarın işalllahh bebişimizi görmeye gidecegiz babasıyla okuduklarımdan ve duyduklarımdan çok etkileniyorum ama bebişimin oynaması yerinde maşallahhhep kıpır kıpırrrrallahım esirgesinn bebişlerimizi

Dafnetuğba canım senin doktorun kim acaba ben ziya çetine gidiyorum ve çok menunum sen kime gidiosun, Bu arada sende benim gibi çalışıosun galiba

Allah korusun canımm
Ama tedbiri elden bırakmamak lazım..
Saglık ocagındaki ebe bana kalp atıs hızı 120 deyince ben solugu doktorda aldım hemen...
Valla gece bile giderim...Bu işler bosvermeye gelmez canımm..

Allah korusun canımm
Ama tedbiri elden bırakmamak lazım..
Saglık ocagındaki ebe bana kalp atıs hızı 120 deyince ben solugu doktorda aldım hemen...
Valla gece bile giderim...Bu işler bosvermeye gelmez canımm..

haklısın canım ya bendeki yaşlışta çok degil ara ara doktora gidelim 20 gün oldu işte eşim yarın için izin aldı gidecez hem bebişi görelim hemde şu sıvısı nasılmış onu soracagım en son gittigimde herşey yoluda demişti 20 günü zor geçiriyorum canım özlüyorum valla yaa

burda güzel bir araştırma haberi var kızlar...bir okuyun...Anne sesinin yenidoğana etkileri - Milliyet.com.tr
Daha çok araştırırlar anne bebek arasındaki bağın mucizelerini,çok etkilendim canım..
Bana dün turkcellden msj geldi bebeğinizle konuşun hikaye okuyun ninni söyleyin diyoduu şimdiden tanıyo bizim sesimizii

Arkadaşına çok üzüldümm..Ya bendede bazen oluyo normal beyaz akıntı gibi değil su gibi artık daha çok takip edicem ..[/COLOR]

herkeze merhabalar arkadaşlar nasılsınız :) ben yeni geldim işe oyüzden geciktim sabahtan yazılanlara katılmak için ama kısaca yazılanlara baktım fdilek çok geçmiş olsun anneciğine şifalar diliyorum özlem ve ciesraydın sanırım onlarada acil şifalar diliyorum bugün sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim dün aramışlardı beni bi hevesle gittim bebeğimin kalp atışınıda duyarım diye ama 20.haftadan sonra bakıyoruz dedi ebe tetanoz aşısınıda 20-22 hafta arası gel mutlaka vuralım dedi ben yinede doktoruma bi danışacağım her 15 günde bi kontrole gelmelisin dedi ama ben zaten rutin olarak doktoruma çıkıyorum gerek yoktur sanırım çalışınca izin almak zor oluyor tansiyon ve kiloma baktı herşey normal dedi benden haberler bu kadar

ütopya hahaha
ben görmedim sorunu cano
detaylı usg pazartesi öğleden sonra gidicemm

Kızlar ben cıkıyorum..
Hazırlanıp Özlem' in yanına gidecegim..
Dilekcim senin yerine de öpücem canım Özlem'i...
Hadi kalın saglıcakla...
Seviyorum sizi..Ayrıca size sordugum bi soru vardı fikir almak için..Bi ara bakarsınız sevinirim kızlar...
Allaha emanet olun

ben sağlık ocağına yolum düştükçe uğruyorum kalp atışlarını bana 19. hafta falandı sanırım dinletti duyamazsak korkma daha erken dedi ama bizim fıstıkın kalbi atlılar koşar gibiydi maşallahh :)
tedirgin olursan gel dinleriz hemen dedi çok tatlı bir bayan ben de aşımı pazartesi yaptırmayı düşünüyorum ama çook korkuyorum :26::94:

Turkocum selam nasılsın yazını okuyunca kayıtsız kalamadım arasıra bende de oluyor böyle akıntım normal geliyo ama iç çamaşırım afedersin çok ıslanıyo bigün dikkat ettim oldukça ıslanmıştı anneme danıştım annem bende sana himelyken olurdu kızım korkma dedi önemsemedim ama bak şimdi bende tedirgin oldum umarım zararsız bi durumdur

teşekkürler defnecimmm...

Esracım facedeki o kampanyayı bende görmüştüm ben kendim yapıcam diye almıyorum ama bence çookk uygun.Burda bi kapı süsü 55 lira bebek şekerinin teki zaten 1-2 lira arasında..Bnece alıcaksan kaçırma hemde yaptıklarının şeklide çok güzeldiiii...

Turkooooo çok su içmen lazım sen tecrübeli annesin ..bbeeğinin ileriki aylarda rahatlığı için şart..Kakl bakalım az içiyosan eğer 1 tane 500 ml hazır su şişesi al mutfağa koy günde 4 kere onu içsen yeter hem nekadar içtiğini bilirsin bardaktan daha etkilidir..Su içmeyen arkadaşlarıma bu taktiği öneririm işede yarar

GÜLE GÜLLEEE
BENİM yerimede öp onu
yeğenimide bizim yerimize sev tamam mı
kızımda arkadaşına el sallıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…