2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sanada günaydın ...... çok sevindim hareket etmesine ... tekmemi atıyor .. yer mi değiştiriyor ?
esra canım hoşgeldin ..seni çok özledik .. çok geçmiş olsun ... kendini zolama genede .... kızın oynadı mı??
senin erken doğum falanmı olacak .. bir yazında 7 aylık olsun öyle gibi bir şey okudum sanki..
amin amin.... nekadar güzel dua yazmışsın ...Hepimiz içten aminn diyoruz ....
gunaydın kızlar...hastane guzelınız geldı....hepınıze hayırlı cumalar..

sanada hayırlı cumalarrrr.....

canım gözün aydın bundan sonrası daha zevkli olacak
hahahaha benim oglum basladı valla...
Öyle hızlı bi tekmesi yok kuzumun ama ben burdayım diyo bana her gün
cok sukur bugunlerimize
ne güzel oğluşun seni h iç merakta bırakmıyo
canım gözün aydın

haklısın canım kendimi zorlamaya çalışıyorumm beni susatacak şeyler yemeye çalışıyorum yoksa su aklıma gelmiyecekk kendimi daha da zorlayacagımm sağol canım

canım sanada slm biz iyiyiz siz nasılsınız bebişle
bende duyduklarımdan etkileniyorum bendede işte senin dedigin gibi oluyor yarın gittigimde soracagım herşey yolunda derse ormal oldugunu kabul edecegim bu yaşlıgın yarın 10.30 da randavümm
gözükmekte fayda var bak sonra son pişmanlık fayda etmiyorr

Son düzenleme:

tamam canım sen bi sor bakalım benim daha doktor randevuma 15 gün var öfff çok daha bebeğimi çok özledim sen sor banada yarın haber et canım

gunaydın canlarım.herkese hayırlı cumalarrr

Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Cumalar

herkese hayırlı cumalar kızlarr nasılsınızzz

]

sizlerede hepinizede hayırlı cumalar .. Allah dualarımızı kabul etsin

biz yemeğimizi yedik geldikk kızlarrr ... karnımız doydu çok şükür sabah 7 de yapıyorum kahvaltımı ya acıkıyorum hemen ....sizler nasılsınız napıyosunuz...

esra cım(ciesra) ne zamandır türkcellden ikimize gelen mesajları paylaşamıyorum seninle...
şimdi geleni yazıyorum .....

Hamileliğinizin 20. haftasındasınız.. Bebeğinizin beynindeki duyu merkezleri artık gelişmye başladı. Sese ve ışığa tepki veriyor.ünkü algılayabiliyor. Artık ona müzik dinletebilirsiniz. Ayrıca kalbi daha güçlü çalışmaya başladı. bebeğiniz kız ise rahim gelişimide tamamlandı .

biz yemeğimizi yedik geldikk kızlarrr ... karnımız doydu çok şükür sabah 7 de yapıyorum kahvaltımı ya acıkıyorum hemen ....sizler nasılsınız napıyosunuz...

afiyet bal şeker olsun yarsı sana ve bebişine
ya ben bu hafta çok acıkıyorum
iştahım açıldı
çabuk acıkıyorum birde doymuyorummm
ne yapıcam ben eyvah eyvahhhh

afiyet bal şeker olsun yarsı sana ve bebişine
ya ben bu hafta çok acıkıyorum
iştahım açıldı
çabuk acıkıyorum birde doymuyorummm
ne yapıcam ben eyvah eyvahhhh

canım bende henüz o kadar değil aslında acıkıyorum ama yemeğe gidince çok yemiyorum akşam üstü saat 4-5 gibi çok acıkıyorum ondada meyveyle bastırıyorum bence 1 hafta 10 gün sonra bende öyle olucam

sabah kırmızı bi hırkam var hamilelik için aldım içine durda beyaz gömlek giyim güzel olur dedim göleğin düğmeleri midemden sonra 10 cm açık kaldı evveeet dedim ben şişmişimmm sinan da demezmi 2 yıl giyemezsin bunları ayyy bi canım sıkıldı sorma hayır dedim doğumdan 6 ay sonra hepsini giycem allahım beni utandırma:18::18::18:

Kızlar benim eşim benden çok hamile sizdede öylemii
Mide yanmasına gaviscon verdi dr iyibende akşamları yanıyo midem içerim diyo..Belim ağırıyo diyorum benimde ağırıyo akşamları masaj yapalım diyo doğum sancılarımda ne yapıcak bilmiyorumm:))Hee bide benle beraber kilo alıyoo heheheh

hayırlı cumalar arkadaşlar....... geçmişi okuyayım dedim ne çabuk ilerlemiş topik ben okuyup bitirene kadar bir çok arkadaşımız çıktı bile neyse öncelikle ciesra çok geçmiş olsun canım yeniden aramızda olman çok güzel seni çok merak etmiştik iyi olmana sevindin inşallah sağlıkla alırsın kucağına selenini bu arada kızının ismine bayıldım özlemcim seninde iyi habelreini almak beni çok mutlu ediyor inşallah sende kızını sağlıkla kucağına alırsın fdilek canım annene çok geçmiş olsun rabbim acil şifaalr versin rabia dan haaber yok galiba umarım sonucu güzel çıkmıştır allah korusun kuzusunu inşallah çok sağlıklıdır...nevracım sanırım facwe de sweninle arkadaş olduk umarım kuzunda sende çok iyisinizdir turkocum hoşgeldin hayatım özletiyorsun kendini inşallah yarın ki dr randevun çok güzel geçer.. kızlar akıntıdan bahsetmişsiniz bende de zaman zaman su gibi akıntı oluyor ve bazen akıntımıniçinde hafif sarılık yada beyazlık oluyor sizce dr sorsam mı idrar tahlilim iyi çıktı ama gebelilkten mi acab bu arda gülesram hoşgeldin canım dün yazıcaktım aslında işim çıktı net açıktı ama yazamadım iyi ki geri döndün topiğe neşe getirdin canlılık kattın seni çok özlemişiz bu arada ismini belitmediğim tüm arkadaşalrım hepinizi ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum allaha emnet olun....

ya ben ilk 3 ay hepiniz kilo verirken ve kesintisiz bulantılarımda 3 kg aldım
14.hafta kontrolümde dr dikkat 80 le bitiricez geçmiyceksin dedi bana tırıs geldi
allahım gün içinde çok acıkıyorum ama sürekli geçiştirerek buraya kadar geldim
17.haftamda dr yine çok almışsın demesin mi ayy deli olucam yaa
ya birde yesem ne olucam ben psikolojim bozuldu resmen
20 deyimm heralde iştah patlaması dedikleri bu oluyoo
sabah 9 da kahvaltı ediyorum 12 de acıkıyorum öyle böyle değil yani
pzt den itibaren evden beslenme çantası hazırlıycam kendime
aralarda bişeyler yemem lazım yoksa öğünlerde fena yiyorum galiba
haha senide tebrik ediyorum eski gömleğini giyme cesaretin olduğu için
en azından denemişsin yanii
doğumda 5 kilo kafadan gidecek
inş.sonrasında verirsin hep birlikte veririz:97:

canım bu durum tüm erkeklerdemi var acep benimkide benle birlikte yaşıyor hamileliği hatta tatlı yiyimde bebğim kıpırdasın diyebiliyor senin ki kaç haftalık dediğimde maşllah benim haftayı 18+3 günlüğüm diye söylüyor baklalım ikimizde doğuracaz hayırlısıyla:))))

Son düzenleme:
benimki hamileleğin mide bel ağrı kısmını değil ; en güzel kısmı olan aşerme kısmını aldı kendine :))))))))

... canım şunu çekti bunu çekti . gidiyor alıyor ...
----5aylık hamileym dedim .. 1 kere falan demişimdir canım bunu çekti diye ...san ne oluyorrr.... :)))

kızıyorum diye yeni bir yöntem geliştirdi ...onun kendi canı n....a çekiyor mesela bana telefon açıyor ....
---- akşama sana n...a alayımmı ? canın çektimi ? bebeğin canı ister , alayım alayım diyor ....

----hayııırrrr diyorum ...
. nafileeee tabiiiii
akşama bir kavanoz elinde getiriyor ..afiyetle yiyor ....

aralcımm çok tşkr ederim canım
ewet eskisi kadar sık giremez oldum ama sizlerini unutmuyorum canım nasılsın bebiş nasıll tekmeler nasıl

ha bide dedimki bu gömlek zaten bana çok dardı ondandır ondan dedim
tabbi tabbiii anlıyorum inanıyorum öyledir demedimi eşin

benim eşimde öyle bişey yok henüz olmazsa sevinirim
ay ilahi dilekk
beraber doğururverirsiniz artık

merhaba hoşgeldinn
sanada hayırlı cumaalarr
teşk ederim teyzesi bizde senin bebişini öpüyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…