sanada günaydın ...... çok sevindim hareket etmesine ... tekmemi atıyor .. yer mi değiştiriyor ?günaydın kızlarrrr gününüz güzel olsunnn ...
nasılsınız?
maşallah erkenciyiz bu sabah ... bende geceleri çok uyanıyorum her döndüğümde kalkıyorumm evet ayran içip yatın inanılmaz rahatlatıyor... kahvaltımı yaptım ve bizim tembel kız dün akaşm ilk defa hissettirdi kendini nihayettttt.......
esra canım hoşgeldin ..seni çok özledik .. çok geçmiş olsun ... kendini zolama genede .... kızın oynadı mı??Kızlar günaydın herkese,
Malum bi süredir yokum malesef.. Semaysem bahsetmiştir, başımıza bir iş geldi.. Rahim ağzım kısalıyormuş bebek büyüdükçe, ilaçlarla ve istirahatle onu hayata tutundurmaya çalışıyoruz.. 2 haftadır evde raporluydum bugün bitiyor raporum, öğleden sonra işe gidip çıkış işlemlerini halledicem.. Umarım yawrum hayata tutunur bırakmaz annesini.. Kızlar dua edin bizim için..ve kendinize çokkk dikkat edin, hiç bişeyimiz yoktu biliyosunuz.. kusmadım bile ben ama böyle bişey yaşıyorum şimdi.. Gerçekten çok dikkat edin ve ters hareketlerden falan uzak durun, uzanmayın işmiş yapmayın.. Hepinizi çok özledim, herkes de iyidir umarım..
amin amin.... nekadar güzel dua yazmışsın ...Hepimiz içten aminn diyoruz ....AMİİNNN
sende kendine çok iyi bakk
bu mübarek günde mübarek cuma saatinde
herşeyin en iyisini en güzelini en doğrusunu bilen rabbimm
her nerede kimin ne sıkıntısı varsa rabbim yardım etsinn
hastanelerde test sonuçları bekleyen arkadaşlarımızın sonuçalrını temiz çıkar ...
şuanda hastanede yatan özlem arkadaşımıza
evinde olan ciesraya ve zehraya tüm hastanelerde şifa bekleyen kardeşlerimize
allah sağlık sıhhat versin,güç kuvvet versinn allahım bebeklerinede dayanma gücü ver
annelerine sımsıkı sarılıp bırakmasınlar
hepimizin vakti gelince bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip et
ammiin ammiinn amiinn
gunaydın kızlar...hastane guzelınız geldı....hepınıze hayırlı cumalar..
canım gözün aydın bundan sonrası daha zevkli olacakcanım ben ilk kez dün akşam hissettim yoğun çabalarım sonunda tembel kızım kıçını kaldırdı diyorum kumandayı koydum karnımın üstüne başladı beklemeye 2 defa vurdu kumandayaeşime koş koşşş aşkım tembel kız sonunda uyandı dedim umuyorum bu haftadan sonra destekli bi tekme atacak
ne güzel oğluşun seni h iç merakta bırakmıyohahahaha benim oglum basladı valla...
Öyle hızlı bi tekmesi yok kuzumun ama ben burdayım diyo bana her gün
cok sukur bugunlerimize
canım gözün aydınBugün daha iyiyim canım işyerinde işler yoğun fakat moralim iyi dün biraz sıkıntılıydım 3 lü tarama testi sonucum çıkacaktı Allahıma şükür dr. iyi çıkmış dedi içim rahatladı Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
haklısın canım kendimi zorlamaya çalışıyorumm beni susatacak şeyler yemeye çalışıyorum yoksa su aklıma gelmiyecekk kendimi daha da zorlayacagımm sağol canımteşekkürler defnecimmm...
Turkooooo çok su içmen lazım sen tecrübeli annesin ..bbeeğinin ileriki aylarda rahatlığı için şart..Kakl bakalım az içiyosan eğer 1 tane 500 ml hazır su şişesi al mutfağa koy günde 4 kere onu içsen yeter hem nekadar içtiğini bilirsin bardaktan daha etkilidir..Su içmeyen arkadaşlarıma bu taktiği öneririm işede yarar
Turkocum selam nasılsın yazını okuyunca kayıtsız kalamadım arasıra bende de oluyor böyle akıntım normal geliyo ama iç çamaşırım afedersin çok ıslanıyo bigün dikkat ettim oldukça ıslanmıştı anneme danıştım annem bende sana himelyken olurdu kızım korkma dedi önemsemedim ama bak şimdi bende tedirgin oldum umarım zararsız bi durumdur
ütopya hahaha
ben görmedim sorunu cano
detaylı usg pazartesi öğleden sonra gidicemm
haklısın canım kendimi zorlamaya çalışıyorumm beni susatacak şeyler yemeye çalışıyorum yoksa su aklıma gelmiyecekk kendimi daha da zorlayacagımm sağol canım
canım sanada slm biz iyiyiz siz nasılsınız bebişle
bende duyduklarımdan etkileniyorum bendede işte senin dedigin gibi oluyor yarın gittigimde soracagım herşey yolunda derse ormal oldugunu kabul edecegim bu yaşlıgın yarın 10.30 da randavümm
gözükmekte fayda var bak sonra son pişmanlık fayda etmiyorr
esradan tek tek alacagım opucuklerınızı...GÜLE GÜLLEEE
BENİM yerimede öp onu
yeğenimide bizim yerimize sev tamam mı
kızımda arkadaşına el sallıyoo
ha peki..hadi hayırlısı..inş güzel hbrlerle gelirsin
gunaydın canlarım.herkese hayırlı cumalarrr
Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Cumalar
günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri.geçmişi okumaya çalıştım ama ne çok yazmışsınız vazgeçtim sonra :) dün çok yoruldum eşimin halası falan gelmişti baya bi gezdik gecede canlı müzik dinlemeye gittik sanırım bebeğimde yoruldu hiç gıdıklamadı beni dünherkese hayırlı cumalar allah hepimizin dualarını kabul etsin hepimizin bebeklerini korusun
herkese hayırlı cumalar kızlarr nasılsınızzz
]
biz yemeğimizi yedik geldikk kızlarrr ... karnımız doydu çok şükür sabah 7 de yapıyorum kahvaltımı ya acıkıyorum hemen ....sizler nasılsınız napıyosunuz...
afiyet bal şeker olsun yarsı sana ve bebişine
ya ben bu hafta çok acıkıyorum
iştahım açıldı
çabuk acıkıyorum birde doymuyorummm
ne yapıcam ben eyvah eyvahhhh
canım bende henüz o kadar değil aslında acıkıyorum ama yemeğe gidince çok yemiyorum akşam üstü saat 4-5 gibi çok acıkıyorum ondada meyveyle bastırıyorum bence 1 hafta 10 gün sonra bende öyle olucam
sabah kırmızı bi hırkam var hamilelik için aldım içine durda beyaz gömlek giyim güzel olur dedim göleğin düğmeleri midemden sonra 10 cm açık kaldı evveeet dedim ben şişmişimmmsinan da demezmi 2 yıl giyemezsin bunları ayyy bi canım sıkıldı sorma hayır dedim doğumdan 6 ay sonra hepsini giycem allahım beni utandırma:18::18::18:
canım bu durum tüm erkeklerdemi var acep benimkide benle birlikte yaşıyor hamileliği hatta tatlı yiyimde bebğim kıpırdasın diyebiliyor senin ki kaç haftalık dediğimde maşllah benim haftayı 18+3 günlüğüm diye söylüyor baklalım ikimizde doğuracaz hayırlısıyla:))))Kızlar benim eşim benden çok hamile sizdede öylemii
Mide yanmasına gaviscon verdi dr iyibende akşamları yanıyo midem içerim diyo..Belim ağırıyo diyorum benimde ağırıyo akşamları masaj yapalım diyo doğum sancılarımda ne yapıcak bilmiyorumm:))Hee bide benle beraber kilo alıyoo heheheh
benimki hamileleğin mide bel ağrı kısmını değil ; en güzel kısmı olan aşerme kısmını aldı kendine :))))))))Kızlar benim eşim benden çok hamile sizdede öylemii
Mide yanmasına gaviscon verdi dr iyibende akşamları yanıyo midem içerim diyo..Belim ağırıyo diyorum benimde ağırıyo akşamları masaj yapalım diyo doğum sancılarımda ne yapıcak bilmiyorumm:))Hee bide benle beraber kilo alıyoo heheheh
tabbi tabbiii anlıyorum inanıyorum öyledir demedimi eşinha bide dedimki bu gömlek zaten bana çok dardıondandır ondan dedim
Kızlar benim eşim benden çok hamile sizdede öylemii
hayırlı cumalar arkadaşlar....... geçmişi okuyayım dedim ne çabuk ilerlemiş topik ben okuyup bitirene kadar bir çok arkadaşımız çıktı bile neyse öncelikle ciesra çok geçmiş olsun canım yeniden aramızda olman çok güzel seni çok merak etmiştik iyi olmana sevindin inşallah sağlıkla alırsın kucağına selenini bu arada kızının ismine bayıldım özlemcim seninde iyi habelreini almak beni çok mutlu ediyor inşallah sende kızını sağlıkla kucağına alırsın fdilek canım annene çok geçmiş olsun rabbim acil şifaalr versin rabia dan haaber yok galiba umarım sonucu güzel çıkmıştır allah korusun kuzusunu inşallah çok sağlıklıdır...nevracım sanırım facwe de sweninle arkadaş olduk umarım kuzunda sende çok iyisinizdir turkocum hoşgeldin hayatım özletiyorsun kendini inşallah yarın ki dr randevun çok güzel geçer.. kızlar akıntıdan bahsetmişsiniz bende de zaman zaman su gibi akıntı oluyor ve bazen akıntımıniçinde hafif sarılık yada beyazlık oluyor sizce dr sorsam mı idrar tahlilim iyi çıktı ama gebelilkten mi acab bu arda gülesram hoşgeldin canım dün yazıcaktım aslında işim çıktı net açıktı ama yazamadım iyi ki geri döndün topiğe neşe getirdin canlılık kattın seni çok özlemişiz bu arada ismini belitmediğim tüm arkadaşalrım hepinizi ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum allaha emnet olun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?