esra cım(ciesra) ne zamandır türkcellden ikimize gelen mesajları paylaşamıyorum seninle...
şimdi geleni yazıyorum .....
Hamileliğinizin 20. haftasındasınız.. Bebeğinizin beynindeki duyu merkezleri artık gelişmye başladı. Sese ve ışığa tepki veriyor.ünkü algılayabiliyor. Artık ona müzik dinletebilirsiniz. Ayrıca kalbi daha güçlü çalışmaya başladı. bebeğiniz kız ise rahim gelişimide tamamlandı .
ciesra çok geçmiş olsun canım yeniden aramızda olman çok güzel seni çok merak etmiştik iyi olmana sevindin inşallah sağlıkla alırsın kucağına selenini bu arada kızının ismine bayıldım ..
canım bizde iyiyiz çok şükür kuzum artık içimde baloncuklar patlatıyor galiba hafiften tekme atma provaları yapıyor maşallah furkan paşa iyica güçlenmiştir iyice hareketlerini hissettiriyordur artıkaralcımm çok tşkr ederim canım
ewet eskisi kadar sık giremez oldum ama sizlerini unutmuyorum canım nasılsın bebiş nasıll tekmeler nasıl
benimki hamileleğin mide bel ağrı kısmını değil ; en güzel kısmı olan aşerme kısmını aldı kendine :))))))))
... canım şunu çekti bunu çekti . gidiyor alıyor ...
----5aylık hamileym dedim .. 1 kere falan demişimdir canım bunu çekti diye ...san ne oluyorrr.... :)))
kızıyorum diye yeni bir yöntem geliştirdi ...onun kendi canı n....a çekiyor mesela bana telefon açıyor ....
---- akşama sana n...a alayımmı ? canın çektimi ? bebeğin canı ister , alayım alayım diyor ....
----hayııırrrr diyorum ...
. nafileeee tabiiiii
akşama bir kavanoz elinde getiriyor ..afiyetle yiyor ....
canım bu durum tüm erkeklerdemi var acep benimkide benle birlikte yaşıyor hamileliği hatta tatlı yiyimde bebğim kıpırdasın diyebiliyor senin ki kaç haftalık dediğimde maşllah benim haftayı 18+3 günlüğüm diye söylüyor baklalım ikimizde doğuracaz hayırlısıyla:))))
merhabalar Nevracım.. teşekkürler.. uzun zamandır görüşemiyoduk evet..
Çok teşekkür ederim, inşallah hepimiz alırız sağlıkla yawrularımızı kucağımıza..:)
Herkes farklı bi isim söyleüyor ama babası kesin kararını verdi bekarken hep Selen koyucaz kızımız olursa diyorduk, döndük dolaştık kesin karar verildi teyzesi :))
tabbi tabbiii anlıyorum inanıyorum öyledir demedimi eşin
benim eşimde öyle bişey yok henüz olmazsa sevinirim
ay ilahi dilekk
beraber doğururverirsiniz artık
merhaba hoşgeldinn
sanada hayırlı cumaalarr
teşk ederim teyzesi bizde senin bebişini öpüyoruzz
heheheh çok hoşuma gitti bu aralcım , demekki tüm eşler aynı benim eşimde genelde annem bişeyler yaptığında bize derki kızım yarın akşam yersin canın çeker vereyim annem eşime der bu arada sende yersin oğlum diye eşim hemen yok annem hiç sevmem ben o tarz şeyleri sonra ana bi bakarım ertesi akşam dolabı açarım yiyeceklten eser kalmamış sorarım noldu diye e napayım der yemeseydim bozulacaktı sen yatınca canım sıkıldı yedim der ama benden fazla kilo aldı soranlarada şöle diyo e eşim yesin diye ona eşlik ediyorum ondan böle böle oldu hahah aslında diyemiyor evet ben ondan fazla aşeriyorum
nevraaaa
noktaları çözmek için 2 dakk düşündüm buldummm
sanırım 2 tane L harfi olması lazımmm
muhhahahahaa
nelere takılıyorumm
sıyrıkmıyım ben yawww
Aynen canım bizden fazla aşeryorlar bunu yaşıyan erkekler genelde eşine değer veren yaşadıklarını anlmaya çalışan eşlermiş inşallah bebekler doğunca da yaşadıklarımıza ortak olurlar da bize yardımcı olurlarheheheh çok hoşuma gitti bu aralcım , demekki tüm eşler aynı benim eşimde genelde annem bişeyler yaptığında bize derki kızım yarın akşam yersin canın çeker vereyim annem eşime der bu arada sende yersin oğlum diye eşim hemen yok annem hiç sevmem ben o tarz şeyleri sonra ana bi bakarım ertesi akşam dolabı açarım yiyeceklten eser kalmamış sorarım noldu diye e napayım der yemeseydim bozulacaktı sen yatınca canım sıkıldı yedim der ama benden fazla kilo aldı soranlarada şöle diyo e eşim yesin diye ona eşlik ediyorum ondan böle böle oldu hahah aslında diyemiyor evet ben ondan fazla aşeriyorum
Hoşbulduk canım kızın harektletleri nasıl yice hissediyorsundur ben en çok uyuma düzenlriini merak ediyorum acaba uykuları nasıl bizele uyuyup bizle mi uyanıyorlar acaba
canım bizde iyiyiz çok şükür kuzum artık içimde baloncuklar patlatıyor galiba hafiften tekme atma provaları yapıyor maşallah furkan paşa iyica güçlenmiştir iyice hareketlerini hissettiriyordur artık
:
EVET YAA...süpersin ama .. kimsenin canı çekmesin diye yazmamıştım :))
amin inş...
seninki ne zaman yapılacak dr söylememişti değilmi
kontrolün ne zaman
afiyet bal şeker olsun yarsı sana ve bebişine
ya ben bu hafta çok acıkıyorum
iştahım açıldı
çabuk acıkıyorum birde doymuyorummm
ne yapıcam ben eyvah eyvahhhh
benim kontrol yarın inş...
blue-can pzt. senin güzel haberini bekliyorummm inş.:97:
5.aydan sonra iştah açılırmış zaten...o yüzden sanırım normal seyrinde gidiyorsunbenim iştahımda değişiklik yok ama kilo almak konusunda sıkıntım da yok hiç...yarın yine 1 kilo fazla var der benim dok... aslında yok ..ona öyle geliyor... tartılarımız farklıydı baştan beri çünkü...o benim tartıma göre konuşuyor...
ben artık iyiden iyiye hissediyorumm
benim kızım tatlıya çok düşkün
tatlı ne yersem anında başlıyo kıvırtmaya
hatta çay içiyorum kız hemen başlıyoo
yavrum sen çayımı sevipte oynuyosunn
yoksa annen seni sıcak çayla yakıyoda acıdan mı oynuyosun diye düşünür oldum
sanırım bizimle beraber uyuyolar
bugün sabah uyuyakalmışım şız
kızım benden ilk fırçasını yediii
neden fıkırdayıp beni uyandırmadın bak geç kaldık dedimm
sanırım bizimle beraber uyuyolar yoksa uyanırdım herhalde
inşallah tatlım ben şüphem yok o konuda eminim yardımcı olurAynen canım bizden fazla aşeryorlar bunu yaşıyan erkekler genelde eşine değer veren yaşadıklarını anlmaya çalışan eşlermiş inşallah bebekler doğunca da yaşadıklarımıza ortak olurlar da bize yardımcı olurlar
ya birde derlerki
erkek bebeğe hamile olan eşlerin kocaları kilo alırmış
oyyyy maşallah fıkırdak kızçene kızlar civelek kıpırdak olur zaten insana zorla sevdirirler kendilerini çok şanslısınız kız anneleri inşallah bizim oğlanlarda sevgi yumağı olur çünkü ben onu çok sevicem ve sevgi delisi yapıcam sanırım inşallah rabbim nasip ederde benimde sonra bir kızım olur çok isterim çünkü ama oğluşum şuanda çooook istiyor ve çooook seviyorum aman darılmasın bende bizimle uyuyup bizimle uyandıklarını düşünüyordum zaten oy oy oy yerim ben kuzuları.......
inşallah tatlım ben şüphem yok o konuda eminim yardımcı olur
yalannnnnn yalann semacım :)
Bende senin göbek yaygın seninkide kız galiba falan diyorum :))))))canım bu durum tüm erkeklerdemi var acep benimkide benle birlikte yaşıyor hamileliği hatta tatlı yiyimde bebğim kıpırdasın diyebiliyor senin ki kaç haftalık dediğimde maşllah benim haftayı 18+3 günlüğüm diye söylüyor baklalım ikimizde doğuracaz hayırlısıyla:))))
Bende iştah azalması olduğu dönem 2 can taşıyan oymuş gibi benim yarım porsiyonlarıda yedi :))benimki hamileleğin mide bel ağrı kısmını değil ; en güzel kısmı olan aşerme kısmını aldı kendine :))))))))
... canım şunu çekti bunu çekti . gidiyor alıyor ...
----5aylık hamileym dedim .. 1 kere falan demişimdir canım bunu çekti diye ...san ne oluyorrr.... :)))
kızıyorum diye yeni bir yöntem geliştirdi ...onun kendi canı n....a çekiyor mesela bana telefon açıyor ....
---- akşama sana n...a alayımmı ? canın çektimi ? bebeğin canı ister , alayım alayım diyor ....
----hayııırrrr diyorum ...
. nafileeee tabiiiii
akşama bir kavanoz elinde getiriyor ..afiyetle yiyor ....
Benim aşkım çok evhamlı telaşlı benle doğurur bence :))Dün arkadaştaydık 2 bebeği var 2 si erkek nasıl hareketliler benimki heran panikte bişey olacak diye arkadaşım diyo senin işin zortabbi tabbiii anlıyorum inanıyorum öyledir demedimi eşin
benim eşimde öyle bişey yok henüz olmazsa sevinirim
ay ilahi dilekk
beraber doğururverirsiniz artık
merhaba hoşgeldinn
sanada hayırlı cumaalarr
teşk ederim teyzesi bizde senin bebişini öpüyoruzz
Bende senin göbek yaygın seninkide kız galiba falan diyorum :))))))
Bende iştah azalması olduğu dönem 2 can taşıyan oymuş gibi benim yarım porsiyonlarıda yedi :))
Benim aşkım çok evhamlı telaşlı benle doğurur bence :))Dün arkadaştaydık 2 bebeği var 2 si erkek nasıl hareketliler benimki heran panikte bişey olacak diye arkadaşım diyo senin işin zor
dilek
bence böyle olması çok güzelll
sana her konuda destek yardımcı olurr
valla maşallahh hep böyle olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?