offf ne yapsam plates topu oldum 2 gündür wc düzenimde bozuk
yaa ne güzel ne şanslınnnn maşallahh
1 kilo fazlaya kurban oluyım ben
benim bu dr terazi 3 kg fazla evdekine göreee
niye şanslıyım?...doktorumun terazisi sebebiyle mi? yaaa amaaaannnnnnnn semacan...boşver...nasılsa vercez o kiloları..inş yani...kaladabilir ama di mi?bak şimdi...walla hayırlısı napalım artık...
offf ne yapsam plates topu oldum 2 gündür wc düzenimde bozuk
yaa ne güzel ne şanslınnnn maşallahh
1 kilo fazlaya kurban oluyım ben
benim bu dr terazi 3 kg fazla evdekine göreee
eweett
inş vericez
geçen akşam eşim bana bakıyodu karnımı incelerken ne dese bana
ya sen şimdi 5 aylıkmı hamişsin eweeet dedimm
yaa sen şimdi böyleysen 4 ay daha var sen ne olacaksınnn böyleee
bu nasıl kocaman karın hiçmi hamile görmedikk çokk büyük değilmi
bebek nerde hepsi bebekmi dedii
yıkıldımmm
birde bu kiloları ne zaman vericeksin dediii:84::84:
moralimi bozdu ama yapıcak bişey yokkk
sema canım benim şimdi kaç kilosun kaç kiloyla hamile kaldın valla üzülmücem artık doğumdan sonra hep birlikte diyet yaparız inşallah 1 yıl içindede veririz napalım bizim bünyemiz bu .. senin boyun uzun sanıyorum benim boy da yok topalak oldumbebeğim sağlıklı olsunda içimde sağlıklı gelişsinde başka bişey istemiyorum..
semaysem bendede aynı ya. kocaman karnım var. 9.ayda nasıl olacak çok merak ediyorum. etrafımdaki herkkes böyle diyor. bende çok kg aldım 7 kg aldım. şuan ekmek gibi vitaminsiz şeyleri çok azalttım. olsun bebeklerimiz iyi olsunda veririz kilolarımızı.
semaysem bendede aynı ya. kocaman karnım var. 9.ayda nasıl olacak çok merak ediyorum. etrafımdaki herkkes böyle diyor. bende çok kg aldım 7 kg aldım. şuan ekmek gibi vitaminsiz şeyleri çok azalttım. olsun bebeklerimiz iyi olsunda veririz kilolarımızı.
canım yaa
boyum 1,68
66-67 kg ile hamile kaldım
şimdi 71-72 sanıyorum
sağlık olsun tabii ama ben verememekten korkmuyorummm
sağlığım bozulmasın belim rahatsız
ayrıca çok kg alırsam hareket özgürlüğüm kısıtlanıcak diye korkuyorumm
yoksa başka sıkıntım yok
ömrümde ilk defa kg alıyorummm
Kızlar bu arada doktorum tetenoz aşısının önemli olduğunu söyledi. hem bebek için hemde kendin için yaptırmalısın dedi. ilk dozu 21.haftanın içinde yapıyorlar. ben sağlık ocağında ücretsiz yaptırdım. çok ilgilendiler. içim daha rahat. yaptırmanızı tavsiye ederim. Birde aşı olduktan sonra 1-2 gün banyo yapmamanız gerekli. bu ayrıntıyı atlamayın derim :86:
eweett
inş vericez
geçen akşam eşim bana bakıyodu karnımı incelerken ne dese bana
ya sen şimdi 5 aylıkmı hamişsin eweeet dedimm
yaa sen şimdi böyleysen 4 ay daha var sen ne olacaksınnn böyleee
bu nasıl kocaman karın hiçmi hamile görmedikk çokk büyük değilmi
bebek nerde hepsi bebekmi dedii
yıkıldımmm
birde bu kiloları ne zaman vericeksin dediii:84::84:
moralimi bozdu ama yapıcak bişey yokkk
sema canım benim şimdi kaç kilosun kaç kiloyla hamile kaldın valla üzülmücem artık doğumdan sonra hep birlikte diyet yaparız inşallah 1 yıl içindede veririz napalım bizim bünyemiz bu .. senin boyun uzun sanıyorum benim boy da yok topalak oldumbebeğim sağlıklı olsunda içimde sağlıklı gelişsinde başka bişey istemiyorum..
bende de tam tersi...ben kocaman oldum diyorum..millet daha çoook büyüecek birşey yok sende henüz diyor....semaysem bendede aynı ya. kocaman karnım var. 9.ayda nasıl olacak çok merak ediyorum. etrafımdaki herkkes böyle diyor. bende çok kg aldım 7 kg aldım. şuan ekmek gibi vitaminsiz şeyleri çok azalttım. olsun bebeklerimiz iyi olsunda veririz kilolarımızı.
bende daha şimdiden 5 bilemedin 6 kilo aldım 8-9. aylarada yuvarlanıp gidicem sanırım ben çok hareketsizim yemekten ziyade bu hareketsizlik beni şişiriyor aman kızlar boşverin veririz kiloları tek sağlıklı olsunlarda 1 yıl içinde benim tüm arkadaşalrım eski kilolarına döndüler bizmi vermiyecez boşverin hayatımız hep dikkat etmek le geçiyor zaten ee mazertimiz var bi hamileyiz kimse bize neden kilo aldın diyemez tadını çıkaralım bence allah üzülecek dertler vermesin hiçbirimize
Bencede yaptır canım bende bu aşı konusunda karasızdım amsa dün sağlık ocağına gittim ordaki kız benimle çok ilgilendi ve bayağı bilgilendirdi zararlı olsaydı sağlık bakanlığı izin verirmiydi hiç dedi boyumu kilomu tansiyonumu ölçtü bayağı soru sordu ve aslında dr larınızın sizi bize yönlendirmesi gerekir dedi bazı dr ların bu aşıyı neden tasvip etmediklerini anlamadığını vurulan hiç bir gebede bir olumsuzluğun yaşanmadığını ama vurulmuyanın korumasız olduğunu tedbri için vurulmak gerektiğini söyledi sonra düşündüm benim aşı olmamın bunları ne gibi yararı olacak diye demekki vuruluras-sam dah iyi olur dedim ve benn vurulacammelekkk
aşı konusunda ne yapıcamm bilmiyorum
dr gerek yok istersen yaptır diyo
gerek yoksa istemem neden vücuduma ilaç alıyımmm
her ne kadar bebeğe zararı olmadığını söyleselerde
ben yinede ilaç ilaçtır diyorummm
itiraf ediyim...
birde geçen akşam işten eve giderken yolda inşaat vardı yolun yanında demirleri vardı
şimdi düşsem allah korusun bu demirler bir yerime girse ben ne yaparımm acaba yaptırsammı dedim yani
wöh yani...daha bebek içerde yaw...ne zaman vereceksin ne demek....en az 4 ay var rejime başlamama deseydin...yıkılma arkadaşım...dik dur...onlar kendi göbeklerine baksın önce....
YAW böyle kalıcam sanmışşş mışşş
benimki böyle beni kızdırmaya bayılır
haha ondada göbek var bende ona takılıyorum çokk rahat şekildeee
Bende senin gibiyim canım aslında çok düzenli besleniyorum tam tahıllı buğday ekmeği günde en fazla 3 dilim yiyorum akşamları ekmek yemiyorum genelde bebeğe yarıyacak besleyizci şeyler yiyorum çokda yemiyorum aslında günde 3-4 litre su içiyorum ama gelgelelim bu hareketsizlik beni şişiriyor ne yapalım sağlık olsun rabbim tek onları bize sağlıkla bağışlasında gerisi verilir anne olmak daha hamilelikte başlıyor fedakrlıklar özveriler allahım o duyguyu bebk ana rahmine düştüğü anda veriyorcanım bende 4 ya da 5 kilo aldım evet herkes aaa çok almışsın diyo ama benim yemem inanılmaz az aslında öyle iki kişilik hiç yemedim daha.. ama işyerindeki tüm arkadaşlarım sadece göbeğimin çıktığını söylüyorlar öyle abart değil diyorlar hatta... benimde tek sorunum hareketsizlik malesef saatlerce oturuyorum hemde saatlerce..
canım bende 4 ya da 5 kilo aldım evet herkes aaa çok almışsın diyo ama benim yemem inanılmaz az aslında öyle iki kişilik hiç yemedim daha.. ama işyerindeki tüm arkadaşlarım sadece göbeğimin çıktığını söylüyorlar öyle abart değil diyorlar hatta... benimde tek sorunum hareketsizlik malesef saatlerce oturuyorum hemde saatlerce..
hadi canımm onu söyleyenler halt etmişler:78:
bence çok normal 5 ayda 5 kilo
bende yemeden kg almaya şaşırıyorummm
ama birde şooyyylee düşünüyorummm
göğüsler şişti kocaman oldu 2 kg rahat rahat varr:92::92:
ben 2 beden büyüdüm
göbek şişti ama içinde bebekle birlikte suyuda var oda 500 gr olsa
al sana 2,5 kg etti
kalanıda bölgelere göre dağıt işte:97::97:
banyo olayında uyardığın çok iyi oldu ..bende ocak ilk haftası yaptıracağım ..en azından banyomu yapar giderim saollllKızlar bu arada doktorum tetenoz aşısının önemli olduğunu söyledi. hem bebek için hemde kendin için yaptırmalısın dedi. ilk dozu 21.haftanın içinde yapıyorlar. ben sağlık ocağında ücretsiz yaptırdım. çok ilgilendiler. içim daha rahat. yaptırmanızı tavsiye ederim. Birde aşı olduktan sonra 1-2 gün banyo yapmamanız gerekli. bu ayrıntıyı atlamayın derim :86:
hadi canımm onu söyleyenler halt etmişler:78:
bence çok normal 5 ayda 5 kilo
bende yemeden kg almaya şaşırıyorummm
ama birde şooyyylee düşünüyorummm
göğüsler şişti kocaman oldu 2 kg rahat rahat varr:92::92:
ben 2 beden büyüdüm
göbek şişti ama içinde bebekle birlikte suyuda var oda 500 gr olsa
al sana 2,5 kg etti
kalanıda bölgelere göre dağıt işte:97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?