2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Allah'ım izin verirse benimde tahmini doğum tarihim 30mayıs ama tabii sezeryan fln olursa daha erken olabilir.

Belki forumda beni tanıyan vardır ama yınede anlatayım azcık.Sat ım 24agustos ve son aylarda 31gün döngüm var aslında henüz o gün gelmedi ama ben bu ay ovulasyon testleriyle döngünün 13.günü pozitifi gördüm ayın 5 6 sı gibi calıstık sanırım o gunlerden birinde oldu bebiş.İki gün önce beta 98,2 çıktı bana düşük geldi biraz ama bugün doktora gittim vajinal ultrasonla baktı doktor kese yok tabii günün bile gelmemiş dedi daha çok yeni ama rahim tertemiz ve kalınlaşmış dedi resmini de elimizi verdi :)
Betamda bugün 215,4 çıktı en azından artmış mutluyum yalnız kasıklarımda ağrı var o yüzden düşecek diye çok korkuyorum doktorda progestan verdi günde 3tane içicem bir de folic asit verdi...Allah'ım hepimize hayırlı ve sağlıklı hamilelikler yaşamayı nasip etsın canlar

kızlar biraz alınganlık göstemiş olabilirim hoşgeldin diyenlerede demeyenlerede hoşbulduk.
mayıs annesi olacağım sizin gib inş. biraz kalabalık bir topik.
bir günde epeyce yazışma oluyor bu çok güzel herkes biribiriyle ilgili...
ben 6+3 bebeğimin kalp atışını duydum .
sat tarihide 7 ağustos benimle aynı olan varmı?a.s.

hosgeldiniz kizlar ademerve senin adina sevindim canim insallah bebisinin kalp atislarinida duyarsin :)

yasemin ne güzel bebisin kalp atislarini görmüssün gözün aydin canim seninle olanlar vardir elbet ama ben senden 1 hafta öndeyim :) hamileligin nasil geciyor umarim rahattir

Hoşgeldın canım...
Gebeliğin hayırlı ugurlu olsun ınsallah Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

yasemin canım benim sat8 ağustos. sen bugün mü duydun kalp atışını. inşallah bende duyarım ya günümüz çok yakınmış ama senin yumurtlama tarihin ne ?

Hoşbulduk canım..
Çok sağol inşallah o günleri de görürüm...Allah ım hepimize nasip etsin...

rabia merhaba canım sağolasın hepimizin gözü aydın bilemiyorum burdaki herkes tüpbebek mi? ama benim ilaçlardan dolayı çok sancılarım olmuştu ayrıca embriyonun yerleşme sancıları falan epey çektim.şimdi çok şükür biraz daha rahatım .
gece yan yatmayı sevdiğim için izin vermiyor bebişim biraz sancım oluyor.
birde uykumda unutuyorum gebeliği gerinincede kendini hatırlatıyor.
ama hiç şikayet değil bunlar her sancıma gözlerim doluyor sevinçten biraz ayıp olur sonra ona ben onu çook bekledim çok mücedele ettim.
inş. hepimize koklamak sağlıkla büyütmek nasip olurhihoyyyt

bir arkadasimizin daha tüp bebek tahminim,sanci bendede cok oluyordu sükür gecti bol bol dinlen canim suyuda cok ic gecer bunlar bebisini kucagina al hayirliysa unutursun,bulantin filan varmi peki canim yada aserme ?

yasemin canım benim sat8 ağustos. sen bugün mü duydun kalp atışını. inşallah bende duyarım ya günümüz çok yakınmış ama senin yumurtlama tarihin ne ?

merhaba canım,
benim tüpbebek kalpaatışını geçtiğimiz c.tesi duydum.6+0 haftalıktım.
alt vajinadan bakıldı 3mm kalpatışı sayısıda 120-130 arası opuyorumnanaktan

bir arkadasimizin daha tüp bebek tahminim,sanci bendede cok oluyordu sükür gecti bol bol dinlen canim suyuda cok ic gecer bunlar bebisini kucagina al hayirliysa unutursun,bulantin filan varmi peki canim yada aserme ?

rabiacım hala bulantım yok yorulunca başım dönüyor ve sancım oluyor.vajinadan progestron fitil kullandığım için tahrişim kaşıntım çok rahatsızım o kunuda.tuvalatle mekik dokuyorum zaten.

evet hepsi unutulacak yeterki o sağlıklı olsunkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…