Anaaa git kız sen hemen duymaya 7+2 olmusun ne bekliyon karından da duyulur senin ki
ben ağır anneyim. perşembwe gtcemm.
kızlar ben kaçarrrrr öpüorumm:gitme:
kızlar biraz alınganlık göstemiş olabilirim hoşgeldin diyenlerede demeyenlerede hoşbulduk.
mayıs annesi olacağım sizin gib inş. biraz kalabalık bir topik.
bir günde epeyce yazışma oluyor bu çok güzel herkes biribiriyle ilgili...
ben 6+3 bebeğimin kalp atışını duydum .
sat tarihide 7 ağustos benimle aynı olan varmı?a.s.
ademerve canım hoşgeldin. eylül topiğinde beraberdir burda da beraberiz :))
ademerve canım hoşgeldin. eylül topiğinde beraberdir burda da beraberiz :))
hosgeldiniz kizlar ademerve senin adina sevindim canim insallah bebisinin kalp atislarinida duyarsin :)
yasemin ne güzel bebisin kalp atislarini görmüssün gözün aydin canim seninle olanlar vardir elbet ama ben senden 1 hafta öndeyim :) hamileligin nasil geciyor umarim rahattir
müebbetsevdam hamis cetvellere gözüm takildi sen 6 haftaliksin bende 7 haftalik ama ikimizinde 228 günü var :uhm:
hosgeldiniz kizlar ademerve senin adina sevindim canim insallah bebisinin kalp atislarinida duyarsin :)
yasemin ne güzel bebisin kalp atislarini görmüssün gözün aydin canim seninle olanlar vardir elbet ama ben senden 1 hafta öndeyim :) hamileligin nasil geciyor umarim rahattir
rabia merhaba canım sağolasın hepimizin gözü aydın bilemiyorum burdaki herkes tüpbebek mi? ama benim ilaçlardan dolayı çok sancılarım olmuştu ayrıca embriyonun yerleşme sancıları falan epey çektim.şimdi çok şükür biraz daha rahatım .
gece yan yatmayı sevdiğim için izin vermiyor bebişim biraz sancım oluyor.
birde uykumda unutuyorum gebeliği gerinincede kendini hatırlatıyor.
ama hiç şikayet değil bunlar her sancıma gözlerim doluyor sevinçten biraz ayıp olur sonra ona ben onu çook bekledim çok mücedele ettim.
inş. hepimize koklamak sağlıkla büyütmek nasip olurhihoyyyt
yasemin canım benim sat8 ağustos. sen bugün mü duydun kalp atışını. inşallah bende duyarım ya günümüz çok yakınmış ama senin yumurtlama tarihin ne ?
rabia canım ademerve 4 haftalık ama 252 gün diyo
bir arkadasimizin daha tüp bebek tahminim,sanci bendede cok oluyordu sükür gecti bol bol dinlen canim suyuda cok ic gecer bunlar bebisini kucagina al hayirliysa unutursun,bulantin filan varmi peki canim yada aserme ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?