2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

semay banada doktor aşı vurdur dedi ama bende yaptırmıcam su multivitaminleri bile içmek istemorum hiç. hatta ultrasona bile girmek istemiyorum. demir multivitamin progestan iflahım kurudu

semay banada doktor aşı vurdur dedi ama bende yaptırmıcam su multivitaminleri bile içmek istemorum hiç. hatta ultrasona bile girmek istemiyorum. demir multivitamin progestan iflahım kurudu

daphne
ya işte ilaca son derece karşıydım bende ama
hamilelikte elim kolum bağlandı
mecburen gerekli olanları içiyoruz
usg cihazının tehlikesiz olduğunu duydum

nevraaaa
teşk ederimm okudum ellerine sağlık
demekki doğumda 5 kg kesin gidecek

Kızlar içinizde ayrıntılıya giren varmı? Benim haftam geldi salı günü giriyorum ayrıntılıya pzt de bebeğimin kalbine bakılacak umarım bir sorun çıkmaz.

ne alaka olacak ama bugün ilk defa yaprak sarması yapıcam ömrümde kayınvaldemlere gidicez bana şans dileyin

niye ayrı ayrı gireceksin ... ayrıntılıya ayrı .. bebeğin kalbine ayrı niye bakılacak ....

ben randevü aldım .. berabe bakılacak ..genelde öyle oluyor

kimki acaba benim gibi olanlar,
Allah yardımcıları olsun,
onlarda rahim ağzı kısalmasımı var ki??

ciesra geçmiş olsun.bu arada evde istirahat eden ben.hastanede yatan özlem.biz özlemle ilk bebeklerimizi kaybettik.allahtan senin doktorun erken farketmiş açıldığını bizim doktolar boşuna para alıyorlar.ticarethane gibi görüyorlar.bu ikinci gebeliğim.özlemde bende 10.haftalarda ameliyat olduk.rahim ağzımız dikildi.şimdi kasılma önleyici ilaçlar ve istirahat ediyruz.35 i görmek için dua ediyoruz.burda bi topikte bizim gibi olanlar var.orda senin gibi ameliyatsız olup 6cm açılmayla bebeğini sağlıklı doğuranlar var.işin sırrı yatmak ve kasılmayı önlemek.
burda bizim gibi olupta başaranları göreceksin.ümidini kaybetmeee.

http://www.kadinlarkulubu.com/prema...etmezligi-yuzunden-erken-dogum-yapan-var.html

niye ayrı ayrı gireceksin ... ayrıntılıya ayrı .. bebeğin kalbine ayrı niye bakılacak ....

ben randevü aldım .. berabe bakılacak ..genelde öyle oluyor

kalp için gideceğim doktor sanırım kalp uzmanı ayrıntılıda kendi doktorum bakamadığı için başka bi doktora yönlendirdi. sen ne zaman randevu aldın bi de senın ayrıntılıya 4 boyutluylamı bakılacak

canım ben pazartesi giricem

ayy allah kolaylık versin sabır işi o..

evet evet...normal da yesen alacaksın gebelikte mecburen...vücut hem kendini hem de bebeği her türlü tehlikeye karşı korumak zorunda...kıtlık gibi mesela..kilolar ondan çoğalıyor....

daphne canım USG de bir sıkıntı yok...ultrson yüksek ses dalgalarıyla çalıştığı için ışık ışın falan bir durum yok..korkma yaniii..güvenle gir,bebeğini gör canımmmm

Bende aşı yaptırmayı düşünmüyorum dr. bana bıraktı.[/QUOTE]

benim doktorum bunu da söylemedi hiç.... çok rahat benimki çokkk......:18:

Son düzenleme:

hem fetal ultrasanografi..(tüm organlarına bakılıyor) hemde 4 boyutluya beraber bakılacak
4 ocak randevü ..21. hafta da yaneee

problemmi var ... neden özellikle kalbine bakılacak ...

ayerr82
öncelikle tekrar geçmiş olsun diyorumm
allah sabır güç kuvvet versinn
inş.bu sabrınızın mükafatını alıcaksınız

siyah kurdeleni hala şiddetle protesto ediyorummm:96:

hem fetal ultrasanografi..(tüm organlarına bakılıyor) hemde 4 boyutluya beraber bakılacak
4 ocak randevü ..21. hafta da yaneee

problemmi var ... neden özellikle kalbine bakılacak ...

doktorum bebeğin kalbi ile ilgili kusurları görmek açısından iyi olur dedi bazı durumlarda anne karnındada müdahele edilebiliyormuş. ben ayrıntılıya 200 tl vericem ama bu 4 boyutlu normalde hastanelerde 300 400 e bakılıyormuş sormadımda acaba ayrıntılı ya 4 boyutluda dahilmi diye. sen ne kadar veriyorsun

selam kızlar

Karaciğer ve böbrekle, şekerle ilgili kan verdim hastanedeydim artık alıştım :) hastane yollarında

Simgesel ben aşımı yaptırdım ağrı kesici ilaca bile karşı olan ben bir sürü ilaç almaya başladım,( tansiyon, demir, vitamin, troitle ilgii ilaca pazartesi başlıycam progestandan bugün kurtuldum çok şükür)
ultrasonlarınıda ihmal etme bugün bir kadınla karşılaştım bebeğinin son ayrıntılı ultrasonuna girmemiş bebeğinin bağırsaklarında bir sorun olmuş halbuki bu durum anne karnında çözümlenebiliyormuş hastane anneyi suçlamış ayrıntılı ultrasona girmediği için kadında çok pişMANn bebeği 10 günlükken ameliyat olmuş yine tekrarlamış şimdi 2 yaşındaymış.

FDilek annene çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Ciesra inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım bol bol dinlen
hepimiz sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza alırız.

Rabia inşallah sonucun iyi çıkmıştır

Cerenliyağmur senin sonuç ne oldu canım?

inşallah güzel sonuçlarla geliriz semay

bi de birşey sorucam o bölgeye hiç ağda yaptırdınmı,ben yaptıracaktım eşim istemedi acaba bi zararı olabilirmi

amiin amiinn inşş
aman eşine ne canımmm
mecbur yapıyoruz yada yaptırıyoruz
öteki türlü yada her türlü sana 2 kat eziyet
1 kere yaptır acısına dayanmak çok zor ama 1,5 ay kesin rahatsınn
hiç zararı yokk ne olacakki
zaten başkası yapıcaktır sanada senin karnından görmen çok zor olur
yapan kişide hamiş olduğun için hassas davranır
sıkıntı olmaz rahat oll

sen nerede yaptırıcaksın bu detaylı usg yi
özel fiyatımı bu
ssk lı fiyatı 3 hastaeneye sordum 65 130 ve 100 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…