melekkk
aşı konusunda ne yapıcamm bilmiyorum
dr gerek yok istersen yaptır diyo
gerek yoksa istemem neden vücuduma ilaç alıyımmm
her ne kadar bebeğe zararı olmadığını söyleselerde
ben yinede ilaç ilaçtır diyorummm
itiraf ediyim...
birde geçen akşam işten eve giderken yolda inşaat vardı yolun yanında demirleri vardı
şimdi düşsem allah korusun bu demirler bir yerime girse ben ne yaparımm acaba yaptırsammı dedim yani
semay banada doktor aşı vurdur dedi ama bende yaptırmıcam su multivitaminleri bile içmek istemorum hiç. hatta ultrasona bile girmek istemiyorum. demir multivitamin progestan iflahım kurudu
semay banada doktor aşı vurdur dedi ama bende yaptırmıcam su multivitaminleri bile içmek istemorum hiç. hatta ultrasona bile girmek istemiyorum. demir multivitamin progestan iflahım kurudu[/QUOTE
Bende aşı yaptırmayı düşünmüyorum dr. bana bıraktı.
banyo olayında uyardığın çok iyi oldu ..bende ocak ilk haftası yaptıracağım ..en azından banyomu yapar giderim saollll
Gebelikte Kilo Alm Hesaplama Hamilelikte Kilo Kontrol Fazla Kilolar Gebelikte Ay Ay Kilo Alm deal Kilo Sorunu
burayı tıklayıp okusanıza ....
saece karnımızda su ve çocuk ağırlık yapmıyor ... çocuğun eşi plesantası 700 grama kadar ulaşıyormuş ..
2 kiloya yakında kan da artış oluyormuş ..
yaaaaa... o yemeden kilo almak bence buuuuu....
Kızlar içinizde ayrıntılıya giren varmı? Benim haftam geldi salı günü giriyorum ayrıntılıya pzt de bebeğimin kalbine bakılacak umarım bir sorun çıkmaz.
ne alaka olacak ama bugün ilk defa yaprak sarması yapıcam ömrümde kayınvaldemlere gidicez bana şans dileyin
semay banada doktor aşı vurdur dedi ama bende yaptırmıcam su multivitaminleri bile içmek istemorum hiç. hatta ultrasona bile girmek istemiyorum. demir multivitamin progestan iflahım kurudu[/QUOTE
Bende aşı yaptırmayı düşünmüyorum dr. bana bıraktı.
allah inş pişman etmez bizi..
kimki acaba benim gibi olanlar,
Allah yardımcıları olsun,
onlarda rahim ağzı kısalmasımı var ki??
niye ayrı ayrı gireceksin ... ayrıntılıya ayrı .. bebeğin kalbine ayrı niye bakılacak ....
ben randevü aldım .. berabe bakılacak ..genelde öyle oluyor
Kızlar içinizde ayrıntılıya giren varmı? Benim haftam geldi salı günü giriyorum ayrıntılıya pzt de bebeğimin kalbine bakılacak umarım bir sorun çıkmaz.
ne alaka olacak ama bugün ilk defa yaprak sarması yapıcam ömrümde kayınvaldemlere gidicez bana şans dileyin
banyo olayında uyardığın çok iyi oldu ..bende ocak ilk haftası yaptıracağım ..en azından banyomu yapar giderim saollll
Gebelikte Kilo Alm Hesaplama Hamilelikte Kilo Kontrol Fazla Kilolar Gebelikte Ay Ay Kilo Alm deal Kilo Sorunu
burayı tıklayıp okusanıza ....
saece karnımızda su ve çocuk ağırlık yapmıyor ... çocuğun eşi plesantası 700 grama kadar ulaşıyormuş ..
2 kiloya yakında kan da artış oluyormuş ..
yaaaaa... o yemeden kilo almak bence buuuuu....
daphne canım USG de bir sıkıntı yok...ultrson yüksek ses dalgalarıyla çalıştığı için ışık ışın falan bir durum yok..korkma yaniii..güvenle gir,bebeğini gör canımmmmsemay banada doktor aşı vurdur dedi ama bende yaptırmıcam su multivitaminleri bile içmek istemorum hiç. hatta ultrasona bile girmek istemiyorum. demir multivitamin progestan iflahım kurudu
canım ben pazartesi giricem
ayy allah kolaylık versin sabır işi o..
kalp için gideceğim doktor sanırım kalp uzmanı ayrıntılıda kendi doktorum bakamadığı için başka bi doktora yönlendirdi. sen ne zaman randevu aldın bi de senın ayrıntılıya 4 boyutluylamı bakılacak
ciesra geçmiş olsun.bu arada evde istirahat eden ben.hastanede yatan özlem.biz özlemle ilk bebeklerimizi kaybettik.allahtan senin doktorun erken farketmiş açıldığını bizim doktolar boşuna para alıyorlar.ticarethane gibi görüyorlar.bu ikinci gebeliğim.özlemde bende 10.haftalarda ameliyat olduk.rahim ağzımız dikildi.şimdi kasılma önleyici ilaçlar ve istirahat ediyruz.35 i görmek için dua ediyoruz.burda bi topikte bizim gibi olanlar var.orda senin gibi ameliyatsız olup 6cm açılmayla bebeğini sağlıklı doğuranlar var.işin sırrı yatmak ve kasılmayı önlemek.
burda bizim gibi olupta başaranları göreceksin.ümidini kaybetmeee.
http://www.kadinlarkulubu.com/prema...etmezligi-yuzunden-erken-dogum-yapan-var.html
hem fetal ultrasanografi..(tüm organlarına bakılıyor) hemde 4 boyutluya beraber bakılacak
4 ocak randevü ..21. hafta da yaneee
problemmi var ... neden özellikle kalbine bakılacak ...
inşallah güzel sonuçlarla geliriz semay
bi de birşey sorucam o bölgeye hiç ağda yaptırdınmı,ben yaptıracaktım eşim istemedi acaba bi zararı olabilirmi
selam kızlar
Karaciğer ve böbrekle, şekerle ilgili kan verdim hastanedeydim artık alıştım :) hastane yollarında
baharnaz hoşgeldiinn
nasılsın
sanada çokkk geçmiş olsunnn
sonuçların çıktımı yada ne zaman çıkacak
doktorum bebeğin kalbi ile ilgili kusurları görmek açısından iyi olur dedi bazı durumlarda anne karnındada müdahele edilebiliyormuş. ben ayrıntılıya 200 tl vericem ama bu 4 boyutlu normalde hastanelerde 300 400 e bakılıyormuş sormadımda acaba ayrıntılı ya 4 boyutluda dahilmi diye. sen ne kadar veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?