2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin baharcım çok geçmiş olsun sen çok azimli bir annesin allah yavrunu sana bağışlasın bu arda benim ayrıntılı 8 ocağa ertelendi cihangir beyle görüştüm erken daha dedi 8 ocakta inşallah 20+4 olucam yani 21. haftamda olucam hayırlısı inşallah bu zorlu sınvı iyi bir şekilde atlatırız

hoşgeldin baharcım çok geçmiş olsun sen çok azimli bir annesin allah yavrunu sana bağışlasın bu arda benim ayrıntılı 8 ocağa ertelendi cihangir beyle görüştüm erken daha dedi 8 ocakta inşallah 20+4 olucam yani 21. haftamda olucam hayırlısı inşallah bu zorlu sınvı iyi bir şekilde atlatırız

Son düzenleme:
kızlar nette bişey buldumm
ilgilenen olur diye paylaşmak istedimmm

Çocuk Düşmemesi İçin Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

el-mübdi allah cc isimlerindendir.
anlamı aşağıdadır

Mahlûkatı maddesiz ve örneksiz olarak ilk baştan yaratan... Mübdi, bir mânada îcad demektir. Muîd ism-i şerîfi de îcad mânasına gelir. İcadın bir benzeri daha evvel yaratılmış, meydana getirilmiş ise, iâde; değilse, yani, benzeri, maddesi olmayan yeni bir şey ise ibdâ denir.

[B]baharnaz [/B]canım sonucum henüz çıkmamış pazartesi alıcam büyük ihtimalle ...

sen nasılsın tansiyonun nasıl umarım herşey yolundadır biz biraz emek çekerek yavrularımıza kavuşacağız galiba olsun sağlıklı olsunlarda bunlar atlatılır..

ayerr82
öncelikle tekrar geçmiş olsun diyorumm
allah sabır güç kuvvet versinn
inş.bu sabrınızın mükafatını alıcaksınız

siyah kurdeleni hala şiddetle protesto ediyorummm:96:

ya sorma semaysen ilk bebeğimi kaybettiğimden sıkıntıdan yapmıştım.ama şimdi değiştiremiyorum.nasıl yaparım bilemiyorum.
ayrıca iyi dileklerin için teşekkür ederim.

canımm her şerde bir hayır vardır...
kimbilir ne hayırlar bulacaksınız bu uğraşlarınızın emeklerinizin karşısında:97::97:

ya sorma semaysen ilk bebeğimi kaybettiğimden sıkıntıdan yapmıştım.ama şimdi değiştiremiyorum.nasıl yaparım bilemiyorum.
ayrıca iyi dileklerin için teşekkür ederim.

anladımm zor tabii sabırlar diliyorum allahtan
proteston bittiğinde kendi profilinden değiştirebilirsin resmini

kızlarrr
ben kaç günlerdir birşey sormak istiyorum size ama yeterli çoğunluğu yakalayamadığım için soramıyorumm
yanlış zamanda sorup kırmakta istemiyorum

benim siteye yeni üye olduğum zamanlarda
bir arkadaşımız tüp bebekle ikiz hamile kalmıştı
daha sonra bebeklerden birini kaybetmişti o arkadaşımız kimdi aramızdamı yada hatırlayan varmı
ben onun içinde dua etmek istiyorumm

hem 4 boyutlu ultrason hemda fetal ultrason bakılacak ikisinin fiyatı 150 tl ...

istanbulda ama ... sen bursadaydın diye hatırlıyorum

canım ben hatırlamıyorum sanıyorum sizlerden sonra üye oldum yanlız bi arkadaşınız vardı şimdi adını hatırlamıyorum o bebeğini düşürmüştü sizlerle konuşuyordu başkada hatırlamadım..

ece1982 ydi yanlış hatırlamıyorsam

semaysem özelden mesjına cevap yazdım canım.

kızlar bugun kendı doktoruma gıttım.kiloma tansıyonuma baktı. 6 kilo aldım dedım normal dedi çok değil dedi sevindim tabı bende.:) bu arada bana elevıt dokunuyo ishal yapıyo dedim içmesen de olur dedi. tetanoz aşısını bu ay yaptır dedi. bu arada benden ayrıntılı ultrason ve 4 boyutlu için 230 tl aldılar sgk lı fiyatı bu.

nazo teşk ederim ama msj gelmedi

oo iyiymiş bende sevindim

elevit içilmesi gereken bi vitamin yinede sen bilirsin ama haftada 2 de olsa bence iç..

eeee
niye bebişini anlatmıyosun bizeee:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…