selam kızlar
Karaciğer ve böbrekle, şekerle ilgili kan verdim hastanedeydim artık alıştım :) hastane yollarında
Simgesel ben aşımı yaptırdım ağrı kesici ilaca bile karşı olan ben bir sürü ilaç almaya başladım,( tansiyon, demir, vitamin, troitle ilgii ilaca pazartesi başlıycam progestandan bugün kurtuldum çok şükür)
ultrasonlarınıda ihmal etme bugün bir kadınla karşılaştım bebeğinin son ayrıntılı ultrasonuna girmemiş bebeğinin bağırsaklarında bir sorun olmuş halbuki bu durum anne karnında çözümlenebiliyormuş hastane anneyi suçlamış ayrıntılı ultrasona girmediği için kadında çok pişMANn bebeği 10 günlükken ameliyat olmuş yine tekrarlamış şimdi 2 yaşındaymış.
FDilek annene çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Ciesra inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım bol bol dinlen
hepimiz sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza alırız.
Rabia inşallah sonucun iyi çıkmıştır
Cerenliyağmur senin sonuç ne oldu canım?
selam kızlar
Karaciğer ve böbrekle, şekerle ilgili kan verdim hastanedeydim artık alıştım :) hastane yollarında
Simgesel ben aşımı yaptırdım ağrı kesici ilaca bile karşı olan ben bir sürü ilaç almaya başladım,( tansiyon, demir, vitamin, troitle ilgii ilaca pazartesi başlıycam progestandan bugün kurtuldum çok şükür)
ultrasonlarınıda ihmal etme bugün bir kadınla karşılaştım bebeğinin son ayrıntılı ultrasonuna girmemiş bebeğinin bağırsaklarında bir sorun olmuş halbuki bu durum anne karnında çözümlenebiliyormuş hastane anneyi suçlamış ayrıntılı ultrasona girmediği için kadında çok pişMANn bebeği 10 günlükken ameliyat olmuş yine tekrarlamış şimdi 2 yaşındaymış.
FDilek annene çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Ciesra inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım bol bol dinlen
hepimiz sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza alırız.
Rabia inşallah sonucun iyi çıkmıştır
Cerenliyağmur senin sonuç ne oldu canım?
ayerr82
öncelikle tekrar geçmiş olsun diyorumm
allah sabır güç kuvvet versinn
inş.bu sabrınızın mükafatını alıcaksınız
siyah kurdeleni hala şiddetle protesto ediyorummm:96:
[B]baharnaz [/B]canım sonucum henüz çıkmamış pazartesi alıcam büyük ihtimalle ...
sen nasılsın tansiyonun nasıl umarım herşey yolundadır biz biraz emek çekerek yavrularımıza kavuşacağız galiba olsun sağlıklı olsunlarda bunlar atlatılır..
ya sorma semaysen ilk bebeğimi kaybettiğimden sıkıntıdan yapmıştım.ama şimdi değiştiremiyorum.nasıl yaparım bilemiyorum.
ayrıca iyi dileklerin için teşekkür ederim.
canımm her şerde bir hayır vardır...
kimbilir ne hayırlar bulacaksınız bu uğraşlarınızın emeklerinizin karşısında:97::97:
doktorum bebeğin kalbi ile ilgili kusurları görmek açısından iyi olur dedi bazı durumlarda anne karnındada müdahele edilebiliyormuş. ben ayrıntılıya 200 tl vericem ama bu 4 boyutlu normalde hastanelerde 300 400 e bakılıyormuş sormadımda acaba ayrıntılı ya 4 boyutluda dahilmi diye. sen ne kadar veriyorsun
kızlarrr
ben kaç günlerdir birşey sormak istiyorum size ama yeterli çoğunluğu yakalayamadığım için soramıyorumm
yanlış zamanda sorup kırmakta istemiyorum
benim siteye yeni üye olduğum zamanlarda
bir arkadaşımız tüp bebekle ikiz hamile kalmıştı
daha sonra bebeklerden birini kaybetmişti o arkadaşımız kimdi aramızdamı yada hatırlayan varmı
ben onun içinde dua etmek istiyorumm
canım ben hatırlamıyorum sanıyorum sizlerden sonra üye oldum yanlız bi arkadaşınız vardı şimdi adını hatırlamıyorum o bebeğini düşürmüştü sizlerle konuşuyordu başkada hatırlamadım..
ütopya hahaha
ben görmedim sorunu cano
detaylı usg pazartesi öğleden sonra gidicemm
kızlarrr
ben kaç günlerdir birşey sormak istiyorum size ama yeterli çoğunluğu yakalayamadığım için soramıyorumm
yanlış zamanda sorup kırmakta istemiyorum
benim siteye yeni üye olduğum zamanlarda
bir arkadaşımız tüp bebekle ikiz hamile kalmıştı
daha sonra bebeklerden birini kaybetmişti o arkadaşımız kimdi aramızdamı yada hatırlayan varmı
ben onun içinde dua etmek istiyorumm
bende pzt gidiyorum canım valla zaman geçmiyor:)
ece1982 ydi yanlış hatırlamıyorsam
http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-bebek-giyim/327147-kiz-bebeklere-herturlu-orgu-kiyafetler.html bunlarda kız anneleri için....
semaysem özelden mesjına cevap yazdım canım.
kızlar bugun kendı doktoruma gıttım.kiloma tansıyonuma baktı. 6 kilo aldım dedım normal dedi çok değil dedi sevindim tabı bende.:) bu arada bana elevıt dokunuyo ishal yapıyo dedim içmesen de olur dedi. tetanoz aşısını bu ay yaptır dedi. bu arada benden ayrıntılı ultrason ve 4 boyutlu için 230 tl aldılar sgk lı fiyatı bu.
al bendende o kadar pzt kaçta randevun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?