[sıze=2]kızlar nette bişey buldumm[/sıze]
[sıze=2]ilgilenen olur diye paylaşmak istedimmm[/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2]çocuk düşmemesi için karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"ya mübdi" ismini 99 kere okursa hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. [/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2]el-mübdi allah cc isimlerindendir.[/sıze]
[sıze=2]anlamı aşağıdadır[/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
mahlûkatı maddesiz ve örneksiz olarak ilk baştan yaratan... Mübdi, bir mânada îcad demektir. Muîd ism-i şerîfi de îcad mânasına gelir. Icadın bir benzeri daha evvel yaratılmış, meydana getirilmiş ise, iâde; değilse, yani, benzeri, maddesi olmayan yeni bir şey ise ibdâ denir.
saat 16.00 da canım
canım akşam yazmıştım ondan yazmadım bir daha oğlum çok ii Allaha şükür her şey olunda yüzünü gördük çok netti çok hareketlıydı bebişim 330 gr olmuş kutu kola kadar dedi doktor :) canım burdannazo teşk ederim ama msj gelmedi
oo iyiymiş bende sevindim
elevit içilmesi gereken bi vitamin yinede sen bilirsin ama haftada 2 de olsa bence iç..
eeee
niye bebişini anlatmıyosun bizeee:84::84::84:
benım eşim hamılelıgın başından berı okuo bunu sık sık...saol paylaştıgın için
canım akşam yazmıştım ondan yazmadım bir daha oğlum çok ii allaha şükür her şey olunda yüzünü gördük çok netti çok hareketlıydı bebişim 330 gr olmuş kutu kola kadar dedi doktor :) canım burdan
yazayım hemen. Tişörtlerin tanesi 10 ila 12 tl arası. 7 li body paketi 32 tl olması lazım. Iki tane tulum var onlar 24 tl tanesi. şortlar ikili satılıyo 10 ile 15 arası değişiyo tanesı 5 e gelıyo.. Ayakkabılar çok ucuzdu biri 10 bri 5 biri de 12 tl. 5 tane kilot aldım 7.5 tl. Bu kadar canım.bu fıyatlar hep yuzde 50 indirimli fiyatları eskı etıketlerı de ustundeydı.ayrıca kasada öderken fıyatları yakın olanları ayırıyorlar ikinci ürüne yıne yuzde 50 ekstra indirim yapıyorlar ayrıc taksıt de yapıyorlar. Yine sorun olursa cevaplarım.
canım akşam yazmıştım ondan yazmadım bir daha oğlum çok ii Allaha şükür her şey olunda yüzünü gördük çok netti çok hareketlıydı bebişim 330 gr olmuş kutu kola kadar dedi doktor :) canım burdan
yazayım hemen. tişörtlerin tanesi 10 ila 12 tl arası. 7 li body paketi 32 tl olması lazım. iki tane tulum var onlar 24 tl tanesi. şortlar ikili satılıyo 10 ile 15 arası değişiyo tanesı 5 e gelıyo.. ayakkabılar çok ucuzdu biri 10 bri 5 biri de 12 tl. 5 tane kilot aldım 7.5 tl. bu kadar canım.bu fıyatlar hep yuzde 50 indirimli fiyatları eskı etıketlerı de ustundeydı.ayrıca kasada öderken fıyatları yakın olanları ayırıyorlar ikinci ürüne yıne yuzde 50 ekstra indirim yapıyorlar ayrıc taksıt de yapıyorlar. yine sorun olursa cevaplarım.
nazo bu yazdıkların nerenın fıyatları?
semaysem o arkadaşımız Ece idi canım çok şükür iyiiym haftaya endokrinolojiye gidicem canım uğraşıyoruz işte :) senin iş yeri tasfiyesi noldu?
ecemiydi o
hala hatırlayamadım
işyeri yılbaşına kadar belli olucak hayırlısı olsun inş.
canım akşam yazmıştım ondan yazmadım bir daha oğlum çok ii Allaha şükür her şey olunda yüzünü gördük çok netti çok hareketlıydı bebişim 330 gr olmuş kutu kola kadar dedi doktor :) canım burdan
yazayım hemen. tişörtlerin tanesi 10 ila 12 tl arası. 7 li body paketi 32 tl olması lazım. iki tane tulum var onlar 24 tl tanesi. şortlar ikili satılıyo 10 ile 15 arası değişiyo tanesı 5 e gelıyo.. ayakkabılar çok ucuzdu biri 10 bri 5 biri de 12 tl. 5 tane kilot aldım 7.5 tl. bu kadar canım.bu fıyatlar hep yuzde 50 indirimli fiyatları eskı etıketlerı de ustundeydı.ayrıca kasada öderken fıyatları yakın olanları ayırıyorlar ikinci ürüne yıne yuzde 50 ekstra indirim yapıyorlar ayrıc taksıt de yapıyorlar. yine sorun olursa cevaplarım.
İnşallah öyle olur evhamlı babalar zor olur diye duydum hepdilek
bence böyle olması çok güzelll
sana her konuda destek yardımcı olurr
valla maşallahh hep böyle olur inş
Benimkide arkadaşın bebeği 1,5 yaşında ama biraz tombik sen kucağına alma diyo korumalarını hissetmek çok güzel oluyoooDilek benimkinin bir yiğeni var. ölür onun için o kadar çok sever. sürekli aman birşey olacak gözüyle bakıyor. koruyor. biraz hareketli bir çocuk. ne kadar sevsede kendi çocuğu bir başka galiba. oraya gittiğimizde sürekli benim karnımı koruyor. yiğenin aniden atılma huyu var. 3 yaşında ama mesela sevgisinden geliyor kafayı karnıma bir yapıştırıyor. "bebeği dinliyecem belki birşey söyler" diyor. bebek olmadı ama babamızın şimdiden koruma duygusu abartılı şekilde.
Bende ece diye hatırlıyorum canım paylaştığın duayı eşimede okuttum kendimde çok okudumkızlarrr
ben kaç günlerdir birşey sormak istiyorum size ama yeterli çoğunluğu yakalayamadığım için soramıyorumm
yanlış zamanda sorup kırmakta istemiyorum
benim siteye yeni üye olduğum zamanlarda
bir arkadaşımız tüp bebekle ikiz hamile kalmıştı
daha sonra bebeklerden birini kaybetmişti o arkadaşımız kimdi aramızdamı yada hatırlayan varmı
ben onun içinde dua etmek istiyorumm
maşallah .. bebeğine.. yüzünü net görmek çok heyecan verici olmalı ..... benimde azkaldı .. heyecanlıyım ....
cd sini verdilermi?
canım dun mothercare ın outletınıde gıttım anadolu yakasında demstock dıye bır şey var. ordan alışveriş yaptım onların fıyatları resimleri de ciciler bölümünde var
Kızlar yaa kafam çok karışık alakasız bi konu belki ama fikir almak istiyorumm..Bizim motorumuz vardı yetiyodu şimdi bebek olunca ar aba almaya karar verdik düğündeki altınlar falan ortaya döküyoruz ben borçsuz almak istiyorum 13 000 lik alalım diyorum bu fiyata olanlar en fazla 2003 model oluyo ..Bugün eşim 2010 model bulmuş üzerine 5.000 daha koymalıyız sizce almışken öyle bi arabamı alalım.Bebeğin masraflarınıda düşünüyorum borçtan korkuyorum kararsız kaldımm yaaa
selam kızlar ben de bugun doktora gittim ayrıntılı ultrasona girdim. çok şükür her şey yolunda. 330 gr olmuş oğlum pipisi bile 6mm olmuş dr amcası öyle söyledi:) ultrasonu yapan doktor kednı doktorum değildi yarın kendı doktoruma gidip sonucu vericem.
bu arada kızlar demstock outlete gıttım kozyatağında. evime de yakın mothercare in outletı var orda. bir dolu şey aldım 200 tl tuttu. yazlık ürünler yalnız kışlık yok zaten bebişilerde yaza dek gelicek. 14 çıtçıtlı body, 7 şort,6 t- shirt, 2 tane bahçıvan tulum5 kilot, 3 tane yazlık ayakkabı bile aldım. tulum, battaniye tarxı şeyler yoktu bol bol şu 7 li çıtçıtlı bodylerden vardı. erkek .çocuklara çok fazla seçenek yoktu ama kızlar içi,n çok daha fazla şey vardı yakında olanlar mutlaka uğrasın.etiketelre baktığımda mothercarein tam yarı fiyatı, ayrıca 2. ürüne de yüzde 50 var. aldıklarım normalde 500 civarı tutuyordu 200 ödedim. tavsiye ederim kızlar ben sık sık uğramayı düşünüyorum
Uzuuuunn bi aradan sonra hepinize merhaba arkadaşlar 100 sayfadan fazla okudum 2 gündürr ....
Bilgisayarsız kaldık eve yeni pc aldıkta nete girebildimm..Rabia ve zehra olumsuzluklar yaşamış inşallah sonuçları güzel olurr..
Benden haberlere gelince annem hastanede bu ara ona canım sıkıldı inşallah hallolur sorunları ona bol dua ediyorumm..Tetanoz aşısını yaptırdım kızlar ihmal etmeyin ebe bile ben yaptırdım dedi bana kolum 2 gün falan hareket edince ağırdı okadar...
Bebeğimi çookk net hissediyorum kayıyo devamlı tekmeliyo dışardan bakıncada belli ediyo babamızda hissetti çok güzel bi duyguu her hissettiğimde kendimi gülerken buluyorumm..
inşallah güzel sonuçlarla geliriz semay
bi de birşey sorucam o bölgeye hiç ağda yaptırdınmı,ben yaptıracaktım eşim istemedi acaba bi zararı olabilirmi
ben pazartesi günü kısmetse aşımı yaptırıcam kızlarrr :26:
doktorum bebeğin kalbi ile ilgili kusurları görmek açısından iyi olur dedi bazı durumlarda anne karnındada müdahele edilebiliyormuş. ben ayrıntılıya 200 tl vericem ama bu 4 boyutlu normalde hastanelerde 300 400 e bakılıyormuş sormadımda acaba ayrıntılı ya 4 boyutluda dahilmi diye. sen ne kadar veriyorsun
herkese iyi akşamlar
yarın izinli olan arkadaşlarımada şimdiden iyi tatiller diliyorumm
yarın inş.görüşmek üzere...
aminnn .inşallahhhhevet canım olmaz mı hiçben dayanamadım ağladım zaten sık sık zırlıyorum çok sulu gözlüyüm nasıl doğurucam hiç bilmiyorum. doktor hem cd verdı hem de fotosunu çekti. cd de çok net seçiliyo ama foto çekerken bir türlü durmadı yandan çekti doktor mecburen.:) inşallah sizlerde sağlıklı görürsünüz bebişlerinizi
Kızlar yaa kafam çok karışık alakasız bi konu belki ama fikir almak istiyorumm..Bizim motorumuz vardı yetiyodu şimdi bebek olunca ar aba almaya karar verdik düğündeki altınlar falan ortaya döküyoruz ben borçsuz almak istiyorum 13 000 lik alalım diyorum bu fiyata olanlar en fazla 2003 model oluyo ..Bugün eşim 2010 model bulmuş üzerine 5.000 daha koymalıyız sizce almışken öyle bi arabamı alalım.Bebeğin masraflarınıda düşünüyorum borçtan korkuyorum kararsız kaldımm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?