2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benım eşim hamılelıgın başından berı okuo bunu sık sık...saol paylaştıgın için

nazo teşk ederim ama msj gelmedi

oo iyiymiş bende sevindim

elevit içilmesi gereken bi vitamin yinede sen bilirsin ama haftada 2 de olsa bence iç..

eeee
niye bebişini anlatmıyosun bizeee:84::84::84:
canım akşam yazmıştım ondan yazmadım bir daha oğlum çok ii Allaha şükür her şey olunda yüzünü gördük çok netti çok hareketlıydı bebişim 330 gr olmuş kutu kola kadar dedi doktor :) canım burdan
yazayım hemen. tişörtlerin tanesi 10 ila 12 tl arası. 7 li body paketi 32 tl olması lazım. iki tane tulum var onlar 24 tl tanesi. şortlar ikili satılıyo 10 ile 15 arası değişiyo tanesı 5 e gelıyo.. ayakkabılar çok ucuzdu biri 10 bri 5 biri de 12 tl. 5 tane kilot aldım 7.5 tl. bu kadar canım.bu fıyatlar hep yuzde 50 indirimli fiyatları eskı etıketlerı de ustundeydı.ayrıca kasada öderken fıyatları yakın olanları ayırıyorlar ikinci ürüne yıne yuzde 50 ekstra indirim yapıyorlar ayrıc taksıt de yapıyorlar. yine sorun olursa cevaplarım.

nazo bu yazdıkların nerenın fıyatları?

nazo teşk ederimm:78:

Aral daha iyi o tarihte olması çok şeyi oluşmuş ve daha net göreceksin cnım inşallah herşeyini güzel güzel görürsün. Bana göre sen daha geç görünmüş olacaksın hayırlsı canım.

semaysem o arkadaşımız Ece idi canım çok şükür iyiiym haftaya endokrinolojiye gidicem canım uğraşıyoruz işte :) senin iş yeri tasfiyesi noldu?

Cerenliyağmur inşallah güzel sonuçlar alırsın

maşallah .. bebeğine.. yüzünü net görmek çok heyecan verici olmalı ..... benimde azkaldı .. heyecanlıyım ....
cd sini verdilermi?

dilek
bence böyle olması çok güzelll

sana her konuda destek yardımcı olurr

valla maşallahh hep böyle olur inş
İnşallah öyle olur evhamlı babalar zor olur diye duydum hep

Benimkide arkadaşın bebeği 1,5 yaşında ama biraz tombik sen kucağına alma diyo korumalarını hissetmek çok güzel oluyooo

Bende ece diye hatırlıyorum canım paylaştığın duayı eşimede okuttum kendimde çok okudum

maşallah .. bebeğine.. yüzünü net görmek çok heyecan verici olmalı ..... benimde azkaldı .. heyecanlıyım ....
cd sini verdilermi?

evet canım olmaz mı hiç ben dayanamadım ağladım zaten sık sık zırlıyorum çok sulu gözlüyüm nasıl doğurucam hiç bilmiyorum. doktor hem cd verdı hem de fotosunu çekti. cd de çok net seçiliyo ama foto çekerken bir türlü durmadı yandan çekti doktor mecburen.:) inşallah sizlerde sağlıklı görürsünüz bebişlerinizi

Kızlar yaa kafam çok karışık alakasız bi konu belki ama fikir almak istiyorumm..Bizim motorumuz vardı yetiyodu şimdi bebek olunca ar aba almaya karar verdik düğündeki altınlar falan ortaya döküyoruz ben borçsuz almak istiyorum 13 000 lik alalım diyorum bu fiyata olanlar en fazla 2003 model oluyo ..Bugün eşim 2010 model bulmuş üzerine 5.000 daha koymalıyız sizce almışken öyle bi arabamı alalım.Bebeğin masraflarınıda düşünüyorum borçtan korkuyorum kararsız kaldımm yaaa

canım dun mothercare ın outletınıde gıttım anadolu yakasında demstock dıye bır şey var. ordan alışveriş yaptım onların fıyatları resimleri de ciciler bölümünde var

nazocum ben geçen hafta Bursadaki othercare gezdim ama fiyatlar çok uçuktu şimdi senin fiyatları inceledim çok ucuz kafama bişey takıldı bunu indirim günündeykenmi aldın yoksa istanbulda mothercarenin indirimli satıldığı bi mağazamı eğer öyleyse bi haftasonu eşimle geleyim istanbula toplu alayım bilgilendirirsen çok sevinirim canım

Son düzenleme:

dilek öncelikle hayırlısı ne ise o olsun diyeyim
araba bebek varken mutlaka şart
borç yiğidin kamçısıdır arkadaşımm korkma :97:
ben otomotivci olarak sana bir iki şey söyliyebilirimm
2.el otomotiv almak için ya arabadan iyi anlıyacaksın yada sağlam güvendiğin birinden alıcaksın
2.el araç her zaman risk taşır ...
2010 model aracın garantisi devam ediyodur garantide olan araç bikaç sene üreticinin sorumluluğundadır..
2010 model 18 bine bulmuşsa markası ne bilmiyorum ama uygun diyebilirim
ayrıca 10-13 bin civarındada sağlam araçlar bulunabilir iyi marka ve tabi güvenilir galeriden yada şahıstan almak şartıyla

tavsiye edilen ve edilmeyen markalar var ama siz güneyde olduğunuz için hava yol şartları sizi çok etkilemez marka bazında

slm güzel anneler, dünden beri netim yoktu. anca geldi. kaç saattir geçmişi okumaya çalışıyorum. ne kadar çok ilerlemiş maşallah

ciesra cnm çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

cnm maşallah bebeğine. ne kadar heyecanlı oluyordur o ayrıntılı usg daha nettir herşeyi. benim bebeğimde en son 340 gr dı. haftalarımız aynı seninle. kilosundan endişe etmiştim. demekki normalmiş.

cnm benim annene çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin inş.
tekmeler artık dışarıdan belli oluyormuş, maşallah kuzuna. kesinlikle çok güzel bi duygu. bizim babamız henüz hissedemedi. okadar uğraşıyor hissetmek için ama babası gelince duruyor naz yapıyor babaya.

inşallah güzel sonuçlarla geliriz semay

bi de birşey sorucam o bölgeye hiç ağda yaptırdınmı,ben yaptıracaktım eşim istemedi acaba bi zararı olabilirmi

cnm eğerki gebelikle ilgili bi sıkıntın yoksa neden yapılmasınki. çoğu gebe yaptırıyor. bende heray yaptırıyorum şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım. tabi istersen dr una danışabilirsin.

ben pazartesi günü kısmetse aşımı yaptırıcam kızlarrr :26:

bende yaptırmayı düşünenlerdenim, p.tesi düşünüyorm bende. dr uma sordum yaptırabilirsin dedi.

benim ayrıntılı usg 160 tl. sgk karşılamıyormuş. 4 boyutlu da dahil oluyor.

herkese iyi akşamlar
yarın izinli olan arkadaşlarımada şimdiden iyi tatiller diliyorumm
yarın inş.görüşmek üzere...

aminnn .inşallahhhh

canım yaaa bu anadolu yakasında mothercare ucuz aldığın yer nerede ?
bende maltepe tarafındayım 2 hafta kadar ...buralara yakınmı

canım bence kesinlikle yenı araba alın eskisinin tamırı masrafı yenıyı geçer:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…