canim ademerve 4 haftalik ama :)) benim cetvelde var bi yanlis yapana kadar 3 gün ugrasmistim zaten mutlaka yanlis yaptim yine kaydirigubbakcemile3
inşallah canım.bugün akşam bende biraz lekelenme oldu.çok moralim bozuk
Hoşgeldın canım...
Gebeliğin hayırlı ugurlu olsun ınsallah Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
rabiacım hala bulantım yok yorulunca başım dönüyor ve sancım oluyor.vajinadan progestron fitil kullandığım için tahrişim kaşıntım çok rahatsızım o kunuda.tuvalatle mekik dokuyorum zaten.
evet hepsi unutulacak yeterki o sağlıklı olsunkaydirigubbakcemile
merhaba canım,
benim tüpbebek kalpaatışını geçtiğimiz c.tesi duydum.6+0 haftalıktım.
alt vajinadan bakıldı 3mm kalpatışı sayısıda 120-130 arası opuyorumnanaktan
bende onu diyorum zaten :) 2 hafta 14 gün fark eder ama bende birde artı 2 var. 16 gün farketmesi lazım yani :)
Hiç canını sıkma canım...Ama hemn doktoruna danıs ve bol bol dinlen ayaklarını uzat yat.İyi beslen folık asitini fln ihmal etme tamam mı ama doktoruna da hemen danıs canım...
doktorla görüştüm canım oda yat dinlen kendini yorma bol bol su iç dedi.yarın sabahta kontrole gel dedi. inşallah kalp atışını duyar bebişi görürüz. sorun yoktur...
sorun olcani sanmiyorum canim sen kendini yorma yeterli bendede oldu 2,3 gün az bi kahvrengi akinti dinlenince gecti yarin güzel haberlerini bekliyoruz :)
2 ekimde tekrar konrolüm var. 8 haftalık oluyor o günü iple çekiyorum.
tüpbebekte düşükler oluyor geçmedi korkularım hala ..
komşularıma bile sölemedim daha korkularım beni rahat bırakmıyor
slm kızlar aranıza bende katıldım şuan 5 haftalık hamileyim 25 yaşındayım tahmini mayısın son haftası mercimeğime kavuşucam... dr gittim keseyi gördük bebeğim de mercimek kadar :))) sizde oluyormu bilmiyorum ama ben aşırı derecede bel ağrısı arada bir giren kasık ağrısı çekiyorum göğüslerim acıyor ayrıca felaket bir iştah artışım var. yakında kocişimi yicem :)) hamile olduğumu ben 3 haftalıkken öğrendim ve dr gittik onayladık ilk doktorum orda tarttı beni 51.5 kiloydum şan 52.8 oldum 1 kilodan fazla kilo almışım valla :))
o korkular bendede var canim su 3ayimizi bir atlasaydik kafamiz rahat ederdi ,bizim yapmamiz gereken bu aylarda dikkat etmek
slm kızlar aranıza bende katıldım şuan 5 haftalık hamileyim 25 yaşındayım tahmini mayısın son haftası mercimeğime kavuşucam... dr gittim keseyi gördük bebeğim de mercimek kadar :))) sizde oluyormu bilmiyorum ama ben aşırı derecede bel ağrısı arada bir giren kasık ağrısı çekiyorum göğüslerim acıyor ayrıca felaket bir iştah artışım var. yakında kocişimi yicem :)) hamile olduğumu ben 3 haftalıkken öğrendim ve dr gittik onayladık ilk doktorum orda tarttı beni 51.5 kiloydum şan 52.8 oldum 1 kilodan fazla kilo almışım valla :))
aahh rabia arkadaşlarım ailem çok kızıyor bugüne kadar hep inanarak ve hislerim de bu sefer olacak hissiyle geldim. hep olumluydum böylelikle allaha olan umudumu kaybetmedim. umudumu yine kaybetmicem.
herkes iyi düşün iyi olsun dedi bende öle yaptım.:sinifsinif:
gercekten iyi düsün iyi olsun canim gecen sene bende bos gebelik yasadim cok kötüydü bu hamilelimdeyse bebegi görene kadar icim hic rahat etmedi arkadaslaim banada dedi bos gebelik oldu diye tekrarmi olcak ama kim ne derse desin görene kadar cok huzursuzdum sende ilk 3 ayini atlatana kadar huzursuzluk yasican tahminim canim ama aklina getirme fazla insan yipraniyor düsünmekten , ALLAHIN izniyle bebisini kucagina alcagina inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?