hoşbulduk canım kdilara ne güzel bir paylaşım çok sağol kızlar kocam beni sinemaya götürecek ben çıkıyorum geçmişi okudum bir merhaba deidm ve şimdi güle güle diyorum hepinizi çooooooooooook öpüyorumm.........
saol cnm.belki iki isim koyarız hüseyin berk olur.seninde dediğin gibi acımız taze belki onun için tuhaf geliyor babamın adını koymak insanın inanası gelmiyor bazen.
kızlar ben çıkıyorumm
hepimzie iyi tatiller pzt görüşmek üzere
Çok teşekkür ederim ederim canım sevinirim riskli gebelerde ayrıntılıya bakan dr adını yazabilirsen sevinirim bana çok yakın gerçekten..
Bende arada içiyorum canım zaten asitli içecekleri yıllar önce bıraktım.Ama usg olacaksa kesinlikle vişne suyu içip gidiyorum baya şımarık oluyo ozaman :))benimkide öyle bende çok severim vişne suyunu ama meyvasularında katkı maddesi var diye eşim bana çok içirmiyo malesef
[
kızlar iki gündür internetimde problem vardı giremedim ama bi okuyim geçmişi geliyorum yemek yiyip hemen umarım herkesler iyidir canlarım
iyi eğlenceler .. hangi filme gidiyorsan dönüşte yorumları yaz bize...
benide ne zamandır eşim götürecekti deeee ... korkudan götüremiyordu.
sinemada filmin ortasında 2-3 kere tuvalet ... suu ... yok midem bulandı ..
nasıl yapıcaz seninle diyor du... :)))
şimdi 5 aylarda artık biraz hamileliğin rahat zamanlarına geldilk .. gezebiliriz...
adaizmir Allah tamamına erdirsin. Sormuşsun ben tetanos aşısı oldum druna sor hem kan sulandırıcı hem aşı birarada ne olur diye ben sakıncasını görmedim çok hafif kol ağrım oldu 1 gün sonra geçti
acarasye canım özenle msj yazıyorsun her bir arkadaşımıza
ayrıntılı ultrasonda alttan kontrol olmuyor canım
zonox ayrıntılı ultrasonu ben 19.haftada yaptırmıştım sanırım 1.cisi 18.haftalarda 2.cisi ise en son 24.haftada bakılıyor. Ama daha sonra belli aralıklarla yine ayrıntılıya giriliyor sanırım
FDilek inşallah bütçenize ve isteğinize göre araba alırsınız kazasız belasız günlerde kullanırsınız inşallah canım.
RABİA çok şükür sonucun iyi çıkmış sağlıkla bebeğini kucağına al arkadaşım
herkese iyi akşamlar
Güle güle kullansın bebeğin canımmmSinema niyetiyle çıktık ama nasip olmadı LCW ye gittik hamile pantalonu ve bebişime bir sürü ciciler aldık kızlar kesinlikle LCW ye gidin derim çok güzel şeyler vardı tabi kız bebeklere göre daha çoktu herzamanki gibi
İyi akşamlar canımm..İyi dileklerin için teşekkürler inşallah hakkımızda hayırlısı olurrr . sen nasılsınFDilek inşallah bütçenize ve isteğinize göre araba alırsınız kazasız belasız günlerde kullanırsınız inşallah canım.
herkese iyi akşamlar
maşallah ardaya .... iyi gözlemlemişsin valla ... :))) ilerde de annesini sayacak bu çocukCanlarım selammmmm
rabia, sonucun temiz çıkmış. Allah diğer arkadaşlarımızada güzel haberleri nasip etsin inşallah.
kızlar, oğlum kıpır kıpırdı dün. artık iyiden iyiye kendini göstermeye başladı. Allah tetz zamanda hepinize yaşatsın bu duyguyu. inanılmaz bişey. bu arada oğlum, ben konuşunca duruyor. başkaları elleyince hareket etmio, ben karnıma dokununca hareketlerini azaltıyo ama kesmiyo
afiyet olsun ... taşınma bittimi ..yeni evdemisinkızlar iki gündür internetimde problem vardı giremedim ama bi okuyim geçmişi geliyorum yemek yiyip hemen umarım herkesler iyidir canlarım
boşver bak sinemada seyredip çıkacaktın .. o parayla bebişine ciciler aldın ... güle güle giysn ..Sinema niyetiyle çıktık ama nasip olmadı LCW ye gittik hamile pantalonu ve bebişime bir sürü ciciler aldık kızlar kesinlikle LCW ye gidin derim çok güzel şeyler vardı tabi kız bebeklere göre daha çoktu herzamanki gibi
Bende arada içiyorum canım zaten asitli içecekleri yıllar önce bıraktım.Ama usg olacaksa kesinlikle vişne suyu içip gidiyorum baya şımarık oluyo ozaman :))
Kızlar bugün bende sedasemin mudodan aldığı kirli sepetinden aldım çoookk tatlıı teşekkürler arkadaşım burda paylaştın banada fikir oldu.....
Bide ayyıldızda indirim var ben 2 gecelik 1 kapri pijama takımı 89 a aldım isterseniz resimlerinide eklerim zehra sormuştu ..Zaten yaz girişi doğacak yazlık aldım ben ve çok kaliteli sanki üzerinde hiçbişey yok çeyizimdede ayyıldız almıştım pijamaları 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?