ben bebeklerde mini etek delisi olarak ; bayıldımmm ..güle güle giysin
teşekkürler canım
ne güzel uykunu almışsın ... bende bebeği hissetmeyince dert ediyorum .. gülüyorlar bana ..
yok efendiimmm çocuk benim keyfim için hoplayıp yorulacakmış :)))
yarım saatte bir 2pıt pıt yapsın yeter diyorum :)))
aman herkes çok biliyo böyle yorum yapanlara sinir oluyorum kıyafet alırım erkenden alınmaz derler isim düşünürüm daha erken aaaaaaaaaaaa
Son aylar nstye bağlanıncada elimize bişey veriyolarmış hareket edince ona basıyomuşuz..Benim bebişim vişne suyunu çok seviyooo çok hareketleniyoo
benimkide öyle bende çok severim vişne suyunu ama meyvasularında katkı maddesi var diye eşim bana çok içirmiyo malesef
[
hoşbulduk cnm
sağlığın yerinde olsun da çalış boşver cnm biliyosun sabahın 8 lerinde girip yazardık foruma kimseler olmazdı hep şikayet ederdim ben ama şimdi çalışamıyorum evde yatıyorum inan çalışmak daha iyiymiş.Daha önce hiç aklıma bu isim gelmemişti birden aklıma geliverdi çokda ısınddım bu isime.Sen kızına isim buldun mu.Bu arada ciesra nerelerde haberin varmı cnm
ben bebeklerde mini etek delisi olarak ; bayıldımmm ..güle güle giysin
teşekkürler canım
ne güzel uykunu almışsın ... bende bebeği hissetmeyince dert ediyorum .. gülüyorlar bana ..
yok efendiimmm çocuk benim keyfim için hoplayıp yorulacakmış :)))
yarım saatte bir 2pıt pıt yapsın yeter diyorum :)))
aman herkes çok biliyo böyle yorum yapanlara sinir oluyorum kıyafet alırım erkenden alınmaz derler isim düşünürüm daha erken aaaaaaaaaaaa
dilara
çocuk içerde yoruluyomuymuş vahhh bak şimdi çok üzüldümmmm
canım yaa bırak etrafındakileri
seni en iyi biz anlarız anlıyoruzda....
yapmak istediğin şeyler için hiçde erken değil
5.ayımızdayız gayet iyiyiz tam alışveriş zamanı
bikaç ay sonra ne olacağımızı bilmiyoruz
valla bende 6.ayım dolana kadar tüm işlerimi halledeyim diyorum
kesinlikle 8.ayda hazır olmam lazımm ne olur ne olmaz
kız bebek anasıyız her an ce eeeee yapabilir kızlarımızz
hoşbuldumcanım doktoruna sor sırt ağrısı için içilirmi bilmiyorum zaten doktorun sana megnezyum verir sanıyorum..ayrıca kasılma ve kramplar daha çok bacakta ve kalçada oluyormuş hatta gece uykudan uyandırıyormuş..benimde oldu bi kaç defa ama şua aralar yok ileriki dönemde şiddetleniyormuş..
hoşgeldin canım.... biz iyiyiz sen nasılsınn...
evet
sağlığımız herşeyden daha önemli
bir süre sonra herşeyden sıkılıyoruz haklısın...
berk ismi çok yumuşak sevimli bi isim
benim kızıma isim düşündümm hatice ayşe olucak inş.
ciesra dün girmişti nete
iyi çok şükür evde yatmaya devam ediyor
en son dün öğleden sonra işyerine çıkışını vermeye gidicekti
daha sonra görüşemedikk
dilara
çocuk içerde yoruluyomuymuş vahhh bak şimdi çok üzüldümmmm
canım yaa bırak etrafındakileri
seni en iyi biz anlarız anlıyoruzda....
yapmak istediğin şeyler için hiçde erken değil
5.ayımızdayız gayet iyiyiz tam alışveriş zamanı
bikaç ay sonra ne olacağımızı bilmiyoruz
valla bende 6.ayım dolana kadar tüm işlerimi halledeyim diyorum
kesinlikle 8.ayda hazır olmam lazımm ne olur ne olmaz
kız bebek anasıyız her an ce eeeee yapabilir kızlarımızz
öle vallaof neyse 1-2 hareket hissettirdi bugün benim ki anam varya benim ki az değil çok inatçı tam tekmelemeye başlıyo dışardan hareketlerini göriyim diye açıyorum karnımı tekme duruyo bekliyorum bekliyorum tekme yok sonra kapatıyorum karnımı hemen tekmelemey başlıyo
ayşe ismide çok güzel benim annemin adı.ciesra da ne sorun çıktı cnm kusura bakma geçmişi oku oku bitiremedim
benim annem rahmetli oldu adı hatice idi
ve ayşe ismini çok severdi
sülalemizde biçok ayşe ve kardeşim ayşe olmasına rağmen
ben annemin adını ve sevdiğini yaşatmak istedim allahın izniyle...
ciesrada rahim kısalığı var
ilaç alıyor
hamileliğininin bundan sonraki kısmını yatarak geçirmesi gerekiyor
inş.herşey yolundadır
Merhaba güzel anneler herkese mutlu sağlıklı bol tekmeli bir haftasonu diliyorum............ Rabiacım gözünaydın kızın nurtopugi,biymiş maşallah......Aceserya canım ne kadar naziksin herkese tek tek yamışsın umarım bebeğin ve sen çok iyisinizdir....... şimdi topikteki tüm arkadaşlarım umarım siz ve bebişleriniz çok iyisinizdir oğlumla hepinizi kocaman öpüyoruz........
Merhaba güzel anneler herkese mutlu sağlıklı bol tekmeli bir haftasonu diliyorum............ Rabiacım gözünaydın kızın nurtopugi,biymiş maşallah......Aceserya canım ne kadar naziksin herkese tek tek yamışsın umarım bebeğin ve sen çok iyisinizdir....... şimdi topikteki tüm arkadaşlarım umarım siz ve bebişleriniz çok iyisinizdir oğlumla hepinizi kocaman öpüyoruz........
herkese iyi gecele kizlar
2 gündür giremedim umarim hepiniz iyisiniz
ben AS sonuclarini aldim cok saglikli bir kizim olucak INSALLAHsonuclar güzel cikti
cerenliyagmur ve diger arkadaslar sonuclari aldilarmi ?
kızlar bakınnn bebeğimiz bu haftalarda nasıl gelişiyomuşşşş
Bu ayda bebekteki en önemli gelişim kaslarda meydana gelmektedir ve bebeğiniz kaslarını geliştirmek için bilinçli bir biçimde hareketler yapar. Doğduğunda rahatça memeyi yakalayıp emebilmesi, rahat nefes alabilmesi gibi işlevler için bebeğiniz bu ay solunum çalışmaları, kol ve bacakları oynatma gibi hareketlerle bir nevi doğuma hazırlık yapar.
Bebek 6. ayın sonlarına doğru işitmeye de başlar. En çok duyacağı ses tabiki annesinin kalp atışı sesleridir. Bebek annesinin kalp sesi ile annesine daha fazla bağlanır ve bu sesle rahatlar. Bebeğin bu ayda duyduğu diğer sesler ise annesinin bağırsak hareketleri ile oluşan sesler ve dışarıdan gelen bazı seslerdir. Dışarıdan gelen tiz sesleri duyabilen bebek, bu ayda henüz kalın sesleri tam olarak işitemez, çünkü bu ayın sonunda kulak kemikleri sadece tiz (ince) sesleri algılayabilecek şekildedir.
Ayrıca bebeklerin bu ayda ses hafızası da oluşur, yani sesleri aklında tutabilir. Yapılan bilimsel araştırmalara göre bebekler bu ayın sonlarına doğru rüya da görmeye başlarlar. Ancak rüyaları sadece ses üzerinedir, görsel rüyalar değildir.
merhaba hoşgeldinn... zaten işimiz neee oturup tekme bekler oldukkk ...
bende okuduğum yazılarda 16. haftada sadece içerdeki sesleri duyabiliyor ...
20. haftada dış sesleri de duyar ve onlara tepki verir şeklinde .... birkaç yerde okudum
demekki her site farklı yazıyor.
başın sağolsun cnm.Çok güzel düşünmüşsün.Bende babamı geçen yıl kaybettim oğlum olacağını ilk öğrendiğimizde eşim babamın adını koyalım dedi.Ama oğluma annem bakacak ve annem hiç istemedi.Ben hitap edemem hazır değilim kaldıramam dedi.Onun için bizde vazgeçtik.ciesra için üzüldüm Alahım inş.kucağına almayı nasip eder hepimize.İnş hepimiz için hayırlısı our.
AMİİNNN
seninde başın sağolsun senin acın daha çok tazeymiş
nasip kısmet bak allah verince veriyor
bari göbek adını babanın adını koysanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?