herkese günaydın arkadaşlar ben de artık bu sayfadayım henüz keseyi görmedik inşallah nasip olur bu sayfa çok güzel hepimize hayırlı olsun.inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz.
eylül topiğindeki arkadaşları da görüyorum bu sayfaya atlayabilmek ne güzel.
arkadaşlar ben kendimi bi kez daha tanıtayım bu sayfada
adet tarihim 24 eylül .ben 20 eylülde tahlil yaptırdım betam 745 çıktı.
eşimle ayın 3ü 5 7si gibi beraber olduk ben 3ünde ya da 5inde olmuştur diye düşünüyorum
sizce doğum ne zaman olur.bu hesap işlerinden pek anlamam
bu arada henüz kese gözükmedi doktor ptesi gel dedi.o zamana kadar bekliyceğimi hiç zannetmiyorum
herkese günaydın arkadaşlar ben de artık bu sayfadayım henüz keseyi görmedik inşallah nasip olur bu sayfa çok güzel hepimize hayırlı olsun.inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz.
eylül topiğindeki arkadaşları da görüyorum bu sayfaya atlayabilmek ne güzel.
arkadaşlar ben kendimi bi kez daha tanıtayım bu sayfada
adet tarihim 24 eylül .ben 20 eylülde tahlil yaptırdım betam 745 çıktı.
eşimle ayın 3ü 5 7si gibi beraber olduk ben 3ünde ya da 5inde olmuştur diye düşünüyorum
sizce doğum ne zaman olur.bu hesap işlerinden pek anlamam
bu arada henüz kese gözükmedi doktor ptesi gel dedi.o zamana kadar bekliyceğimi hiç zannetmiyorum
günaydın kızlarrrr
Günaydınn Mayıs Meleklerii opuyorumnanaktan
Yeni Gelen Arkadaşlar Hoşgeldiniz Aramıza :1hug:
Rabbim Cümlemizin Bebeğini Sağ Salim Kucağımıza Almayı Nasip Etsin İnşallah:Saruboceq:
günaydın canlarrr.
Mide bulantılı bir günde daha selammmmmmmmm
aynen canım katılıyorum sanaakannehir
günaydın canlarrr.
Mide bulantılı bir günde daha selammmmmmmmm
ilaç içtim bulantı için. bana mısın demiyo :2:
ilaç verdi dr ama kullanmak istemiyorum hoş kullansamda farketmiyoda 1 gün denedim banamısın demiyo
Günaydın Tatlımmmm Bu Miğde Bulantıları Seni Mahvetti Umarım Daha Fazla Uzun Sürmez Tez Zamanda Kesilir olumunekankayizsmile[/B]
ilaç verdi dr ama kullanmak istemiyorum hoş kullansamda farketmiyoda 1 gün denedim banamısın demiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?