2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet benimde içime sinmediği için içmiyorum 1 gün içtim mecbur kaldım sonuçta ilaç yani

2 ekimde tekrar konrolüm var. 8 haftalık oluyor o günü iple çekiyorum.
tüpbebekte düşükler oluyor geçmedi korkularım hala ..
komşularıma bile sölemedim daha korkularım beni rahat bırakmıyor
seninki tüp bebekmi canım allah esirgesin benim abiminde ikizleri oldu tüp bebekle şimdi 8 aylıklar bizim gelindenbir kan bolalırdı inanın üzeri altındaki yastık yyamyaş olurdu kandan herkes şaşırırdı ama bebeklere hiçbişey olmazdı 9ay yattı bebekler sag saglim dogdular şkür onca kanın gitmesine ragmen şimdi 8aylıklarr ve maşallah çok saglıklılar sende sıkma canını sende kucagına alacaksın inşallah
ayyy canımsın yüreğime su serptin varya bende forumları dolaşıyordum olmuş yaşamış kimler var diye :)
sen lekelenmeyimi dert ediyorsun bişey olmaz bendende 1 hafta geldi korkdum dr bişey olmaz bebek yerleşiyor dedi ve sonra geçti şükür kafaya takma sters yapma kendine
günaydın kızlarrrr
günaydıııııııınnnn
günaydın kızlar nasılsınız bakalım

günaydınnn şekerimm valla her sabah bir zor kalkıyorum belim tutulmuş gibi oluyor her sabah ama

kızlarrrrrrrrrrr tuvalete çıktım şükürler olsun. 4 gündür çıkamıodum. bu hamilelik beni tarumar etti:dance:

canım çok teşekkür edrim zaman geçmek bilmiyor çok korkuyoru hayatımın en uzu bir haftası olacak sanırım

Anaa noldu bu siteye yine her yer bem beyaz sizde de öylemi avzen özlemayd hoş geldiniz aramıza avzen senle aynıyız canım gittin mi doktora hiç

tülincim 20 si gittim hcg 2700 progt 40 çıktı çok erken bir hafta sonra gel dedi rapor yazdı zaman geçmek bilmiyor sen gittin mi

hoşgeldin gülceza, kanaman mı vardı senin nasıl oldun???

yok canım gene o koyu sarı kahveye dönük akıntım geldi bu defa baya vardı ama şükür akşam onu gördüğümden beri gelmedi aman gitsin gelmesin bidaha çok korkutuyo beni.dün bide çok gazım vardı kızlar gaz için bişi yapıyomusunuz yaa benim acayip sancıda yapıyo bide :asigim:bilmiyorumkismile ayıptır sölemesi pırt yapsam rahatlıcam ama olmuyo yaa.delircem akşamdan beri

yaaa offf o çok zorrrr.... benimde sancılarım oluyooo.... bazen düşük bel pantolonlarıma bile bahane buluyorum bilmem ne derece doğru tespitlerim ama eve gidip üzerimi değişip sıcak bişiler içtim mi yavaş yavaş geçiyo... bi de bi arkadaşım rezene çayını şiddetle tavsiye etti... tuvalete çıkartır, gazı çıkartır, süt yapar,çocuğunu sakinleştirir,doğum sonrası kilolarını vermene yardımcı olur... vs vs ... bundan sonra evinde hep olmalı dedi.... denemek lazımm....

ben tam piskopat oldum aklıma değişik şeyler geliyo 5 haftalık oldu bugün bebeğim..ters bişiler olsa bi belirti olurdu değil mi..ben görene kadar böle düşünüp durucam heralde bilmiyorumkismile

rezene çayının hamilelikte kullanımı nasıl ki acaba ayy demin zonax gibi wc de rahatladım zaten normalde kabızımdır hep ilginç 2 gün çıkamsam bile hiç zorlamıyo abdestim artık çok ş
ükür hep korkardım önceden normalde böyle zorlanıyom hamileyken ne yapcam die ama çok şükür geçte çıksam zorlamıyo.bilmiyorumkismile

ben tam piskopat oldum aklıma değişik şeyler geliyo 5 haftalık oldu bugün bebeğim..ters bişiler olsa bi belirti olurdu değil mi..ben görene kadar böle düşünüp durucam heralde bilmiyorumkismile

ahh canımm bende aynıyım 5+3 bugün ama yok akıntım ın rengi yok sancılandım yok midem neden bulanmıyo yok beta hcg normalmi huniyi takcam kafaya böyle gidersekafamçokkarıştı

sen lekelenmeyimi dert ediyorsun bişey olmaz bendende 1 hafta geldi korkdum dr bişey olmaz bebek yerleşiyor dedi ve sonra geçti şükür kafaya takma sters yapma kendine

canım doktorla telde görüştüm o normalde önemli değil deriz ama önemli şeylerin başlangıcı olabilir yatıp dinlen güzelce ne bedenini ne de beynini yorma sıkılma hiçbirşeye dedi. yarında gel görüyüm dedi.

anneler ben gidiyorum doktora.inşallah herşey yolundadır ve kalp atışını da duyarız.dua edin bize...

sevindim bi sorun olmamasına a.s.

ben dede gaz fena. akşamları soda içyorum. günde 1 taneye izin var. ama limonlu fln değil normal sade soda. ii gelioo

Günaydın kızlar memeleri sızlar

Hoş geldin canım aramıza sağlıkcakla kucağına amayı nasip etsin allah
Olur öyle şeyler canım hamileliktendir
müebbetsevdam hamis cetvellere gözüm takildi sen 6 haftaliksin bende 7 haftalik ama ikimizinde 228 günü var :uhm:
caım doğacak tarhini yanlış yazdıysan ondan olabilir
Hoş geldin aramıza benimle aynısın canım hayırlı olsun o zaman opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkese günaydın arkadaşlar ben de artık bu sayfadayım henüz keseyi görmedik inşallah nasip olur bu sayfa çok güzel hepimize hayırlı olsun.inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz.
Hoş geldin canım aramıza hayırlı olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Günaydın şekerim nasıl sende durumlar
tülincim 20 si gittim hcg 2700 progt 40 çıktı çok erken bir hafta sonra gel dedi rapor yazdı zaman geçmek bilmiyor sen gittin mi
Hcg iyi çıkmış bende gitmedim daha 29unda gitmeyi düşünüyorum doktora göre tabi daha hiç gitmedim evde test yaptım o kadar opuyorumnanaktan

sevindim bi sorun olmamasına a.s.

ben dede gaz fena. akşamları soda içyorum. günde 1 taneye izin var. ama limonlu fln değil normal sade soda. ii gelioo

çok şükür canım kesildi akıntımın rengi normale döndü korkuyom böle olunca ama elimde degil.artık bende kendime göre çözüm üretcem heralde ben soda içemem hayatta bide işin kötü tarafı.aman bebegim iyi olsunda.:CüvCüv:

Günaydın şekerim nasıl sende durumlar

akşam baya tırstım gene kahveye dönük akıntım gelince ama şükür iyiyim sadece gaz sancım oluyo çok fena.heralde ilaçlar yapıyo diye düşünmeye başladım iyice akıntıyı.nette bikaç dra sordum bakalım cvblar ne olucak.bide ben haftaya pazartesi dra gitsem keseyi görürmüyümki o zman 6+ olucam heralde gözükür demi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…