kızlarrr biliyorum kolay değil ama mümkün olduğu kadar kullanmamaya çalışın mide bulantısı için ilaç... benim doktorum piyasada 2 tür ilaç var bu ikisinin de yan etkileri çıktı biri toplatıldı dedi ve biraz tehlikeli diye ekledi. bu sabah ben de çok kötü uyandım akşamdan beri de yatıyorum resmen hasta oldummm amaa sıkıyorum kendimi ilaç kullanmamak için...
seninki tüp bebekmi canım allah esirgesin benim abiminde ikizleri oldu tüp bebekle şimdi 8 aylıklar bizim gelindenbir kan bolalırdı inanın üzeri altındaki yastık yyamyaş olurdu kandan herkes şaşırırdı ama bebeklere hiçbişey olmazdı 9ay yattı bebekler sag saglim dogdular şkür onca kanın gitmesine ragmen şimdi 8aylıklarr ve maşallah çok saglıklılar sende sıkma canını sende kucagına alacaksın inşallah2 ekimde tekrar konrolüm var. 8 haftalık oluyor o günü iple çekiyorum.
tüpbebekte düşükler oluyor geçmedi korkularım hala ..
komşularıma bile sölemedim daha korkularım beni rahat bırakmıyor
sen lekelenmeyimi dert ediyorsun bişey olmaz bendende 1 hafta geldi korkdum dr bişey olmaz bebek yerleşiyor dedi ve sonra geçti şükür kafaya takma sters yapma kendineayyy canımsın yüreğime su serptin varya bende forumları dolaşıyordum olmuş yaşamış kimler var diye :)
günaydıııııııınnnngünaydın kızlarrrr
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben de 5 haftalık falan öğrenmiştim vee hiç inanamamıştım korkudan kimseye söylemek istememiştim.. hiç belirti yoktu çüünki... şimsi sana zaman geçmek bilmez amaa biraz sabret bol bol dinlenn.. hayırlısı olur inşallah...
kızlarrrrrrrrrrr tuvalete çıktım şükürler olsun. 4 gündür çıkamıodum. bu hamilelik beni tarumar etti:dance:
Anaa noldu bu siteye yine her yer bem beyaz sizde de öylemi avzen özlemayd hoş geldiniz aramıza avzen senle aynıyız canım gittin mi doktora hiç
gözün aydınkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin gülceza, kanaman mı vardı senin nasıl oldun???
yok canım gene o koyu sarı kahveye dönük akıntım geldi bu defa baya vardı ama şükür akşam onu gördüğümden beri gelmedi aman gitsin gelmesin bidaha çok korkutuyo beni.dün bide çok gazım vardı kızlar gaz için bişi yapıyomusunuz yaa benim acayip sancıda yapıyo bide :asigim:bilmiyorumkismile ayıptır sölemesi pırt yapsam rahatlıcam ama olmuyo yaa.delircem akşamdan beri
yaaa offf o çok zorrrr.... benimde sancılarım oluyooo.... bazen düşük bel pantolonlarıma bile bahane buluyorum bilmem ne derece doğru tespitlerim ama eve gidip üzerimi değişip sıcak bişiler içtim mi yavaş yavaş geçiyo... bi de bi arkadaşım rezene çayını şiddetle tavsiye etti... tuvalete çıkartır, gazı çıkartır, süt yapar,çocuğunu sakinleştirir,doğum sonrası kilolarını vermene yardımcı olur... vs vs ... bundan sonra evinde hep olmalı dedi.... denemek lazımm....
ben tam piskopat oldum aklıma değişik şeyler geliyo 5 haftalık oldu bugün bebeğim..ters bişiler olsa bi belirti olurdu değil mi..ben görene kadar böle düşünüp durucam heralde bilmiyorumkismile
sen lekelenmeyimi dert ediyorsun bişey olmaz bendende 1 hafta geldi korkdum dr bişey olmaz bebek yerleşiyor dedi ve sonra geçti şükür kafaya takma sters yapma kendine
yok canım gene o koyu sarı kahveye dönük akıntım geldi bu defa baya vardı ama şükür akşam onu gördüğümden beri gelmedi aman gitsin gelmesin bidaha çok korkutuyo beni.dün bide çok gazım vardı kızlar gaz için bişi yapıyomusunuz yaa benim acayip sancıda yapıyo bide :asigim:bilmiyorumkismile ayıptır sölemesi pırt yapsam rahatlıcam ama olmuyo yaa.delircem akşamdan beri
Hoş geldin canım aramıza sağlıkcakla kucağına amayı nasip etsin allahKızlar Allah'ım izin verirse benimde tahmini doğum tarihim 30mayıs ama tabii sezeryan fln olursa daha erken olabilir.
Belki forumda beni tanıyan vardır ama yınede anlatayım azcık.Sat ım 24agustos ve son aylarda 31gün döngüm var aslında henüz o gün gelmedi ama ben bu ay ovulasyon testleriyle döngünün 13.günü pozitifi gördüm ayın 5 6 sı gibi calıstık sanırım o gunlerden birinde oldu bebiş.İki gün önce beta 98,2 çıktı bana düşük geldi biraz ama bugün doktora gittim vajinal ultrasonla baktı doktor kese yok tabii günün bile gelmemiş dedi daha çok yeni ama rahim tertemiz ve kalınlaşmış dedi resmini de elimizi verdi :)
Betamda bugün 215,4 çıktı en azından artmış mutluyum yalnız kasıklarımda ağrı var o yüzden düşecek diye çok korkuyorum doktorda progestan verdi günde 3tane içicem bir de folic asit verdi...Allah'ım hepimize hayırlı ve sağlıklı hamilelikler yaşamayı nasip etsın canlar
Olur öyle şeyler canım hamileliktendirkızlar biraz alınganlık göstemiş olabilirim hoşgeldin diyenlerede demeyenlerede hoşbulduk.
mayıs annesi olacağım sizin gib inş. biraz kalabalık bir topik.
bir günde epeyce yazışma oluyor bu çok güzel herkes biribiriyle ilgili...
ben 6+3 bebeğimin kalp atışını duydum .
sat tarihide 7 ağustos benimle aynı olan varmı?a.s.
caım doğacak tarhini yanlış yazdıysan ondan olabilirmüebbetsevdam hamis cetvellere gözüm takildi sen 6 haftaliksin bende 7 haftalik ama ikimizinde 228 günü var :uhm:
Hoş geldin aramıza benimle aynısın canım hayırlı olsun o zaman opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanslm kızlar aranıza bende katıldım şuan 5 haftalık hamileyim 25 yaşındayım tahmini mayısın son haftası mercimeğime kavuşucam... dr gittim keseyi gördük bebeğim de mercimek kadar :))) sizde oluyormu bilmiyorum ama ben aşırı derecede bel ağrısı arada bir giren kasık ağrısı çekiyorum göğüslerim acıyor ayrıca felaket bir iştah artışım var. yakında kocişimi yicem :)) hamile olduğumu ben 3 haftalıkken öğrendim ve dr gittik onayladık ilk doktorum orda tarttı beni 51.5 kiloydum şan 52.8 oldum 1 kilodan fazla kilo almışım valla :))
Hoş geldin canım aramıza hayırlı olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanherkese günaydın arkadaşlar ben de artık bu sayfadayım henüz keseyi görmedik inşallah nasip olur bu sayfa çok güzel hepimize hayırlı olsun.inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz.
Günaydın şekerim nasıl sende durumlargünaydın kızlar nasılsınız bakalım
Hcg iyi çıkmış bende gitmedim daha 29unda gitmeyi düşünüyorum doktora göre tabi daha hiç gitmedim evde test yaptım o kadar opuyorumnanaktantülincim 20 si gittim hcg 2700 progt 40 çıktı çok erken bir hafta sonra gel dedi rapor yazdı zaman geçmek bilmiyor sen gittin mi
sevindim bi sorun olmamasınaa.s.
ben dede gaz fena. akşamları soda içyorum. günde 1 taneye izin var. ama limonlu fln değil normal sade soda. ii gelioo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?