2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

mytts havuzluhan ve kürkçü handan bebek alışverii yapan bir arkadaşım var uzun zamandır artık oradaki fiyatlarında dışarıyla aynı olduğunu söylüyor hatta geçen gün ya bizim topicte yada başka topicte yazmışlardı havuzluhanda 50 olan birşeyi dışarda bebek mağzasından ( forum istanbuldaki ebebek mağazası olabilir) yarı fiyatını aldığını yazmıştı.
Bu arada ben içeri ve dışarı fiyatlarını bilmiyorum ama bu ayın sonunda havuzlu hana gidicem gezicem bakalım neymiş ?

baharnaz evet canım çok şükür güzel haberi aldık dilerim sorunsuz bir 4,5 ay yaşarız hepimiz umarım sende iyisindir ve herşey yolundadır ... tansiyonunu kontrol altına aldın sanıyorum çok şükür dilerim son ayına kadar sorunsuz gider..

fdilek teşekkür ederim canım evet artık hamileliğin tadını çıkartıcam ve kıyafetler almaya başlıcam .. annem her nekadar almaaaaaaa beni bekle desede alıcam

aral canım duaların güzel dileklerin için teşekkür ederim.. çok şükür atlattım bende dilerim rabbim hepimize güzel 4,5 ay geçirmemizi nasip eder...

selam kızlar,
iyi bir gün geçirmenii dilerim
geçmişi okumadan evvel hemen yukarıda Cerenliyağmur teşekkür mesajlarını gördüm.

Canım herhalde iyi sonuçlar almışsın, haydi gözün aydın artık rahatlama zamanı. bu süreci çok sabırla, metanetle bekledin buda çok zor bişiydi ayrıca takdire şayandı yani... Çok mutlu oldum hemen yazmak istedim arkadaşım gözün aydın ...

Son düzenleme:
slm.günaydın bayanlar.bende foruma yeni katıldım.aslında sizi uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmamıştım.18 haftalık hamileyim.büyük ihtimalle kız annesi olucam.dr yüzde 80 kız dedi.inş allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı ve hayırlı evlat olmalarını nasip eder.

canım bende bebeyağı sürüyorum tüm vücuduma ama ğöğüslein olduğu aearola denilen bölgeye ellemiyorum doğrumudur bilmeme ama bayanlar bu konuda yazışırkan okumuştum ama onların doğumuna kısa bir süre vardı ve bu şekilde kullanmaktan korktuklarını yazmışlardı bende etkilenmştim dr a sormak llazım

evet canım çok şükür sonucumuz temiz çıktı... çok teşekkür ederim güzel düşüncen için canım.. dilerim bundan sonra sorunsuz problemsiz geçer...

hoşgeldin aramıza, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.

kızlar merhaba
benim dünden beri alt tarafımda vajina yada rahimde ayağa kalkınca ağrım oluyor..şiddetli bir ağrı değil
bir süre sonra geçiyor
bu ne olabilir
ben rahim büyüdüğü için olabilir diye düşünüyorum ama bilemiyorum başka bişey olabilirmi

canım hoşgeldiin aramıza inşallah sağlıkla kucağına alırsın güzel kızını....

Son düzenleme:
cümlemize nasip eder inş.size birşey sormak istiyorum.bebeğin kaç haftalık olduğunu gösteren tabloyu nasıl yaptınız anlatabilir misiniz acaba.

canım dediğin gibi rahim büyüdükçe ağrı olucağını doktorumda söylemişti yanlız çok şiddetli olursa ararsın ve gelirsin demişti.. benimde kasıklarıma birden ağrı saplanıyor ve geçiyor.. istersen ara bi doktorunu sor..

canım benimde alt tarafta ara ara agrı oluyor özellikle bu hafta çok hasas

çok şiddetli değill hafif baskı türü bişey bu
şuanda ciddi bişey yok.artarsa ararım yada dr giderimm

canım benimde alt tarafta ara ara agrı oluyor özellikle bu hafta çok hasas

hımm demekki normal bir durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…