Aral eşim gelemediği için cd de istiyorum dedim Cihangir beye 40 dk muayeneden sonra ( siyah beyazda bakıyor birkaç kez renklide baktı sanırım ben istediğim için belki tam bilmiyorum 6-7 adet renkli olan görüntünün cdsini hemşire yükleyip verdi canım
Zeytinyağınıda kurstaki hocamız söylediği için sürüyorum canım erken doğum başlattığını bilmiyorum e karnımızada masaj yaparak sürüyoruz bacaklarada popoyada o zaman hepten başlatıyor gibiyiz ama ben rahatlıyorum sürdüğümde canım.
tulin milupa adresine girim güncelle dedim ve adres ekranı açıldı :)) ve adresi yazdım
selam kızlar,
iyi bir gün geçirmenii dilerim
geçmişi okumadan evvel hemen yukarıda Cerenliyağmur teşekkür mesajlarını gördüm.
Canım herhalde iyi sonuçlar almışsın, haydi gözün aydın artık rahatlama zamanı. bu süreci çok sabırla, metanetle bekledin buda çok zor bişiydi ayrıca takdire şayandı yani... Çok mutlu oldum hemen yazmak istedim arkadaşım gözün aydın ...
slm.günaydın bayanlar.bende foruma yeni katıldım.aslında sizi uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmamıştım.18 haftalık hamileyim.büyük ihtimalle kız annesi olucam.dr yüzde 80 kız dedi.inş allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı ve hayırlı evlat olmalarını nasip eder.
günaydın aral
canım hoşgeldiin aramıza inşallah sağlıkla kucağına alırsın güzel kızını....slm.günaydın bayanlar.bende foruma yeni katıldım.aslında sizi uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmamıştım.18 haftalık hamileyim.büyük ihtimalle kız annesi olucam.dr yüzde 80 kız dedi.inş allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı ve hayırlı evlat olmalarını nasip eder.
kızlar merhaba
benim dünden beri alt tarafımda vajina yada rahimde ayağa kalkınca ağrım oluyor..şiddetli bir ağrı değil
bir süre sonra geçiyor
bu ne olabilir
ben rahim büyüdüğü için olabilir diye düşünüyorum ama bilemiyorum başka bişey olabilirmi
cümlemize nasip eder inş.size birşey sormak istiyorum.bebeğin kaç haftalık olduğunu gösteren tabloyu nasıl yaptınız anlatabilir misiniz acaba.
kızlar merhaba
benim dünden beri alt tarafımda vajina yada rahimde ayağa kalkınca ağrım oluyor..şiddetli bir ağrı değil
bir süre sonra geçiyor
bu ne olabilir
ben rahim büyüdüğü için olabilir diye düşünüyorum ama bilemiyorum başka bişey olabilirmi
herkese günaydıınnn
mutlu sabahlar güzel bir gün geçirmemizi diliyorum
dün dr gittim ama çok sinirli ve üzgün döndüm
bebişimin herşeyi çok şükür normal bir problem yok
ama hastane ve detaylı usg bakan dr beni hayal kırıklığına uğrattı
hastane kalabalıktı randevumdan yarım saat sonra girebildim
tam usg girdim cihazı açtı siyah beyazz yıkıldımmm
bu neeee dedim niye siyah beyaz
sana kim renkli olduğunu söyledi dedi dr.
bununlamı bakıyosunuz dedimm eveeettt dedi
ben 2.şokkkk
peki cd ye çekiyomusunuz dedimm hayııırr dedi
ben 3.şokkkkk
çıkıcam sorun çıksın istemiyorum
eşimde kapıda beni bekliyor çok beklettiler diye yay gibi gerildi bir daha gelmiycez demeye başladı
anlıyacağınız çıkamadım odadan siyah beyaz mak.ile baktılar..
ben bi hevesle renklide görme hayalleri kurarken siyah beyaz gördüm ve boşuna o kadar para verdim
yine hiçbişey anlamadım
kızımın boyunu dr söyleyemedi...ölçemiyoruz dedi ohaaaa dedim içimden sen necisin burda
ölçemiyoruz diye bişey varmı
bunu daha yumuşak mantıklı anlaşılır bir dille söylesene bana ne demek ölçemiyoruz
10 gün içinde dr muayeneye gidicem
bu kezde eğer ters bişey olursa
sanırım başka bir yer araştırıcamm
öffff yaaaa yine herşey sil baştan
neyse allahtan minik kuşum sağlıklı keyfi yerinde o bana moral oldu...
sonuç olarak sağlığı yerinde boyunu bilmiyorumm 450 gram olmuş allaha sonsuz şükürler olsun hamdolsun ...
bana yine en kısa zamanda bilge hastanesinin yolu göründü:97::97:[/SIZE
semacan çok sevindim kızının sağlıklı olmasına boşver takma kafanı hep bişeyler çıkar nasılsa olmadı başka bir drde görüsün kızını renkli renkli
günaydın kızlar...
öncelikle sonucumuz tertemiz :) çıktı hiçbir problem yok yani hiç bir anomaliye rastlanılmamış çok şükür...
hepinize desteklerinizden dolayı eyrı ayrı teşekkür ediyorumm, sizin dualarınıza o kadar çok inanadımkii ...
doktorumuza gittik öncelikle henüz 4,5 aylık olduğumu söyledi yani dört dolmuş adetin ilk gününü baz alıyoruz fakat o gün değil döllenme dedi..sanıyorım ocak 11 de tam 5 ay olucak neyse kızım tam 420 gram boyumuz 20 cm gelişimi gayet iyi dedi şuan için görünen hiçbir problem yok dedi %100 kız dedi nasıl korktum anlatamam ayyy bide ne oldu bi bilseniz eller sürekli kafada sonra bi baktık esniyor allahım görmeliydiniz yerim senin ağzını dedimm cadı...
ben ayrıntılı ultrasyona gerek görmüyorum çok istiyorsan yönlendiririm seni ama inan benim gördüğüm hiçbir olumsuzluk yok dedi..
bu arad 61,50 kilo olmuşum çooook almışım çokkk ama kızım sağlıklı ya herşeye değer... işte bi testin bana yaşattıkları sonunda mutluyum kızlar...
geçmişi okuyamadım şimdi bakıcamm çok işim var yine unuttuklarım varsa yazarım bi ara öpüyorum güzeller....
canımmm Allaha çok şükür temiz çıkmış sonuçların çok sevindim
canım ilk başta çok güzel duracak eminim ama emeklemeye başlamsıyla dağıtacak
ben tayinciyim diye oda takımı almadım,park yatak ve dolap vardı..ona rağmen nasıl dağıtıyor 14 aydır anlatamam..delircem artık
burdan gidince oda takımı alacağım 2 kız için renkli bir genç odası,ama şimdiden derdine düştüm bir sürü aksesuarı olacak,kitaplık,komidinler şifonyer falan..büyük akıllanacak küçük dağıtacak o zamanda
ayy dağıtacakları kesin valla napalım artık katlanıcaz:84:
canım dediğin gibi rahim büyüdükçe ağrı olucağını doktorumda söylemişti yanlız çok şiddetli olursa ararsın ve gelirsin demişti.. benimde kasıklarıma birden ağrı saplanıyor ve geçiyor.. istersen ara bi doktorunu sor..
canım benimde alt tarafta ara ara agrı oluyor özellikle bu hafta çok hasas
herkese günaydıınnn
ben 2.şokkkk
ben 3.şokkkkk
eşimde kapıda beni bekliyor çok beklettiler diye yay gibi gerildi bir daha gelmiycez demeye başladı
ben bi hevesle renklide görme hayalleri kurarken siyah beyaz gördüm ve boşuna o kadar para verdim
yine hiçbişey anlamadım
kızımın boyunu dr söyleyemedi...ölçemiyoruz dedi ohaaaa dedim içimden sen necisin burda
bunu daha yumuşak mantıklı anlaşılır bir dille söylesene bana ne demek ölçemiyoruz
sonuç olarak sağlığı yerinde boyunu bilmiyorumm 450 gram olmuş allaha sonsuz şükürler olsun hamdolsun ...
semacan çok sevindim kızının sağlıklı olmasına boşver takma kafanı hep bişeyler çıkar nasılsa olmadı başka bir drde görüsün kızını renkli renkli
teşk.ler dilara
nasılsın
amman yok ya unuttum gitti bile
kızımın canı sağolsun
giderim renklide doya doya görürümm
herkese günaydıınnn
ben 2.şokkkk
ben 3.şokkkkk
yine hiçbişey anlamadım
teşk.ler dilara
nasılsın
amman yok ya unuttum gitti bile
kızımın canı sağolsun
giderim renklide doya doya görürümm
tabi canım sağlıklı ya önemli olan o iyim bende biraz ağrım var karnımın alt tarafında geçmesini bekliyorum:18:
tabi canım sağlıklı ya önemli olan o iyim bende biraz ağrım var karnımın alt tarafında geçmesini bekliyorum:18:
çokmu ağrıyor
kendini zorlayacak bişey yapmadın değilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?