çokmu ağrıyor
kendini zorlayacak bişey yapmadın değilmi ?
çokla az arası bişey yok rutin ev işleri ama kasıklarıma vuruyo ağrısı biraz korktum açıkçası
kdilara teşekkür ederim canım... çok şükür atlattık... sen nasılsın?
cnm burda detaylı anlatımı var. bi dene istersen. bende karıştıra karıştıra yapmıştım.
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/385814-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html
hoşgeldin canım..sağlıkla kucağına al inşallah kızını...slm.günaydın bayanlar.bende foruma yeni katıldım.aslında sizi uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmamıştım.18 haftalık hamileyim.büyük ihtimalle kız annesi olucam.dr yüzde 80 kız dedi.inş allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı ve hayırlı evlat olmalarını nasip eder.
amin amin... artık zevkli zevkli alışveriş zamanı..evet canım çok şükür sonucumuz temiz çıktı... çok teşekkür ederim güzel düşüncen için canım.. dilerim bundan sonra sorunsuz problemsiz geçer...
Kızlar geçen tvde doktor hamilelere bi kitap önerdi.Elif Şafağın siyah süt isimli kitabını kesinlikle okuyun dedi..Hamilelik lohusalık dönemindeki psikolojik sorunlarla ilgili bi kitapmış.
çokla az arası bişey yok rutin ev işleri ama kasıklarıma vuruyo ağrısı biraz korktum açıkçası
geçmiş olsun yat uzan
inş hemen geçer korkma ama olurmu ?
bir süre daha bekle şiddetlenirse dr ararsın
Kızlar geçen tvde doktor hamilelere bi kitap önerdi.Elif Şafağın siyah süt isimli kitabını kesinlikle okuyun dedi..Hamilelik lohusalık dönemindeki psikolojik sorunlarla ilgili bi kitapmış.
arkadaşlar doktora gidecek olanlardan bir ricada bulunmuştum baya gidenler olmuş Cuma akşamı yazmıştım bir soru sorabilmelerini rica etmiştim giden arkadaşlar sağolun sormak bir yana ilgilenen bile olmamış evet herkes heycanlanıyor çocuğunu göreceği için bir soru soruvermek bu kadar zor olmasa gerek diye düşünüyorum yinede herkese teşekkürler arkadaşlar
çok teşekkür ederim cnm sanırsam yaptım.
baharnaz evet canım çok şükür güzel haberi aldık dilerim sorunsuz bir 4,5 ay yaşarız hepimiz umarım sende iyisindir ve herşey yolundadır ... tansiyonunu kontrol altına aldın sanıyorum çok şükür dilerim son ayına kadar sorunsuz gider..
fdilek teşekkür ederim canım evet artık hamileliğin tadını çıkartıcam ve kıyafetler almaya başlıcam .. annem her nekadar almaaaaaaabeni bekle desede alıcam
aral canım duaların güzel dileklerin için teşekkür ederim.. çok şükür atlattım bende dilerim rabbim hepimize güzel 4,5 ay geçirmemizi nasip eder...
cerenli yağmur harika haber çoooook sevindim hep aklım sendeydi işten gelirgelmez neti açtım herşeyi hakediyosun sen cnm doya doya sevin senin hakkın
bende şimdi ayrıntılıya giricem çıkıyorum kızlar dua edin nolur
acarasye benim randevum ayın 5 inde yardımcı olabilirim ne öğrenmek istiyosun canım?
frdince sağlıkla kızını kucağına alırsın inşallah canım hoşgeldin
semaysem o ağrı bende de olmuştu sanki o ağrı içimden ta vajinama dışına kadar yankıları ulaşıyordu
BAHARNAZ
aynen dediğin gibi ne olduğunu anlayamıyorumm
ayağa kalkarken ağrı var bikaç adımdan sonra geçiyor
bu bana bir mesaj mı yoksa
kızlar unnado yu takip edeniniz var mı içinizde.dr browns biberonları indirime girmiş ama kararsız kaldım sipariş vermekte.sizce avent mi daha iyidir yoksa dr browns mu?
canım ben bakmak istiyorum ama davet gerekiyormuş yollayabilir misin bana rıca etsem
tabi gönderirim ama mail adresin lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?