2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar geçen tvde doktor hamilelere bi kitap önerdi.Elif Şafağın siyah süt isimli kitabını kesinlikle okuyun dedi..Hamilelik lohusalık dönemindeki psikolojik sorunlarla ilgili bi kitapmış.

hoşgeldin canım..sağlıkla kucağına al inşallah kızını...

evet canım çok şükür sonucumuz temiz çıktı... çok teşekkür ederim güzel düşüncen için canım.. dilerim bundan sonra sorunsuz problemsiz geçer...
amin amin... artık zevkli zevkli alışveriş zamanı..

Kızlar geçen tvde doktor hamilelere bi kitap önerdi.Elif Şafağın siyah süt isimli kitabını kesinlikle okuyun dedi..Hamilelik lohusalık dönemindeki psikolojik sorunlarla ilgili bi kitapmış.

dilekciğim bende izlemiştim sen yazınca hatırladım.. iyiki paylaştın unutmuştum bile....

kızlar unnado yu takip edeniniz var mı içinizde.dr browns biberonları indirime girmiş ama kararsız kaldım sipariş vermekte.sizce avent mi daha iyidir yoksa dr browns mu?

canım ben o kitabı birkaç yıl önce okumuştum ama hiç begenmemiştim ama o zaman hamile degildim belki şimdi okusam farklı olur

cnm gerçekten çok üzgünüm ama inanki kendi soracaklarımı bile soramıyorum dr um biraz ters bende sağdan soldan öğreniyorum herşeyi dr seçeneğimde çok yok maalesef çok üzgünüm gerçekten aklımdaydın ama 5 dk zor baktı hemen postalıyo bizi benimde akşam moralim bozuldu 1 ay bekliyorum 2 soru soramıyorum umarım başka arkadaşlarımız yardımcı olurlar

cerenli yağmur harika haber çoooook sevindim hep aklım sendeydi işten gelirgelmez neti açtım herşeyi hakediyosun sen cnm doya doya sevin senin hakkın

bende şimdi ayrıntılıya giricem çıkıyorum kızlar dua edin nolur

acarasye benim randevum ayın 5 inde yardımcı olabilirim ne öğrenmek istiyosun canım?

frdince sağlıkla kızını kucağına alırsın inşallah canım hoşgeldin

semaysem o ağrı bende de olmuştu sanki o ağrı içimden ta vajinama dışına kadar yankıları ulaşıyordu

aral nasıl rahat ediyorsan öyle sür canım hatta bizim kurstaki hoca son aylarda şöyle yapmamı tavsiye etti sabahları karbonatlı su sür ( akşama kadar sert olsun uçları için özellikle ) özellikle o bölgeye akşamları yatarken zeytinyağı sür dedi ( geceleri yumuşak olsun dedi . Emzirirken kolaylık açısındanmış sanırım canım.

hayırlı haberlerle dön cnm, dualarım seninle. dönünce haber ver hemen. bakalım ne kadar olmuş senin minik :79:

Gözün aydın Cerenli Yağmur, sabırla bekliyordun, Allah mükafatını verdi. Çok sevindim.

Bu arada ben de henüz alışverişe başlamayanlardanım. Sizi okudukça alışveriş yapasım geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…