çok ilginç çünkü dikkatimi çekmiştin çok güzel bi yüzün vardı
Zonox ve FDilek kızlar kolay gelsin ama ya şu perde temizilik olaylarına nasıl giriyorsunuz canım ya. vallahi ben hiç elimi sürmüyorum
BALCI vaayy o sahneyi hatırladım ama canım ya ne güzel böyle bir dizide küçükte olsa iyi bir rolde yer almak :)
frdince,
Sincan Lokman Hekim Hastanesine gidiyorum ben. Başak hanım doktorum. Memnunum, inşallah memnun kalmaya da devam ederim :)
eymen çoook güzelll
ranmistik yiğenim 3 yaşına kadar park yatakta yattı kızkardeşim çok memnundu. Eğer evin müsait ve odanda varsa bebiş odası yapmanı tavsiye ederim bebnim imkanım olsa yapardım boş odam yok park yatak ve dolapla işi tamamlıycam.
frdince kızkardeşim de devlet mah. onun dr Atakulenin karşısında Ahmet Bey var Ahmet Bostanoğlu idi sanırım ( soyadını yanlış hatırlıyor olabirimde) çok memnun kalmıştı aynı dr doğumunuda Hoşdere cad.de özel bir hastane vardı orda yapmıştı. hala sıkıntıları olduğunda ona gider 6 yıl oldu.
merhaba anneler direk alıntı yapıp yazdığım için önceki mesajımda selam vermeyi unutmuşum.keyifler iyidir inş.
SLM arkadaslar size bisey soracagim,,,, gecen hafta doktora gittim 17 haftalik hamileydim bebegin cinsiyetini cok merak ettik ve doktora sorduk DOKTOR: bebek ters yatiyor alt tarafini göremiyorum ama karnindaki siyah bosluktan kiz oldugu belli oluyor dedi......
Böyle bisey varmi yani bebegin cinsiyeti karninin icinden belli olurmu?????
SLM arkadaslar size bisey soracagim,,,, gecen hafta doktora gittim 17 haftalik hamileydim bebegin cinsiyetini cok merak ettik ve doktora sorduk DOKTOR: bebek ters yatiyor alt tarafini göremiyorum ama karnindaki siyah bosluktan kiz oldugu belli oluyor dedi......
benimkide babası ne zaman karnıma elini koysa tekmelemeyi kesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?