2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok ilginç çünkü dikkatimi çekmiştin çok güzel bi yüzün vardı
balcı bu mesaj sanaydı alıntı yapmamış

Son düzenleme:
Zonox ve FDilek kızlar kolay gelsin ama ya şu perde temizilik olaylarına nasıl giriyorsunuz canım ya. vallahi ben hiç elimi sürmüyorum

BALCI vaayy o sahneyi hatırladım ama canım ya ne güzel böyle bir dizide küçükte olsa iyi bir rolde yer almak :)

teşekkür ederim cnm 3-4 bölum gıttım ben cok zevklıydı ama cok yorucuydu ınan saatlerce beklıyorsun bır sahne ıcın hamılelıgın de baslarıydı cok karın agrılarım oluyodu hatta amelıyat sahnesınde kafamdakı kep ve yuzumdekı maske kucuktu sıkıyodu tansıyonum dusmustu cok kotu

frdince,

Sincan Lokman Hekim Hastanesine gidiyorum ben. Başak hanım doktorum. Memnunum, inşallah memnun kalmaya da devam ederim :)

bende kendimden ve çevremden öneriler verebilirim.
öncelikle kendi gittiğim yer;lina kadın sağlığı merkezi mine s. kermalli/şükran çakmaklı ikiside çok takip edilen drlar.benim dr um mine hanım.
etlik lokman hekim hastanesi : fatma bolkan
ve akropol hastanesinden bülent alp aydın bey
kk'da lina ilgili tavsiyeler bulabilirsin, bülent bey adına facede bi hayran grubu bile var,fatma hanımda işininin ehli iyi bi dr.muş gerçi ondan randevü alman biraz zor olabilir ama..o hastane oldukça yoğun çünkü..
benim bildiklerim bunlar umarım yardımcı olabilir.

aslında ben doktorumdan çok memnunum ama hastane çok pahalı ve o hastaede doğum yapmak istemiyorum.onun için mecburiyetten doktorumu değiştireceğim

Merhaba yurdumun güzel anneleri..
İnternet baglantım bugun yoktu ve sıkıntıdan patladım..
Ama cok sukur simdi geldi de rahatladım..
Kilo konusu konusulmus canımm sıkıldı yine yaaa...
75 kg ile hamile kaldım..ilk 3 ayda 3 kilo verdim.
Su an 73 kg oldum..Ama arada 72 de gözüküyorum...
Sanıyorum tam 1 kg almadım...
3 ay boyunca gunde 4 kere kusunca mide de kuculuyor.
Aşerme durumun kesinlikle yok..
Yediklerimde cok az...Cunku hemen doyuyorum..
allahtan oglusum gayet iyi gidiyor ama 08 Ocak taki
randevuma kadar kilo almazsam sanırım doktorum bana kızacak:18:

Monaroza....
Biliyorum cok gec kaldım ayıp ta ettim
ama inan hep aklımdaydın
Kucuk bi kaza yapmıssın yaa..
Gecmiş olsun arkadasım..
İnşallah bi daha yasamazsın...
Melegin ve sen allaha emanet olun

SLM arkadaslar size bisey soracagim,,,, gecen hafta doktora gittim 17 haftalik hamileydim bebegin cinsiyetini cok merak ettik ve doktora sorduk DOKTOR: bebek ters yatiyor alt tarafini göremiyorum ama karnindaki siyah bosluktan kiz oldugu belli oluyor dedi......
Böyle bisey varmi yani bebegin cinsiyeti karninin icinden belli olurmu?????

Yook artıkkk..
İlk defa duyuyorum böyle birşeyi...
Bana hiç te mantıklı gelmiyor

bencede hiç mantıklı değil :44:

olabilir çünkü rahim oluşumu felan ulrasonda görülebiliyomuş ona istinaden söylemiştir

Bende $a$irdim esim de acaba doktor bebegin organlarina bakarakmi öyle söyledi diye düsündük bide ben sordum 100% eminmisin kiz olduguna diye hayir sen dogum yapana kadar emin olamayiz dedi bu uzmantv´de diyorki alt tarafi gördükten sonra o 100% dir.... bilmiyorum birinci ayin 12 terminim var organ ultraschal yapilacak insallah görür,,,
Bir soru daha benim doktorum ben her kontrolle gittigimde altan bakmiyor sadce ebe rutin yapiyor eve yolluyor sizde hem bakiliyormu alttan yani parmak ile?????

benimkide babası ne zaman karnıma elini koysa tekmelemeyi kesiyor

BeNdede oyle oluo tam vurmaya baslio esimi cariorum tik kesilio vurmalariadamcagiz uzuluo:) benim bgne kadar aldigim kilo toplamda dort oldu su bIzim kilo topigi guncelenmemisti son baktigimda bidaha kontrol edeyim sizin kilolarida takip ediorum ordan guzel oluow

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…