2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sen nerde yaşıyosun? yurtdışında böle muayene olduğunu duymuştum. benim hamileliğimin başından beri hiç alttan muayene yapılmadı. hep karından usg.

Bende ilk iki ay bebegi karnımdan göremedigi için vajinal yoldan kontrol etti doktorum..
Bebek büyüdükten sonra da karnımdan bakmaya basladı...
eger baska bir sey için enfeksiyon kontorlu gibi bi durum yoksa bakması da gerekmiyor cunku bebek karından bakılınca gözükebiliyor artık

cnm yanlış anlamadıysam sorunu benim dr um şimdiye kadar hiç alttan bakmadı

Hayir onu demiyorum o burdada öyle ücüncü ayindan sonra karindan bakiliyor ama her doktora gittiginden altan parmagi ile kontrol etmesi gerekmis acilma felan varmi diye yumusaklik veya rahim asag iniyormus onu diyorum ??????

kayın validenle altlı üstlü mü oturuyorsunuz. işinde bayaa uzakta heralde , Allah yardımcın olsun
caroline i amelıyata sokarken alıyı azarlayan hemsıreyım cnm ben amelıyat sahnesınde ve amelıya sonrasında serum sahnesınde de vardım
hatırladımm :))) kaçıncı bölümdü o ... bide konuşma sahnen varmıydı??
sanki içeri giremezsiniz faln diyordu hemşire ...öyle hatırlıyorum

hrekese iyi akşamlar....
eskiyi okumadan selam vereyim dedim..inş. hepiniz ve kuzucuklar iyidir..

ben biraz eskiyi okuyayım....
iyi akşamlar hoşgeldin..
merhaba hoşgeldin.. bebeğin kilosu nasılpeki ??..
biz beslenemesekte bebekler bizden besleniyormuş çünkü

Hayir onu demiyorum o burdada öyle ücüncü ayindan sonra karindan bakiliyor ama her doktora gittiginden altan parmagi ile kontrol etmesi gerekmis acilma felan varmi diye yumusaklik veya rahim asag iniyormus onu diyorum ??????

hımmm şimdi anladım...
Canım ben doktoruma bunu sordum gecen randevuda..
Karından bakılan ultrason sorasında rahim agzı ve uzunlugu ile ilgili
kontrolleri de yaptıgını söyledi..Valla ne o kız öyle her seferinde elle muayene
Acılcagı yoksa da kurcuklaya kurcuklaya acar orayı..töbe töbee allah korusun

Nevraa, en son doktorum kesin bi rakam vermedi..
ama bana güven bebegin kilosu gayet iyi dedi..
Zaten anormal bı durum olsa bunu seninle paylasırdım dedi..
Malum ben yiyemıyorum kilo alamıyorum diye panikteyim yaa...
Saolsun herseyi acık acık anlatıp söylüyor bana

Belki dedigin gibi ultrasondanda görüyordur... Tabiki herseferinde parmakla bakmasida iyi degil ama normalde bakiliyormus, neyse hayirlisi olsun ama insan bilmek istiyor yinede bebegin cinsiyetini merak ediyor saglikli olsunda kiz oglan fark etmiyor.....

kızlar ben forma bir türlü giremedim site bakımdamıdır falan yazıyordu ama maşşallah ilerlemiş ya bi çok konuya katılmak istiyorum ama üstünden zaman geçince anlamı kalmıyor die yazmıyorum..

yok canım altlı üstlü değiliz arabayla 15-20 dakikalık mesafedeyiz.. neyseki rabbim beni ona muhtaç etmedi çok şükür kendi işlerimi kendim yapyorum..

Son düzenleme:

Yasemin dra gidince özelden msjını bekliyorum canım

baharcım henüz dr.a gitmedim en azından 25 gün geçsin diyorum.25 aralıkta çünkü gitmiştim kendi dr.a zaten o tavsiye etmişti.bir çok arkadaşım nisaya gitti. mürvet hanıma gerçekten iyi bir dr. ama çok yoğun hastane dersen öyle insanın yangın var diye bağırası geliyor.ayrıca sıra tam sana geldi dr. hanım pat diye doğuma gitti yapacak bişi yok durumları...
o kadar istemedim o hastaneyi bu sebeplerden dr. reyhan hanım ı tavsiye edince bakalım göreceğiz inş. memnun kalırım dr. hanımdan yoksa hastane güvenilir arkadaşlardan biliyorum..
yinede yazarım özelden de belki buradan kaçırırsın.
sen hizmet hast. memnun kalmışmıydın kararın nedir?

İnsan istiyo elbet gönlünden gecen olsun diye ama inşallah saglıklı aklı suuru yerinde hayırlı bir evladın olur...Gercekten de öyle..kız erkek hiç farketmiyor..Hepsi bal kaymak tadında bunların

Oyyerim ben senin kek yapmak isteyen ellerini..Bu kızda çok tatlı benide şimdiden kıskanıyoo annesi senin bebek benimkinin psikolojisini bozacak diyo (
Buarada kızlarımızla mutfağa gireriz şekilli kurabiyeler yaparız anne çocuk yemek yapmak çok önerilen bi olay..Ayyyy büyüdülerde mutfakta bişeyler yapmamız kaldı :)))

caroline i amelıyattan çıkarırken alıyı azarlayan hemsıreyım cnm ben amelıyat sahnesınde ve amelıya sonrasında serum sahnesınde de vardım
Ya bende izledim o sahneyiii önceden bilseydik aliye yerimize bi tokat at derdik heheheheh:)))

El sürmedende hiç olmuyo amaaa bugün telde eşimde yapma dedi ama inan bugün dinlene dinlene kapı cam yaptım sadece Yarınada baya kalabalık misafirvar eşimin iş arkadaşları akşamada pasta börek yapıcamm..

kız senne alemsinn..Ben her muayenede tertemiz gidiyom bakan olmadıı..Ama bigün acil gitsem temiz olmasa eminim ozaman bakılır

selina sen ne taraftasın .. Türkiye demisin .. neresi .. türkiyedeyse hangi hastane bu??
valla hiç duymadım parmakla muayene ..
sen doktoruna deki... benim dünya kadar 18-23 haftalık arası hamile arkadaşım var .. hiçbirinin doktoru parmakla muayene etmiyor...
bide şöyle olabilir yaşlı bir doktorsa ; onlar pek yeni teknoloji kullanmayı sevmezler ,güvenemezler makinelere
... eski yöntemlerlemi muayene ediyor acaba???

açılma da varmı diye ultrasondan ölçülüyormuş; birkeresinde özleme sormuştum o söylemişti

caroline i amelıyata sokarken alıyı azarlayan hemsıreyım cnm ben amelıyat sahnesınde ve amelıya sonrasında serum sahnesınde de vardım

ayy merak ettim seni üşenmedim youtubedan baktım sen şu odaya götürürlrken doktoruna sorun ondan bilgi alın diye azarlayan hemşiremisin

Kızzlar aldıgım alt acma ve krem renkli battaniyenin kumasını bir görseniz bayılırsınız...
O kadar yumusak ki polar yanında alt etmiş..Hem tüyü de olmadıgı için bebek agzına soksa bile sorun olmuyor
Pakette olanlar ise penye battaniye..Bir de hastane cıkısı setinin içnde oluyo battaniye 3 tane yeter diye dusunuyorum

Son düzenleme:

Cnm ben ALMANYA/KÖLN ´denim burda kime sorduysam alttan parmakla bakiliyormus hepsi bana senin doktorun neden bakmiyor diyor ama doktor her seferinde ultrason yapiyor zaten bisey olsa söylerdi diye düsünüyorum doktorum cok genc dedigim gibi bebegin cinsiyetini bile görmeden karnindaki bosluktan söyledi benim arkadasimda nerdeyse 3cm acilma vardi 7 aylikken o yüzden bende korktum ve bir sorayim dedim..

aaaa esracım görünce hemen atladım alt açmanın aynı renk ve desenini annecim almış bebeğime çok güzzel yumuşacık sende güle güle kullan tatlım

Fdilekkk kız hosgeldin...
Temizlik misafir maasallah sana..
Aman dikkat et kendine..
Gerci biliyorum dikkatli bi annesin sen ama
söylemezsem olmazdı sekerim
Kolay gelsin sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…