Bende $a$irdim esim de acaba doktor bebegin organlarina bakarakmi öyle söyledi diye düsündük bide ben sordum 100% eminmisin kiz olduguna diye hayir sen dogum yapana kadar emin olamayiz dedi bu uzmantv´de diyorki alt tarafi gördükten sonra o 100% dir.... bilmiyorum birinci ayin 12 terminim var organ ultraschal yapilacak insallah görür,,,
Bir soru daha benim doktorum ben her kontrolle gittigimde altan bakmiyor sadce ebe rutin yapiyor eve yolluyor sizde hem bakiliyormu alttan yani parmak ile?????
Bende $a$irdim esim de acaba doktor bebegin organlarina bakarakmi öyle söyledi diye düsündük bide ben sordum 100% eminmisin kiz olduguna diye hayir sen dogum yapana kadar emin olamayiz dedi bu uzmantv´de diyorki alt tarafi gördükten sonra o 100% dir.... bilmiyorum birinci ayin 12 terminim var organ ultraschal yapilacak insallah görür,,,
Bir soru daha benim doktorum ben her kontrolle gittigimde altan bakmiyor sadce ebe rutin yapiyor eve yolluyor sizde hem bakiliyormu alttan yani parmak ile?????
Bende ilk iki ay bebegi karnımdan göremedigi için vajinal yoldan kontrol etti doktorum..
Bebek büyüdükten sonra da karnımdan bakmaya basladı...
eger baska bir sey için enfeksiyon kontorlu gibi bi durum yoksa bakması da gerekmiyor cunku bebek karından bakılınca gözükebiliyor artık
kayın validenle altlı üstlü mü oturuyorsunuz. işinde bayaa uzakta heralde , Allah yardımcın olsuncanım benim şanssızlığım şu sabah 6,30 kalkıyorum 7,30 da servise biniyorum tam bir saat sonra işyerine geliyoruz akşam saat 6,30 çıkıyoruz servis asla 6,30 da değil 6,45 de kalkıyor eve geldiğimde saat 7,40 falan oluyor düşün akşam yemeğimi 8 de yiyorum oda hazırsa değilse şayet yapmaya çalışıyoruz ve aparatif atıştırıyorum..ailemden çok uzaktayım kimsem yok ve bun dünyada eşi benzeri olmayan bi kayınvaldem var vicdansız gamsız zaten görüşmüyorumda asla yazık hamile bi tabak yemek göndereyim demez... 2 yıllık mezunum ama iyi bir iş bulamadım malesef ..burdan izin almak hele resmen ölüm doktora gidemiyorum düşün işte... umarım doğumdan sonra iyi bir iş bulurumda kurtulurum burdan beni yoran saatler ve yol..şöyle 8 -5 iş bulsam ama özel sektörr nerdeee... yoksa evet çalışmak çok güzel ..sinemaydı tiyatroydu gidiyoruz arkadaşlarla yemeğe çıkıyoruz evde olsam eminim bunları yapımıcam..
hatırladımm :))) kaçıncı bölümdü o ... bide konuşma sahnen varmıydı??caroline i amelıyata sokarken alıyı azarlayan hemsıreyım cnm ben amelıyat sahnesınde ve amelıya sonrasında serum sahnesınde de vardım
iyi akşamlar hoşgeldin..hrekese iyi akşamlar....
eskiyi okumadan selam vereyim dedim..inş. hepiniz ve kuzucuklar iyidir..
ben biraz eskiyi okuyayım....
merhaba hoşgeldin.. bebeğin kilosu nasılpeki ??..Merhaba yurdumun güzel anneleri..
İnternet baglantım bugun yoktu ve sıkıntıdan patladım..
Ama cok sukur simdi geldi de rahatladım..
Kilo konusu konusulmus canımm sıkıldı yine yaaa...
75 kg ile hamile kaldım..ilk 3 ayda 3 kilo verdim.
Su an 73 kg oldum..Ama arada 72 de gözüküyorum...
Sanıyorum tam 1 kg almadım...
3 ay boyunca gunde 4 kere kusunca mide de kuculuyor.
Aşerme durumun kesinlikle yok..
Yediklerimde cok az...Cunku hemen doyuyorum..
allahtan oglusum gayet iyi gidiyor ama 08 Ocak taki
randevuma kadar kilo almazsam sanırım doktorum bana kızacak:18:
Hayir onu demiyorum o burdada öyle ücüncü ayindan sonra karindan bakiliyor ama her doktora gittiginden altan parmagi ile kontrol etmesi gerekmis acilma felan varmi diye yumusaklik veya rahim asag iniyormus onu diyorum ??????
hımmm şimdi anladım...
Canım ben doktoruma bunu sordum gecen randevuda..
Karından bakılan ultrason sorasında rahim agzı ve uzunlugu ile ilgili
kontrolleri de yaptıgını söyledi..Valla ne o kız öyle her seferinde elle muayene
Acılcagı yoksa da kurcuklaya kurcuklaya acar orayı..töbe töbee allah korusun
kayın validenle altlı üstlü mü oturuyorsunuz. işinde bayaa uzakta heralde , Allah yardımcın olsun
hatırladımm :))) kaçıncı bölümdü o ... bide konuşma sahnen varmıydı??
sanki içeri giremezsiniz faln diyordu hemşire ...öyle hatırlıyorum
iyi akşamlar hoşgeldin..
merhaba hoşgeldin.. bebeğin kilosu nasılpeki ??..
biz beslenemesekte bebekler bizden besleniyormuş çünkü
hımmm şimdi anladım...
kontrolleri de yaptıgını söyledi..Valla ne o kız öyle her seferinde elle muayene
Yasemin dra gidince özelden msjını bekliyorum canım
İnsan istiyo elbet gönlünden gecen olsun diye ama inşallah saglıklı aklı suuru yerinde hayırlı bir evladın olur...Gercekten de öyle..kız erkek hiç farketmiyor..Hepsi bal kaymak tadında bunlarınBelki dedigin gibi ultrasondanda görüyordur... Tabiki herseferinde parmakla bakmasida iyi degilama normalde bakiliyormus, neyse hayirlisi olsun ama insan bilmek istiyor yinede bebegin cinsiyetini merak ediyor saglikli olsunda kiz oglan fark etmiyor.....
Oyyerim ben senin kek yapmak isteyen ellerini..Bu kızda çok tatlı benide şimdiden kıskanıyoo annesi senin bebek benimkinin psikolojisini bozacak diyoDilekcim, bu cocuklarin inan bilmedikleri bisiy yok
Oyle konularda oyle fikirler yurutuyorlarki sasip kaliyor insan.
Kiz cocuklari hele mutfagada cok merakli,
bizimki hamur acmaya, kek yapmaya bayiliyor:))) oklava gormesin gozbebeleri yerinden firliyor:)))
Rabbim bzede gostersin insallah bebeklerimizin o gunlerini:)
Bu arada..hummaaa oyun oynaaa ya cok bayildimm)) eminim cook seker bir cocuktur oda:)
Ya bende izledim o sahneyiii önceden bilseydik aliye yerimize bi tokat at derdik heheheheh:)))caroline i amelıyattan çıkarırken alıyı azarlayan hemsıreyım cnm ben amelıyat sahnesınde ve amelıya sonrasında serum sahnesınde de vardım
El sürmedende hiç olmuyo amaaa bugün telde eşimde yapma dedi ama inan bugün dinlene dinlene kapı cam yaptım sadeceZonox ve FDilek kızlar kolay gelsin ama ya şu perde temizilik olaylarına nasıl giriyorsunuz canım ya. vallahi ben hiç elimi sürmüyorum
BALCI vaayy o sahneyi hatırladım ama canım ya ne güzel böyle bir dizide küçükte olsa iyi bir rolde yer almak :)
hımmm şimdi anladım...
caroline i amelıyata sokarken alıyı azarlayan hemsıreyım cnm ben amelıyat sahnesınde ve amelıya sonrasında serum sahnesınde de vardım
selina sen ne taraftasın .. Türkiye demisin .. neresi .. türkiyedeyse hangi hastane bu??
valla hiç duymadım parmakla muayene ..
sen doktoruna deki... benim dünya kadar 18-23 haftalık arası hamile arkadaşım var .. hiçbirinin doktoru parmakla muayene etmiyor...
bide şöyle olabilir yaşlı bir doktorsa ; onlar pek yeni teknoloji kullanmayı sevmezler ,güvenemezler makinelere
... eski yöntemlerlemi muayene ediyor acaba???
açılma da varmı diye ultrasondan ölçülüyormuş; birkeresinde özleme sormuştum o söylemişti
Eki Görüntüle 120845 Eki Görüntüle 120844 Eki Görüntüle 120843 Eki Görüntüle 120842
Kızzlar aldıgım alt acma ve krem renkli battaniyenin kumasını bir görseniz bayılırsınız...
O kadar yumusak ki polar yanında alt etmiş..Hem tüyü de olmadıgı için bebek agzına soksa bile sorun olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?