Eki Görüntüle 120845 Eki Görüntüle 120844 Eki Görüntüle 120843 Eki Görüntüle 120842
Kızzlar aldıgım alt acma ve krem renkli battaniyenin kumasını bir görseniz bayılırsınız...
O kadar yumusak ki polar yanında alt etmiş..Hem tüyü de olmadıgı için bebek agzına soksa bile sorun olmuyor...
aaaa esracım görünce hemen atladım alt açmanın aynı renk ve desenini annecim almış bebeğime çok güzzel yumuşacık sende güle güle kullan tatlım
valla süper canım .güle güle kullan battaniyeyi ve ayılı alt açmayI kaça Aldın??
Bide markası ne? bizle de paylaşırmısın
valla süper canım .güle güle kullan battaniyeyi ve ayılı alt açmayI kaça Aldın??
aslında bu nedenle işkillenmiyorum yalnızca merak ettimcanım bende öyleyım merak etme 52.5la hamıle kaldım su an 55 kıloyum oglum da 418 gr hersey yolunda yanı mrk etme nasılsa sonlara dogru alıcaz sımdı olmaması daha ıyı
saol canım. benim 4 5 sepet çamaşırım vardı yıkanacak. akşama kadar yıka ütüle yıka ütüleZonox ve FDilek kızlar kolay gelsin ama ya şu perde temizilik olaylarına nasıl giriyorsunuz canım ya. vallahi ben hiç elimi sürmüyorum
selinaa, ben de ilk kez duyuyorum ama doktorunun bir bildiği vardır elbet. bu kadar kesin konuştuğuna göre. benim oğlum kafa üstü duruyordu doktorumuz %55 erkek dedi, şimdi pipişi ile %100 erkekSLM arkadaslar size bisey soracagim,,,, gecen hafta doktora gittim 17 haftalik hamileydim bebegin cinsiyetini cok merak ettik ve doktora sorduk DOKTOR: bebek ters yatiyor alt tarafini göremiyorum ama karnindaki siyah bosluktan kiz oldugu belli oluyor dedi......
Böyle bisey varmi yani bebegin cinsiyeti karninin icinden belli olurmu?????
gülesram cicilerinize bayıldım .güzel günlerde inş. kullanırsın.
nevracım aynı battaniyeden jokerde görmüştüm hatta bende düşünüyorum almayı çok şirin pempe mavi ve beyazı vardı.ama alt açmasını görmedim onuda sen görürsen yazarsın..
ben oğluma daha hiç bişi almadım takıntılı biraz babiçkomuz...
zaten bir başlıcam alışverişe mahfedicem ınu beni böle iştahlandırıyor..
sonra tutamıcak beni..
Canımm markası : BABY BEBİTOF ( ithal )
Alt acma seti : 25 TL
Battaniye : 50 TL
Cook tesekkur ederiz teyzesi...
Daha iyisi sizin olsun inşallah
nevra jokerde gördüm demiştim fiyatı da yanlış hatırlamıyosam 35-39 gibi bişeydiii..
:89:
Benimkide hafiften basladı ama en fenası ara ara bir acıyor ki hiç sorma..Sanki biri oyuyor göbegimiNe uzun geçmiş oku oku bitmiyor kızlar göbek teliğim hafif kararık koyu renk yani sizinde öylemi acaba
Yii teyzesi..Bende arda yı yicem nasıl olsa...güle güle kullan hayatım. yiğit'in cicileri artıyor desene. yirim onu ben
saol canım .. burda pahalıdır .. izmire taşınıcam kemeraltına yakın bir yere :)))
Benim 2 3 gündür sızlama acıma olmuyor bıraktı heralde çekiştirmeyi zaten tekmelerini de hissetmiyorum 2 gündür kış uykusuna mı yattı nedir tam güçlü tekmelerini ne zaman hissettiniz kızlar ben 19 haftalığım çok hissetmiyorumBenimkide hafiften basladı ama en fenası ara ara bir acıyor ki hiç sorma..Sanki biri oyuyor göbegimi
Yii teyzesi..Bende arda yı yicem nasıl olsa...
Bi ayagım İstanbul da sayılır..elbet gelicem bi gün
Gel canımmm..İzmir yasamak için ucuz bi yer..Hem cook kalabalıkta diil...
hepinizi öpüyorum şekerler mama zamanı geldi yemek yiyeyimde oğlum biraz spor yapsın bakalım...
dortiyi merak ediyorum bu arada haberi olan varmı..?:80:
Benim 2 3 gündür sızlama acıma olmuyor bıraktı heralde çekiştirmeyi zaten tekmelerini de hissetmiyorum 2 gündür kış uykusuna mı yattı nedir tam güçlü tekmelerini ne zaman hissettiniz kızlar ben 19 haftalığım çok hissetmiyorum
Aynen benim gibi haftamız yakın zaten evet 24. haftaya kadar yolu var doğru sabırsızlık işte bendekiBende öyle kuvvetli bir tekme yok daha..
Minik minik kıpırdanmalar..O da her zaman olmuyor tabii
24.haftaya kadar yolu var...
O haftadan sonra hiç durmaması gerek keretaların
hoşçakal yasemin2007
kızlar, ben TETANOZ aşısı olucam 21+3 m biliyorsunuz. Bu aşının son günü var mı? yarın sağlık ocağına gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?