2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bekliyorum canım. gelirsen evimede beklerim çok memnun olurum hem
tulin, benmde 18 19 da ara ara hissediliyodu. şimdi her gün oynuo

Kızlarrr...Belim agrıdı oturmaktan..
Ben cıkıyorum..Herkes kendine iyi baksın..
Öpüyorum kocaman

CAnımm ilk doz 5.ayın içindeyken yapılıyor..Doktorum öyle söyledi bana..
Gerci bende 5 in içindeyim ama daha yaptırmadım..:26:

Bana doktorum gerek yok dedi tetanoz aşısına bende yaptırmadım hala ama bu hafta değiştiriyorum doktorumu bakalım o ne diyecek

ben de yaptırmıcaktım ama zararı yok yararı var mantığı ile bakıyorum. yarın ilk iş aşımın 1.dozunu yaptırmak olcak. doktoruma sordum "sen bilirsin, yaptırmanda zarar yok fayda var" dedi:26:

gülesram, hoşçakal canım

tulincim, k.validemlerdeydim 15 gündür yapamıyordum ne yürüyüş ne plates. kısmet olursa yılbaşından sonra eski günlerime geri dönücem. tabi plates kursuna gidiyorum haftada 1. onu aksatmadım.

ilk 3 ay 3 kilo kaybım oldu
bu aya kadar toplam 1 kilo almışım
sanırım benm ki dvitamini eksikliğinden kemik kaybım oldu
aslında 2 seneden beri rejim yapıyordum hipotroitten dolayı kilo almıştım
ama hamileliğin bana kilo verdireceğini hiç düşünmemiştim bu kadar uğraşmama ragmen

Tamam canım merak etmiştim aksatma zaten insan kendini iyi hissediyor

çok enteresan. bende ilk ay 3 kilo verdim ama doktorum bu kilo değil vucut ödemi ve suyu hiç meraklanma 2. 3 ay alırsın dedi verdiklerini. 53 ile hamile kaldım şimdi yuvarlama 56 oldum. 22. haftama doğru. senin durumun çok farklı lalehan, snaırım sen magnezyum da kullanıyordun. aslında kilo almaman sağlıklı bir gebelik için çok güzel ama tabi neden almadığında çok önemli bir konu. umarım ilerleyen zamanlarda gereken kiloyu alırsın çünkü vucudun emzirme için yağ deposuna ihjtiyacı var. eminim ilerleyen zamanlarda düzenli kilo artışı ile gereken yağ deposuna kavuşursun.
Tamam canım merak etmiştim aksatma zaten insan kendini iyi hissediyor

asılsınızz güzel annelerr herkes iyimi
hoşgeldin tatlımmmm. bugün her ne kadar ev işi, ütü, süpürge vs... işleri yapsamda forumda laf yetiştiriyorum sen nerelerdesin, artık çok gelmiyorsun

sanırım önmli olan kilo almak değil
yeterli doğru beslenme
ebru şallı da çok az kilo almıştı hatta hiç karnı bile yoktu
ama bebeği çok sağlıklı..
umarım bizimkilerde sağlıklı olur...
ben zaten hamilelikten sonra kesin alırım..çok önemsemiyorum
yeterki bebek sağlıklı olsun..
magnezyum ilacı hiç kullanmadım canım..d3 vitamini kullanıyorum...
ama bu gidişimde tahlil yaptıracam..bacaklarım ağrıyor şuan bile..
belki magnezyum eksikliği olabilir

uzun zamandır midem bulantım gitmişti bu akşam yıne başladı
anlaşılan bugun aç kaldım yıne
öğle ağır bir yemek yedim ısrar üzerine...
bulgurlu yemekler ve acı bana yaramıyor
sanırım ondan kaynaklanıyor mide bulantım ve yanmam
inş. geçer ama bugunu zor atlatacam heralde

kesinlikle haklısın. çok kilo almak muhim deği. eskiden kilo almak sağlıklı gebeliğe işaretken, şimdilerde doktorlar sırf kilo almayalım diye diyet listelerine boğuyor bizleri. ağrıların magnezyumdan olabilir. çok ağırlaşırsa ilaç kullanmak en sağlıklısı.

benim de ağır, baharatlı yemekler ve turşu yeyince midem aşka geliyor canım ya. seni çok iyi anlıyorum. bu nedenle sen nefsine bakma sağlığına bak (ben çoğu zaman öyle yapıyorum) baharattan ve tabakk tabak pilavdan uzak dur

canım bende pek evde durmuyorum durdugumzamanda senin yaptıgın gibi bendetemizlik yapıyorum örgümü yapıyorum kızımla ilgileniyorum derken günler kısa pek girmiyorum canım ya sen nasılsın arda nasıll

ben geldim herkeze iyi akşamlar
bende bugün aşımı oldum
yaparken biraz yandı.
sonra ilk bir satten sonra çok ağrım oldu sol kolumda.yaklaşık 4 saat sürdü.uyku hali oldu.uyudum biraz.baya halsizleştim ama şuan iyiyim sadece dokununca acıyor biraz.
böyle...

zonox cnm bende 21+0 iken yaptırdım. 20 haftadan sonra yapmaya başlıyorlar. sende en yakın zamanda git istersen. ne olur ne olmaz. sonra geç kaldın demesinler.

gülesram
aldıklarına bayıldım tatlım, çok güzelmiş. sen bu alışveriş işinden iyi anlıosun heee güzel günlerde kullanması nasip etsin Allahım

sedasem bende aşımı 2 gün önce yaptırdım. benimde kolumda ağrı oldu. hatta şuan bile halen ağrı var. kaç gündür soluma yatamadım ağrıdan :26:

turko
cnm hoşgeldin, görünmüyorsun epeydir. nasılsın? seninle konuşmuştuk göbüşün fotoğrafını ekle demiştin, ekledim tatlım mayıs annelerinin göbüşüne de ekledim. haber veriyim dedim.

Monaroza....
Biliyorum cok gec kaldım ayıp ta ettim
ama inan hep aklımdaydın
Kucuk bi kaza yapmıssın yaa..
Gecmiş olsun arkadasım..
İnşallah bi daha yasamazsın...
Melegin ve sen allaha emanet olun

sağol gülesram teşekkürler,görünmez kaza işte allahtan ucuz atlattık.bebeğim ve ben iyiyiz elh.sen nasılsın?bebiş iyidir umarım.

monaroza cnm bizde eymen düşünüyoruz. hatta eymen, taha, talha arasında kararsız kalmıştık. eymeni seçtik. bence anlam olarak çok güzel bi isim. sizde düşünmeyin bence.

monaroza cnm bizde eymen düşünüyoruz. hatta eymen, taha, talha arasında kararsız kalmıştık. eymeni seçtik. bence anlam olarak çok güzel bi isim. sizde düşünmeyin bence.

eymen anlam olarak da çok güzel kutlu hayırlı uğurlu demek.
biz iki isim koymak zorunda olunca eymen tahayı seçtik.abisinin adı da melih kemal.
eymen bence de çok hoşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…