bekliyorum canım. gelirsen evimede beklerim çok memnun olurum hemBenimkide hafiften basladı ama en fenası ara ara bir acıyor ki hiç sorma..Sanki biri oyuyor göbegimi
Yii teyzesi..Bende arda yı yicem nasıl olsa...
Bi ayagım İstanbul da sayılır..elbet gelicem bi gün
Gel canımmm..İzmir yasamak için ucuz bi yer..Hem cook kalabalıkta diil...
tulin, benmde 18 19 da ara ara hissediliyodu. şimdi her gün oynuoBenim 2 3 gündür sızlama acıma olmuyor bıraktı heralde çekiştirmeyi zaten tekmelerini de hissetmiyorum 2 gündür kış uykusuna mı yattı nedir tam güçlü tekmelerini ne zaman hissettiniz kızlar ben 19 haftalığım çok hissetmiyorum
bekliyorum canım. gelirsen evimede beklerim çok memnun olurum hem
tulin, benmde 18 19 da ara ara hissediliyodu. şimdi her gün oynuo
hoşçakal yasemin2007
kızlar, ben TETANOZ aşısı olucam 21+3 m biliyorsunuz. Bu aşının son günü var mı? yarın sağlık ocağına gidicem.
Kızlarrr...Belim agrıdı oturmaktan..
Ben cıkıyorum..Herkes kendine iyi baksın..
Öpüyorum kocaman
CAnımm ilk doz 5.ayın içindeyken yapılıyor..Doktorum öyle söyledi bana..
Gerci bende 5 in içindeyim ama daha yaptırmadım..:26:
Bana doktorum gerek yok dedi tetanoz aşısına bende yaptırmadım hala ama bu hafta değiştiriyorum doktorumu bakalım o ne diyecek
ilk 3 ay 3 kilo kaybım oldusaol hayatım daha güzelleri senin bebişine olsun. aldıklarımın fotolarını çekip cicilere koyucam ama, biz nerdeyse herşeyi almışız ve neyi koyacağımı şaşırıyorum yalan yok. toplu çekip atıcam aldıklarımı
benim aldığım yer çok uygun canım. istersen adresini veririm. sen de bir bak gerçekten çok güzel şeyler var ve her aradığını bulabiliyorsunhem de ucuz. mesela çıtçıtlı bodyler 3 tl, alt üst takımlar 10 milyon. vs... ve en önemlisi çok kaliteliler.
yakacıkta (bi damla) mağazasından aldım.
ben de yaptırmıcaktım ama zararı yok yararı var mantığı ile bakıyorum. yarın ilk iş aşımın 1.dozunu yaptırmak olcak. doktoruma sordum "sen bilirsin, yaptırmanda zarar yok fayda var" dedi:26:
gülesram, hoşçakal canım
tulincim, k.validemlerdeydim 15 gündür yapamıyordum ne yürüyüş ne plates. kısmet olursa yılbaşından sonra eski günlerime geri dönücem. tabi plates kursuna gidiyorum haftada 1. onu aksatmadım.
çok enteresan. bende ilk ay 3 kilo verdim ama doktorum bu kilo değil vucut ödemi ve suyu hiç meraklanma 2. 3 ay alırsın dedi verdiklerini. 53 ile hamile kaldım şimdi yuvarlama 56 oldum. 22. haftama doğru. senin durumun çok farklı lalehan, snaırım sen magnezyum da kullanıyordun. aslında kilo almaman sağlıklı bir gebelik için çok güzel ama tabi neden almadığında çok önemli bir konu. umarım ilerleyen zamanlarda gereken kiloyu alırsın çünkü vucudun emzirme için yağ deposuna ihjtiyacı var. eminim ilerleyen zamanlarda düzenli kilo artışı ile gereken yağ deposuna kavuşursun.ilk 3 ay 3 kilo kaybım oldu
bu aya kadar toplam 1 kilo almışım
sanırım benm ki dvitamini eksikliğinden kemik kaybım oldu
aslında 2 seneden beri rejim yapıyordum hipotroitten dolayı kilo almıştım
ama hamileliğin bana kilo verdireceğini hiç düşünmemiştim bu kadar uğraşmama ragmen
Tamam canım merak etmiştim aksatma zaten insan kendini iyi hissediyor
hoşgeldin tatlımmmm. bugün her ne kadar ev işi, ütü, süpürge vs... işleri yapsamda forumda laf yetiştiriyorumasılsınızz güzel annelerr herkes iyimi
çok enteresan. bende ilk ay 3 kilo verdim ama doktorum bu kilo değil vucut ödemi ve suyu hiç meraklanma 2. 3 ay alırsın dedi verdiklerini. 53 ile hamile kaldım şimdi yuvarlama 56 oldum. 22. haftama doğru. senin durumun çok farklı lalehan, snaırım sen magnezyum da kullanıyordun. aslında kilo almaman sağlıklı bir gebelik için çok güzel ama tabi neden almadığında çok önemli bir konu. umarım ilerleyen zamanlarda gereken kiloyu alırsın çünkü vucudun emzirme için yağ deposuna ihjtiyacı var. eminim ilerleyen zamanlarda düzenli kilo artışı ile gereken yağ deposuna kavuşursun.
sanırım önmli olan kilo almak değil
yeterli doğru beslenme
ebru şallı da çok az kilo almıştı hatta hiç karnı bile yoktu
ama bebeği çok sağlıklı..
umarım bizimkilerde sağlıklı olur...
ben zaten hamilelikten sonra kesin alırım..çok önemsemiyorum
yeterki bebek sağlıklı olsun..
magnezyum ilacı hiç kullanmadım canım..d3 vitamini kullanıyorum...
ama bu gidişimde tahlil yaptıracam..bacaklarım ağrıyor şuan bile..
belki magnezyum eksikliği olabilir
uzun zamandır midem bulantım gitmişti bu akşam yıne başladı
anlaşılan bugun aç kaldım yıne
öğle ağır bir yemek yedim ısrar üzerine...
bulgurlu yemekler ve acı bana yaramıyor
sanırım ondan kaynaklanıyor mide bulantım ve yanmam
inş. geçer ama bugunu zor atlatacam heralde
çok enteresan. bende ilk ay 3 kilo verdim ama doktorum bu kilo değil vucut ödemi ve suyu hiç meraklanma 2. 3 ay alırsın dedi verdiklerini. 53 ile hamile kaldım şimdi yuvarlama 56 oldum. 22. haftama doğru. senin durumun çok farklı lalehan, snaırım sen magnezyum da kullanıyordun. aslında kilo almaman sağlıklı bir gebelik için çok güzel ama tabi neden almadığında çok önemli bir konu. umarım ilerleyen zamanlarda gereken kiloyu alırsın çünkü vucudun emzirme için yağ deposuna ihjtiyacı var. eminim ilerleyen zamanlarda düzenli kilo artışı ile gereken yağ deposuna kavuşursun.
hoşgeldin tatlımmmm. bugün her ne kadar ev işi, ütü, süpürge vs... işleri yapsamda forumda laf yetiştiriyorumsen nerelerdesin, artık çok gelmiyorsun
Monaroza....
Biliyorum cok gec kaldım ayıp ta ettim
ama inan hep aklımdaydın
Kucuk bi kaza yapmıssın yaa..
Gecmiş olsun arkadasım..
İnşallah bi daha yasamazsın...
Melegin ve sen allaha emanet olun
monaroza cnm bizde eymen düşünüyoruz. hatta eymen, taha, talha arasında kararsız kalmıştık. eymeni seçtik. bence anlam olarak çok güzel bi isim. sizde düşünmeyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?