2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba mayıs ayının güzel anneleri
Rabbim nasip ederse bende temmuz annesi olucam
merak ettiğim bişi var benim ilk bebeğim olucak inş.
hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız?
ilk bağırsak hareketi gibi diolar sonra sonra net hissediliomuş
ölemi oldu sizinde
çok soru sorduysam kusuruma bakmayın merak işte
:44:

merhaba canım ben 19.haftadan itibaren hissediyorum.gaz gibi değil içinde belli oynuyor yani.kıpır kıpır

Benım oglan yaramaz yaaaaaaaaaa cokkkkkkkk bazen bır yere toplanıyo bazen hıc durmuo habıre tekmeeeeeeeeeeeeeee atıyor Masallah oglumaaaaa

Merhaba canim,bende ilk kz 19 cu haftamda hissettim, onceleri pit pit seklindeydi. 20 ci haftada degisti. daha net nissetmeye basladim. Simdi 22 ci haftamin icindeyim, baya baya tekmelerini hissediyorum canim, cok sert tekmeler olmamakla birlikte:))

Darisi sizlerinde basina, zamani gelince hepiniz hissediceksiniz

merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamayacam umarım herkes iyidir ayrıntılıdan kötü geldim lütfen bilgisi olanlar paylaşın bebekte 2mm kalp deliği varmış bu kadarını biliyorum çünkü ben ağlama komasına girince bakamadı 10 gün sonra tekrar bakalım dedi anne karnında yada 2 yaşına kadar kapanabilir dedi sonrasını hatırlamıyorum çok kötüydüm lütfen bu durunla ilgili etrafınızda olanlar neler yaptılar ne oldu ne bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim baharnazdı galiba yanlış hatırlamıyorsam ondada benzer birşey vardı ne yaptın ne oldu arkadaşlar ALLAH RIZASI İÇİN BEBEĞİME DUA EDİN ŞİFA VERSİN RABBİMKİ KAPANSIN ŞU DELİK DUA EDİN LÜTFEN

canımmm benim kuzenimde de vardı kalbinde delik doğduğunda anlaşılmıştı onunki teyzem gözü gibi baktı kontrollerine götürdü ilacını düzenli kullandı ve şu andA 12 yaşında delik kapanmış çok sağlıklı Allaha şükür hiç negatif bişey yaşamadı sadece çok üzerine düştü kontrolllerini aksatmadı seninki daha da önceden belli olmuş umarım doğana kadar kapanır sıkma canını dualarımız seninle tatlım

acarasye cnm benim, güçlü olmalısın, dr unla detaylı görüşseydin keşke cnm. ama anladığım kadarıyla anne karnında yada 2 yaşına kadar kapanıyormuş. benim arkadaşım bebeği doğduktan sonra öğrendi ve kendiliğinden kapandı çok şükür kızı şuan gayet sağlıklı. üzme kendini.
bence sen 10 gün sonra gittiğinde daha güçlü ol ve dr unla daha detaylı görüş, ne yapılabileceğini iyi anla cnm. üzme kendini. Allah büyük, dualarım seninle,

arkadaşlar selam
kaç gündür sıkıntı içndeyim. üçlü testimde risk çıktı.
prof. atıl beye gittim bugün. o da aynı şeyi söledi.
pazartesi gününe amniyosentez ggünü verdiler.
ne yapacağımı şaşırdım.
asla bebeğimi aldırmayı düşünmüyorum.
aranızda benimle aynı şeyi yaşayan var mı?

Benimde çıktı hemde çok yüksek değildi risk eğer bebeğini aldırmayı düşünmüyorsan as yaptırmana gerek yok,ama çok fazla riski olmayan ve acısız ağrısız bi işlem ben çok rahat oldum ve sonrasında hiç bir problem cıkmadı.

merhaba,
senin as olma nedenin neydi?
bende üç tane bulgu buldular.

merhaba,
senin as olma nedenin neydi?
bende üç tane bulgu buldular.

ne gibi bulgu benim 3 lü testimde risk çıktı 1/270 di o yüzden oldum. sonradan iykide olmusum dedim çünkü 4 5 ay niye yaptırmadım demektense oldum kurtuldum. ama as den önce detaylıya bir girseydim diyorum çünkü tam tespit edilmesede orada görülebiliyor çocugun down sendromlu olup olmadığı bence sen ol ve sakın korkma bende senın gibi bi kaç günümü korkudan zehir ettim kendime

bnm risk değerim %2 çıktı.
brz korkuyorum as yaptırmaktan. onunda düşük ihtimali var çünkü.

ne kadar sürüyo as? acısız bir işlemmi?

bnm risk değerim %2 çıktı.
brz korkuyorum as yaptırmaktan. onunda düşük ihtimali var çünkü.

ne kadar sürüyo as? acısız bir işlemmi?

iyi bi yerde yaptırırsan düşük ihtimali çok az ben sordum düşük enfeksiyon nedeniyle olabiliyormuş e temiz bi hastanede yaptırırsan sorun yok demektir. iğne girerken çok az bi acı hissediyorsun 5 dakika sürmüyor. zaten ultrasonda bebeği görüyorsun benim sana tavsiyem sakın doktora veya iğne girerken iğneye bakma gözün ultrasonda ya da baska bi yerde olsun. valla inan korkulcak bir durum yok. bir de bi ton kadın yaptırıyor sen ilk olmayacaksın. sonucla cok geç çıkıyo ben hala bekliyorum

doktorum bana bir yöntem önerdi.
bir hafta içinde fish denilen bir yöntemle down sendromu anlaşılabiliyormuş.
onu isticem yapacak doktordan.
temiz çıkıcak ben inanıyorum Allahın izniyle.
iğneye bakmicam ona karar verdim zaten.
4 ayı böle geçirmektense sonuç alırım. stess te bebeğime zararlı sonuçta.
ve son kararım 2. bir çocuğum olursa asla teste girmicem. hiçbirine hemde

Aynen benim gibi haftamız yakın zaten evet 24. haftaya kadar yolu var doğru sabırsızlık işte bendeki
tülin canım 19 .haftada bebeğinin tepiklerini hisseden olmuştu.bende o zamanlar seğirti gibiydi.tam 20. haftama girdiğim gece ilk sert tepikleri hissettim.merak etme geliyor sıkı tekmeler.. oğlum 20+5 haftasında tenimden hissetmiyoduk onuda bu akşam yaptı tekmeler sertleşiyor yanii.

Bana doktorum gerek yok dedi tetanoz aşısına bende yaptırmadım hala ama bu hafta değiştiriyorum doktorumu bakalım o ne diyecek

benim dr. da yaptırmamı istedi niye istemiyolarmış yaptırmanı açıklama iste bence..

aayyy korkturmayın beni yaa herkes aynı şeyi yazıyor.
vallahi kızlar şu 1 haftalık deli diş ağrısında sonra atık acıya tahammülüm kaldı inanın.
sinirlerim yıprandı zaten diş ağrısından.
aşıdanda ağrı çekmek istemiyorum çokmu fena:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…