Gözün aydın...ne güzel...günaydın kızlarrrrr.......
Dün bebeğimi gördüm ben minişim öyle tatlıydı ki anlatamam sizlere. Benim haftam itibariyle artık elimdeki 4 boyutlu fotoları normal bir bebişe benziyo uzaylı modundan çıkmışlar artık... Dudakları bana benziyo mesela. Rabbim nazarlardan korusun yavrumu......
Gelelim teknik bilgilere:)) 485 gr olmuş. Gayet sağlıklı dedi doktorumuz. Serviks uzunluğuyla ilgili bilgi aldım Özlem sorun diyodu doktorum normai seninki zaten bakıyorum dedi. kızlar biraz fazla kilo almışım 2,5 kilo. Dikkat edelim dedi doktor. Hımmmm Şeker yüklememe baktı iyi dedi. kızartma hamur işi vs yemekten kaçın dedi. Bebişimi besleyen damarlardan birinde hala notch var 30. haftaya kadar normal dedi sonra düzelmezse tansiyon kontrolü yapıcaz dedi. Bir aylık tansiyon kontrollerimede normal dedi.
gayet iyiyiz şimdilik anneler böle işte kızım büşram mutlu ben de mutlu tabiiii:))
frdince, hangi hastaneye gidiyordun canım? Karar verdin mi nereye gideceğine?
Aslında Başak hanım bana da çok ilgili gelmiyor. Bazen aklımı kurcalıyor ama o kadar kişi ona gidiyor, herhalde pek ilgili görünmese de işini iyi biliyordur diye düşünmeye çalıştım hep. Mesela ben sormadan fazla bir şey söylemiyor. Pek konuşkan bir doktor değil. Ama çok konuşmasa da işini iyi yapmadığı anlamına gelmez falan diye düşünerek kendimi teselli ettim :) Yine de içim çok rahat değil.
Gunaydinkizlar kac gundurgelemedim pazartesi detayli usg yapildi cok sukur iyidi organlari incelendi allahima binlerce sukur sorun yol 329gramdi ama boyunu solemedi artik okadar cokhissediorum kicok mutluolurum hissettikce.kemikleri olculdu beyni kalbi kalp odaciklri damarlari ve plasenta incelendi omurgasi el ayak parmklri dudagi ve burun kemigi genital bolgesi herseyine bakip anlatti doktor kizlar. Iste bizden haberler bukadar
günaydın güzel anneler....
ben yine çoktandır yazmadan sadece okuyarak takipteydim :) inanın bende burda sonuç bekleyen tüm arkadaşlarla beraber yürek çarpıntıları geçirdim.. inşallah sağlıkla doğurcaz hepimiz bebeklerimizi.
benim bebeğime önce kız sonra erkek dediler.dün netleştirdik ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Allaha şükür hiçbir sıkıntımız yok. oğluşum tosun gibi olmuş maşallahsata göre 22 haftalığız ama 4-5 günde önden gidiyormuş. boyu 27-28 cm civarı vardır dedi.-tam ölçüm boyda yapılamıyormuş- kilosu 495 gr yakışıklı bi boy resmimizi bide cdmizi aldık geldik.
ankarada oturan arkadaşlara muhakkak tavsiye ederim gittiğim yeri.lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum.işlerinde son derece iyiler. bu arada sordum öğrendim ayrıntılı ultrason kesilikle siyah beyaz klasik usg cihazında yapılırmış. 4 boyutlu renkli cihaz sağlıklı sonuç vermezmiş. cihazın hem 4 boyutlu hemde siyah beyaz kısmını kullandı doktorumuz. bize verdiği cd de yan yana iki ekran var birinde siyah beyaz birinde dört boyutlu hali bebeğimin...
ahh ya ne heyecandı dün yaşadığım. allaha çok şükür bi sorunumuz yok.rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
cicilere başlamanın zamanıdır. istanbuldaki arkadaşlar civil mağazasını biliyormusunuz? çok uygun çok da güzel malları vardır. İstanbul dışındakilerde aynı mağazanın internet sayfasından siparişlerini verebilir. bende öyle yapıcam.
merhaba güzel anneler ...
dün gündüz girememiştim ... dün akşam da 5 dk durdum topikte .sadece cvp yazıp çıktım ..
. çok kötü bel ağrım vardı.. dün misafirlikte hep oturdum aynı koltukta .. akşamda kayınvalideerde gelen giiden oldu tüm gün hiç uzanamadım ...rahat oturamadım
kötü oldum ...
en son yattımda sabah kalkınca şimdi biraz iyiyim ...
bugün bildiğim kadarı ile sadece duncan ın kontrolu vardı.. gelmemişdir daha ...
anladım cnm ... bakalım kaç gr olmuş ufaklık... haberlerini bekliyoruz..
Duncan cım birde şunu sorucam sana ; Hakan bey ayrıntılıda renklide bakıyor değilmi? bi de cd resim faln veriyormu ..
haftaya gidicem yaa .. süprüz olurmu yaneee .. onun için sorayım dedim
sağolasın cnm ... evet duncanıun kontrolu vardı .. ben ayıntılısı var zannediyordum bugün ..yazmış sonra normal muayene imiş. akşama kadar giremem merak etmeyin yazmış.
selam kızlar ben geldim dün ayrıntılımız vardı çok şükür herşeyi güzeldi normal usg di boyutlu felan değild iyok burda onlardan zaten ama herşeyi iyi çıkınca onun çok önemi kalmıyor kızımız 315 gr olmuş.anlaşılan biraz çıtırık olcak.dr normal dedi gerçi.
geçmişi okuyamadım ama zannedersem herkez iyi maşallahhlenslerim 1 aydır kurma ve feci başağrısı yapıyo hamilelikte oluyomuş sanırsam takamıyorum bu ara netede girmiyom pek o yüzden
bi fikriinizi alıcam kızlar benim evde boş odam var hatta 2 tane bu durumda bebek odası yapmamak saçma geldi başta düşünmüyoduk. çocuk odalarına baktık dün çilek istikbal doğtaş çok güzel kızlara göre modeller var onların dolap kitaplık ve şifonyerini alcam bide park yatak alayım diyorum sonra takımı tamamlarız
park yatakta kaç yaşına kadar yatılıyo bilen varmı3 diyolar ama o zamana kadar olurmu sizce
birde dün tetanoz aşısı oldum akşamdan beri hafif ateş ağrı var vücudumda kötü oldum nedense
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamayacam umarım herkes iyidir ayrıntılıdan kötü geldim lütfen bilgisi olanlar paylaşın bebekte 2mm kalp deliği varmış bu kadarını biliyorum çünkü ben ağlama komasına girince bakamadı 10 gün sonra tekrar bakalım dedi anne karnında yada 2 yaşına kadar kapanabilir dedi sonrasını hatırlamıyorum çok kötüydüm lütfen bu durunla ilgili etrafınızda olanlar neler yaptılar ne oldu ne bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim baharnazdı galiba yanlış hatırlamıyorsam ondada benzer birşey vardı ne yaptın ne oldu arkadaşlar ALLAH RIZASI İÇİN BEBEĞİME DUA EDİN ŞİFA VERSİN RABBİMKİ KAPANSIN ŞU DELİK DUA EDİN LÜTFEN
arkadaşlar selam
kaç gündür sıkıntı içndeyim. üçlü testimde risk çıktı.
prof. atıl beye gittim bugün. o da aynı şeyi söledi.
pazartesi gününe amniyosentez ggünü verdiler.
ne yapacağımı şaşırdım.
asla bebeğimi aldırmayı düşünmüyorum.
aranızda benimle aynı şeyi yaşayan var mı?
Günaydın kızlar aklıma bişey takıldı
17 + 6 haftalık hamıleyim bir kızım olucak kısmetse
doktorum 20. Haftada tetanoz aşımı yaptırmamı söledi
sağlık ocağına gittim ve 14. Haftadan sonra yapılıyor sakıncası yok dedi ve aşımı yaptı
sizce bi sorun olurmu
ayrıca benim kolum çok ağrımıyor olmayanların bilgisi olsun
korkmayın incecik bir iğne girdği bile hissedilmiyor
Gözün aydın...ne güzel...kızına maaşallah o kilo problemi bazılarımızda mevcut maalesef benim doktorum da 24.haftaya kadar kilo konusunda kısıtlamaya gitmeyeceğiz ama o haftadan sonra duruma bakacağız dedi...kaç kilo fazlam var söylemedi gerçi ama...
duncan, bebişini görmüşsün. Ne güzel, gözün aydın. Benim daha iki haftam var görmeme
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamayacam umarım herkes iyidir ayrıntılıdan kötü geldim lütfen bilgisi olanlar paylaşın bebekte 2mm kalp deliği varmış bu kadarını biliyorum çünkü ben ağlama komasına girince bakamadı 10 gün sonra tekrar bakalım dedi anne karnında yada 2 yaşına kadar kapanabilir dedi sonrasını hatırlamıyorum çok kötüydüm lütfen bu durunla ilgili etrafınızda olanlar neler yaptılar ne oldu ne bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim baharnazdı galiba yanlış hatırlamıyorsam ondada benzer birşey vardı ne yaptın ne oldu arkadaşlar ALLAH RIZASI İÇİN BEBEĞİME DUA EDİN ŞİFA VERSİN RABBİMKİ KAPANSIN ŞU DELİK DUA EDİN LÜTFEN
arkadaşlar selam
kaç gündür sıkıntı içndeyim. üçlü testimde risk çıktı.
prof. atıl beye gittim bugün. o da aynı şeyi söledi.
pazartesi gününe amniyosentez ggünü verdiler.
ne yapacağımı şaşırdım.
asla bebeğimi aldırmayı düşünmüyorum.
aranızda benimle aynı şeyi yaşayan var mı?
günaydın herkese..kimse yok gibi görünüyor
günaydın kızlarrrrr.......
Dün bebeğimi gördüm ben minişim öyle tatlıydı ki anlatamam sizlere. Benim haftam itibariyle artık elimdeki 4 boyutlu fotoları normal bir bebişe benziyo uzaylı modundan çıkmışlar artık... Dudakları bana benziyo mesela. Rabbim nazarlardan korusun yavrumu......
Gelelim teknik bilgilere:)) 485 gr olmuş. Gayet sağlıklı dedi doktorumuz. Serviks uzunluğuyla ilgili bilgi aldım Özlem sorun diyodu doktorum normai seninki zaten bakıyorum dedi. kızlar biraz fazla kilo almışım 2,5 kilo. Dikkat edelim dedi doktor. Hımmmm Şeker yüklememe baktı iyi dedi. kızartma hamur işi vs yemekten kaçın dedi. Bebişimi besleyen damarlardan birinde hala notch var 30. haftaya kadar normal dedi sonra düzelmezse tansiyon kontrolü yapıcaz dedi. Bir aylık tansiyon kontrollerimede normal dedi.
gayet iyiyiz şimdilik anneler böle işte kızım büşram mutlu ben de mutlu tabiiii:))
günaydın kızlar mutlu güzel bir gün olsun inşallah..
maşallahhh diyelim kuzucuğuna kocaman olmuş yaaa .. ne güzel haberlerle dönmüşsün canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh....
arkadaşlar cvp veremediğim herkesten özür diliyorum işler karışık malum hamileyim çıkaracak yer arıyorlar herkes bi tuaf arada bakıcam kendinize ii bakın öpüyorum..
merak etme canım 18+6 da ben yaptırdım aşımı ben gayet iyiyim takma kafana:))
sağolun canlarım benimöptüm kızlarrrrr...............
saol cnm yüreğime su serptin walla
bende korkmaya başlamıştım erkenmi diye
günaydın herkese..kimse yok gibi görünüyor
günaydın kızlarrrrr.......
Zonox canm benim gruplaşma ile ilgili bir yazını okudum aslında bazen hepimize öyle geliyor sorular sorup cevaplar almadığımızda ama ben elimden geldiğince her yeni gelen arkadaşımıza yardım etmeye cevaplar vermeye çalışıyorum (Kendi özeleştimi yapacak olursam)...Eski arkadaşlarmızlada evet uzun zamandır yazışıyoruz aslında herkes faceboklarda birbirlerini gördü falan biraz daha fazla samimiyet olabilir tabi buda doğal aslında. Yani ben bariz bir gruplaşma görmüyorum aslında onu demek istedim. Biraz anlatma yetenerğim zayıf aslında. Seni çokk öpüyorum arkadalşımmmmmmmmm
Güle güle kullansın oğlun çok güzel görünüyolar ..Bu markayı aklımda tutayım bulursam alırım sağol canımmmEki Görüntüle 120845 Eki Görüntüle 120844 Eki Görüntüle 120843 Eki Görüntüle 120842
Kızzlar aldıgım alt acma ve krem renkli battaniyenin kumasını bir görseniz bayılırsınız...
O kadar yumusak ki polar yanında alt etmiş..Hem tüyü de olmadıgı için bebek agzına soksa bile sorun olmuyor
Pakette olanlar ise penye battaniye..Bir de hastane cıkısı setinin içnde oluyo battaniye 3 tane yeter diye dusunuyorum
Bendede var hiç ilerlesin istemiyorumm..Esmer tenlilerde daha fazla oluyo sankii..Bi kadında görmüştüm çamur gibiydi sonra geçiyo ama çirkin bi görüntü yaaaNe uzun geçmiş oku oku bitmiyor kızlar göbek teliğim hafif kararık koyu renk yani sizinde öylemi acaba
Sonunu bilmiyorum ama bebek oynayınca yapıyolar genelde..şimdiden geçmiş olsun canımmhoşçakal yasemin2007
kızlar, ben TETANOZ aşısı olucam 21+3 m biliyorsunuz. Bu aşının son günü var mı? yarın sağlık ocağına gidicem.
Geçmiş olsun canım benimmben geldim herkeze iyi akşamlar
bende bugün aşımı oldum
yaparken biraz yandı.
sonra ilk bir satten sonra çok ağrım oldu sol kolumda.yaklaşık 4 saat sürdü.uyku hali oldu.uyudum biraz.baya halsizleştim ama şuan iyiyim sadece dokununca acıyor biraz.
böyle...
Canım geçmiş olsun ama erken tanı çok önemli şimdi onla ilgili önlemleri alırsınız doktorunuzla..Dha 3 gün önce doktorumda kalp rahatsızlığını anlattı olupta bilmeyen okadar çok insan varmışki ve doğumdan dolayı olanlar kapanıyomuş çoğunlukla .inşallah kısa zamanda atlatırsınızzmerhaba arkadaşlar geçmişi okuyamayacam umarım herkes iyidir ayrıntılıdan kötü geldim lütfen bilgisi olanlar paylaşın bebekte 2mm kalp deliği varmış bu kadarını biliyorum çünkü ben ağlama komasına girince bakamadı 10 gün sonra tekrar bakalım dedi anne karnında yada 2 yaşına kadar kapanabilir dedi sonrasını hatırlamıyorum çok kötüydüm lütfen bu durunla ilgili etrafınızda olanlar neler yaptılar ne oldu ne bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim baharnazdı galiba yanlış hatırlamıyorsam ondada benzer birşey vardı ne yaptın ne oldu arkadaşlar ALLAH RIZASI İÇİN BEBEĞİME DUA EDİN ŞİFA VERSİN RABBİMKİ KAPANSIN ŞU DELİK DUA EDİN LÜTFEN
Bende çok korkarak gittim ama inan diş ağrısının yanından geçmiyoo rahat ol canım:))aayyy korkturmayın beni yaa herkes aynı şeyi yazıyor.
vallahi kızlar şu 1 haftalık deli diş ağrısında sonra atık acıya tahammülüm kaldı inanın.
sinirlerim yıprandı zaten diş ağrısından.
aşıdanda ağrı çekmek istemiyorum çokmu fena:95:
Sanamı benziyooo nekadar tatlı yaaa maşalallah...Doğuncada öyle olur kesinngünaydın kızlarrrrr.......
günaydınn duncan
bebeğin büşranı görmüşsün hayırlı uğurlu olsunnn
maşşallah kızına büyümüş annesiii
duncan 2,5 kilomu fazlaymış eyvah biz yandık o zaman desene
inş.herşeyin güzel çıkar
şeker yüklemesimi yapıldı sana sen ne zaman yaptırmıştın erken değilmi bu haftalar
kk.da gruplaşma olduğunu bende sanmıyorumm
en azından ben hissetmedim
işimin müsait olduğu günler uzunca topikte bulundum hiç hissetmedim
sadece bazen aynı anda bikaç konu konuşuluyordu belli kişiler arasında acaba zonox cuğum onumu kastetti
Günaydın anneleerrrr
Sanamı benziyooo nekadar tatlı yaaa maşalallah...Doğuncada öyle olur kesinn
Canım benim ne demek... Sen mayıs annelerindemisin ya bazen herkesin ismini aklımda tutamıyorum eğer öleyse aramıza hoşgeldin canım:)Değilsende hamile olarak hoşgeldin gerçi benimkide laf he:90::90:
bu arada herkese günaydınn
güzel bir gün geçirmek dileğiyle
geçmişi okuyamadım
herkes herşey yolundadır inş.
beni kk görüp yazmadığımı düşünmeyin
işlerim, işyerim bu aralar anlatmıştım malum sebeplerden dolayı karışık
yarın 31.12.2010 itibariyle kesinlik kazanıcak
bakalım hakkımda hayırlısı inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?