2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrrrr.......

Dün bebeğimi gördüm ben minişim öyle tatlıydı ki anlatamam sizlere. Benim haftam itibariyle artık elimdeki 4 boyutlu fotoları normal bir bebişe benziyo uzaylı modundan çıkmışlar artık... Dudakları bana benziyo mesela. Rabbim nazarlardan korusun yavrumu......

Gelelim teknik bilgilere:)) 485 gr olmuş. Gayet sağlıklı dedi doktorumuz. Serviks uzunluğuyla ilgili bilgi aldım Özlem sorun diyodu doktorum normai seninki zaten bakıyorum dedi. kızlar biraz fazla kilo almışım 2,5 kilo. Dikkat edelim dedi doktor. Hımmmm Şeker yüklememe baktı iyi dedi. kızartma hamur işi vs yemekten kaçın dedi. Bebişimi besleyen damarlardan birinde hala notch var 30. haftaya kadar normal dedi sonra düzelmezse tansiyon kontrolü yapıcaz dedi. Bir aylık tansiyon kontrollerimede normal dedi.
gayet iyiyiz şimdilik anneler böle işte kızım büşram mutlu ben de mutlu tabiiii:))

Günaydın kızlar aklıma bişey takıldı
17 + 6 haftalık hamıleyim bir kızım olucak kısmetse
doktorum 20. Haftada tetanoz aşımı yaptırmamı söledi
sağlık ocağına gittim ve 14. Haftadan sonra yapılıyor sakıncası yok dedi ve aşımı yaptı
sizce bi sorun olurmu
ayrıca benim kolum çok ağrımıyor olmayanların bilgisi olsun
korkmayın incecik bir iğne girdği bile hissedilmiyor

frdince, hangi hastaneye gidiyordun canım? Karar verdin mi nereye gideceğine?

Aslında Başak hanım bana da çok ilgili gelmiyor. Bazen aklımı kurcalıyor ama o kadar kişi ona gidiyor, herhalde pek ilgili görünmese de işini iyi biliyordur diye düşünmeye çalıştım hep. Mesela ben sormadan fazla bir şey söylemiyor. Pek konuşkan bir doktor değil. Ama çok konuşmasa da işini iyi yapmadığı anlamına gelmez falan diye düşünerek kendimi teselli ettim :) Yine de içim çok rahat değil.

Gözün aydın...ne güzel... kızına maaşallah o kilo problemi bazılarımızda mevcut maalesefbenim doktorum da 24.haftaya kadar kilo konusunda kısıtlamaya gitmeyeceğiz ama o haftadan sonra duruma bakacağız dedi...kaç kilo fazlam var söylemedi gerçi ama...

doktoruna güvenmek çok önemli..eğer tereddüdün varsa değiştir bence...hem kendini hem bebeğini emanet ettiğin kişi en başta senin güvenini kazanmış olmalı diye düşünüyorum...

Canım benim gözün aydınnnn....Maşallahhhh

Bir maşallahta senin bebişine canım benim...

Canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine yorma kendini sakın....

Canım benim hakan bey cd veriyor fotolarla birlikte hatta fotojenik fotolar verirse baya bi resim çekip cd yede atıyo ayrıntılı 3 boyutluda artistikler 4 boyutlu yani renkli ultrasonda bakılıyo canım 2-3 ayrı el makinesiyle ekranı değiştirerek bakıyo tatlım:)

Maşallah minişine canım benim:)

RAbbim hayırlısını versin canım İnşallah hepimizin dualarıyla bebeğine hiç bişey olmucak sen kalbini ferah tut canım. Allahım Hep güldürsün bizleri üzülme Hepimiz sağlıkla alcaz meleklerimizi kucağımıza...

Canım geçmiş olsun topikte as olan birçok arkadaşımız var Cerenli yağmur,Monoraza 90,Dorti diye bir arkadaşımız dahada var aslında aklıma ilk gelenleri yazdım. onlar sana daha iyi ayrıntılı yazarlar tatlım cevapları...

Merak etme canım 18+6 da ben yaptırdım aşımı ben gayet iyiyim takma kafana:))
Kızın hayırlı olsun güzelim bak bunu yazmayıda atlamışım hemen düzelttim sen mayıs annesi değilsin sanırım dimi:)

duncan, bebişini görmüşsün. Ne güzel, gözün aydın. Benim daha iki haftam var görmeme

Sağolun canlarım benim öptüm kızlarrrrr...............

Son düzenleme:
günaydın kızlar mutlu güzel bir gün olsun inşallah..

esra canım aldıkların çoook güzel iyi ve sağlıklı günlerde kullanın ben çoook beğendim anneme mutlaka kemeraltına gitmesini söyledim..

canım benim öncelikle dualarım seninle rabbim yardımcın olsun.. üzülmemek mümkün değil seni çok iyi anlıyorum,ama herşeyin çaresi var tıp öyle ilerlediki inan bana kapanacaktır.. benim çevremde böyle bi durumla karşılaşan yok ne yapılabilir bilmiyorum ama iyice bi araştır gidilmesi gereken doktorlara git bakalım ne dicekler.. bak zaten diğer arkadaşlarda bahsetmişler kapanıyormuş içini ferah tut neolur mutlaka kapanacaktır.

canım benimde 2 li testim de risk çıktı 1:171 di bende amniyosentez oldum sonucum çıktı çok şükür temiz,, amniyosenteze gelince düşük riski 200 de 1 ağrısız acısız bir işlem sonrasında 1 gün dinlen bol su iç ertesi gün normal hayatına devam edebilirsin ... ben yaptırmanı tavsiye derim ama bebeğim dow send. olsada doğuracam diyorsam yaptırmayabilirisn..

günaydın herkese..kimse yok gibi görünüyor

günaydın canımmmm.... ben burdayımmm..

maşallahhh diyelim kuzucuğuna kocaman olmuş yaaa .. ne güzel haberlerle dönmüşsün canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh....

arkadaşlar cvp veremediğim herkesten özür diliyorum işler karışık malum hamileyim çıkaracak yer arıyorlar herkes bi tuaf arada bakıcam kendinize ii bakın öpüyorum..

Zonox canm benim gruplaşma ile ilgili bir yazını okudum aslında bazen hepimize öyle geliyor sorular sorup cevaplar almadığımızda ama ben elimden geldiğince her yeni gelen arkadaşımıza yardım etmeye cevaplar vermeye çalışıyorum (Kendi özeleştimi yapacak olursam)...Eski arkadaşlarmızlada evet uzun zamandır yazışıyoruz aslında herkes faceboklarda birbirlerini gördü falan biraz daha fazla samimiyet olabilir tabi buda doğal aslında. Yani ben bariz bir gruplaşma görmüyorum aslında onu demek istedim. Biraz anlatma yetenerğim zayıf aslında. Seni çokk öpüyorum arkadalşımmmmmmmmm

CAnım benim sanada günaydınnnlarrrrrr.....
Teşekkür ediyoruz teyzesi kuzumla sana şu anda:)

Bu arada cvp veremediğim atladığım arkadaşlarım varsa gerçekten özür diliyorum bazen mesajlar çok olunca sayfalar ikişer atlayarak okuyorum buda bazı mesajları kaçırmama sebep oluyo:)

merak etme canım 18+6 da ben yaptırdım aşımı ben gayet iyiyim takma kafana:))

sağolun canlarım benim öptüm kızlarrrrr...............

saol cnm yüreğime su serptin walla
bende korkmaya başlamıştım erkenmi diye

saol cnm yüreğime su serptin walla
bende korkmaya başlamıştım erkenmi diye

Canım benim ne demek... Sen mayıs annelerindemisin ya bazen herkesin ismini aklımda tutamıyorum eğer öleyse aramıza hoşgeldin canım:) Değilsende hamile olarak hoşgeldin gerçi benimkide laf he:90::90:

günaydın herkese..kimse yok gibi görünüyor

GÜNAYDIINN
blue-can nasılsın pammuğumm nasıl ?

günaydınn duncan
bebeğin büşranı görmüşsün hayırlı uğurlu olsunnn
maşşallah kızına büyümüş annesiii
duncan 2,5 kilomu fazlaymış eyvah biz yandık o zaman desene
inş.herşeyin güzel çıkar
şeker yüklemesimi yapıldı sana sen ne zaman yaptırmıştın erken değilmi bu haftalar

kk.da gruplaşma olduğunu bende sanmıyorumm
en azından ben hissetmedim
işimin müsait olduğu günler uzunca topikte bulundum hiç hissetmedim
sadece bazen aynı anda bikaç konu konuşuluyordu belli kişiler arasında acaba zonox cuğum onumu kastetti

Günaydın anneleerrrr

Güle güle kullansın oğlun çok güzel görünüyolar ..Bu markayı aklımda tutayım bulursam alırım sağol canımmm

Ne uzun geçmiş oku oku bitmiyor kızlar göbek teliğim hafif kararık koyu renk yani sizinde öylemi acaba
Bendede var hiç ilerlesin istemiyorumm..Esmer tenlilerde daha fazla oluyo sankii..Bi kadında görmüştüm çamur gibiydi sonra geçiyo ama çirkin bi görüntü yaaa

hoşçakal yasemin2007

kızlar, ben TETANOZ aşısı olucam 21+3 m biliyorsunuz. Bu aşının son günü var mı? yarın sağlık ocağına gidicem.
Sonunu bilmiyorum ama bebek oynayınca yapıyolar genelde..şimdiden geçmiş olsun canımm
Geçmiş olsun canım benimm
Canım geçmiş olsun ama erken tanı çok önemli şimdi onla ilgili önlemleri alırsınız doktorunuzla..Dha 3 gün önce doktorumda kalp rahatsızlığını anlattı olupta bilmeyen okadar çok insan varmışki ve doğumdan dolayı olanlar kapanıyomuş çoğunlukla .inşallah kısa zamanda atlatırsınızz
Bende çok korkarak gittim ama inan diş ağrısının yanından geçmiyoo rahat ol canım:))
Sanamı benziyooo nekadar tatlı yaaa maşalallah...Doğuncada öyle olur kesinn

bu arada herkese günaydınn
güzel bir gün geçirmek dileğiyle
geçmişi okuyamadım
herkes herşey yolundadır inş.
beni kk görüp yazmadığımı düşünmeyin
işlerim, işyerim bu aralar anlatmıştım malum sebeplerden dolayı karışık
yarın 31.12.2010 itibariyle kesinlik kazanıcak
bakalım hakkımda hayırlısı inş.

Canım benim günaydınlarrrrr
Çok teşekkür ediyoruz teyzesi. Aslında 2,5 kiloyu 1 ayda aldığım için çok dedi toplamda daha fazlasını aldım ben:) Şeker yüklemesine gelince benim doktor banada biraz önden gidiyo gibi geliyo ama normalde 24. Haftda yapılıyomuş ben 23. haftamda yaptırmış oldum. 1 haftadan bişi olmaz heralde

Bu arada diğer konu için belkide senin dediğin gibidir canım bazı konular insanları yakınlaştırabilir ekstradan aminosentez gibi mesela. aYnı şeyleri yaşayan ikişiler biraz daha yakın oluyor haliyle birbirlerinin dilini anladıkları için o rahatsızlıkla ilgili tabi bu küçük bi örnek gayette normal bişi...

Günaydın anneleerrrr
Sanamı benziyooo nekadar tatlı yaaa maşalallah...Doğuncada öyle olur kesinn

Günaydın güzel anneeeee:)
Valla canım benim banada benzeyebilir aaa güzel sayılırım valla babişinede benzesin tabi:))
SAğol tatlım bu arada

Canım benim ne demek... Sen mayıs annelerindemisin ya bazen herkesin ismini aklımda tutamıyorum eğer öleyse aramıza hoşgeldin canım:) Değilsende hamile olarak hoşgeldin gerçi benimkide laf he:90::90:

evt cnm bende mayıs annesiyim ama çok kalabalık ve sayfalar çok hızlı akıyor arada okuyorum ama yorum yazamıyorum çalışırken çok hızlı hatunlarsınızz size yetişemiyorum ben
bi kızım olucak kısmetse

CAnım benim inşallah hakkında hayırlısı olur senin için. FAzla kafana takma işyerini. Herşey olacağına varır....

Canlarım ben çıkıyorum tekrar annem hasta onu doktora götürcem grip oldu sanırım.. Ablamda beyin mr çektirmişti bir iki bişey yazıyo anlayamadık sonucu göstercek doktora lütfen dua edin iyi çıksın bu konuyla ilgili sabaha kadar kabus gördüm valla hepimizin dualarıyla hamile duası kabul olur öpüyorum sizleriiiiii:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…