canım benim inşallah hakkında hayırlısı olur senin için. Fazla kafana takma işyerini. Herşey olacağına varır....
canlarım ben çıkıyorum tekrar annem hasta onu doktora götürcem grip oldu sanırım.. Ablamda beyin mr çektirmişti bir iki bişey yazıyo anlayamadık sonucu göstercek doktora lütfen dua edin iyi çıksın bu konuyla ilgili sabaha kadar kabus gördüm valla hepimizin dualarıyla hamile duası kabul olur öpüyorum sizleriiiiii:)))
CAnım benim inşallah hakkında hayırlısı olur senin için. FAzla kafana takma işyerini. Herşey olacağına varır....
Canlarım ben çıkıyorum tekrar annem hasta onu doktora götürcem grip oldu sanırım.. Ablamda beyin mr çektirmişti bir iki bişey yazıyo anlayamadık sonucu göstercek doktora lütfen dua edin iyi çıksın bu konuyla ilgili sabaha kadar kabus gördüm valla hepimizin dualarıyla hamile duası kabul olur öpüyorum sizleriiiiii:)))
bu arada herkese günaydınn
güzel bir gün geçirmek dileğiyle
geçmişi okuyamadım
herkes herşey yolundadır inş.
beni kk görüp yazmadığımı düşünmeyin
işlerim, işyerim bu aralar anlatmıştım malum sebeplerden dolayı karışık
yarın 31.12.2010 itibariyle kesinlik kazanıcak
bakalım hakkımda hayırlısı inş.
semacım canım hakkımıza hayırlısı neyse olsun.. benimde işler karışık patronum dün benimle konuştu eee ne düşünüyorsun dedi hani hamilesin çalışacakmısın bende şuan için bi sağlık problemim yok ve çalışmayı düşünüyorum doğumdan sonrada devam edicem dedim..hımmm iyi tamam daha sonra konuşuruz dedi .. ne düşünüyorlar ne yapacaklar bilmiyorum ama ben gerçekten çalışmak istiyorum en azından doğuma kadar sonrasında allah büyük ne olur bilinmez.. herkes bana takmış bi durumda sinir oluyorum. allahım hakkımıza hayırlısını versin ne diyim..
teşekkürler arkadaşlar dua edin lütfen başka bir yerde daha ayrıntılı girmek istiyorum zahten ben çok kötü olduğum için tam bakılamadı kendi doktorum Salı günü tekrar bakacak SEMAYSEM BİLGE HAST KÜÇÜKKÖYE GİDİCEM DEMİŞSİN BENDE birde oraya gidiyim diyorum doktor ismi varmı bildiğin orda hangisi iyi
günaydın herkeze
nasılsınız arkadadaşlar :) bu arada dikkat ettim bi kaçgündür düzenli giremiyorum ben dortiyi göremedim hiç bilgisi olan varmı neden girmiyor acaba ??
CANIM TEŞK EDERİMM
senin içinde allahtan hayırlısı olsun inş.
sen kaç yıldır ordasın
kimler sana takmış üzerinemi geliyolar
günaydın canım çok şükür müthiş koşuşturmalı bi gün .... sen nasılsın? dorti yok dikkatimi çekti ama sanıyorum yine kırıldı bize tabi bu benim görüşümde umarım iyidir..
evet hayırlısı canım benim daha çok olmadı 1 yıl 1 ay oldu ben eşimle aynı işyerindeydim 3 yıl ama birlikte olmak çok zordu olmuyordu sabah akşam birlikte hatalar sorunlar bende ayrıldım bu işe başladım zaten istediğim gibi bi iş bulamadım iş şansım sıfır yani bu konuda müthiş şansızım hoş 2 yıllık mezunum ama işe yaramıyor işte ... buradaki insanlar çok eğitimsiz çok cahiller adam patrondan daha çok patron ona bu hakkıda patron veriyor tabi okadar rahatlarki sanki benim elimde senin çalışman der gibi istersem atarım anlayacağın cahelet kötü ...bende dikkat etemeye başladım rızkımız burda biterse yapcak bişey yok allah büyük.. öyle işte..
GÜNAYDIINN
blue-can nasılsın pammuğumm nasıl ?
Günaydın canımiyiyiz teyzesi..siz nasılsınız?
hayırlısı inş..gelişmelerden hemen hbrdar et...bu arada herkese günaydınn
güzel bir gün geçirmek dileğiyle
geçmişi okuyamadım
herkes herşey yolundadır inş.
beni kk görüp yazmadığımı düşünmeyin
işlerim, işyerim bu aralar anlatmıştım malum sebeplerden dolayı karışık
yarın 31.12.2010 itibariyle kesinlik kazanıcak
bakalım hakkımda hayırlısı inş.
evt cnm bende mayıs annesiyim ama çok kalabalık ve sayfalar çok hızlı akıyor arada okuyorum ama yorum yazamıyorum çalışırkençok hızlı hatunlarsınızz size yetişemiyorum ben
bi kızım olucak kısmetse
Çok geçmiş olsun duncan...CAnım benim inşallah hakkında hayırlısı olur senin için. FAzla kafana takma işyerini. Herşey olacağına varır....
Canlarım ben çıkıyorum tekrar annem hasta onu doktora götürcem grip oldu sanırım.. Ablamda beyin mr çektirmişti bir iki bişey yazıyo anlayamadık sonucu göstercek doktora lütfen dua edin iyi çıksın bu konuyla ilgili sabaha kadar kabus gördüm valla hepimizin dualarıyla hamile duası kabul olur öpüyorum sizleriiiiii:)))
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamayacam umarım herkes iyidir ayrıntılıdan kötü geldim lütfen bilgisi olanlar paylaşın bebekte 2mm kalp deliği varmış bu kadarını biliyorum çünkü ben ağlama komasına girince bakamadı 10 gün sonra tekrar bakalım dedi anne karnında yada 2 yaşına kadar kapanabilir dedi sonrasını hatırlamıyorum çok kötüydüm lütfen bu durunla ilgili etrafınızda olanlar neler yaptılar ne oldu ne bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim baharnazdı galiba yanlış hatırlamıyorsam ondada benzer birşey vardı ne yaptın ne oldu arkadaşlar ALLAH RIZASI İÇİN BEBEĞİME DUA EDİN ŞİFA VERSİN RABBİMKİ KAPANSIN ŞU DELİK DUA EDİN LÜTFEN
doğum parası ne ki Semacan?:26:amin
bu insanlara sakın kendini ezdirme
işsiz kalırım diyede korkma
sen sessiz kaldıkça üzerine gelirler
birde çalışmam lazım dediğinde patrona mutlaka seni ezecektir
cehalet heryerde aynı
rızkı veren allahtır
kimsenin elinde değil senin rızkın
korkma canınıda sıkma sadece ssk dan doğum paranı alabilmen için 8.aya kadar çalışmaya gayret göster
herkese günaydın kızlar umarım herkes iyidir okuyamadım geçmişi.dün ayrıntılı ultrosona girdim.siyah beyeazdı benim girdiğimde doktoru hiç ama hiç sevmedim sorarsan söylüyor herşeyi.bebeğim 260 gr.sata göre 2 gün geride dedi halbuki kendi doktorumda 2 gün ileride çıkıyordu.birde rapor yazmışti kendi doktoruma göstermek için onu aldım ve şöyle yazıyor sol ventrikülde EKOLOJİK ODAK izlendi yazıyor.bunun bir parlaklık olduğunu ama tek başına bi anlam ifade etmediğini söyledi yani diğer herşey normal bi tek bu tek başına sorun diil dedi.3lü test yaptırmalıyım dedim hyr dedi ense kalınlığı burun kemiği iyi görünüyor dedi eve gelince araştırdım down sendorumu olan bebeklerde bu parlaklık görülürmüş çok canım sıkıldı kendi doktorumada ulaşamadım.gittiğim doktor eskişehirin en iyi profu önemli bişey olsaydı heralde söylerdi dimi kızlar ben görmesem söylemicekti kafanı bulandırmamamak için söylemedim diyo son yıllarda artık bu parlaklık önemli görülmüyor tek başına dedi.yardımm edinn başka bi doktora daha mı gidiyim
amin
bu insanlara sakın kendini ezdirme
işsiz kalırım diyede korkma
sen sessiz kaldıkça üzerine gelirler
birde çalışmam lazım dediğinde patrona mutlaka seni ezecektir
cehalet heryerde aynı
rızkı veren allahtır
kimsenin elinde değil senin rızkın
korkma canınıda sıkma sadece ssk dan doğum paranı alabilmen için 8.aya kadar çalışmaya gayret göster
hayırlısı inş..gelişmelerden hemen hbrdar et...
amin amin inş
doğum parası ne ki Semacan?:26:
ssk lı çalışıyosun değilmi
devletin ssk çalışan hamilelere verdiği doğum ücreti var
doğum iznimiz 8 hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra
32.haftaya kadar ssk lı çalışırken
32.haftada dr dan doğum izni raporu alıyoruz
şirkete veriyoruz ssk mız donduruluyor
şirkette ssk ya bildiriyor
doğumdan sonra doğum evrakalrımızı hastane doğum belgesi vs vs.ssk iletiyoruz
ssk bize en yakın postaneye doğum ücretini ödüyor 1500 ila 2500 TL arasıymış ...genelde 1800 ödeniyomuş..
kısa anlattım daha geniş bilgi net te var...
anladım canım...teşekkür ederim...bu para tazminat gibi bir şey mi peki?hani çalışamadığımız haftalar için...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?