Semacan baktım netten doğum parası dediğin şeye ama sanırım onda 32.hafatda işten ayrılırsan veriliyor,değil mi?
Günaydın kızlar
herkes iyidir umarım.. bi geçmişe bakıp geleyim...
Semacan baktım netten doğum parası dediğin şeye ama sanırım onda 32.hafatda işten ayrılırsan veriliyor,değil mi?
Hayırlı günler Arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir bende 2 gündür işlerden giremiyorum malum yıl sonu
HAYIR sadece işten ayrılanlara değil herkese veriliyor
32.haftada yasal doğum izni başlıyor
8 hafta doğum öncesi ...8 hafta doğum sonrası...
doğum sonrası izin çalışacak anneler için izin verilmiş.
doğumdan sonra yasal süren dolunca işbaşı yapılıyor...
ben idoğum yasal süre bitince çıkışımı vericem
ya evet ben öyle yapmayı düşünüyorum sağlığımız elverirse teyzesi....canım 32 haftada işten ayrılmak gerekiyor fakat bir sağlık sorunun yoksa 36. haftaya kadar devam edenler var.. bunun içinde doktordan çalışabilir raporu alınıyor ve doğum öncesi kullanmadığın izni doğumdan sonra kullanabilirsin..
İyi günler güzel anneler umarım herşey yolundadır
Benim günüm baş ağrısı ile geçiyor dün artık dayanamadım yarım ağrı kesiciyi aldım. içim sızlaya sızlaya ama öbür türlü hem kendime hemde bebeğime acı çektiriyordum.
Umarım bebeğime bir zararı olmaz
daphne06 canım bende de aynı sorun var. baş ağrısından ölüyorum bazı günler. bende bazen dayanamayıp parol alıyorum ama oda çok bi işe yaramıyor..dokotruma sordum. sinüzit varsa tetiklenir dedi. bi sprey varmış. doğal deniz suyu. onu al dedi. almadım daha ...
Benim günüm baş ağrısı ile geçiyor dün artık dayanamadım yarım ağrı kesiciyi aldım. içim sızlaya sızlaya ama öbür türlü hem kendime hemde bebeğime acı çektiriyordum.
İYİgünler kızlar şu amnıosentez yaptıran arkadaslara bı sorum olacak yardımcı olursanız sevınırım.halamın kızı 18 haftalık hamıle oda.28/12 de a/s yapılmış benı aradı kendı doktormu sormam ıcınde kuzenım ıstanbul dısında pek yeterlı bılgı alamamıs.a/s den sonra düşük olusucak olsa nezamn oratya cıkarmıs herhangı bı sıvı veya kanamsı yokmus ama iğnenın girdiği bolgede oturup kalkarken sancı hıssedıomus acaba ters bı durum varmı dıe ama benım profa ulaşamadım bıturlu..bebek hareket edıomus hıssedıorum dıo
yok canım zararı olsa neden versinki doktorlar ... bişey olmaz için rahat olsun bende 2 kez almıştım daha önceden..geçmiş olsun umarım geçerde bi daha almak zorunda kalmazsın..
Doum paras nasl alnr, emekli sand doum paras hesaplama, doum yardm,ssk doum paras 2007
blue-can-ımm bi bak istersen
Ben yeni oldum kuzeninin yaşadığı çok normal iğnenin girdiği yerde ufak bi sızı oluyor.bir iki güne kadar gçer sanırım as yaptırdıktan sonra 1 hafta içinde düşük oluyormuş ben peşin peşin sormustum çünkü. içini rahat tutsun
daphne06 canım bende de aynı sorun var. baş ağrısından ölüyorum bazı günler. bende bazen dayanamayıp parol alıyorum ama oda çok bi işe yaramıyor..dokotruma sordum. sinüzit varsa tetiklenir dedi. bi sprey varmış. doğal deniz suyu. onu al dedi. almadım daha ...
günaydın kızlar gene çok uyuduk bugün ama gece hiç uyuyamıyorum karnımın üzerine yatmıycam diye çaba harcamaktan gecelerim heba oluyor
sanırım benimle aynı durumu yaşayan kimse yok
İYİgünler kızlar şu amnıosentez yaptıran arkadaslara bı sorum olacak yardımcı olursanız sevınırım.halamın kızı 18 haftalık hamıle oda.28/12 de a/s yapılmış benı aradı kendı doktormu sormam ıcınde kuzenım ıstanbul dısında pek yeterlı bılgı alamamıs.a/s den sonra düşük olusucak olsa nezamn oratya cıkarmıs herhangı bı sıvı veya kanamsı yokmus ama iğnenın girdiği bolgede oturup kalkarken sancı hıssedıomus acaba ters bı durum varmı dıe ama benım profa ulaşamadım bıturlu..bebek hareket edıomus hıssedıorum dıo
günaydın kızlar gene çok uyuduk bugün ama gece hiç uyuyamıyorum karnımın üzerine yatmıycam diye çaba harcamaktan gecelerim heba oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?