2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sinüzitte burun ve etraftaki sinüsler kapalı olurmuş. bu durumda baş ağrısı yaparmış. doktorum doğal deniz suyu şeklinde olan burun spreylerinin işe yaradığını söledi. yalnız şöle bi durum var; devlet karşılamıo doğal deniz suyu spreylerini. bilgin olsun.

ececim karnının üzerine yatman için yüzükoyun yatman gerekir...öyle mi yatıyorsun normalde?
evet canım normalde öyle yatıyodum ama şimdi yatmamak için çok mücadele ediyorum

o zaman hiç uyuyamıycaz herhalde neyse bebişlerimiz sağlıklı olsunda

hımm bunu öğrendiğim iyi oldu.
ya bide sinüzitle falan alakalı değil ama hamileliğimin başındna beri sanki burnumun içi daha çok çalışıyor gibi. temzileye temizleye bi hal oluyorum. sizdede öylemi? ay umarıım midesini bulandırmadım kimsenin

yasemin2007 ben aşıyı yaptıralı 3 gün oluyor. iğne acıtmıyor bile, sonrasında vurulan kol ağrıyor biraz ama çok aşırı bi ağrı değil. 2-3 güne kadarda geçiyor. gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin.

yaman hoşgeldin öncelikle. bebeğin hayırlı olsun. ben sağlık ocağına gittiğim zaman bi an korktum acaba erkenmi diye. ebeler 3 aydan sonra yapıyoruz dediler. rahat ol cnm, 3 ayı dolduralı çok olmuş senin. için rahat olsun.

duncan ablana geçmiş olsun. Allah şifa versin tatlım.

diana007 bebeğin sata göre 2 gün ilerde yada geride olması sorun değilmiş. benim başlarda 1 hafta geriden geliyordu şimdi 3 gün olmuş. dr çok normal dedi. iki tane doğurdum ikiside geriden geliyorlardı dedi cnm. bunu kafana takma. bu bahsettiğin ekolojik odak meselesini hiç duymadım. ama dr prof. du diyosun ve bunu sana usg yi bakarken dahi söylememiş cnn sıkılmasın diye. bizim dr ları bilirsin kötü bişey oldumu hemen şak diye söylerler. o yüzden için rahat olsun. ama sen yine de kendi dr unla bi görüş. ama önemli bişey olduğunu sanmıyorum cnm, Allah yardımcın olsun tatlım.

bakalım benimde iyice hissettirmeye başlıcakmı, dr. sordum artık doğumlar daha steril yapılıyor tarlada bayıra doğurmuyorsunuz eskide olduğu gibi yaptırmana gerek yok dedi
[
öylemi ben sarışınım inşallah çamur gibi olmaz çirkin gözükür gerçekten

Aynen benimde bende zırt pırt temizliyorum nefes alamıyorum gibi olduğum için gına geldi temizlemekten bende midenizi bulandırmadım inşallah

Son düzenleme:
gülesram tatlım hoşgeldin, dün aldığın battaniyeden nette baktım bende buldum bi yerde 30 tl ye, indirime girmiş. cnm krem battaniyeden bahsediyorum şu yumaşacık olandan ben kadife yada polar arasında kalmıştım. penye battaniye ince gelir yanına bide polar yada kadife alayım kalın olsun diye düşünüyordum. senin bu battaniye penye gibi ince mi tatlım yoksa polar gibi iş görürmü?
o yüzden kararsız kaldım. inceyse bide boşuna almıyım cnm.

semaysem allah kolaylık versin canım işlerinde artık iş konusundada inş. emeğinin karşılığını alırsın..

canım rabbim acil şifalar versin öncelikle konunla ilgili olarak komşumda hamile onada bir prof. parlaklık var demişti.sonradan devam etti kontrole ama bişi yokmuş dendi.içini biraz ferah tut.yinde başka dr. lara git .bizi endişe manyağı yaptılar yaaa..lütfen biraz daha sakin canım inş. bişicikler yoktur.

canım arkadaşım dualarımız yürekten seninle inş. hiçbirşey yoktur.k.k da okumuştum nerde bilmiyorum.allah korusun bu tip şeyler varsada annae karnında geçiyormuş..inş. hiçbişeyi kalmaz bebeğinde allah yardımcın olsun

canım bende sabahları baş ağrısı ile uyanıyorum akşama doğru geçiyor.diş ağrısından kaldı .dişağrısında dolayı geçen haftaydı günde 4 kere minoset aldığım hiç fayda görmediğim oldu.rahatlıkla minoset alabilirsin demişti dr. um. geçmiş olsun başına masaj da iyi geliyor bir dene istersen..

zonox canım böyle birşey var bende farkettim ama çok yoğun yazışan arkadaşlarımızın birbirine kaynamasını normal olarak karşılıyorum ben. bende çok giremiyorum o sebeple uzak kalıyorum ama sseninde dediğin gibi kimsenin bunu isteyerek yaptığını düşünmüyorum..

aaa bende bakiim hemen ne güzel sağol haber verdiğin için..

gözün aydın sağlıkla görmüşsün meleğini.
park yatak konusunda hiç bilgim yok bende hala araştırmalardayım..
tetanoz aşısı olmuşsun ha geçmiş olsun..

canım sana da Allah kolaylık versin kimseye de muhtaç etmesin o kadar sıkıntılı zamanların oldu , Allahtan korkar insan ya bi destek olur, sakın yanlış anlama ama çok kızdım kayınvalidene, görüşmemekte galiba haklısın.. Allah sana eşine ve bebişine sağlık versin.gerisi boş...

caroline i amelıyata sokarken alıyı azarlayan hemsıreyım cnm ben amelıyat sahnesınde ve amelıya sonrasında serum sahnesınde de vardım

aa hatırladım o sahneyi hoş bayansın vesselam ..

evet canım sanırım eşimle uzlaştık.oğluşun adını Eymen Taha koyacağız inş.
adıyla yaşasın canım

ciciler harika.. güle güle kullanın canım...

monaroza cnm bizde eymen düşünüyoruz. hatta eymen, taha, talha arasında kararsız kalmıştık. eymeni seçtik. bence anlam olarak çok güzel bi isim. sizde düşünmeyin bence.
su perii senin oğluşun da adıyla yaşasın inşallah...

canım benim bilgim yok sadece inşallah kısa sürede kapanır, üzüldüm..
çok üzme kendini bak dr. kendiliğinden de kapanabilir demiş,

canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda feraha çıkarsın...

maşallah canım güzel sonuçlar almışın gözün aydın..maşallah bebişine...

su periii..
geçne haftadan beri antibiyotik kullanıyordum daha dün son verdim. tetanoz aşısınıdaçok ilaç alıyorum bu sıra diye erteledim.ama 24. haftaya kadar vaktim var.bu arada sırada şeker yüklememde var.
kızlar aç mı sabahtan falanmı gitmek gerekiyor..

kızlar bişey soracağım bu ürün orjinal disney ürünüymüş fiyatı 35 tl %50 indirime girmiş hali.
içinde;
1 adet t-shirt
1 adet pantolon
1 adet şapka
1 adet mendil
1 çift eldiven
1 çift patik
1 adet çanta 'dan oluşan bi set.
sizce fiyat olarak nasıl, pahalı mı? :44:

superii cok tesekkur ederim canımm..Hepimizin memegi iyi gunlerde giyer inşallah aldıgımız cicileri
monaroza90 canım cok sukur oglumda bende iyiyiz.arada hissediyorum melegimi cok mutlu oluyorum.Şimdide kımıldanyo ama daha babamız hissetmiyo anlamıyo..Sadece kulagını karnıma dayayıp sesleri dinliyo.Bayılıyorum onu öyle görmeye
Mız mız kızz ne güzel anlatmıssın senin oglanın hareketlerini..Maaşallah pasana....
duncan ne güzel görmüşsün bebegini..Bir arkadasım 4 boyutludaki gördükleri suratın aynısını dogunca da görmüşler..ay anlatamamdım galiba..Yani bebegini dogmadan görmüş birebir 4 boyutlu sayesinde..ayy bende istiyorum cok merak ediyorum..Maaşallah sizeBu arada annen v ablana buyuk gecmiş olsun..Rabbim sifa bekleyen herkese tez zamanda sifa versin
cerenliyagmur cooooook tesekkur ederim canımmm..Daha iyileri sizi olsun inşallah..
Bu arada cicileri aldıgım magaza MİNA BEBE..Kızlaragası hanının hemen yanında..annecigine söyle..Diger magazalrı da gezdim ama Mina daki fiyatlar daha uygun...Öptüm sekerim...
Bu arada iş konusunu sakın kafana takma..Hersey olacagına varır..Sen şimdi meleginin tadını cıkart...Hamileligin keyfini sür canım benim...cunku bunu hakettin
fdilek48..Canımmmmmmmm cok saol bitanemmm..Senin kızınında cicilerini görmeyi merakla bekliyorum..ayy bi tanede kız anası koymadı ki suraya ciciler görelim sevinelim..Bayılıyorum kızların kıyafetlerine
Yaman hosgeldin aramıza...
Dafnetugba merhaba sekerim...Dorti en son bizi üzdügünü dusunerek girmeme kararı aldıgını söylemişti..O yuzden yok sanırım ama gecen gun baktım arada girmiş kk ya..İnşallah o ve bebegi iyidir...
diana007 canımm öncelikle kendi doktorunla bi görüş enine boyuna arastır..İnan korkulacak bişey cıkmıcak..Allahım korusun melegini...
daphne06 canımm burada cok ciddi bas agrısı cekelenler ve ilaç kullananlar oldu..Minoset içtiler hep...doktorun kullanmanda bi sakınca görmüyorsa sende korkma..sonucta agrı cekerken yasadıgın stres ve sıkıntı bebege ilaçtan daha cok zarar verebilir..o yuzden doktoruna güven..İnşallah bi daha yasamazsın..Hamilelikte agrı cekmek cok zor gercektennn

çok hoşmuş canım fiyatı iyidir bence içindekiler malzemesi inş. iyidir. çanta şefaf gibi öylemi?
nerden aldın? gülegüle kullan

hoşgeldin gülesra....

Canımm pantalon dedigin böyle dısarı cıkarken gezmeye giderken giyilecek kot bir pantalon ise 35 TL gayet iyi..ama yok bunların hepsi pantalon dahil penye ise bence pahalı..
Bu paraya 2 takım alabilirsin inan ki..tabii en son karar senin arkadasım..

blue-sky, haklısın aslında. Ben fazla rahat davranıp endişe etmemeye çalışıyorum ama dediğin gibi doktora yüzde yüz güvenmek de önemli...

nevra73 canım cok tesekkur ederim..Sizde aldıklarınızı ekleyin valla cok merak ediyorum
yasemin canımm sende hosgeldin

yasemin cnm henüz almadım, size bi sorayım dedim. kalitesinin iyi olduğuna eminim. ama karar veremedim.

gülesram pantolan tahminimce penye gibi duruyor. 0-6 ay için çünkü. penye takım gibi yani. bana da penye yönünden pahalı geldi. bu fiyata iki takım alınır dediğin gibi.
cnm battaniye ile ilgili bi soru sordum. göremedin galiba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…