bende dün yarım aldım dayanamayıp öbür türlü bebekte acı çekiyor. sanırım dün benim yaşadığımda sinüzitti çünkü gözlerim şakaklarım inanılmaz ağrıyordu. o sprey burun spreyimiymiş baş ağrısına nasıl etki ediyormuş
evet canım normalde öyle yatıyodum ama şimdi yatmamak için çok mücadele ediyorumececim karnının üzerine yatman için yüzükoyun yatman gerekir...öyle mi yatıyorsun normalde?
canım as den sonra iğne batan yerde sızı oluyor 1-2 gün oda çok normal yani daha sonra geçiyor ben 2 3 gün hissettim desem yalan olmaz ama düşük kaç gün içinde olur die sormadım zaten kanaması yoksa problem yok bence... bişey olmaz söyle hiç korkmasın ben o iğneyi kaç kez karnıma yedim tam 4 kez 3 kez cvs 1 kez as de allahın izniyle bişey olmaz..
günaydın canım bende öyleydim sonra düşünmemeye çalıştım korkma bişey olmaz karnın iyice büyüdüğünde sen yatamayacaksın zatenn ayrıca evdesin tadını çıkar yat uyu...
rapunzel ben deniz suyunu kullanmıştım...hiç bir işe yaramıyor maalesef...beni buhar uygulaması çok rahatlatıyordu...sende de deniz suyu işe yaramazsa,sıcak buharı deneyebilirsin istersen..içine biraz da papatya atıyorsun ...ohhhhhhhhhhh...mis gibi açıyor sinüsleri
bakalım benimde iyice hissettirmeye başlıcakmı, dr. sordum artık doğumlar daha steril yapılıyor tarlada bayıra doğurmuyorsunuz eskide olduğu gibi yaptırmana gerek yok deditülin canım 19 .haftada bebeğinin tepiklerini hisseden olmuştu.bende o zamanlar seğirti gibiydi.tam 20. haftama girdiğim gece ilk sert tepikleri hissettim.merak etme geliyor sıkı tekmeler.. oğlum 20+5 haftasında tenimden hissetmiyoduk onuda bu akşam yaptı tekmeler sertleşiyor yanii.
benim dr. da yaptırmamı istedi niye istemiyolarmış yaptırmanı açıklama iste bence..
QUOTE=Fdilek48;16884627]
Günaydın anneleerrrr
Güle güle kullansın oğlun çok güzel görünüyolar ..Bu markayı aklımda tutayım bulursam alırım sağol canımmm
Bendede var hiç ilerlesin istemiyorumm..Esmer tenlilerde daha fazla oluyo sankii..Bi kadında görmüştüm çamur gibiydi sonra geçiyo ama çirkin bi görüntü yaaa
Aynen benimde bende zırt pırt temizliyorum nefes alamıyorum gibi olduğum için gına geldi temizlemekten bende midenizi bulandırmadım inşallahhımm bunu öğrendiğim iyi oldu.
ya bide sinüzitle falan alakalı değil ama hamileliğimin başındna beri sanki burnumun içi daha çok çalışıyor gibi. temzileye temizleye bi hal oluyorum. sizdede öylemi? ay umarıım midesini bulandırmadım kimsenin
bu arada herkese günaydınn
güzel bir gün geçirmek dileğiyle
geçmişi okuyamadım
herkes herşey yolundadır inş.
beni kk görüp yazmadığımı düşünmeyin
işlerim, işyerim bu aralar anlatmıştım malum sebeplerden dolayı karışık
yarın 31.12.2010 itibariyle kesinlik kazanıcak
bakalım hakkımda hayırlısı inş.
herkese günaydın kızlar umarım herkes iyidir okuyamadım geçmişi.dün ayrıntılı ultrosona girdim.siyah beyeazdı benim girdiğimde doktoru hiç ama hiç sevmedim sorarsan söylüyor herşeyi.bebeğim 260 gr.sata göre 2 gün geride dedi halbuki kendi doktorumda 2 gün ileride çıkıyordu.birde rapor yazmışti kendi doktoruma göstermek için onu aldım ve şöyle yazıyor sol ventrikülde EKOLOJİK ODAK izlendi yazıyor.bunun bir parlaklık olduğunu ama tek başına bi anlam ifade etmediğini söyledi yani diğer herşey normal bi tek bu tek başına sorun diil dedi.3lü test yaptırmalıyım dedim hyr dedi ense kalınlığı burun kemiği iyi görünüyor dedi eve gelince araştırdım down sendorumu olan bebeklerde bu parlaklık görülürmüş çok canım sıkıldı kendi doktorumada ulaşamadım.gittiğim doktor eskişehirin en iyi profu önemli bişey olsaydı heralde söylerdi dimi kızlar ben görmesem söylemicekti kafanı bulandırmamamak için söylemedim diyo son yıllarda artık bu parlaklık önemli görülmüyor tek başına dedi.yardımm edinn başka bi doktora daha mı gidiyim
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamayacam umarım herkes iyidir ayrıntılıdan kötü geldim lütfen bilgisi olanlar paylaşın bebekte 2mm kalp deliği varmış bu kadarını biliyorum çünkü ben ağlama komasına girince bakamadı 10 gün sonra tekrar bakalım dedi anne karnında yada 2 yaşına kadar kapanabilir dedi sonrasını hatırlamıyorum çok kötüydüm lütfen bu durunla ilgili etrafınızda olanlar neler yaptılar ne oldu ne bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim baharnazdı galiba yanlış hatırlamıyorsam ondada benzer birşey vardı ne yaptın ne oldu arkadaşlar ALLAH RIZASI İÇİN BEBEĞİME DUA EDİN ŞİFA VERSİN RABBİMKİ KAPANSIN ŞU DELİK DUA EDİN LÜTFEN
İyi günler güzel anneler umarım herşey yolundadır
Benim günüm baş ağrısı ile geçiyor dün artık dayanamadım yarım ağrı kesiciyi aldım. içim sızlaya sızlaya ama öbür türlü hem kendime hemde bebeğime acı çektiriyordum.
Umarım bebeğime bir zararı olmaz
Kızlar, ben bir şey farkettim. aklıma gelmişken!:26: bayadır forumu takip ediyorum (ki ilk kurulduğundan beri buradayım) garip bir gruplaşma var. spesifik bir örnek veremicem ama bazı arkadaşlarımız sadece kendi aralarında muhabbet ediyor ve diğer arkadaşlarımızı görmezden geliyor. sürekli aynı kişiler arasında muhabbet dönüyor ve bir türlü diğer arkadaşlar muhabbete dahil olamıyor. :44: hepimizin iyi niyetinden şüphem yok farkında olunmadan yapılıyordur diye düşünüyorum. inşallah böyle devam etmez. bazen göremediğimiz ve atladığımız mesajlar olabiliyor, çünkü her dakika forum başında olamıyoruz ( kendi adıma öyleyim) ve atlaya biliyoruz diğer arkadaşların mesajlarını ama bir kaç kezdir hep aynı kişiler arasında dönen muhabbetlere şahit oluyorum. dediğim gibi istemedende olsa gruplaşma oluyorbeni anlayışla karşılıyacağınıza eminim.
:92:
kızlar e bebek te anne adayının günlüğü diye bi defter var. indirime girmiş 0,01 tlben bikaç hafta önce sipariş verdim. normal fiyatı 12,90 tl. kargo 6 tl. sadece 6 tl ye almış oldum anlayacağınız.
defter çok güzel. başında hamilelikle ilgili bilgiler vermişler. kalın bi defter.
günlük tutmak isteyenlere fikir olur diye söylemek istedim. hergün yazamasamda önemli günleri not tutuyorum. ilerde bebeğime anı olur. her dr a gittiğimde yazıyorum. hareketini ilk hissettiğimi. kaç kilo olduğumu falan. isterseniz siz de bi bakın derim.
selam kızlar ben geldim dün ayrıntılımız vardı çok şükür herşeyi güzeldi normal usg di boyutlu felan değild iyok burda onlardan zaten ama herşeyi iyi çıkınca onun çok önemi kalmıyor kızımız 315 gr olmuş.anlaşılan biraz çıtırık olcak.dr normal dedi gerçi.
geçmişi okuyamadım ama zannedersem herkez iyi maşallahhlenslerim 1 aydır kurma ve feci başağrısı yapıyo hamilelikte oluyomuş sanırsam takamıyorum bu ara netede girmiyom pek o yüzden
bi fikriinizi alıcam kızlar benim evde boş odam var hatta 2 tane bu durumda bebek odası yapmamak saçma geldi başta düşünmüyoduk. çocuk odalarına baktık dün çilek istikbal doğtaş çok güzel kızlara göre modeller var onların dolap kitaplık ve şifonyerini alcam bide park yatak alayım diyorum sonra takımı tamamlarız
park yatakta kaç yaşına kadar yatılıyo bilen varmı3 diyolar ama o zamana kadar olurmu sizce
birde dün tetanoz aşısı oldum akşamdan beri hafif ateş ağrı var vücudumda kötü oldum nedense
canım benim şanssızlığım şu sabah 6,30 kalkıyorum 7,30 da servise biniyorum tam bir saat sonra işyerine geliyoruz akşam saat 6,30 çıkıyoruz servis asla 6,30 da değil 6,45 de kalkıyor eve geldiğimde saat 7,40 falan oluyor düşün akşam yemeğimi 8 de yiyorum oda hazırsa değilse şayet yapmaya çalışıyoruz ve aparatif atıştırıyorum..ailemden çok uzaktayım kimsem yok ve bun dünyada eşi benzeri olmayan bi kayınvaldem var vicdansız gamsız zaten görüşmüyorumda asla yazık hamile bi tabak yemek göndereyim demez... 2 yıllık mezunum ama iyi bir iş bulamadım malesef ..burdan izin almak hele resmen ölüm doktora gidemiyorum düşün işte... umarım doğumdan sonra iyi bir iş bulurumda kurtulurum burdan beni yoran saatler ve yol..şöyle 8 -5 iş bulsam ama özel sektörr nerdeee... yoksa evet çalışmak çok güzel ..sinemaydı tiyatroydu gidiyoruz arkadaşlarla yemeğe çıkıyoruz evde olsam eminim bunları yapımıcam..
caroline i amelıyata sokarken alıyı azarlayan hemsıreyım cnm ben amelıyat sahnesınde ve amelıya sonrasında serum sahnesınde de vardım
adıyla yaşasın canımevet canım sanırım eşimle uzlaştık.oğluşun adını Eymen Taha koyacağız inş.
Eki Görüntüle 120845 Eki Görüntüle 120844 Eki Görüntüle 120843 Eki Görüntüle 120842
Kızzlar aldıgım alt acma ve krem renkli battaniyenin kumasını bir görseniz bayılırsınız...
O kadar yumusak ki polar yanında alt etmiş..Hem tüyü de olmadıgı için bebek agzına soksa bile sorun olmuyor
Pakette olanlar ise penye battaniye..Bir de hastane cıkısı setinin içnde oluyo battaniye 3 tane yeter diye dusunuyorum
su perii senin oğluşun da adıyla yaşasın inşallah...monaroza cnm bizde eymen düşünüyoruz. hatta eymen, taha, talha arasında kararsız kalmıştık. eymeni seçtik. bence anlam olarak çok güzel bi isim. sizde düşünmeyin bence.
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamayacam umarım herkes iyidir ayrıntılıdan kötü geldim lütfen bilgisi olanlar paylaşın bebekte 2mm kalp deliği varmış bu kadarını biliyorum çünkü ben ağlama komasına girince bakamadı 10 gün sonra tekrar bakalım dedi anne karnında yada 2 yaşına kadar kapanabilir dedi sonrasını hatırlamıyorum çok kötüydüm lütfen bu durunla ilgili etrafınızda olanlar neler yaptılar ne oldu ne bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim baharnazdı galiba yanlış hatırlamıyorsam ondada benzer birşey vardı ne yaptın ne oldu arkadaşlar ALLAH RIZASI İÇİN BEBEĞİME DUA EDİN ŞİFA VERSİN RABBİMKİ KAPANSIN ŞU DELİK DUA EDİN LÜTFEN
arkadaşlar selam
kaç gündür sıkıntı içndeyim. üçlü testimde risk çıktı.
prof. atıl beye gittim bugün. o da aynı şeyi söledi.
pazartesi gününe amniyosentez ggünü verdiler.
ne yapacağımı şaşırdım.
asla bebeğimi aldırmayı düşünmüyorum.
aranızda benimle aynı şeyi yaşayan var mı?
günaydın kızlarrrrr.......
Dün bebeğimi gördüm ben minişim öyle tatlıydı ki anlatamam sizlere. Benim haftam itibariyle artık elimdeki 4 boyutlu fotoları normal bir bebişe benziyo uzaylı modundan çıkmışlar artık... Dudakları bana benziyo mesela. Rabbim nazarlardan korusun yavrumu......
Gelelim teknik bilgilere:)) 485 gr olmuş. Gayet sağlıklı dedi doktorumuz. Serviks uzunluğuyla ilgili bilgi aldım Özlem sorun diyodu doktorum normai seninki zaten bakıyorum dedi. kızlar biraz fazla kilo almışım 2,5 kilo. Dikkat edelim dedi doktor. Hımmmm Şeker yüklememe baktı iyi dedi. kızartma hamur işi vs yemekten kaçın dedi. Bebişimi besleyen damarlardan birinde hala notch var 30. haftaya kadar normal dedi sonra düzelmezse tansiyon kontrolü yapıcaz dedi. Bir aylık tansiyon kontrollerimede normal dedi.
gayet iyiyiz şimdilik anneler böle işte kızım büşram mutlu ben de mutlu tabiiii:))
su perii senin oğluşun da adıyla yaşasın inşallah...
Eki Görüntüle 121112
kızlar bişey soracağım bu ürün orjinal disney ürünüymüş fiyatı 35 tl %50 indirime girmiş hali.
içinde;
1 adet t-shirt
1 adet pantolon
1 adet şapka
1 adet mendil
1 çift eldiven
1 çift patik
1 adet çanta 'dan oluşan bi set.
sizce fiyat olarak nasıl, pahalı mı? :44:
Eki Görüntüle 121112
kızlar bişey soracağım bu ürün orjinal disney ürünüymüş fiyatı 35 tl %50 indirime girmiş hali.
içinde;
1 adet t-shirt
1 adet pantolon
1 adet şapka
1 adet mendil
1 çift eldiven
1 çift patik
1 adet çanta 'dan oluşan bi set.
sizce fiyat olarak nasıl, pahalı mı? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?