çok gerçmiş olsun canım. ben, kalp delikleri büyüdükçe kapanıyor diye biliyorum. Allah şifasını versin inşallahmerhaba arkadaşlar geçmişi okuyamayacam umarım herkes iyidir ayrıntılıdan kötü geldim lütfen bilgisi olanlar paylaşın bebekte 2mm kalp deliği varmış bu kadarını biliyorum çünkü ben ağlama komasına girince bakamadı 10 gün sonra tekrar bakalım dedi anne karnında yada 2 yaşına kadar kapanabilir dedi sonrasını hatırlamıyorum çok kötüydüm lütfen bu durunla ilgili etrafınızda olanlar neler yaptılar ne oldu ne bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim baharnazdı galiba yanlış hatırlamıyorsam ondada benzer birşey vardı ne yaptın ne oldu arkadaşlar ALLAH RIZASI İÇİN BEBEĞİME DUA EDİN ŞİFA VERSİN RABBİMKİ KAPANSIN ŞU DELİK DUA EDİN LÜTFEN
canım, Atıl bey bu konuda gerçekten çok ehil biri. onun dediklerine itimat ederim çünkü bizim ailede birçok çocuğa baktı. aminosentez yaptıran birçok arkadaşımız var onlar sana yardım ederler. büyük geçmiş olsun. Allah yardımcın olsunarkadaşlar selam
kaç gündür sıkıntı içndeyim. üçlü testimde risk çıktı.
prof. atıl beye gittim bugün. o da aynı şeyi söledi.
pazartesi gününe amniyosentez ggünü verdiler.
ne yapacağımı şaşırdım.
asla bebeğimi aldırmayı düşünmüyorum.
aranızda benimle aynı şeyi yaşayan var mı?
canım çok sevindim bebişinin iyi olmasına. ben 22 de gidicem inşallah seninki gibi net olur yüz çizgilerigünaydın kızlarrrrr.......
Dün bebeğimi gördüm ben minişim öyle tatlıydı ki anlatamam sizlere. Benim haftam itibariyle artık elimdeki 4 boyutlu fotoları normal bir bebişe benziyo uzaylı modundan çıkmışlar artık... Dudakları bana benziyo mesela. Rabbim nazarlardan korusun yavrumu......
Gelelim teknik bilgilere:)) 485 gr olmuş. Gayet sağlıklı dedi doktorumuz. Serviks uzunluğuyla ilgili bilgi aldım Özlem sorun diyodu doktorum normai seninki zaten bakıyorum dedi. kızlar biraz fazla kilo almışım 2,5 kilo. Dikkat edelim dedi doktor. Hımmmm Şeker yüklememe baktı iyi dedi. kızartma hamur işi vs yemekten kaçın dedi. Bebişimi besleyen damarlardan birinde hala notch var 30. haftaya kadar normal dedi sonra düzelmezse tansiyon kontrolü yapıcaz dedi. Bir aylık tansiyon kontrollerimede normal dedi.
gayet iyiyiz şimdilik anneler böle işte kızım büşram mutlu ben de mutlu tabiiii:))
hiç bişey olmaz bu igne biraz ağır. herkes aynı şikayetleri söylüyor. korkmaGünaydın kızlar aklıma bişey takıldı
17 + 6 haftalık hamıleyim bir kızım olucak kısmetse
doktorum 20. Haftada tetanoz aşımı yaptırmamı söledi
sağlık ocağına gittim ve 14. Haftadan sonra yapılıyor sakıncası yok dedi ve aşımı yaptı
sizce bi sorun olurmu
ayrıca benim kolum çok ağrımıyor olmayanların bilgisi olsun
korkmayın incecik bir iğne girdği bile hissedilmiyor
tatlım aslında bunu bana yapan yok yani benm soruma cevap verilmediği için yazmadım genel olarak öyle old için. zaten istenerek yapılan bir şey değil ben de eminim. ama farkındaysan hep bir şikayet olıuyor yeni gelenlerden ve foruma çok girmeyenlerden. ben onları görüp yazdım. yoksa bana yapılmıyor bu muameleZonox canm benim gruplaşma ile ilgili bir yazını okudum aslında bazen hepimize öyle geliyor sorular sorup cevaplar almadığımızda ama ben elimden geldiğince her yeni gelen arkadaşımıza yardım etmeye cevaplar vermeye çalışıyorum (Kendi özeleştimi yapacak olursam)...Eski arkadaşlarmızlada evet uzun zamandır yazışıyoruz aslında herkes faceboklarda birbirlerini gördü falan biraz daha fazla samimiyet olabilir tabi buda doğal aslında. Yani ben bariz bir gruplaşma görmüyorum aslında onu demek istedim. Biraz anlatma yetenerğim zayıf aslında. Seni çokk öpüyorum arkadalşımmmmmmmmm
canım, istanbuldaysan prof.dr. ATIL YÜKSEL'e gösterebilirsin bebeğini. bu konularda çok deneyimli ve adı geçen bir doktordur. çok kötü birşeyin olsa doktorun söylemez miydi acaba:26: çok geçmiş olsun allah şifasını versin.herkese günaydın kızlar umarım herkes iyidir okuyamadım geçmişi.dün ayrıntılı ultrosona girdim.siyah beyeazdı benim girdiğimde doktoru hiç ama hiç sevmedim sorarsan söylüyor herşeyi.bebeğim 260 gr.sata göre 2 gün geride dedi halbuki kendi doktorumda 2 gün ileride çıkıyordu.birde rapor yazmışti kendi doktoruma göstermek için onu aldım ve şöyle yazıyor sol ventrikülde EKOLOJİK ODAK izlendi yazıyor.bunun bir parlaklık olduğunu ama tek başına bi anlam ifade etmediğini söyledi yani diğer herşey normal bi tek bu tek başına sorun diil dedi.3lü test yaptırmalıyım dedim hyr dedi ense kalınlığı burun kemiği iyi görünüyor dedi eve gelince araştırdım down sendorumu olan bebeklerde bu parlaklık görülürmüş çok canım sıkıldı kendi doktorumada ulaşamadım.gittiğim doktor eskişehirin en iyi profu önemli bişey olsaydı heralde söylerdi dimi kızlar ben görmesem söylemicekti kafanı bulandırmamamak için söylemedim diyo son yıllarda artık bu parlaklık önemli görülmüyor tek başına dedi.yardımm edinn başka bi doktora daha mı gidiyim
Eki Görüntüle 121112
kızlar bişey soracağım bu ürün orjinal disney ürünüymüş fiyatı 35 tl %50 indirime girmiş hali.
içinde;
1 adet t-shirt
1 adet pantolon
1 adet şapka
1 adet mendil
1 çift eldiven
1 çift patik
1 adet çanta 'dan oluşan bi set.
sizce fiyat olarak nasıl, pahalı mı? :44:
bu arada herkese günaydınn
güzel bir gün geçirmek dileğiyle
geçmişi okuyamadım
herkes herşey yolundadır inş.
beni kk görüp yazmadığımı düşünmeyin
işlerim, işyerim bu aralar anlatmıştım malum sebeplerden dolayı karışık
yarın 31.12.2010 itibariyle kesinlik kazanıcak
bakalım hakkımda hayırlısı inş.
evt cnm bende mayıs annesiyim ama çok kalabalık ve sayfalar çok hızlı akıyor arada okuyorum ama yorum yazamıyorum çalışırkençok hızlı hatunlarsınızz size yetişemiyorum ben
bi kızım olucak kısmetse
CAnım benim inşallah hakkında hayırlısı olur senin için. FAzla kafana takma işyerini. Herşey olacağına varır....
Canlarım ben çıkıyorum tekrar annem hasta onu doktora götürcem grip oldu sanırım.. Ablamda beyin mr çektirmişti bir iki bişey yazıyo anlayamadık sonucu göstercek doktora lütfen dua edin iyi çıksın bu konuyla ilgili sabaha kadar kabus gördüm valla hepimizin dualarıyla hamile duası kabul olur öpüyorum sizleriiiiii:)))
günaydın herkeze
nasılsınız arkadadaşlar :) bu arada dikkat ettim bi kaçgündür düzenli giremiyorum ben dortiyi göremedim hiç bilgisi olan varmı neden girmiyor acaba ??
herkese günaydın kızlar umarım herkes iyidir okuyamadım geçmişi.dün ayrıntılı ultrosona girdim.siyah beyeazdı benim girdiğimde doktoru hiç ama hiç sevmedim sorarsan söylüyor herşeyi.bebeğim 260 gr.sata göre 2 gün geride dedi halbuki kendi doktorumda 2 gün ileride çıkıyordu.birde rapor yazmışti kendi doktoruma göstermek için onu aldım ve şöyle yazıyor sol ventrikülde EKOLOJİK ODAK izlendi yazıyor.bunun bir parlaklık olduğunu ama tek başına bi anlam ifade etmediğini söyledi yani diğer herşey normal bi tek bu tek başına sorun diil dedi.3lü test yaptırmalıyım dedim hyr dedi ense kalınlığı burun kemiği iyi görünüyor dedi eve gelince araştırdım down sendorumu olan bebeklerde bu parlaklık görülürmüş çok canım sıkıldı kendi doktorumada ulaşamadım.gittiğim doktor eskişehirin en iyi profu önemli bişey olsaydı heralde söylerdi dimi kızlar ben görmesem söylemicekti kafanı bulandırmamamak için söylemedim diyo son yıllarda artık bu parlaklık önemli görülmüyor tek başına dedi.yardımm edinn başka bi doktora daha mı gidiyim
günaydın canım... hoşgeldinn
günaydınn canımm.. aynen bende çok yoğunum ...
nevra73 nerelerdesin pek sık girmiyosun haftanı da anlayamdım ..
nasılsın?
Canlarım selammmmm
benim de pazartesi detaylım var, herhalde en son ben kaldım. inşallah güzel haberlerle dönerim
çok gerçmiş olsun canım. ben, kalp delikleri büyüdükçe kapanıyor diye biliyorum. Allah şifasını versin inşallah
canım, Atıl bey bu konuda gerçekten çok ehil biri. onun dediklerine itimat ederim çünkü bizim ailede birçok çocuğa baktı. aminosentez yaptıran birçok arkadaşımız var onlar sana yardım ederler. büyük geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun
canım çok sevindim bebişinin iyi olmasına. ben 22 de gidicem inşallah seninki gibi net olur yüz çizgileri
hiç bişey olmaz bu igne biraz ağır. herkes aynı şikayetleri söylüyor. korkma
tatlım aslında bunu bana yapan yok yani benm soruma cevap verilmediği için yazmadım genel olarak öyle old için. zaten istenerek yapılan bir şey değil ben de eminim. ama farkındaysan hep bir şikayet olıuyor yeni gelenlerden ve foruma çok girmeyenlerden. ben onları görüp yazdım. yoksa bana yapılmıyor bu muamelebişey yazınca cevabımı alıyorum, arada mesaj cevabı kaçsada umursamıyorum olur öyle şeyler diye.
semaysem, o gün konuşan arkadaşlarla ilgisi yok. bunu yazmıştım. tenzih ederek. hatta başına "Aklıma gelmişken" diye yazdım:44:
canım, istanbuldaysan prof.dr. ATIL YÜKSEL'e gösterebilirsin bebeğini. bu konularda çok deneyimli ve adı geçen bir doktordur. çok kötü birşeyin olsa doktorun söylemez miydi acaba:26: çok geçmiş olsun allah şifasını versin.
tatlım içinde adam akıllı bişey yok ki, bence pahalı. ama gözün kaldıysa al derim
gülesram pantolan tahminimce penye gibi duruyor. 0-6 ay için çünkü. penye takım gibi yani. bana da penye yönünden pahalı geldi. bu fiyata iki takım alınır dediğin gibi.
cnm battaniye ile ilgili bi soru sordum. göremedin galiba :44:
Canlarım selammmmm
benim de pazartesi detaylım var, herhalde en son ben kaldım. inşallah güzel haberlerle dönerim
:
nevra73 canım teşekkür ederim zor günler yaşadım hayatta çoğu şeyi kolay elde demeyenlerdenim hep mücadele ederek yaşıyorum.. herkes anne baba olamaz ben bunu evlenince anladım ve bazı insanlarda vicdan merhamet olmuyormuş onu anladım .. başlarda çok depresyona girdim kendi ailemle kıyasladım ama baktım hekes aynı olmayabiliyor kabullenemedim ama artık pes ettim.. kayınvaldem eşi benzeri olmayan bi kadın allah kalbine göre versin başka bişey demiyorum..
. [/I][/B]
Canım gecmişe baktım ama göremedim sorunu
acaba gözümden mi kactı:26:
Öyle olduysa kusura bakma sekerim..Tahminimce fiyatı ve markası ile ilgili sormustum..Dur hemen yazayım..Sorun bu degilse de bi deyiver de bende sana cevap yazayım
Markası : BABY BEBİTOF ( ithal )
Alt acma seti : 25 TL ( benimki Krem rengi ama Beyaz olanı da var)
Battaniye : 50 TL ( Pembe ve Mavi renkte olanı da var )
kızlar şeker yüklemesi yaptıran varmı..
sabah aç mı gitmem gerkiyor..?
saol tatlım. Allah duysun. Benim oğlumun adı Arda olucak ama şu isimleride düşünmüştükzonox merhaba canım inş. hayırlı güzel sonuçlar alırsın. senin erkemiydi?
erkek isimleri yazarmısın beğendiğin?
hepinizden bekliyorum.oğluşa isim bulamadım.eşimden önce bulmam gerekiyorda..
benim ilk önce kız demişti dr. ismide hazırdı elif aylin olacaktı..
inşallah güzel gider canım pazartesi günü, yok sona kalmadın ben daha 10 ocakta gireceğim...
Eki Görüntüle 121138 Eki Görüntüle 121139 Eki Görüntüle 121137
gülesram cnm battaniyede bu, bunun mavisini düşündüm. aynısımı tatlım?:44:
Herkese slm dün tetenoz aşısı yaptırdım kolum hala ağrıyo ...aranızda yaptıran varmı...
saol tatlım. Allah duysun. Benim oğlumun adı Arda olucak ama şu isimleride düşünmüştük
kuzey
aras
güney
yağız
tuna (hala bu isme dönebilirim) :)
inşallah canım. artık kötüde olsa kaderime razıyım.Allah kimseyi evladı üzerine karar verdirmesin.
senden de güzel ve hayır haberler bekliyoruz
tatlım dün aldığın battaniyeden nette baktım bende buldum bi yerde 30 tl ye, indirime girmiş. cnm krem battaniyeden bahsediyorum şu yumaşacık olandan ben kadife yada polar arasında kalmıştım. penye battaniye ince gelir yanına bide polar yada kadife alayım kalın olsun diye düşünüyordum. senin bu battaniye penye gibi ince mi tatlım yoksa polar gibi iş görürmü?
o yüzden kararsız kaldım. inceyse bide boşuna almıyım cnm.
Eki Görüntüle 121138 Eki Görüntüle 121139 Eki Görüntüle 121137
gülesram cnm battaniyede bu, bunun mavisini düşündüm. aynısımı tatlım?:44:
ben de aynısının mavisi var. kesinlikle tavsiye ederim. yumuşacık ve çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?