2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yasemin ben henüz yaptırmadım ama aç karnına yapıldığını duymuştum. yaptıran arkadaşlar varsa bizde ona göre gidelim. bide ille 24. haftadamı bakılıyormuş acaba

Canlarım selammmmm

benim de pazartesi detaylım var, herhalde en son ben kaldım. inşallah güzel haberlerle dönerim

çok gerçmiş olsun canım. ben, kalp delikleri büyüdükçe kapanıyor diye biliyorum. Allah şifasını versin inşallah
canım, Atıl bey bu konuda gerçekten çok ehil biri. onun dediklerine itimat ederim çünkü bizim ailede birçok çocuğa baktı. aminosentez yaptıran birçok arkadaşımız var onlar sana yardım ederler. büyük geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun
canım çok sevindim bebişinin iyi olmasına. ben 22 de gidicem inşallah seninki gibi net olur yüz çizgileri
hiç bişey olmaz bu igne biraz ağır. herkes aynı şikayetleri söylüyor. korkma
tatlım aslında bunu bana yapan yok yani benm soruma cevap verilmediği için yazmadım genel olarak öyle old için. zaten istenerek yapılan bir şey değil ben de eminim. ama farkındaysan hep bir şikayet olıuyor yeni gelenlerden ve foruma çok girmeyenlerden. ben onları görüp yazdım. yoksa bana yapılmıyor bu muamele bişey yazınca cevabımı alıyorum, arada mesaj cevabı kaçsada umursamıyorum olur öyle şeyler diye.

semaysem, o gün konuşan arkadaşlarla ilgisi yok. bunu yazmıştım. tenzih ederek. hatta başına "Aklıma gelmişken" diye yazdım:44:
canım, istanbuldaysan prof.dr. ATIL YÜKSEL'e gösterebilirsin bebeğini. bu konularda çok deneyimli ve adı geçen bir doktordur. çok kötü birşeyin olsa doktorun söylemez miydi acaba:26: çok geçmiş olsun allah şifasını versin.

tatlım içinde adam akıllı bişey yok ki, bence pahalı. ama gözün kaldıysa al derim

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah iş hayatında da Allah gönlüne göre verir

hayırl olsun canım kızın hoşgeldin bu arada..

inşallah annen de ablan da kısa zamanda iyileşir canım dualarım seninle. geçmiş olsun

günaydın herkeze
nasılsınız arkadadaşlar :) bu arada dikkat ettim bi kaçgündür düzenli giremiyorum ben dortiyi göremedim hiç bilgisi olan varmı neden girmiyor acaba ??

bende merak ediyorum ama zannedersen kırıldı en son mesajları sizi üzdüm vs. tarzında idi..
inşallah iyidir bende çok merak ediyorum...

canım selam..önemli birşey yoktur inşallah tek başına bir sorun olmadığını da söylemiş dr. ama sürekli aklına takacaksan bi dr.a daha sor.

günaydın canım... hoşgeldinn

günaydınn canımm.. aynen bende çok yoğunum ...

hoşbuldduk.. Allah koalylık versin yılsonu işleri yoğun olur inşallah kolayca atlatırsın bu iki günü...

nevra73 canım teşekkür ederim zor günler yaşadım hayatta çoğu şeyi kolay elde demeyenlerdenim hep mücadele ederek yaşıyorum.. herkes anne baba olamaz ben bunu evlenince anladım ve bazı insanlarda vicdan merhamet olmuyormuş onu anladım .. başlarda çok depresyona girdim kendi ailemle kıyasladım ama baktım hekes aynı olmayabiliyor kabullenemedim ama artık pes ettim.. kayınvaldem eşi benzeri olmayan bi kadın allah kalbine göre versin başka bişey demiyorum..

esra canım kızlarağasının yanındaysa bulmasıda çok kolay olur.. ablam oralaraı ço ii bilir ne güzel ya ii birlikte giderler çok ama çok teşekkür ederim... çünkü aliağada bişey yok olanda çok pahallı ... işyeri içinde hayırlısı neyse o olsun diyorum ...

nevra73 nerelerdesin pek sık girmiyosun haftanı da anlayamdım ..
nasılsın?

selam canım haftam 18+1 ..
valla buralardayım ama çok girmiyorum bu ara internete.. iyiyim ama bi sıkıntım yok şükür sen de iyisin inşallah?

kızlar bu arada şimdiden herkesin yeni yılını kutlarım.İnşallah bu yıl çok mutlu geçecek bebeişlerimiz geliyor Allahın izni ile sağlıkla..

adaşım NEVRAAA rahatsızdın nasıl oldun merak ettim..

özlem usgye girecekin seni de merak ettim, dualarım senle inşallah iyi sonuçlar alacaksın...

slm bence disney ise çok uygun normalde pahalı gerçekten %50 indirim yapmıslar bence hemen al derim kaçırma

Canım gecmişe baktım ama göremedim sorunu
acaba gözümden mi kactı:26:
Öyle olduysa kusura bakma sekerim..Tahminimce fiyatı ve markası ile ilgili sormustum..Dur hemen yazayım..Sorun bu degilse de bi deyiver de bende sana cevap yazayım

Markası : BABY BEBİTOF ( ithal )
Alt acma seti : 25 TL ( benimki Krem rengi ama Beyaz olanı da var)
Battaniye : 50 TL ( Pembe ve Mavi renkte olanı da var )

zonox merhaba canım inş. hayırlı güzel sonuçlar alırsın. senin erkemiydi?
erkek isimleri yazarmısın beğendiğin?
hepinizden bekliyorum.oğluşa isim bulamadım.eşimden önce bulmam gerekiyorda..

benim ilk önce kız demişti dr. ismide hazırdı elif aylin olacaktı..

Canlarım selammmmm

benim de pazartesi detaylım var, herhalde en son ben kaldım. inşallah güzel haberlerle dönerim

:

inşallah güzel gider canım pazartesi günü, yok sona kalmadın ben daha 10 ocakta gireceğim...

öyle canım hayat bize yaşata yaşata öğretiyo herşeyi .. kimse kendi ailen gibi olmuyo asla olamaz canım, Allah sana mutluluklar yaşatsın hep..

arkadaslar ankarada ayrıntılı ultrason yaptıran var mı?nereyi tavsiye edersiniz ve ücretler hakkında bilgi verebilir misiniz?

tatlım dün aldığın battaniyeden nette baktım bende buldum bi yerde 30 tl ye, indirime girmiş. cnm krem battaniyeden bahsediyorum şu yumaşacık olandan ben kadife yada polar arasında kalmıştım. penye battaniye ince gelir yanına bide polar yada kadife alayım kalın olsun diye düşünüyordum. senin bu battaniye penye gibi ince mi tatlım yoksa polar gibi iş görürmü?
o yüzden kararsız kaldım. inceyse bide boşuna almıyım cnm.

kızlar şeker yüklemesi yaptıran varmı..
sabah aç mı gitmem gerkiyor..?

yasemin canım ben yaptıracağım şeker yüklemesi ama 2 hafta kadar sonra inş...benim doktorum aç karnına kesinlikle yaptırmıyorsun,gebeler için aç kalmak tavsiye ettiğimiz birşey değil dedi.bir de açlık kan şekeri bakılır aç karnına,aç karnına bakılmayan şeker yüklemesi diye biliyorum ben...doktoruna açıp sor istersen..emin olursun böylece...

saol tatlım. Allah duysun. Benim oğlumun adı Arda olucak ama şu isimleride düşünmüştük

kuzey
aras
güney
yağız
tuna (hala bu isme dönebilirim) :)

inşallah güzel gider canım pazartesi günü, yok sona kalmadın ben daha 10 ocakta gireceğim...

inşallah canım. artık kötüde olsa kaderime razıyım. Allah kimseyi evladı üzerine karar verdirmesin.
senden de güzel ve hayır haberler bekliyoruz

Zonoooxxxxx merhaba canımmm..
Ben daha detaylıya giricem mi onu bile daha sormadım doktoruma yaaaa
Bunun bi zamanı var mı? yani su hafta dolana kadar yapılmalı diye..
Eger öyleyse 08 Ocaktaki randevuda bi sorayım adama...
O gun 20+5 haftalık olacagım...

Cerenliyagmur, gelsinler tabii canımm...
Mina Bebenin bulundugu sokak üzerinde baska bebe magazalrı da var..
Onlarıda gezsinler fikir olur hem

amin canım inşallah... ben geriden takip ediyorum sizleri malum...

bu arada bende erkek ismi düşünüp duruyorum ama aklım efe'de...hayırlısı olsun bakalım...
daha vakit var..

Eki Görüntüle 121138 Eki Görüntüle 121139 Eki Görüntüle 121137

gülesram cnm battaniyede bu, bunun mavisini düşündüm. aynısımı tatlım?:44:

ben de aynısının mavisi var. kesinlikle tavsiye ederim. yumuşacık ve çok güzel

Evet kızlar aldıgım battaniye bu..zonoxcum ogluslarımızın battaniyesi aynı haaa..Bi tek rengi degişik
Superii kacırma sakın 30 lira iyiymiş valla fiyatı..o kadar yumusa ki üstelikmkocaman..Hani bebegi sarıp sarmalayabiliriz kısın dısarı cıkarırken...ayy iyi gunlerde kullansın kuzucuklarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…