2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım inşallah... ben geriden takip ediyorum sizleri malum...

bu arada bende erkek ismi düşünüp duruyorum ama aklım efe'de...hayırlısı olsun bakalım...
daha vakit var..

Ayyyy benim oglusum da YİGİT EFE olacak teyzesi....

canım 22. hafta son diye biliyorum. 24 e kadar yapılıyor ama en iyisi 22 ye kadar gitmekmiş. sen doktorunu ara sor randevu ayarlasın bence

amin canım inşallah... ben geriden takip ediyorum sizleri malum...

bu arada bende erkek ismi düşünüp duruyorum ama aklım efe'de...hayırlısı olsun bakalım...
daha vakit var..
efe çok güzel bir de ege ismi güzel
izmir'de yaşayanlar ege ismi oğlunuza cuk diye oturur

hoşçakal canım
evet oğlanlar aynı olcak =)
bu arada sernin aldığın alt değiştirme peluşu (ayıcıklı) aynısı bende de var
güle güle kullansınlar, üstlerinde paralansın minnoşlarımızın

Kızlarr aslında yazayım mı karasız kaldım ama Özlem den haberler var...
KK ya girmiyor cunku anlatıp bizim canımızı sıkmak istememiş..
Benimde yazma sebebim hep birlikte dua edelim istedim...
Biliyorsunuz ki su an hastanede ve 7.ayı dolana kadar da hastanede kalacak..
Doktoru dune kadar wc ye gitmesine izin veriyordu ama onu da yasaklamıs..Artık ayaga kalkması kesinlikle yasak..Dun akşam konustum bütün gün agladım dedi..Bir luksum o vardı artık tamamen yataga baglı kaldım..Ama cok sukur bebegi cok saglıklı kıpır kıpırmıs...
Rabbim bebegini ona bagıslasın...Cektiklerinin mükafatını ona versin inşallah

canım banada ilk önce erkek demişti ben kesinlikle uygar olsun istiyordum.yada umut
deniz
yağız
emir falan diyede dşünüyorduk..

amin canım çok teşekkür ederim...

Zonoxxxxx amin canım inşallah...
O guzel popolarını ısıralım o örtünün üstünde
Biz de ÖZGÜR EGE ismini cok begenirdik..Hani Ege denizini paylasamaz ya yunalılar ve turkler..ege özgür olsun anlamında cok hosumuza giderdi..Ama nolduysa benim adam vazgecti...Sebebi ise..Gazete eki adı gibiymişCook guldum yaa...Ondan sonra buldu pasamızın adını..Şimdi de ölsem degiştirmem diyo

canım ya allah yardımcısı olsun inşallah tez zamanda kurtulur... inşallah şu 3 ayı çok sağlıklı ve sıkıntısız geçirir yani sağlıklı olsunda varsın yatsın dualarım onunla hakkına hayırlısı olsun...

bu arada annemle konuştum orda bayağı bebek mağazası var gidip bakıcam ama ii oldu söylediğin dedi ya kızım oralarda nerden duyuyosun bunları dedi hayret ediyorum anne dedim anlattım işte sizleri pes vallahi diyor bi taraftan ne güzel diyor...

ufff. Allah yardımcısı olsun özlemin. valla işi çooook zor. ama Allah sabrını veriyordur. inşallah bu kadar zorluk yaşamasına değer minik yavrusu. annesinin kıymetini bilir inşallah

tatlım her zaman iyi yönünden bakmak istiyorum böyle olaylara. rabbime şükürler olsunki bebeği çok sağlıklıymış. annelik ne kadar zor ve bi okadar mükemmel bişey işte. Allah özleme sabır ve kuvvet versin. emeğinin karşılığını boşa çıkarmasın inş. dualarımız onunla cnm. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.

ACARASYE canım Allah şifalar versin bebeğine inş. düzelir bak dr.un da aynını söylemiş bu durumda olan tanıdıklarm var hepsi iyileşti maşallah.sen canını sıkma .Baharnaz as yaptırmaktan vazgeçti sanırım.sen kendini üzersen bebişin de yıpranır dikkat et kendine.
canım ben yaptıralı 3 hafta oldu korkulacak pek bişey yok.düşük tehlikesi sanırım ilk 3 gün için önemli yani 72 saat çok dikkatli olmak gerekiyor.dikkat etmesi gerekn şey kanama ve vajinadan sıvı geliyor mu buna çok dikkat etsin böyle durumda acile gitmesi lazım

gülesram maşallah oğluşuna.benimki de 3 gündür kıpır kıpır maşallah.dün akşam oğlum anneye bi tekme at bakalım dedim attı,babamız kıskandı o da tekme at bakalım babaya dedi,eşime de tekme attı çok hoştu yaa.ikinci kez yaşıyorum bu duyguları ama ilk gibi mutluyum.Allah herkese versin bu mutluluğu.

dualarımız Özlemle inş. sağ salim bebişini kucağına alır.

ufff. Allah yardımcısı olsun özlemin. valla işi çooook zor. ama Allah sabrını veriyordur. inşallah bu kadar zorluk yaşamasına değer minik yavrusu. annesinin kıymetini bilir inşallah

CAnlarım cok saolun..Hani ben bir de gidip gördüm ya Özlem'i, orada bebekleri için ugrasan anneleri, ondan bu kadar hassasım galiba..İnşallah rabbim dualrımızı kabul eder...
Bu arada CİESRA yı da cok merak ediyorum..İnşallah o ve bebegi cok iyilerdir.

allah yardımcısı olsun. ne kadar zordur kimbilir. rabbim mükafatını versin. sağlıcakla kavuştursun bebeğine inşallah...
özlem sende okuyorsundur sanırım..kalbini ferah tutmaya devam et arkadaşım..allahın izniyle seneye bu zamanlar kuzucunla güle oynaya vakit geçireceksin. allaha emanet olun ikinizde

Aminn canımm..Rabbim sifa bekleyen herkese tez zamanda sifa versin inşallah..
İçimizde tasıdıgımız melekleri ve bizleride korusun inşallah

Ankarada diye belirtmiştim ama görmedin sanırım 19 haftalık hamileyim aslında devlet hastanesinde randevum var haftaya ama bir de özelde yaptırmak istiyorum.

evet görmedim cnm, ben istanbuldayım. ama ankara olan arkadaşlarımız hastane hakkında cvp verecektir. ayrıntılı usg yi ben 21 hafta iken özelde yaptırdım. fiyatı 160 tl idi. sgk karşılamıyormuş. belki karşılayan hastanelerde daha uyguna yapıyorlardır. her hastane farklı oluyor nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…