- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
amin canım inşallah... ben geriden takip ediyorum sizleri malum...
bu arada bende erkek ismi düşünüp duruyorum ama aklım efe'de...hayırlısı olsun bakalım...
daha vakit var..
Zonoooxxxxx merhaba canımmm..
Ben daha detaylıya giricem mi onu bile daha sormadım doktoruma yaaaa
Bunun bi zamanı var mı? yani su hafta dolana kadar yapılmalı diye..
Eger öyleyse 08 Ocaktaki randevuda bi sorayım adama...
O gun 20+5 haftalık olacagım..
efe çok güzel bir de ege ismi güzelamin canım inşallah... ben geriden takip ediyorum sizleri malum...
bu arada bende erkek ismi düşünüp duruyorum ama aklım efe'de...hayırlısı olsun bakalım...
daha vakit var..
evet oğlanlar aynı olcak =)Evet kızlar aldıgım battaniye bu..zonoxcum ogluslarımızın battaniyesi aynı haaa..Bi tek rengi degişik
Superii kacırma sakın 30 lira iyiymiş valla fiyatı..o kadar yumusa ki üstelikmkocaman..Hani bebegi sarıp sarmalayabiliriz kısın dısarı cıkarırken...ayy iyi gunlerde kullansın kuzucuklarımız
zonox merhaba canım inş. hayırlı güzel sonuçlar alırsın. senin erkemiydi?
erkek isimleri yazarmısın beğendiğin?
hepinizden bekliyorum.oğluşa isim bulamadım.eşimden önce bulmam gerekiyorda..
benim ilk önce kız demişti dr. ismide hazırdı elif aylin olacaktı..
inşallah güzel gider canım pazartesi günü, yok sona kalmadın ben daha 10 ocakta gireceğim...
öyle canım hayat bize yaşata yaşata öğretiyo herşeyi .. kimse kendi ailen gibi olmuyo asla olamaz canım, Allah sana mutluluklar yaşatsın hep..
Kızlarr aslında yazayım mı karasız kaldım ama Özlem den haberler var...
KK ya girmiyor cunku anlatıp bizim canımızı sıkmak istememiş..
Benimde yazma sebebim hep birlikte dua edelim istedim...
Biliyorsunuz ki su an hastanede ve 7.ayı dolana kadar da hastanede kalacak..
Doktoru dune kadar wc ye gitmesine izin veriyordu ama onu da yasaklamıs..Artık ayaga kalkması kesinlikle yasak..Dun akşam konustum bütün gün agladım dedi..Bir luksum o vardı artık tamamen yataga baglı kaldım..Ama cok sukur bebegi cok saglıklı kıpır kıpırmıs...
Rabbim bebegini ona bagıslasın...Cektiklerinin mükafatını ona versin inşallah
Doktoru dune kadar wc ye gitmesine izin veriyordu ama onu da yasaklamıs..Artık ayaga kalkması kesinlikle yasak..Dun akşam konustum bütün gün agladım dedi..Bir luksum o vardı artık tamamen yataga baglı kaldım..Ama cok sukur bebegi cok saglıklı kıpır kıpırmıs...
ACARASYE canım Allah şifalar versin bebeğine inş. düzelir bak dr.un da aynını söylemiş bu durumda olan tanıdıklarm var hepsi iyileşti maşallah.sen canını sıkma .Baharnaz as yaptırmaktan vazgeçti sanırım.sen kendini üzersen bebişin de yıpranır dikkat et kendine.merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamayacam umarım herkes iyidir ayrıntılıdan kötü geldim lütfen bilgisi olanlar paylaşın bebekte 2mm kalp deliği varmış bu kadarını biliyorum çünkü ben ağlama komasına girince bakamadı 10 gün sonra tekrar bakalım dedi anne karnında yada 2 yaşına kadar kapanabilir dedi sonrasını hatırlamıyorum çok kötüydüm lütfen bu durunla ilgili etrafınızda olanlar neler yaptılar ne oldu ne bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim baharnazdı galiba yanlış hatırlamıyorsam ondada benzer birşey vardı ne yaptın ne oldu arkadaşlar ALLAH RIZASI İÇİN BEBEĞİME DUA EDİN ŞİFA VERSİN RABBİMKİ KAPANSIN ŞU DELİK DUA EDİN LÜTFEN
canım ben yaptıralı 3 hafta oldu korkulacak pek bişey yok.düşük tehlikesi sanırım ilk 3 gün için önemli yani 72 saat çok dikkatli olmak gerekiyor.dikkat etmesi gerekn şey kanama ve vajinadan sıvı geliyor mu buna çok dikkat etsin böyle durumda acile gitmesi lazımİYİgünler kızlar şu amnıosentez yaptıran arkadaslara bı sorum olacak yardımcı olursanız sevınırım.halamın kızı 18 haftalık hamıle oda.28/12 de a/s yapılmış benı aradı kendı doktormu sormam ıcınde kuzenım ıstanbul dısında pek yeterlı bılgı alamamıs.a/s den sonra düşük olusucak olsa nezamn oratya cıkarmıs herhangı bı sıvı veya kanamsı yokmus ama iğnenın girdiği bolgede oturup kalkarken sancı hıssedıomus acaba ters bı durum varmı dıe ama benım profa ulaşamadım bıturlu..bebek hareket edıomus hıssedıorum dıo
superii cok tesekkur ederim canımm..Hepimizin memegi iyi gunlerde giyer inşallah aldıgımız cicileri
monaroza90 canım cok sukur oglumda bende iyiyiz.arada hissediyorum melegimi cok mutlu oluyorum.Şimdide kımıldanyo ama daha babamız hissetmiyo anlamıyo..Sadece kulagını karnıma dayayıp sesleri dinliyo.Bayılıyorum onu öyle görmeye
Mız mız kızz ne güzel anlatmıssın senin oglanın hareketlerini..Maaşallah pasana....
duncan ne güzel görmüşsün bebegini..Bir arkadasım 4 boyutludaki gördükleri suratın aynısını dogunca da görmüşler..ay anlatamamdım galiba..Yani bebegini dogmadan görmüş birebir 4 boyutlu sayesinde..ayy bende istiyorum cok merak ediyorum..Maaşallah sizeBu arada annen v ablana buyuk gecmiş olsun..Rabbim sifa bekleyen herkese tez zamanda sifa versin
cerenliyagmur cooooook tesekkur ederim canımmm..Daha iyileri sizi olsun inşallah..
Bu arada cicileri aldıgım magaza MİNA BEBE..Kızlaragası hanının hemen yanında..annecigine söyle..Diger magazalrı da gezdim ama Mina daki fiyatlar daha uygun...Öptüm sekerim...
Bu arada iş konusunu sakın kafana takma..Hersey olacagına varır..Sen şimdi meleginin tadını cıkart...Hamileligin keyfini sür canım benim...cunku bunu hakettin
fdilek48..Canımmmmmmmm cok saol bitanemmm..Senin kızınında cicilerini görmeyi merakla bekliyorum..ayy bi tanede kız anası koymadı ki suraya ciciler görelim sevinelim..Bayılıyorum kızların kıyafetlerine
Yaman hosgeldin aramıza...
Dafnetugba merhaba sekerim...Dorti en son bizi üzdügünü dusunerek girmeme kararı aldıgını söylemişti..O yuzden yok sanırım ama gecen gun baktım arada girmiş kk ya..İnşallah o ve bebegi iyidir...
diana007 canımm öncelikle kendi doktorunla bi görüş enine boyuna arastır..İnan korkulacak bişey cıkmıcak..Allahım korusun melegini...
daphne06 canımm burada cok ciddi bas agrısı cekelenler ve ilaç kullananlar oldu..Minoset içtiler hep...doktorun kullanmanda bi sakınca görmüyorsa sende korkma..sonucta agrı cekerken yasadıgın stres ve sıkıntı bebege ilaçtan daha cok zarar verebilir..o yuzden doktoruna güven..İnşallah bi daha yasamazsın..Hamilelikte agrı cekmek cok zor gercektennn
canım ya allah yardımcısı olsun inşallah tez zamanda kurtulur... inşallah şu 3 ayı çok sağlıklı ve sıkıntısız geçirir yani sağlıklı olsunda varsın yatsın dualarım onunla hakkına hayırlısı olsun...
bu arada annemle konuştum orda bayağı bebek mağazası var gidip bakıcam ama ii oldu söylediğin dedi ya kızım oralarda nerden duyuyosun bunları dedihayret ediyorum anne dedim anlattım işte sizleri pes vallahi diyor bi taraftan ne güzel diyor...
ufff. Allah yardımcısı olsun özlemin. valla işi çooook zor. ama Allah sabrını veriyordur.inşallah bu kadar zorluk yaşamasına değer minik yavrusu. annesinin kıymetini bilir inşallah
tatlım her zaman iyi yönünden bakmak istiyorum böyle olaylara. rabbime şükürler olsunki bebeği çok sağlıklıymış. annelik ne kadar zor ve bi okadar mükemmel bişey işte. Allah özleme sabır ve kuvvet versin. emeğinin karşılığını boşa çıkarmasın inş. dualarımız onunla cnm. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.
ACARASYE canım Allah şifalar versin bebeğine inş. düzelir bak dr.un da aynını söylemiş bu durumda olan tanıdıklarm var hepsi iyileşti maşallah.sen canını sıkma .Baharnaz as yaptırmaktan vazgeçti sanırım.sen kendini üzersen bebişin de yıpranır dikkat et kendine.
canım ben yaptıralı 3 hafta oldu korkulacak pek bişey yok.düşük tehlikesi sanırım ilk 3 gün için önemli yani 72 saat çok dikkatli olmak gerekiyor.dikkat etmesi gerekn şey kanama ve vajinadan sıvı geliyor mu buna çok dikkat etsin böyle durumda acile gitmesi lazım
gülesram maşallah oğluşuna.benimki de 3 gündür kıpır kıpır maşallah.dün akşam oğlum anneye bi tekme at bakalım dedim attı,babamız kıskandı o da tekme at bakalım babaya dedi,eşime de tekme attı çok hoştu yaa.ikinci kez yaşıyorum bu duyguları ama ilk gibi mutluyum.Allah herkese versin bu mutluluğu.
dualarımız Özlemle inş. sağ salim bebişini kucağına alır.
arkadaslar ankarada ayrıntılı ultrason yaptıran var mı?nereyi tavsiye edersiniz ve ücretler hakkında bilgi verebilir misiniz?
allah yardımcısı olsun. ne kadar zordur kimbilir. rabbim mükafatını versin. sağlıcakla kavuştursun bebeğine inşallah...
özlem sende okuyorsundur sanırım..kalbini ferah tutmaya devam et arkadaşım..allahın izniyle seneye bu zamanlar kuzucunla güle oynaya vakit geçireceksin. allaha emanet olun ikinizde
tatlım hangi ilde olduğunu yazmamışsın, ne kadarlık hamilesin?
Ankarada diye belirtmiştim ama görmedin sanırım 19 haftalık hamileyim aslında devlet hastanesinde randevum var haftaya ama bir de özelde yaptırmak istiyorum.
kızlar, tetanoz aşımı olup geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?