evet görmedim cnm, ben istanbuldayım. ama ankara olan arkadaşlarımız hastane hakkında cvp verecektir. ayrıntılı usg yi ben 21 hafta iken özelde yaptırdım. fiyatı 160 tl idi. sgk karşılamıyormuş. belki karşılayan hastanelerde daha uyguna yapıyorlardır. her hastane farklı oluyor nedense
Trizomi 18 nedeniyle 5 aylık bebeğimi geçen cumartesi sezeryanla aldırmak zorunda kaldım, lütfen ilgili listeden beni çıkarın. Uzun bir süre kadınlar kulübüne bakabileceğimi de sanmıyorum. Herkese hayırlı doğumlar dilerim. Hoşçakalın!
Canım ben hiçkıyafet almadım teyzem hediyeler gönderdi 1 haftadır telde yükleyip atamadım bi.Geçen annem nette bi çıtçıtlı tulum gösterdi üzerinde 2 kat tül var Allahım nasıl süslü yollayacak oda ..Elimdekileri atarım bugün yarın inşallah:)))[fdilek48..Canımmmmmmmm cok saol bitanemmm..Senin kızınında cicilerini görmeyi merakla bekliyorum..ayy bi tanede kız anası koymadı ki suraya ciciler görelim sevinelim..Bayılıyorum kızların kıyafetlerine
Neden girmiyo o çok sabırlı bir anne haber alamayınca daha kötü oluyoruz..Girsin yazsın onada moral olurr..İnan çok içten dua ediyorum 28. haftaya gelsem diyodu inşallah sonuuna kadar sarılıcak kızı onaaKızlarr aslında yazayım mı karasız kaldım ama Özlem den haberler var...
KK ya girmiyor cunku anlatıp bizim canımızı sıkmak istememiş..
Benimde yazma sebebim hep birlikte dua edelim istedim...
Biliyorsunuz ki su an hastanede ve 7.ayı dolana kadar da hastanede kalacak..
Doktoru dune kadar wc ye gitmesine izin veriyordu ama onu da yasaklamıs..Artık ayaga kalkması kesinlikle yasak..Dun akşam konustum bütün gün agladım dedi..Bir luksum o vardı artık tamamen yataga baglı kaldım..Ama cok sukur bebegi cok saglıklı kıpır kıpırmıs...
Rabbim bebegini ona bagıslasın...Cektiklerinin mükafatını ona versin inşallah
tesekkür ederim cnm sanırankarada ikamet eden su an kimse yok forumda
Trizomi 18 nedeniyle 5 aylık bebeğimi geçen cumartesi sezeryanla aldırmak zorunda kaldım, lütfen ilgili listeden beni çıkarın. Uzun bir süre kadınlar kulübüne bakabileceğimi de sanmıyorum. Herkese hayırlı doğumlar dilerim. Hoşçakalın!
geçmiş olsun canım ... kuzenimde vardı 1 yaşındayken kapandı .. karnı birazcık şişti . o kadar ... şimdi koca kız sapasağlam .... inş. anne karnında kapanır canım .. kendine de dikkat et ....merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamayacam umarım herkes iyidir ayrıntılıdan kötü geldim lütfen bilgisi olanlar paylaşın bebekte 2mm kalp deliği varmış bu kadarını biliyorum çünkü ben ağlama komasına girince bakamadı 10 gün sonra tekrar bakalım dedi anne karnında yada 2 yaşına kadar kapanabilir dedi sonrasını hatırlamıyorum çok kötüydüm lütfen bu durunla ilgili etrafınızda olanlar neler yaptılar ne oldu ne bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim baharnazdı galiba yanlış hatırlamıyorsam ondada benzer birşey vardı ne yaptın ne oldu arkadaşlar ALLAH RIZASI İÇİN BEBEĞİME DUA EDİN ŞİFA VERSİN RABBİMKİ KAPANSIN ŞU DELİK DUA EDİN LÜTFEN
günaydın kızlarrrrr.......
Dün bebeğimi gördüm ben minişim öyle tatlıydı ki anlatamam sizlere. Benim haftam itibariyle artık elimdeki 4 boyutlu fotoları normal bir bebişe benziyo uzaylı modundan çıkmışlar artık... Dudakları bana benziyo mesela. Rabbim nazarlardan korusun yavrumu......
Gelelim teknik bilgilere:)) 485 gr olmuş. Gayet sağlıklı dedi doktorumuz. Serviks uzunluğuyla ilgili bilgi aldım Özlem sorun diyodu doktorum normai seninki zaten bakıyorum dedi. kızlar biraz fazla kilo almışım 2,5 kilo. Dikkat edelim dedi doktor. Hımmmm Şeker yüklememe baktı iyi dedi. kızartma hamur işi vs yemekten kaçın dedi. Bebişimi besleyen damarlardan birinde hala notch var 30. haftaya kadar normal dedi sonra düzelmezse tansiyon kontrolü yapıcaz dedi. Bir aylık tansiyon kontrollerimede normal dedi.
gayet iyiyiz şimdilik anneler böle işte kızım büşram mutlu ben de mutlu tabiiii:))
Hepsiburada.com : FULYA PATİK - LACİVERT KOT RENKLİ TURUNCU BAĞCIKLI CIRTLI SPOR BEBEK PATİĞİ | Anne / Bebek / Çocuk
kızlarrrr bi bakın yaaakız bebeişler içinde var çokda uygun fiyatları
cnm bende sipariş vermek üzereyim o patiktendün akşam gördüm çok hoşuma gitti. ama kararsız kaldım numara konusunda. 0-4 ay, 5-8 ay, 9-12 ay var. 0-4 ay çok küçük olur zaten giydirilmez. acaba 5-8 mi yoksa 9-12 mi daha iyi olur ne dersiniz?
Çok üzücü ama Allah'tan gelene şükür. İnşallah bir daha yaşamazsın bu acıyı. kendine dikkat et, moral herşeyin ilacı.
kızlar, tetanoz 1.dozu vurulup geldim. kolumda karıncalanma var ama öyle şiddetli bir ağrı yok. valla olmasa iyi olur çünkü ütülerim var
bu arada 19. haftamda kilom 54 müş. 21+4 te 56 tam 2.5 haftada 3 kilo almışım. ordaki doktor, kendi doktoruma kesin bunu danışmamı söyledi. ödem ya da su yokmuş vucudumda ama bu kadar hızlı almam iyi değilmiş
kızlar, tetanoz 1.dozu vurulup geldim. kolumda karıncalanma var ama öyle şiddetli bir ağrı yok. valla olmasa iyi olur çünkü ütülerim var
bu arada 19. haftamda kilom 54 müş. 21+4 te 56 tam 2.5 haftada 3 kilo almışım. ordaki doktor, kendi doktoruma kesin bunu danışmamı söyledi. ödem ya da su yokmuş vucudumda ama bu kadar hızlı almam iyi değilmiş
öncelikle çok geçmiş olsun ... bende yaptıracaktım ama doktoruma aşı olduğum zamanda çok ateşleniyorum bünyem savaşamıyor bu tür mikroplarla dedim oda ateş sana zararlı istersen olma bişey olmaz dedi ama hala çook kararsızım sonradanda üzülmek istemiyorum.
canım kilo konusuna gelince bende başta 3 kilo aldım sonra birden 2 kilo aldım hadi ben müthiş hareketsizim de ama inan canımızı çok sıkıyorlar kiloyla alakalı istemesekte şişiyoruz yani yapacak bişey yok ben yemicem artık diyince doktor sakın ha bebeğe ciddi zarar verirsin dedi.. az yesemde alıyorum napayımm
kızlar merhaba
derenin hepinize selamı var
canı sıkkın kk girmeyecek herhalde
benim iletmemi istedi
bugün dr muayenesi varmış
hastanede 3 hastayla karşılaşmış yada duymuş
yeni bir virüs varmış 3 tane hamile bayan bebeğini düşürmüş o yüzden
3,5 4 ve 5 aylık hamilelermiş.
kalabalık yerlere girmeyin dikkat edin dedi
deren ankarada oturuyor
ankarada olanlar öncelikle dikkat edinn...bizde edelim tabii...
bu arada dr randevusu dr.uda biraz canını sıkmış
bebek makat pozisyonda duruyomuş
ayrıca dr.a bebeğin kg sormuş dr.800-900 gram sana ne kadar lazımdı diye espri yapmış
baya bi canı sıkkındı
önümüzdeki hafta başka hastaneye gidicem dedi
şimdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?