2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkür ederim cnm sanırankarada ikamet eden su an kimse yok forumda

Trizomi 18 nedeniyle 5 aylık bebeğimi geçen cumartesi sezeryanla aldırmak zorunda kaldım, lütfen ilgili listeden beni çıkarın. Uzun bir süre kadınlar kulübüne bakabileceğimi de sanmıyorum. Herkese hayırlı doğumlar dilerim. Hoşçakalın!

çok üzüldüm canım. rabbim sabrını versin. allah yardımcın olsun

[fdilek48..Canımmmmmmmm cok saol bitanemmm..Senin kızınında cicilerini görmeyi merakla bekliyorum..ayy bi tanede kız anası koymadı ki suraya ciciler görelim sevinelim..Bayılıyorum kızların kıyafetlerine
Canım ben hiçkıyafet almadım teyzem hediyeler gönderdi 1 haftadır telde yükleyip atamadım bi.Geçen annem nette bi çıtçıtlı tulum gösterdi üzerinde 2 kat tül var Allahım nasıl süslü yollayacak oda ..Elimdekileri atarım bugün yarın inşallah:)))
Neden girmiyo o çok sabırlı bir anne haber alamayınca daha kötü oluyoruz..Girsin yazsın onada moral olurr..İnan çok içten dua ediyorum 28. haftaya gelsem diyodu inşallah sonuuna kadar sarılıcak kızı onaa

Rapunzel ben bu ayakkabının pullusunu aldım ama nasıl süslü burda ucuzmuş ben 17 ye aldımm yakında resmini ekliyceeemmm

Felisimfelis çok üzüldüm Allah sabır versinn((

Son düzenleme:
tesekkür ederim cnm sanırankarada ikamet eden su an kimse yok forumda

ben varımm
daha önce 2-3 kere yazım aynı şeyleri tekrarlayalım
yenimahhalede lina kadın sağlığı merkezi var. ben oraya gidiyorum. googleda aratırsan site çıkar karşına tel le bilgi alabilirsin. ayrıntılıyı özellikle tavsiye ederim. ssklı fiyatı 150 tl
birde balgatta akropol hastanesi var ordanda bülent bey var.ssklı fiyatı 100 tl

Canımmmmmmmmm Söylenecek çok birşey yok sanıyorum...Hayırlısı herşeyin...Allah'a emanet ol...

canım bu durumda ne denir inan bilmiyorum ama trizmi 18 en ağır sendromlardan bitanesi rabbim sabır versin sanıyorum bi kızın var allah sana onu bağışlasın inşallah en kısa zamanda tekrar anne olursun canım...

Merhaba kızlar ... iyisinizdir umarım .... biraz geçmişe bakayım... öpüyorummm ...

geçmiş olsun canım ... kuzenimde vardı 1 yaşındayken kapandı .. karnı birazcık şişti . o kadar ... şimdi koca kız sapasağlam .... inş. anne karnında kapanır canım .. kendine de dikkat et ....

oyyy maşallah büşraya annesi .. kocaman olmuş ...
demek dudakları anneye benziyor maşallah....
Demek resimler çekiyor cd veriyorr... ayy çok heyecanlandım şimdi ... ayın 4ü gelse biran önceee

Çok üzücü ama Allah'tan gelene şükür. İnşallah bir daha yaşamazsın bu acıyı. kendine dikkat et, moral herşeyin ilacı.

kızlar, tetanoz 1.dozu vurulup geldim. kolumda karıncalanma var ama öyle şiddetli bir ağrı yok. valla olmasa iyi olur çünkü ütülerim var

bu arada 19. haftamda kilom 54 müş. 21+4 te 56 tam 2.5 haftada 3 kilo almışım. ordaki doktor, kendi doktoruma kesin bunu danışmamı söyledi. ödem ya da su yokmuş vucudumda ama bu kadar hızlı almam iyi değilmiş

cnm bende sipariş vermek üzereyim o patikten dün akşam gördüm çok hoşuma gitti. ama kararsız kaldım numara konusunda. 0-4 ay, 5-8 ay, 9-12 ay var. 0-4 ay çok küçük olur zaten giydirilmez. acaba 5-8 mi yoksa 9-12 mi daha iyi olur ne dersiniz?

valla ben çok heves ettim 0-4 ü aldım hemen giydireyim die ama en mantıklısı 5-8 sanırım.

zonox ödem yada su olmadığını nerden biliyorki?? hemen sıkma canını öle bu hafta biraz dikakt etmeye çalış bi hafta sonra tekrar tarılır duruma göre bakarsın.

Zonoxum canım sen kilo alamıyorum diye dert etmiyor muydun daha dün?Ben mi kaçırdım bazı kısımları?:26: Kayınvalidenin tartısı yanlıştı,eve gelince almadığını görmüştün falan....herahlde karıştırdım ben...Zaten pek iyi hissertmiyorum kendimi bugün...

öncelikle çok geçmiş olsun ... bende yaptıracaktım ama doktoruma aşı olduğum zamanda çok ateşleniyorum bünyem savaşamıyor bu tür mikroplarla dedim oda ateş sana zararlı istersen olma bişey olmaz dedi ama hala çook kararsızım sonradanda üzülmek istemiyorum.

canım kilo konusuna gelince bende başta 3 kilo aldım sonra birden 2 kilo aldım hadi ben müthiş hareketsizim de ama inan canımızı çok sıkıyorlar kiloyla alakalı istemesekte şişiyoruz yani yapacak bişey yok ben yemicem artık diyince doktor sakın ha bebeğe ciddi zarar verirsin dedi.. az yesemde alıyorum napayımm

kızlar merhaba
derenin hepinize selamı var
canı sıkkın kk girmeyecek herhalde
benim iletmemi istedi
bugün dr muayenesi varmış
hastanede 3 hastayla karşılaşmış yada duymuş
yeni bir virüs varmış 3 tane hamile bayan bebeğini düşürmüş o yüzden
3,5 4 ve 5 aylık hamilelermiş.
kalabalık yerlere girmeyin dikkat edin dedi
deren ankarada oturuyor
ankarada olanlar öncelikle dikkat edinn...bizde edelim tabii...
bu arada dr randevusu dr.uda biraz canını sıkmış
bebek makat pozisyonda duruyomuş
ayrıca dr.a bebeğin kg sormuş dr.800-900 gram sana ne kadar lazımdı diye espri yapmış
baya bi canı sıkkındı
önümüzdeki hafta başka hastaneye gidicem dedi
şimdilik bu kadar

heh aynen öyle..az yesek de çok yesek de şişiyoruz...ben de anlayamıyorum...spor yapmak gerek..ona da ne hava müsait ne de zaman

kızlar, ben 2 gün önce oğluma LCW bebek bölümünden çanlı köpekli noel patikleri aldım. tükenmeden alın derim. ben gittiğimde yeni gelmişti ilk ben almışım. elimde gören kapış kapış yaptı. fiyatı 14 tl çoooooooooooook güzellerrrr. bir de oğluma MUDO dan beyaz-altın renkli tahtadan yapılmış 35-45 atlı karınca aldım fiyatı 37 tl. odasına koyucam. müzikli atlı karınca

atlı karınca bu
patikte derya baykalınkine benziyor LCW de

semaysem canım bende ankaradayım. hiç duymadım ya neymiş bu virus?? endişelendim şimdi. çalışan biriyim ben çünkü.
bebeğin makat pozisyonda durması kötü mü? onuda hiç bilmiyorum ve ukala doktorlara sinir oluyorum. ankarada dr ve hastane bulmak büyük sıkıntı gerçekten. allaha şükür ben bi sıkıntı yaşamadım ama inanın sorun yaşasam gidecek çok alternatif yer yok malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…