2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

virüsün adını hatırlayamadı
dikkat et kendine
kalabalık yerlere fazla girmemeye çalış
bu haftalarda bebek her pozisyonda durabilir bence gayet normal bir durum
doğum zamanında bebek makat pozisyonda olursa normal doğum olmaz sezeryan olur
başka bi sıkıntısı varmı blemem
zaten dr.da bu konuyla ilgili açıklama yapmamış
ilgisiz bi dr.muş yanii

Ya ben anlamadım virüz etkilememiş dereni değilmii?makat pozisyonu nekii keşke girse anlatırdı bizede detaylı?? geçmiş olsun dileklerimizi ilet ozaman üzüldüm yaaa

hoşgeldin canım, canını sıkmasına gerek yok ki deren'in. maşallah bebeği iyi sağlıklı, kendi iyi. neden canını sıkmış? makat pozisyonundan mı, nedir bilemiyorum ama. bi bakayım nete neymiş makat pozisyonu.
böyle ukala doktorlardan nefret ediyorum duyarsızlar!

heh aynen öyle..az yesek de çok yesek de şişiyoruz...ben de anlayamıyorum...spor yapmak gerek..ona da ne hava müsait ne de zaman
tatlım, anlamadım ben de. nasıl aldım bu kadar kısa sürede. acaba şeker fln mı var ben de.:26:

Canımm en iyisi büyük olanından almak..Cunku bebeklerimiz nasip olursa yaz bebişi olacak..Aldıgın bu guzel patik elinde patlamasın..Hem oglanlar daha iri olabiliyor..aklında bulunsun

Zonoxxx kız bu doktorlarda bi garip kilo alsan bi dert almasan bi dert...
Sıkma canını..Sen aylarca ben gibi kilo verip durdun..Elbet alcaksın artık..İyisi mi sen doktorunla konus bu konuyu..Sakın saglık ocagında denileni kafana takma...
Bu arada tekrar gecmiş olsun canımm

Semaysem, Deren den haber getirdigin için saol canım...
Nasıl da sıkmıslar kızın canını..
İnşallah keyfi yerine gelir yakın zamanda..
Bu arada CİESRA dan haberin var mı..O da ne zamandır girmiyor..

kızzzz cok guzelmiş ciciler..İyi gunlerde kullanın giyin inşallah..
Patikler büyük dimi...Malum seneye kısa giyecek arda bey

Ya ben anlamadım virüz etkilememiş dereni değilmii?makat pozisyonu nekii keşke girse anlatırdı bizede detaylı?? geçmiş olsun dileklerimizi ilet ozaman üzüldüm yaaa

deren iyi dr.a canı sıkılmış espirisine ve ilgisizliğine canı sıkılmış
virüsüde hastanen duymuş bizi o konuda uyardı sağolsun

saol hayatım. valla ilk zamanlar bulantıdan yşyemiodum dertti, şimdi az az yiyorum dert anlamadım ne iş

bu arada makat pozisyonu için link

:."Makat Gelişi,Ters Doğum Sezeryan" e-gebelik.net..:

makat duruşunun 35.haftadan önce hiçbir önemi yoktur!

yani şuan bebeklerimiz makat duruşu dursa bile önemsizmiş kızlar. en fazla sezeryanla alınırmış. Derennnnnnnnnnn duy bizi

Son düzenleme:
kızlar, tetanoz aşımı olup geliyorum.

canım şimdiden geçmiş olsun.çok acırsa babaya öptür bir kere kolunu bişicik kalmaz..:82:

canım allah sabırlar versin başka sölicek bişi bulamıyorum.ben okuyunca fena oldum.canım benim başka kızın varmış galiba allah ona uzun ömürler sağlık versin.rabbim kimseye yaşatmasın inş.

Kzılar nette gezinirken bişey buldum..
Park yataklar için uyku setleri diye...
Cok güzeller..Fiyatları 100-120 TL arası HEPSİBURADA.COM da...
Bornoz setleri : 50 TL ( Daha arastırmadım o yuzden uygun mudur fiyatı bilmiyorum

Son düzenleme:

rica ederimmm
derene burdan tekrar teşk ederim uyardığı için...
ciesrayı arayamadım bu hafta
bi müsait olursam arar sizede bilgi veririmm

yok be zonoxcum şekerle ne alakası var...aklına öyle şeyler getirme...benim doktorum metabolizma yavaşlar gebelikte kilo alımı ondan da olur dedi...

esra çok güzel bunlar yaaaaaaaaaa....:97:

Bende tam okuyordum ve yazdıklarını aklımdan geciriyordum..Kimbilir benim oglan nasıl içerdide...Yer şimdi geniş oldugu için dolanıp duruyorlar her turlu pozisyon mevcut bebişlerimizde..İçinizi ferah tutun bayanlar

rica ederimmm
derene burdan tekrar teşk ederim uyardığı için...
ciesrayı arayamadım bu hafta
bi müsait olursam arar sizede bilgi veririmm
Saol canımmm...
Sen nasılsın..Yogunsun galiba ..allah yardımcın olsun
yok be zonoxcum şekerle ne alakası var...aklına öyle şeyler getirme...benim doktorum metabolizma yavaşlar gebelikte kilo alımı ondan da olur dedi...

esra çok güzel bunlar yaaaaaaaaaa....:97:

Güzel dimi ayy daha neler var...İnsan kuduruyo valla

canım sıkmasın canını doktorun görgüsüzlüğü belkide aklı sıra güzel espiri yaptığını sanıyor... bebeğinde bi problem yok çok şükür umarım bian önce döner foruma...

heh aynen öyle..az yesek de çok yesek de şişiyoruz...ben de anlayamıyorum...spor yapmak gerek..ona da ne hava müsait ne de zaman

evet canım akşam yürüyüş yapıyım diyom ama galiba kar yağcak nasıl yürünür bu soğuk havada?? ne kadar dikkat etsemde alıyorum ve artık takmıcam..

evet ben de takmicam

bugün saat 12:00 de işyerindne çıktım 45 dk yürüyüş yaptım geldiiimm
ama sürekli bunu yapamam
işyerine döndüğümde hem bebek karnımın bir yanına toplanmıştı hemde belimden popoma vuran ağrım oldu
45 dakk fazla değil
dr 1 saat yürüyebilirsin demişti
ama böyle olursa yapamam yanii

Kızlar size uzun zamandır anlatcam hep unutuyorum..
konumuz PİŞİK KREMİ....
Malum anne ve bebeklerin en cok sıkıldıgı zor bir durumdur bu...
Ülkemizde bulunan mevcut kremlerin bir cogu maalesef işe yaramıyor..
15 gün önce dogum yapan arkadasımın kızının poposu ciger gibi..allah yardımcısı olsun..Hersey kullandı ama bana mısın demiyor..Her neyse...
Eltim kendi ikizleri için Bulgaristan dan getirttigi pişik kremini kullandı..Ve inanır mısınız bebeklerin poposu bir kez bile pişik olmadı..Popo üzerinde cook ince bi tabaka gibi kaldıgından,çişle kakayla teni temas etmiyore böylece bebek asla pişik olmuyor..
İzmir de bazı yerlerde göçmen pazarları kurulur ve bu pazarlarda Bulgaristan da getirililen ürünler satılır içlerinde bu kremde var..Ama saolsun eşimin bi iş arkadası bulgar göçmeni,oraya gittigi bi vakit bize bu kremlerden getirdi..Eşim daha önce bahsetmiş o kişiye gidersen getir mutlaka diye..O da demş ben cok getirdim bunlardan TR ye..Herkes memnun...
Diyecegim o ki eger varsa imkanınız bu kremlerden mutlaka alın...Zararı olur mu diye hiç korkmadım cunku eltim bebek hemsiresi ve ona bu konuda guveniyorum..Bir de ikizler sorunsuz buyudugu için bu konuda içim cok rahat...

cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim şu an kendi doktoruma ulaşamıyorum çıldırmak üzereyim.kızlarr ATIL YÜKSELİN mail adresini bilen var mı ? test sonuçlarını falan maiilede cevaplıyormuş ben eskişehirdeyim istanbulda olsam hemen randevu alıcamda.kafamı karıştıran şeyde acaba gerçekten önemsiz bişey mi ben görmesem raporda yazanı prof beyefendi söylemicekti saolsun.

çok geçmiş olsunn
inş biran önce düzelir
sanırım herşeyin doğalı olduğu gibi popolarda pamuklu su ile silinmeli ve bezler kısa sürede değişmeli..
imkanı olan arkadaşlarımız almalarında fayda var tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…