2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cerenliyagmur biliyor canımm

Valla zaten yaza dogmus olacaklar..en guzeli kakasını yaptıgında cesmenin altına götürüp yıkamak..
Gerci bende aldım chicconun ıslak mendilinden ama kimse kullanmayı tavsiye etmiyor..
İnşallah biizm meleklerimizi poposu hep iyi olur...

Son düzenleme:

aaa cnm ben chiccoyu iyi duymuştum. pişik kremimi ıslak mendilimi :44:

CERENLİ YAĞMURRRR sesimi duyyy :) atıl yükselin mail adresini biliyorsan yazabilr misin canım ? doktorumada ulaşamıyorum çıldırmak üzereyim

kızlarr
dortiden size selam getirdimm
kendisi iyiymiş
KK neden girmedn merak ettik dedim
tansiyon problemi varmış bu aralar nete çok giremiyorum dedi
bebekle ilgili olumlu gelişmeler olmuş
drlar devam edelim demişler
şuanda sorun yok sanırım
çok sevindim
bu haberi kk da diğer arkadaşlarla paylaşırmısın hepimiz seni çokk merak ediyoruz dedim
tamam dedi
sonra size selam söylememi söyledi

rabbim acil şifalar versin

çoook geçmiş olsun canım inşallah temizdir sonuçlar.. bizde seni öpüyoruz hoşçakalın..

SAğolun kızlar

Geçmiş olsun tatlım bence sen kendi doktorunla bi daha görüş derim ben...

Çok geçmiş olsun duncan...

Sağol tatlım....

duncan ablana geçmiş olsun. Allah şifa versin tatlım.
Çok sağol güzelim....

maşallah canım güzel sonuçlar almışın gözün aydın..maşallah bebişine...

SAğol canım:))

Evet canım belkide doğunca aynısı olur keşke öle olsa çok tatlı maşllah kızıma teşekkürler teyzesi:))

kızlar şeker yüklemesi yaptıran varmı..
sabah aç mı gitmem gerkiyor..?

Canım ben aç yaptırdım...

Sağol tatlım inşallah sende ayrıntılında aynı sonuçları alırsın bebişinin resimlerine bakmaya doyamıcan emin ol şimdiden:))
diğer konudada haklısın tatlım dicem:)) Doğru diyosun bazen olabiliyor yazdığın gibin...

inşallah annen de ablan da kısa zamanda iyileşir canım dualarım seninle. geçmiş olsun

SAğol canım benim...

RAbbim şifasını versin bu kızın sınavı çok zor ya.. Allhımın izniyle inşallah biticek yavrusunu alıcak kucağına...

oyyy maşallah büşraya annesi .. kocaman olmuş ...
demek dudakları anneye benziyor maşallah....
Demek resimler çekiyor cd veriyorr... ayy çok heyecanlandım şimdi ... ayın 4ü gelse biran önceee

Hadi bakalım az kaldı annesi teşkkür ediyoruz bu arada...

Canım ya sağol haber verdiğin için deren üzülmesin bebekler heralde bu aylarda öle durup sonra düzelebiliyo diye biliyorum aslında... Diğer konuda hepimizin dikkat etmesi gerek tbi.....

aaa cnm ben chiccoyu iyi duymuştum. pişik kremimi ıslak mendilimi :44:

canım ben birebir chiccoo kötüdür diyeni duymadım
sadece popoya ıslak mendil kullanılması iyi degil diye yaygın bi inanıs var..
Ama mecbur kullancaz...Gidip ucuzunu almıcaz da iyisinden almaya calısıcaz..
Semanın dedigi gibi bezleri cok tutmıcaz..böyle böyle ögrencez inşallah bizlerde

evet semacan 1 saat yürüyebilirmişiz...ama dediğim gibi hava da zaman da çok müsait değil...sabah 7.20 de gün doğuyor,akşam 5 eçeyrek kala hava kararmış oluyor..yürüyecek zaman yok maalesef...gün ışığı yok daha doğrusu

canım bir doktordan daha önemsizdir cevabını almadan rahat edemezsin sanırım. ben bilmiyorum ama bi arkadaş sanırım cerenliyağmur biliyordu.ki inşallahda önemsiz birşeydir. kalbini ferah tut.

Aleykum selam...
Selamı söyleyenden de getirenden de allah razı olsun..
Valla cok sevindim..İnşallah daha iyi olurlar

Kızlarrr nasıl ciciler güzel dimi....
Altın yastıgıymıs bunlar fiyatı : 50 TL
Hayatta para vermem buna ama cok şirinler..
Bakınca insanın içi acılıyor gercekten

Son düzenleme:

cnm üzme kendini lütfen bu pek çok bebekte görülebiliyorum.yeğenimdede anne karnında vardı doğduktan 2 ay sonra kapandı hiç bi sıkıntı vermedi bizde çok korktuk prof vardı nişantaında ona gitmiştik doğunca birdahaki gidişimizde kapanmıştı

özellikle ilk üç ayında hiç önermiyorlar ıslak mendili. yıkama imkanı varsa yıkama yoksa su ve pamuk ile temizlik..

benm bulgar eniştem var. getirtyim çok sevindim bunu duyduğuma :)

bu arada benm yengem, yeğenime şunu denedi " hazır bebe ıslak mendilleri sabunları çıkana kadar suda yıkayıp temizliyordu" pişik mişik görmedim ben yeğenimde.

(212) 236 60 90 canım bu atıl yükselin muayene teli. istersen ara mail adresini al. ve durumunu uygun bir dille izah et aciliyetinide tabi. çok geçmiş olsun

dorti'ye çok sevindim.Allah meleğini ona bağışlasın. 2011 şans getirsin her ikisinede

çok geçmiş olsun ... Allah şifa versin
geçmiş olsun ... minoset değilmi içtiğin .. o zarar vermez .. banada içebilirsin demşti doktor .. genede sabretmiştim ağrım geçene kadar ....
serum fizyolojik veriyor ... okyonus suyu ..saf tuzlu su deniyor ... 5 tane tüp var içinde .. 10 tl ... ssk karşılamıyor.. kullandım .. faydasını görmedim ... olipsin mentollü şekeri ve banyoda sıcak suyla ağzımı burnumu yıkamak daha faydalıydı
kızlar şeker yüklemesi yaptıran varmı..
sabah aç mı gitmem gerkiyor..?
bana 10. haftada yaptırtmışlardı ... sabah aç gidiliyor .. sanırım 10 saatlik açlık gerekiyordu .. açken kan alıyorlar ... sonra glukoz içiliyor. 1 saat sonra bir daha kan alıyorlar

selam canım haftam 18+1 ..
adaşım NEVRAAA rahatsızdın nasıl oldun merak ettim..

özlem usgye girecekin seni de merak ettim, dualarım senle inşallah iyi sonuçlar alacaksın...
saolasın daha iyiyim ... belim ağrıyordu işte ..dün gece dizime vurdu .. dinlenmeye gayret ediyorum ...hamilelikten önce yoktu...inşallah geçicidir
Allah yardımcısı olsun ... 2 ayıda sağ salim atlatsa
..evinde de dinlenir ... Allah şifa versin ...

KIZLAAARRR HEPİNİZİ BURADA görmüşken müjdem vaaarr!!
benim AS sonucum çıktııı...sonuçlar temiz.telefondaki bayan gözünaydın dedi.çoookk mutluyum.Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin herkesin evladı sağ salim doğsun inş.

Ben hepsiburadanın bütün eşyalarına baktım neye ihtiyacımız olacak bilmediğim için :))Park yatak alırsam bu uyku setini alıcam bende..Buarada mayıs 2010 annelerinin ıslak mendilleri hep uny baby yenidoğan bende ondan alırım ama ilk zamanlar kullanmam..Pişik olayı çok zor ya diş çıkarıncada oluyo iy bi krem şart.Senden markasını alırız eğer o sorun olursa sağol tatlımm

Sen olmasan kimden haber alıcaz bizz meraktaydım bende nezamandır inş. sorunları hallolurr ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…