cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim şu an kendi doktoruma ulaşamıyorum çıldırmak üzereyim.kızlarr ATIL YÜKSELİN mail adresini bilen var mı ? test sonuçlarını falan maiilede cevaplıyormuş ben eskişehirdeyim istanbulda olsam hemen randevu alıcamda.kafamı karıştıran şeyde acaba gerçekten önemsiz bişey mi ben görmesem raporda yazanı prof beyefendi söylemicekti saolsun.
çok geçmiş olsunn
inş biran önce düzelir
sanırım herşeyin doğalı olduğu gibi popolarda pamuklu su ile silinmeli ve bezler kısa sürede değişmeli..
imkanı olan arkadaşlarımız almalarında fayda var tabiii
Valla zaten yaza dogmus olacaklar..en guzeli kakasını yaptıgında cesmenin altına götürüp yıkamak..
Gerci bende aldım chicconun ıslak mendilinden ama kimse kullanmayı tavsiye etmiyor..
İnşallah biizm meleklerimizi poposu hep iyi olur...
cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim şu an kendi doktoruma ulaşamıyorum çıldırmak üzereyim.kızlarr ATIL YÜKSELİN mail adresini bilen var mı ? test sonuçlarını falan maiilede cevaplıyormuş ben eskişehirdeyim istanbulda olsam hemen randevu alıcamda.kafamı karıştıran şeyde acaba gerçekten önemsiz bişey mi ben görmesem raporda yazanı prof beyefendi söylemicekti saolsun.[/QUO
Canım hangi prof. gittin?
rabbim acil şifalar versin
çoook geçmiş olsun canım inşallah temizdir sonuçlar.. bizde seni öpüyoruz hoşçakalın..
herkese günaydın kızlar umarım herkes iyidir okuyamadım geçmişi.dün ayrıntılı ultrosona girdim.siyah beyeazdı benim girdiğimde doktoru hiç ama hiç sevmedim sorarsan söylüyor herşeyi.bebeğim 260 gr.sata göre 2 gün geride dedi halbuki kendi doktorumda 2 gün ileride çıkıyordu.birde rapor yazmışti kendi doktoruma göstermek için onu aldım ve şöyle yazıyor sol ventrikülde EKOLOJİK ODAK izlendi yazıyor.bunun bir parlaklık olduğunu ama tek başına bi anlam ifade etmediğini söyledi yani diğer herşey normal bi tek bu tek başına sorun diil dedi.3lü test yaptırmalıyım dedim hyr dedi ense kalınlığı burun kemiği iyi görünüyor dedi eve gelince araştırdım down sendorumu olan bebeklerde bu parlaklık görülürmüş çok canım sıkıldı kendi doktorumada ulaşamadım.gittiğim doktor eskişehirin en iyi profu önemli bişey olsaydı heralde söylerdi dimi kızlar ben görmesem söylemicekti kafanı bulandırmamamak için söylemedim diyo son yıllarda artık bu parlaklık önemli görülmüyor tek başına dedi.yardımm edinn başka bi doktora daha mı gidiyim
Çok geçmiş olsun duncan...
Çok sağol güzelim....duncan ablana geçmiş olsun. Allah şifa versin tatlım.
maşallah canım güzel sonuçlar almışın gözün aydın..maşallah bebişine...
duncan ne güzel görmüşsün bebegini..Bir arkadasım 4 boyutludaki gördükleri suratın aynısını dogunca da görmüşler..ay anlatamamdım galiba..Yani bebegini dogmadan görmüş birebir 4 boyutlu sayesinde..ayy bende istiyorum cok merak ediyorum..Maaşallah sizeBu arada annen v ablana buyuk gecmiş olsun..Rabbim sifa bekleyen herkese tez zamanda sifa versin
kızlar şeker yüklemesi yaptıran varmı..
sabah aç mı gitmem gerkiyor..?
Canlarım selammmmm
canım çok sevindim bebişinin iyi olmasına. ben 22 de gidicem inşallah seninki gibi net olur yüz çizgileri
tatlım aslında bunu bana yapan yok yani benm soruma cevap verilmediği için yazmadım genel olarak öyle old için. zaten istenerek yapılan bir şey değil ben de eminim. ama farkındaysan hep bir şikayet olıuyor yeni gelenlerden ve foruma çok girmeyenlerden. ben onları görüp yazdım. yoksa bana yapılmıyor bu muamelebişey yazınca cevabımı alıyorum, arada mesaj cevabı kaçsada umursamıyorum olur öyle şeyler diye.
inşallah annen de ablan da kısa zamanda iyileşir canım dualarım seninle. geçmiş olsun
Kızlarr aslında yazayım mı karasız kaldım ama Özlem den haberler var...
KK ya girmiyor cunku anlatıp bizim canımızı sıkmak istememiş..
Benimde yazma sebebim hep birlikte dua edelim istedim...
Biliyorsunuz ki su an hastanede ve 7.ayı dolana kadar da hastanede kalacak..
Doktoru dune kadar wc ye gitmesine izin veriyordu ama onu da yasaklamıs..Artık ayaga kalkması kesinlikle yasak..Dun akşam konustum bütün gün agladım dedi..Bir luksum o vardı artık tamamen yataga baglı kaldım..Ama cok sukur bebegi cok saglıklı kıpır kıpırmıs...
Rabbim bebegini ona bagıslasın...Cektiklerinin mükafatını ona versin inşallah
oyyy maşallah büşraya annesi .. kocaman olmuş ...
demek dudakları anneye benziyor maşallah....
Demek resimler çekiyor cd veriyorr... ayy çok heyecanlandım şimdi ... ayın 4ü gelse biran önceee
kızlar merhaba
derenin hepinize selamı var
canı sıkkın kk girmeyecek herhalde
benim iletmemi istedi
bugün dr muayenesi varmış
hastanede 3 hastayla karşılaşmış yada duymuş
yeni bir virüs varmış 3 tane hamile bayan bebeğini düşürmüş o yüzden
3,5 4 ve 5 aylık hamilelermiş.
kalabalık yerlere girmeyin dikkat edin dedi
deren ankarada oturuyor
ankarada olanlar öncelikle dikkat edinn...bizde edelim tabii...
bu arada dr randevusu dr.uda biraz canını sıkmış
bebek makat pozisyonda duruyomuş
ayrıca dr.a bebeğin kg sormuş dr.800-900 gram sana ne kadar lazımdı diye espri yapmış
baya bi canı sıkkındı
önümüzdeki hafta başka hastaneye gidicem dedi
şimdilik bu kadar
aaa cnm ben chiccoyu iyi duymuştum. pişik kremimi ıslak mendilimi :44:
bugün saat 12:00 de işyerindne çıktım 45 dk yürüyüş yaptım geldiiimm
ama sürekli bunu yapamam
işyerine döndüğümde hem bebek karnımın bir yanına toplanmıştı hemde belimden popoma vuran ağrım oldu
45 dakk fazla değil
dr 1 saat yürüyebilirsin demişti
ama böyle olursa yapamam yanii
cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim şu an kendi doktoruma ulaşamıyorum çıldırmak üzereyim.kızlarr ATIL YÜKSELİN mail adresini bilen var mı ? test sonuçlarını falan maiilede cevaplıyormuş ben eskişehirdeyim istanbulda olsam hemen randevu alıcamda.kafamı karıştıran şeyde acaba gerçekten önemsiz bişey mi ben görmesem raporda yazanı prof beyefendi söylemicekti saolsun.
cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim şu an kendi doktoruma ulaşamıyorum çıldırmak üzereyim.kızlarr ATIL YÜKSELİN mail adresini bilen var mı ? test sonuçlarını falan maiilede cevaplıyormuş ben eskişehirdeyim istanbulda olsam hemen randevu alıcamda.kafamı karıştıran şeyde acaba gerçekten önemsiz bişey mi ben görmesem raporda yazanı prof beyefendi söylemicekti saolsun.[/QUO
Canım hangi prof. gittin?
turgay şenere gittim canım benim ayrıntılı ultrosonum sadece 15 dk. sürdü hiç hoşlanmadım doktordan gerçekten bişey demedi hiç ben gördümde sordum raporda majör anomali izlenmedi kalp 4 odacık ana damar çıkışları ve kalp ritmi normal,sol ventrikülde EKOLOJİK ODAK izlendi yazıyodediği tek şey bu tek başına bi anlam ifade etmiyor.sende gitmiştin turgay hocaya dimi aslında iyi bir prof duyuyorum hep sence güvenmelimiyim dediğine
kızlarr
dortiden size selam getirdimm
kendisi iyiymiş
KK neden girmedn merak ettik dedim
tansiyon problemi varmış bu aralar nete çok giremiyorum dedi
bebekle ilgili olumlu gelişmeler olmuş
drlar devam edelim demişler
şuanda sorun yok sanırım
çok sevindim
bu haberi kk da diğer arkadaşlarla paylaşırmısın hepimiz seni çokk merak ediyoruz dedim
tamam dedi
sonra size selam söylememi söyledi
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamayacam umarım herkes iyidir ayrıntılıdan kötü geldim lütfen bilgisi olanlar paylaşın bebekte 2mm kalp deliği varmış bu kadarını biliyorum çünkü ben ağlama komasına girince bakamadı 10 gün sonra tekrar bakalım dedi anne karnında yada 2 yaşına kadar kapanabilir dedi sonrasını hatırlamıyorum çok kötüydüm lütfen bu durunla ilgili etrafınızda olanlar neler yaptılar ne oldu ne bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim baharnazdı galiba yanlış hatırlamıyorsam ondada benzer birşey vardı ne yaptın ne oldu arkadaşlar ALLAH RIZASI İÇİN BEBEĞİME DUA EDİN ŞİFA VERSİN RABBİMKİ KAPANSIN ŞU DELİK DUA EDİN LÜTFEN
canım ben birebir chiccoo kötüdür diyeni duymadım
sadece popoya ıslak mendil kullanılması iyi degil diye yaygın bi inanıs var..
Ama mecbur kullancaz...Gidip ucuzunu almıcaz da iyisinden almaya calısıcaz..
Semanın dedigi gibi bezleri cok tutmıcaz..böyle böyle ögrencez inşallah bizlerde
benm bulgar eniştem var. getirtyim çok sevindim bunu duyduğuma :)Kızlar size uzun zamandır anlatcam hep unutuyorum..
konumuz PİŞİK KREMİ....
Malum anne ve bebeklerin en cok sıkıldıgı zor bir durumdur bu...
Ülkemizde bulunan mevcut kremlerin bir cogu maalesef işe yaramıyor..
15 gün önce dogum yapan arkadasımın kızının poposu ciger gibi..allah yardımcısı olsun..Hersey kullandı ama bana mısın demiyor..Her neyse...
Eltim kendi ikizleri için Bulgaristan dan getirttigi pişik kremini kullandı..Ve inanır mısınız bebeklerin poposu bir kez bile pişik olmadı..Popo üzerinde cook ince bi tabaka gibi kaldıgından,çişle kakayla teni temas etmiyore böylece bebek asla pişik olmuyor..
İzmir de bazı yerlerde göçmen pazarları kurulur ve bu pazarlarda Bulgaristan da getirililen ürünler satılır içlerinde bu kremde var..Ama saolsun eşimin bi iş arkadası bulgar göçmeni,oraya gittigi bi vakit bize bu kremlerden getirdi..Eşim daha önce bahsetmiş o kişiye gidersen getir mutlaka diye..O da demş ben cok getirdim bunlardan TR ye..Herkes memnun...
Diyecegim o ki eger varsa imkanınız bu kremlerden mutlaka alın...Zararı olur mu diye hiç korkmadım cunku eltim bebek hemsiresi ve ona bu konuda guveniyorum..Bir de ikizler sorunsuz buyudugu için bu konuda içim cok rahat...
çok geçmiş olsun ... Allah şifa versinCAnım benim inşallah hakkında hayırlısı olur senin için. FAzla kafana takma işyerini. Herşey olacağına varır....
Canlarım ben çıkıyorum tekrar annem hasta onu doktora götürcem grip oldu sanırım.. Ablamda beyin mr çektirmişti bir iki bişey yazıyo anlayamadık sonucu göstercek doktora lütfen dua edin iyi çıksın bu konuyla ilgili sabaha kadar kabus gördüm valla hepimizin dualarıyla hamile duası kabul olur öpüyorum sizleriiiiii:)))
geçmiş olsun ... minoset değilmi içtiğin .. o zarar vermez .. banada içebilirsin demşti doktor .. genede sabretmiştim ağrım geçene kadar ....İyi günler güzel anneler umarım herşey yolundadır
Benim günüm baş ağrısı ile geçiyor dün artık dayanamadım yarım ağrı kesiciyi aldım. içim sızlaya sızlaya ama öbür türlü hem kendime hemde bebeğime acı çektiriyordum.
Umarım bebeğime bir zararı olmaz
serum fizyolojik veriyor ... okyonus suyu ..saf tuzlu su deniyor ... 5 tane tüp var içinde .. 10 tl ... ssk karşılamıyor.. kullandım .. faydasını görmedim ... olipsin mentollü şekeri ve banyoda sıcak suyla ağzımı burnumu yıkamak daha faydalıydırapunzel ben deniz suyunu kullanmıştım...hiç bir işe yaramıyor maalesef...beni buhar uygulaması çok rahatlatıyordu...sende de deniz suyu işe yaramazsa,sıcak buharı deneyebilirsin istersen..içine biraz da papatya atıyorsun ...ohhhhhhhhhhh...mis gibi açıyor sinüsleri
bana 10. haftada yaptırtmışlardı ... sabah aç gidiliyor .. sanırım 10 saatlik açlık gerekiyordu .. açken kan alıyorlar ... sonra glukoz içiliyor. 1 saat sonra bir daha kan alıyorlarkızlar şeker yüklemesi yaptıran varmı..
sabah aç mı gitmem gerkiyor..?
saolasın daha iyiyim ... belim ağrıyordu işte ..dün gece dizime vurdu .. dinlenmeye gayret ediyorum ...hamilelikten önce yoktu...inşallah geçicidirselam canım haftam 18+1 ..
adaşım NEVRAAA rahatsızdın nasıl oldun merak ettim..
özlem usgye girecekin seni de merak ettim, dualarım senle inşallah iyi sonuçlar alacaksın...
Allah yardımcısı olsun ... 2 ayıda sağ salim atlatsaKızlarr aslında yazayım mı karasız kaldım ama Özlem den haberler var...
KK ya girmiyor cunku anlatıp bizim canımızı sıkmak istememiş..
Benimde yazma sebebim hep birlikte dua edelim istedim...
Biliyorsunuz ki su an hastanede ve 7.ayı dolana kadar da hastanede kalacak..
Doktoru dune kadar wc ye gitmesine izin veriyordu ama onu da yasaklamıs..Artık ayaga kalkması kesinlikle yasak..Dun akşam konustum bütün gün agladım dedi..Bir luksum o vardı artık tamamen yataga baglı kaldım..Ama cok sukur bebegi cok saglıklı kıpır kıpırmıs...
Rabbim bebegini ona bagıslasın...Cektiklerinin mükafatını ona versin inşallah
turgay şenere gittim canım benim ayrıntılı ultrosonum sadece 15 dk. sürdü hiç hoşlanmadım doktordan gerçekten bişey demedi hiç ben gördümde sordum raporda majör anomali izlenmedi kalp 4 odacık ana damar çıkışları ve kalp ritmi normal,sol ventrikülde EKOLOJİK ODAK izlendi yazıyodediği tek şey bu tek başına bi anlam ifade etmiyor.sende gitmiştin turgay hocaya dimi aslında iyi bir prof duyuyorum hep sence güvenmelimiyim dediğine
Canım ben sana söylemiştim bende çok memnun kalmadım.Evet banada çok iyi dedikleri için gitmiştim bana 3 düşüğüm için tabiatın kanunu bu dedi hiç olacak şeymi sen bi tedavi uygularsın olmazsa olmaz dimi o yüzden bende gitmedim bi daha bence kendi dr. sormadan moralini bozma sen üzüldükçe bebekte üzülüyor ramazan beyemi ulaşamıyorsun?
Ben hepsiburadanın bütün eşyalarına baktım neye ihtiyacımız olacak bilmediğim için :))Park yatak alırsam bu uyku setini alıcam bende..Buarada mayıs 2010 annelerinin ıslak mendilleri hep uny baby yenidoğan bende ondan alırım ama ilk zamanlar kullanmam..Pişik olayı çok zor ya diş çıkarıncada oluyo iy bi krem şart.Senden markasını alırız eğer o sorun olursa sağol tatlımmKzılar nette gezinirken bişey buldum..
Park yataklar için uyku setleri diye...
Cok güzeller..Fiyatları 100-120 TL arası HEPSİBURADA.COM da...
Bornoz setleri : 50 TL ( Daha arastırmadım o yuzden uygun mudur fiyatı bilmiyorum
Eki Görüntüle 121190 Eki Görüntüle 121187 Eki Görüntüle 121191
Eki Görüntüle 121189 Eki Görüntüle 121188
Sen olmasan kimden haber alıcaz bizz meraktaydım bende nezamandır inş. sorunları hallolurr ..kızlarr
dortiden size selam getirdimm
kendisi iyiymiş
KK neden girmedn merak ettik dedim
tansiyon problemi varmış bu aralar nete çok giremiyorum dedi
bebekle ilgili olumlu gelişmeler olmuş
drlar devam edelim demişler
şuanda sorun yok sanırım
çok sevindim
bu haberi kk da diğer arkadaşlarla paylaşırmısın hepimiz seni çokk merak ediyoruz dedim
tamam dedi
sonra size selam söylememi söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?