KIZLAAARRR HEPİNİZİ BURADA görmüşken müjdem vaaarr!!
benim AS sonucum çıktııı...sonuçlar temiz.telefondaki bayan gözünaydın dedi.çoookk mutluyum.Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin herkesin evladı sağ salim doğsun inş.
Amaann buna bi göbek atılır diyecem ama olmaz hepimiz -eskilerin tabiriyle- yüklüyüzKIZLAAARRR HEPİNİZİ BURADA görmüşken müjdem vaaarr!!
benim AS sonucum çıktııı...sonuçlar temiz.telefondaki bayan gözünaydın dedi.çoookk mutluyum.Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin herkesin evladı sağ salim doğsun inş.
Elbette tatlım..bagımızı hiç kopartmayalım yeter ki...Ben hepsiburadanın bütün eşyalarına baktım neye ihtiyacımız olacak bilmediğim için :))Park yatak alırsam bu uyku setini alıcam bende..Buarada mayıs 2010 annelerinin ıslak mendilleri hep uny baby yenidoğan bende ondan alırım ama ilk zamanlar kullanmam..Pişik olayı çok zor ya diş çıkarıncada oluyo iy bi krem şart.Senden markasını alırız eğer o sorun olursa sağol tatlımm
Canım ben sana söylemiştim bende çok memnun kalmadım.Evet banada çok iyi dedikleri için gitmiştim bana 3 düşüğüm için tabiatın kanunu bu dedi hiç olacak şeymi sen bi tedavi uygularsın olmazsa olmaz dimi o yüzden bende gitmedim bi daha bence kendi dr. sormadan moralini bozma sen üzüldükçe bebekte üzülüyor ramazan beyemi ulaşamıyorsun?
evt canım ramazan beyin cep telefonu kapalı hastaneyi arıyorumda odasında da yok sanırım ameliyatta bana kalsa çıkıp gidicemde eşim saolsun o kadar rahat bi insan ki bekle bi diyo telefonda bi görüş diyo turgay hocada öyle ramazan beye göster falan demedi hatta hiçbişey demedi onlar için herşey ne kadarda normal ağızlarından çıkıcak bi kelimeye bakıyoruz bizde
ben varımm
daha önce 2-3 kere yazım aynı şeyleri tekrarlayalım
yenimahhalede lina kadın sağlığı merkezi var. ben oraya gidiyorum. googleda aratırsan site çıkar karşına tel le bilgi alabilirsin. ayrıntılıyı özellikle tavsiye ederim. ssklı fiyatı 150 tl
birde balgatta akropol hastanesi var ordanda bülent bey var.ssklı fiyatı 100 tl
diana007 canım zonox yazmıs sana doktorun numarasını aldın mı?
Bak almadıysan ben mesajı buraya kopyaladım...
Rabbim seni ve melegini korusun
(212) 236 60 90 canım bu atıl yükselin muayene teli. istersen ara mail adresini al. ve durumunu uygun bir dille izah et aciliyetinide tabi. çok geçmiş olsun
evt canım ramazan beyin cep telefonu kapalı hastaneyi arıyorumda odasında da yok sanırım ameliyatta bana kalsa çıkıp gidicemde eşim saolsun o kadar rahat bi insan ki bekle bi diyo telefonda bi görüş diyo turgay hocada öyle ramazan beye göster falan demedi hatta hiçbişey demedi onlar için herşey ne kadarda normal ağızlarından çıkıcak bi kelimeye bakıyoruz bizde
Canım Ramazan beyin hocası Turgay bey biliyorsun dimi?
saol canım yazdım numarayı arıcam bakalım çok saol.netten araştırdımda gerçektende tek bu ekolojik odak bi önem taşımıyormuş bi kaç kişidede çıkmış bazılarının doğumdan sonra bazılarının 25.haftadan sonra kaybolmuş umarım benimde öyle olur.
Canımmm çok sevindim yaaa hadi gözün aydınn rahatlamışsındırr..Darısı sonuç bekleyen herkesin başına
Amaann buna bi göbek atılır diyecem ama olmaz hepimiz -eskilerin tabiriyle- yüklüyüz
allahıma sukurler olsun...2011 şimdiden ugur getirmeye basladı size allahım daim etsin inşallah hepimize
Elbette tatlım..bagımızı hiç kopartmayalım yeter ki...
Malum bebekler olunca bu kadar aktif olamıcaz ama yine de bulalım bi yolunu görüşmenin...
Gözün aydın mona....
canım benim hadi gözün aydınnn
oleyyyçok sevindim canım yaa allahım hepimizin bebeklerini korusun
çok mutlu oldum senin adına. Allaha şükür bir bir güzel haberler alıyoruz. artık hamileliğinin tadına bak canım. ye iç gez
Gözünaydın canım çok sevindim Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Ben hepsiburadanın bütün eşyalarına baktım neye ihtiyacımız olacak bilmediğim için :))Park yatak alırsam bu uyku setini alıcam bende..Buarada mayıs 2010 annelerinin ıslak mendilleri hep uny baby yenidoğan bende ondan alırım ama ilk zamanlar kullanmam..Pişik olayı çok zor ya diş çıkarıncada oluyo iy bi krem şart.Senden markasını alırız eğer o sorun olursa sağol tatlımm
Sen olmasan kimden haber alıcaz bizz meraktaydım bende nezamandır inş. sorunları hallolurr ..
Canım Ramazan beyin hocası Turgay bey biliyorsun dimi?
biliyorum canım.turgay hoca ben raporu görüp sorduktan sonra ramazan bunun için göndermiştir seni bana dedi ama ramazan bey en ufak bişey demedi bana bebeğine çok iyi bakmışsın falan dedi hatta bende onu çok merak ettim gerçekten ramazan beyde gördü mü diye artık yarın arıcam yada gidicem hastaneye
CERENLİ YAĞMURRRR sesimi duyyy :) atıl yükselin mail adresini biliyorsan yazabilr misin canım ? doktorumada ulaşamıyorum çıldırmak üzereyim
aman ben hiç iyi hissetmiyorum kendimi kızlar...midem falan bulanıyor çok....noluyor yaaaaaaa...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?