2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

rica ederim ne demek
amiin inş

kızlar park yatak arayanlar e-bebek sitesınde 99 tl ye düşmüş füyatı bı gırın bakın belkı işinizi görür
bende oradan alıcam .. forum istanbulda mağazası var ... kardeşime aldık kullanışlı ..
Allah sabır versin
aleyküm selam ...saolasın sema ...bebek için çok sevindim ...
çok tatlı ... pahalı biraz ama çok güzel ...

hadi gözünaydınnnn ... çok güzel haber.
şimdi alışverış yaparsın iç rahatlığı ile

Yediğin bişey rahatsızlık vermiş olabilir canım biraz dinlen istersen

canım dikkat et üşüttünmü acaba?

AA noluyo sana yemek falanmı dokundu sana noldu canım yaw

kızlar bilmiyorum...elim ayağım boşalıverdi..halsizleştim...dinlenmek istiyorum ben de ama işyerindeyim...eve bir atsam kendimi...yatacağım hemen yaw...korktum bak şidi...inş ters birşey yoktur...:18:

[video=youtube;CeIKxUPvktc]http://www.youtube.com/watch?v=CeIKxUPvktc[/video]

Kızlar bu şarkıyı çok sevdimm dinlendiricii belki dinlemek istersinizz..Bebeğimde sevdi galibaaa dinletiyorum onada :))

Yansa bitse dünya umrum değil
Gurur sinir kavga kapris kibir
Her şeyi soyunup seni giyindim
Tiril tiril !!!!!

kıslarrrrr
facede varmısınıs??ben geriden geldiğim için face alışverişlerini kaçırmış olabilirmmm

canım sana özelden mesaj atayım dedim neden bilmiyorum atamadım..

mail adresi :atilyuksel@gmail.com umarım yardımcı olabilmişimdir..

çok sevindim ağla valla ağlanıcak kadar guzel bı haber almıssın artık alısverısın gözünü çıkarabılırsın Allah kucagımıza aldıgımız gunlerıde nasıp etsın inş.

arkadaslar ankarada ayrıntılı ultrason yaptıran var mı?nereyi tavsiye edersiniz ve ücretler hakkında bilgi verebilir misiniz?

merhaba ben daha detaylı ultrasona girmedim ama zekai tahir burak hastanesinin ümitköy şubesinde yaptırcam.doktorum orayı tavsiye etti.benim gittiğim hastanede 400 demişlerdi ama doktorum o kadar para vermeye gerek yok dedi.zekai tahir para almıyor.bilgin olsun.eğer ssklıysan tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…