aman ben hiç iyi hissetmiyorum kendimi kızlar...midem falan bulanıyor çok....noluyor yaaaaaaa...:18:
aman ben hiç iyi hissetmiyorum kendimi kızlar...midem falan bulanıyor çok....noluyor yaaaaaaa...:18:
öncelikle özür dilerim şimdi geldim canım... neolur kusura bakma .. ben internetten almıştım istersen tekrar bakarım şuan aklımda değil canım hemen bakıyorum ama ...
canım baktım baya bi ama bulamadım ya bende bi daha bakıyım
öncelikle özür dilerim şimdi geldim canım... neolur kusura bakma .. ben internetten almıştım istersen tekrar bakarım şuan aklımda değil canım hemen bakıyorum ama ...
gözün aydın canım benimmm çook sevindim inankii allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahh..
semacım dortiden haber getirmişsin ... çok geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer..
bende oradan alıcam .. forum istanbulda mağazası var ... kardeşime aldık kullanışlı ..kızlar park yatak arayanlar e-bebek sitesınde 99 tl ye düşmüş füyatı bı gırın bakın belkı işinizi görür
Allah sabır versinTrizomi 18 nedeniyle 5 aylık bebeğimi geçen cumartesi sezeryanla aldırmak zorunda kaldım, lütfen ilgili listeden beni çıkarın. Uzun bir süre kadınlar kulübüne bakabileceğimi de sanmıyorum. Herkese hayırlı doğumlar dilerim. Hoşçakalın!
aleyküm selam ...saolasın sema ...bebek için çok sevindim ...kızlarr
dortiden size selam getirdimm
kendisi iyiymiş
KK neden girmedn merak ettik dedim
tansiyon problemi varmış bu aralar nete çok giremiyorum dedi
bebekle ilgili olumlu gelişmeler olmuş
drlar devam edelim demişler
şuanda sorun yok sanırım
çok sevindim
bu haberi kk da diğer arkadaşlarla paylaşırmısın hepimiz seni çokk merak ediyoruz dedim
tamam dedi
sonra size selam söylememi söyledi
çok tatlı ... pahalı biraz ama çok güzel ...Eki Görüntüle 121193 Eki Görüntüle 121192
Kızlarrr nasıl ciciler güzel dimi....
Altın yastıgıymıs bunlar fiyatı : 50 TL
Hayatta para vermem buna ama cok şirinler..
Bakınca insanın içi acılıyor gercekten
KIZLAAARRR HEPİNİZİ BURADA görmüşken müjdem vaaarr!!
benim AS sonucum çıktııı...sonuçlar temiz.telefondaki bayan gözünaydın dedi.çoookk mutluyum.Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin herkesin evladı sağ salim doğsun inş.
Yediğin bişey rahatsızlık vermiş olabilir canım biraz dinlen istersen
canım dikkat et üşüttünmü acaba?
AA noluyo sana yemek falanmı dokundu sana noldu canım yaw
canım dikkat et kendine .. belki tansiyonun mu oynadı .. uzan biraz
şimdi çıkıyorum işyerinden...eve gidince düzelince yazarım...öptüm kızlar...
sağolun canlarım,şu an mutluluktan ağlıyorum.artık hamileliğimin keyfini çıkarma zamanı. Bi de cinsiyeti öğrenebilseydim kesin olarak.telefonda söylemediler o da yarın artık.sonra daa alış veriş zamanııı.
Rabbim bütün yüreği yaralı endişeli anneleri tez zamanda ferahlatsın çok şükür.
Desteğiniz için çoook teşekkürler kızlaaar,varlığınızı hep yanımda hissettim.sağolun
canım sana özelden mesaj atayım dedim neden bilmiyorum atamadım..
mail adresi :atilyuksel@gmail.com umarım yardımcı olabilmişimdir..
ahh canım çok saol allah razı olsun şimdi hemen raporda yazanları yollıcam çok teşekkür ederim
arkadaslar ankarada ayrıntılı ultrason yaptıran var mı?nereyi tavsiye edersiniz ve ücretler hakkında bilgi verebilir misiniz?
yazdım canım inşş döner banada sana hemen yazmıştı dimi.ayy inşş banada yazar.rica ederim ne demek .. herşeyi ayrıntılı olarak yaz canım.. inşallah sanada dönecektir...
yazdım canım inşş döner banada sana hemen yazmıştı dimi.ayy inşş banada yazar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?