2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol cerenli çok şükür as sonucu bekleyen herkesin yüzü güldü .bundan sonra sağlıklı doğum için bol bol dua etmeliyizz.

sağol canım gerçekten üstümden büyük bir yük kalktı.bundan sonra güzel ve kolay doğumlara inş.
çok sevindim ağla valla ağlanıcak kadar guzel bı haber almıssın artık alısverısın gözünü çıkarabılırsın Allah kucagımıza aldıgımız gunlerıde nasıp etsın inş.
amiin canım inş. bütün anne adayları güzellikle yavrularını alır kucağına.

cnm benimmm çok sevindim, çok şükür Allahıma. ne kadar mutlu oldum anlatamam.

kızlar neler var neler yok bakalımmmm 2 gündür giremedim annemlerdeydim geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır:81:

Arkadaşlar as. Yaptıracak olan var mı bnm gibi?

Merak ediyorum ne sebeple istendiğini?

Bi arkadaşın trizomi 18 nedeniyle bebeğini kaybettiğini okudum şimdi.

Acaba as demi çıktı öle olduğu?

Bilgisi oan nolur paylaşsın bnmle

canım ben amniyosentez oldum benim 2'li testim riskli olduğu için benden as istendi

Son düzenleme:
hoşgeldin dilara, 1 arkaaşın dışında kötü haberimiz pek yok gibi.

felisimfelis, ne yazık ki bebişini kabetmiş

meltem, inan hiçbir bilgim yok. felisimfelis, çok girmiyordu siteye o nedenle haberi olan yoktur diye düşünüyorum

cnm benimmm çok sevindim, çok şükür Allahıma. ne kadar mutlu oldum anlatamam.
sağol su perii ben de çok mutluyum elh.Allah bebişlerimizi bize bağışlasın bu arada bizim oğluşlar adaş olacaktı değil mi?
ben eymen taha koymaya karar verdim senin de eymen di sanırım.Allah isimleriyle yaşatsın inş.

Meltemcim kusura bakma daha önce yazacaktım sana biraz telaşım vardı.
ben 3 hafta önce yaptırmıştım 3lü testte down sendromu riski çıkmıştı.bugün sonuçlarımı aldım çok şükür temiz çıktı.
senin risk neydi canım,neden istendi as?
as sonuçları bebekte herhangi bir anomali olup olmadığını yüzde 99 söylüyor yani kesin sonuç.

evet cnm eymen düşünüyoruz Allah izin verirse. adaş olacak inş tosunlarımız.

dilara hoşgeldin cnm, nasılsın, prenses nasıl :79:
iyim çok teşekkür ederim canım bebeişimde iyi heralde tekmelere devam siz nasılsınız bakalım

cnm merhaba,
benikili testi olmadım. üçlü testte kromozomlarda sorun olabilir dediler. %2 kadarmış.
Prof. Fln baktı. O da aynı şeyi söyledi.
As önerdiler. Ama as de sorun çıkıp sapasağlam bebek doğuranları da duydum ve burda da okudum.bu nasıl oluyor anlamıyorum.
Ne çıkarsa çıksın ben bebeğimden vazgeçmem zaten.

Sende sorun neydi? Ve as nasıl geçti canın yandı mı?

Oyy Oyyy Neler okuyorumm, Gozun aydin olsun canimm
Nihayet sende aldin guzel sonucunu, hemde 9 gun evvelinden:)))
Saolsunlar aramislar, bekletmemisler seni o gune kadar canim yaa
Inan coook sevindim senin icin, artik bndan sonra tadini cikarma zamani bebisinin
Hersey gonlunce olsun canim, gecmis olsun bitti gitti artik geride biraktin!

bende 3lü testte risk çıkmıştı 135 te bir risk vardı sadece içim rahat olsun diye as oldum çünkü bu şüphe ile 5 ay geçmezdi.
inan korkulacak hiçbişey yok 5 dk.lık bi operasyon emin ellerde yapılırsa bi sorun çıkmıyor genelde.
hele temiz sonucunu almak inanılmaz güzel.
inş. senin de bir problem yoktur güzel düşün ben hiç karamsar olmadım hep dua ettim çok şükür rahatladım.

teşekkürler zonnetje nihayet kötü günler geride kaldı.aslında onlar aramadı 3 hafta dolunca ben bi arayayım dedim bayan gözün aydın deyince ağlamaktan tel.i kapatamadım bile.çok şükür bugünümüze.destekleriniz için sağolun .

monoroza90 gözün aydın çok sevindim
iyi bir sonuç alacağını umut ediyordum
genelde zaten testlerin sonucunun çoğu olumlu oluyor
diğer arkadaşlarda olduğu gibi
çok şükür senin sonuçlar da temiz çıktı...
bu kadar bekleyiş stress kolay değil...
herşey daha güzle olacak inş.
ayy bazen bu testler dr. lar insanı daha çok endişelendiriyor ve strese koyuyor

hamileliğinin geri kalan kısmında sağlıcakla ve huzurla geçer inş.
dua ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…