öncelikle özür dilerim şimdi geldim canım... neolur kusura bakma .. ben internetten almıştım istersen tekrar bakarım şuan aklımda değil canım hemen bakıyorum ama ...
gözün aydın canım benimmm çook sevindim inankii allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahh..
semacım dortiden haber getirmişsin ... çok geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer..
bende oradan alıcam .. forum istanbulda mağazası var ... kardeşime aldık kullanışlı ..
Allah sabır versin
aleyküm selam ...saolasın sema ...bebek için çok sevindim ...
çok tatlı ... pahalı biraz ama çok güzel ...
hadi gözünaydınnnn ... çok güzel haber.
şimdi alışverış yaparsın iç rahatlığı ile
amiin canım inş. bütün anne adayları güzellikle yavrularını alır kucağına.çok sevindim ağla valla ağlanıcak kadar guzel bı haber almıssın artık alısverısın gözünü çıkarabılırsınAllah kucagımıza aldıgımız gunlerıde nasıp etsın inş.
KIZLAAARRR HEPİNİZİ BURADA görmüşken müjdem vaaarr!!
benim AS sonucum çıktııı...sonuçlar temiz.telefondaki bayan gözünaydın dedi.çoookk mutluyum.Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin herkesin evladı sağ salim doğsun inş.
Arkadaşlar as. Yaptıracak olan var mı bnm gibi?
Merak ediyorum ne sebeple istendiğini?
Bi arkadaşın trizomi 18 nedeniyle bebeğini kaybettiğini okudum şimdi.
Acaba as demi çıktı öle olduğu?
Bilgisi oan nolur paylaşsın bnmle
kızlar neler var neler yok bakalımmmm 2 gündür giremedim annemlerdeydim geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır:81:
sağol su perii ben de çok mutluyum elh.Allah bebişlerimizi bize bağışlasın bu arada bizim oğluşlar adaş olacaktı değil mi?cnm benimmm çok sevindim, çok şükür Allahıma. ne kadar mutlu oldum anlatamam.
Arkadaşlar as. Yaptıracak olan var mı bnm gibi?
Merak ediyorum ne sebeple istendiğini?
Bi arkadaşın trizomi 18 nedeniyle bebeğini kaybettiğini okudum şimdi.
Acaba as demi çıktı öle olduğu?
Bilgisi oan nolur paylaşsın bnmle
sağol su perii ben de çok mutluyum elh.Allah bebişlerimizi bize bağışlasın bu arada bizim oğluşlar adaş olacaktı değil mi?
ben eymen taha koymaya karar verdim senin de eymen di sanırım.Allah isimleriyle yaşatsın inş.
iyim çok teşekkür ederim canım bebeişimde iyi heralde tekmelere devam siz nasılsınız bakalımdilara hoşgeldin cnm, nasılsın, prenses nasıl :79:
hoşgeldin dilara, 1 arkaaşın dışında kötü haberimiz pek yok gibi.
felisimfelis, ne yazık ki bebişini kabetmiş
hoşbulduk çok üzüldüm Allah sabır versin kimseye böyle bir acı yaşatmasın neden kaybetmiş acab bir bilgin var mı
meltem, inan hiçbir bilgim yok. felisimfelis, çok girmiyordu siteye o nedenle haberi olan yoktur diye düşünüyorum
amin canım çok teşekkürler.sen de yaşamıştın bu mutluluğu değil mi,Allah sonuç bekleyen tüm annelerin yüzünü güldürsün.monaroza90 çok sevindim canımm Allahsağlıkla almayı nasip etsin bebeklerimizi kucaklarımıza
amin canım çok teşekkürler.sen de yaşamıştın bu mutluluğu değil mi,Allah sonuç bekleyen tüm annelerin yüzünü güldürsün.
sağol su perii ben de çok mutluyum elh.allah bebişlerimizi bize bağışlasın bu arada bizim oğluşlar adaş olacaktı değil mi?
Ben eymen taha koymaya karar verdim senin de eymen di sanırım.allah isimleriyle yaşatsın inş.
meltemcim kusura bakma daha önce yazacaktım sana biraz telaşım vardı.
Ben 3 hafta önce yaptırmıştım 3lü testte down sendromu riski çıkmıştı.bugün sonuçlarımı aldım çok şükür temiz çıktı.
Senin risk neydi canım,neden istendi as?
As sonuçları bebekte herhangi bir anomali olup olmadığını yüzde 99 söylüyor yani kesin sonuç.
KIZLAAARRR HEPİNİZİ BURADA görmüşken müjdem vaaarr!!
benim AS sonucum çıktııı...sonuçlar temiz.telefondaki bayan gözünaydın dedi.çoookk mutluyum.Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin herkesin evladı sağ salim doğsun inş.
cnm merhaba,
benikili testi olmadım. üçlü testte kromozomlarda sorun olabilir dediler. %2 kadarmış.
Prof. Fln baktı. O da aynı şeyi söyledi.
As önerdiler. Ama as de sorun çıkıp sapasağlam bebek doğuranları da duydum ve burda da okudum.bu nasıl oluyor anlamıyorum.
Ne çıkarsa çıksın ben bebeğimden vazgeçmem zaten.
Sende sorun neydi? Ve as nasıl geçti canın yandı mı?
Oyy Oyyy Neler okuyorumm, Gozun aydin olsun canimm
Nihayet sende aldin guzel sonucunu, hemde 9 gun evvelinden:)))
Saolsunlar aramislar, bekletmemisler seni o gune kadar canim yaa
Inan coook sevindim senin icin, artik bndan sonra tadini cikarma zamani bebisinin
Hersey gonlunce olsun canim, gecmis olsun bitti gitti artik geride biraktin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?